Bra reklam?

Under det här inlägget så lämnade ni följande kommentarer.
Jag kan inte annat än hålla med er vad gäller Emilia Wahlunds reklam för Nelly.
Är det här verkligen bra reklam för företaget? Och bra reklam generellt? Att visa upp kläder som någon krympt i tvätten och som varken är strukna eller ångade? Får det någon att ens överväga att besöka företagets hemsida för att själv klicka hem dem?
Hade jag varit det betalande företaget så hade jag bett att få mina pengar tillbaka.
Så otroligt nonchalant och oproffsigt genomfört.

Det här är tre av hennes reklaminlägg för Nelly, och plaggen på den första bilden har Marcelo krympt i tvätten. 

Bildkälla: Emilia Wahlund Instastory

24 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Om det där var bilderna hon hade skulle det varit bättre reklam att berätta om plaggen med ord. Det där ser ut som något hon grävt fram från botten av garderoben.

  Å andra sidan har hon köpt och använt. Nyligen uppackat från Ellos och fotade i spegeln för att sedan aldrig användas är mindre trovärdigt.

   Toftby eller?

  Får en känsla av att det handlar om osäkerhet kring sitt utseende för henne. Hon är så vacker men det är ett genomgående tema i alla storys att hon filmar i konstiga vinklar, pratar utan något ansiktsuttryck osv. Samma i detta fall, hon förstår nog att de vinklarna och poserna egentligen inte är topp för att visa upp nya kläder men ja.

  Trodde det gick till så att man fick hem ett ex antal kläder, skapade reklam för de och fick sedan betalt. Inte att man först använde det i ett halvår. Det är ju ”gamla” kläder och funnits på nelly sedan tidig höst 2022. Klänningen har dessutom funnits hela sommaren 2022.

  Alltså oj… snacka om dålig reklam för Nelly.

   Ser mer ut som reklam för Sellpy, true story

  Perfekt reklam – för presumtiv konsument.

  Kläder som krymper är inget jag är sugen på och här visas ju sanningen!
  (sen vet man ju inte om de är körda i 90 grader i och för sig)

  Det är väl så kläderna från nelly, nakd osv ser ut i verkligheten . Ärlig reklam åtminstone..

   Jag handlar väldigt mycket på Nellys hemsida och jag har aldrig råkat ut för något sådant som syns ovan.
   Menar förvisso inte heller att bara för att jag inte råkat ut för det så har det inte hänt. Men jag har aldrig upplevt det så illa som syns på bilderna ovan!

  OT fast om influencers så kanske ok ändå 🙃 Sandra Beijers inlägg idag. Förstår att detta inlägg är ett inlägg där hon med sitt skrivande berättar. Och, jag är också småbarnsförälder så kan verkligen relatera till situationen hon beskriver. Men alltså hon verkar tycka så oerhört synd om sig själv. Som att det enda som räknas i livet är friheten i att ha fransk manikyr och dricka spontant vin i hotellounge. Jättebra också att föräldralivet inte glorifieras för det är då ingen räkmacka, men får det inte vara bra snart..?

   Hennes blogg, hon får skriva vad hon vill. Läs inte.

   Dessutom så har har hon ju mycket av det där livet kvar! Går på barer och dricker vin, behandlingar, resor osv.

   Läste inlägget och reagerar mest på hur barnsligt det kändes. Att hon beskriver ganska vanliga, enkla saker som absolut inte är ouppnåeliga för en småbarnsmamma med något slags Sex and the City-skimmer. Lite som en ung tonåring som drömmer om att vara vuxen, som inte fattar att personen hon ser i 30 sekunder kanske satt med en flottig macka bredvid en skrikande bebis dagen innan.

   Håller inte med, jag tycker mer det var en betraktelse som var lite nostalgisk för henne och som stod i kontrast till hennes nuvarande situation. Upplever inte alls att hon tycker synd om sig själv. Det är ju dessutom väldigt tydligt att hon älskar sin bebis.

   Jag kan känna likadant när jag ser tonåringar som går i grupp hem från skolan eller festande tjejgäng i 23-årsåldern som är påväg ut på stan.

  Samma klass som Paula Rosas 🙊 visar alltid upp skrynkliga kläder i dom mest märkliga poser

  Tror tyvärr också att det handlar om osäkerhet. Det har varit lätt att mellan raderna förstå att E saknar den kropp hon hade innan graviditet och viktuppgång. Alla bilder hon publicerar är i sådana vinklar att kroppen inte syns ordentligt och/eller ser så smal ut som möjligt, bara bilder på små portioner mat och då och då storys om ”nyttig kalorisnål mat”. I allra värsta fall skickade Nelly för små storlekar och hon tyckte det var lättast att skylla på något annat, dvs. att kläderna krympt i tvätten. Jag tycker hon är otroligt vacker och att hon (självklart bara om hon är bekväm) borde visa sig precis rätt upp och ner som hon är.

  Jag tycker synd om henne, hon verkar så osäker. Ska hon ens vara influencer? Är det inte bättre att hon utbildar sig till frisör? Eller jobbar i kassan på ICA?

  Varför är hon ens influencer? För att hon är tillsammans med Marcello?

  Tycker också synd om henne. Jag tror hon skulle må bra av att (sorry, men) rycka upp sig. Det är helt uppenbart att hon inte trivs som influencer. Jag tror hon skulle må mycket bättre av rutiner i form av ett ”vanligt” jobb. Hon är typ den sämsta influencern jag vet? Hon visar ingenting av varken sig själv, sin stil, sitt hem, eller sina tankar och åsikter. Hon bara är – vadå?!

  Hon verkar dessutom ha för mycket tid över i och med att hon får infall i att riva upp familjen var tredje månad och flytta.

  Det är ju lite komiskt att man i början av deras relation tänkte att Marcelo skulle vara ankaret i den där familjen. Men han knegar på med ”vanligt” jobb, tränar, finns till för Emilia och Elle. Samt att han accepterar hennes infall om flytt etc.

  Matbilderna hon lägger upp är också helt fruktansvärda. Typ närbilder på köttfärssås som ser helt beige ut.

  Jag måste lämna en kommentar för att kunna se kommentarer..

   Tack! Det är noterat.

  Kommentarer kring senaste kjos-avsnittet?

  .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.