Omstart för MARGAUX DIETZ?

Margaux Dietz utlovar en festlig och spännande video på sin Youtubekanal ikväll, kanske har den rent av redan publicerats när ni läser det här?
Hur som haver så undrar jag lite om hur ni resonerar kring hennes senaste skandal (här om du missat). Kommer det funka för henne att bara studsa tillbaka in med inlägg som synligt går att kommentera, eller är det för tidigt?
Kommer någonting förändras för att hon väntar längre? Eller finns det ingenting som behöver förändras och Margaux borde varit tillbaka för längesedan på sina sociala medier?

Kul att diskutera kring tänker jag…

48 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Är snart mer less på snacket om margaux än på margaux själv.

    Och ja, jag hittar ut själv.

    Vill aldrig höra om henne igen. Känns bara så uttjatat vid det här laget.

    Margaux ska sluta som influencer enligt ryktet på stan.

      Ja hon har väl inget val snarare.. märkte hon att det inte funkade eller?

      Har hon någon annan utbildning som ger henne samma lön?

        Det sägs att hon vill bli agent för idrottsprofiler. Hon lär väl börja med Carl Hedin. Ser inte nån annan som skulle vilja anlita henne och förstöra sin karriär?

    Tyckte att hon var ointressant redan innan. Märkte rätt tidigt att hon verkade vara empatilös, att allt handlar om att tjäna så mycket pengar som möjligt. Slutade titta på både Duellen och Hemlig beundrare när hon blev programledare. (Inget fel i att vilja tjäna pengar, utan mer att det inte spelar någon roll om man slänger någon under bussen längs vägen)

      Ja utan Arnold hade det aldrig varit en framgångssaga, hon hade liksom ingen personlighet för youtube.

    Jag tänker inte bry mig om henne på några plan. En sån människa är jag inte intresserad av.
    Det vi kan göra, vi som tycker så, är ju att inte gå in på hennes plattformar. Då markerar vi.

      Har blockerat flera influencers som jag inte vill råka få upp i mitt flöde på instagram.

    Håller med, vet inte riktigt vad det är att diskutera. Hade hellre sett en ordentlig granskning av Paulas. Hon reser aningslöst och exponerar barnen i massa reklaminlägg.

    Margaux är lite som Pontus Rasmusson (förstå mig rätt nu) Hon har inget liv utanför sociala media och det hon åstadkommer som content är ju bara fjant. Fattar inte hur såna här personer kan ha fått en sådan genomslagskraft. Vem tittar och bryr sig ens? Vilka är hennes målgrupp??? Vuxna barn el bara korkade människor som inte har något annat för sig än att se på meningslöst skit.

      Missade ett komma mellan vuxna,barn

      Går verkligen inte att jämföra henne med Pontus. Hon har betett sig illa, men ett liv har hon nog ?

        Tror personen i fråga menar att de gör allt för att hålla sig ett liv med sociala medier, att de liksom gör allt för att skapa content och hålla sig kvar. Det är väl den kopplingen de två har gemensamt.

          Fast att hon inte skulle ha ett liv utanför sociala media lät lite överdrivet. Hon har ju barn, expojkvänner, vänner osv. Även om vi får se mycket så är det ju absolut inte allt. Medans Pontus verkar isolerat sig hemma hos mamma och pappa

      Margaux är ju gränslös men inte att jämföra med Pontus alls tycker jag.

        Jag förstår vad personen menar. Hon menar inte att MD ägnar sig åt mass-grooming men de har andra saker gemensamt så som helt meningslöst innehåll och en skev fixering vid sociala medier som har gått så långt att de inte längre kan skilja på rätt/fel rimligt/orimligt i sin jakt på mer och mer pengar.

          Orka att kalla Anonyn både för ”personen” och sen för ”hon” utan att jag vet nåt alls om personens kön ?. My bad Anonym.

          Japp precis så menade jag ,tack Toadie.

    Jag tror Margaux är lite passé vid detta laget, något som antagligen kommer bidra till att hon kan börja jobba 100%-igt som influencer igen utan att tappa allt för mycket publik. Skandalerna kommer inte ha någon större betydelse i slutändan.

    Har aldrig förstått hennes storhet, tycker hon saknar karisma och är ganska mainstream. En bra utfasning så slipper vi se hennes nuna överallt.

    Såg någon Franzén i efter fem? Vad tyckte ni?

      Lika spännande som gårdstädning med brfen

    Tänker att det bästa är väl att inte skriva om henne här? Finns väl inte så mycket mer att säga. Men vet inte om du skrivit om att Jocke vann guldbagge eller att jobba ska vara med på något vis i love island?

    Diskussionen om Margarux kan komma tillbaka eller inte känns sjukt uttjatad.

    Det finns redan ett inlägg om Jocke och guldbaggegalan.

      ?

        Kommentaren hamnade fel, det var någon som önskade ett inlägg om Jocke och hans guldbagge.

    M kan gott gå och dra något gammalt över sig
    Så ointressant figur att jag orkar inte
    Nej och hejdå till henne

    Hoppas slippa att se henne någonstans. Mycket osympatisk människa.

    Margå borde bara lägga ner.

      Margaux

        Whatever.

    Tror ni hon kommer att fira Jonny Bode priset hon fick i sin video?

    Huruvida hon kommer fortsätta arbeta som influenser eller inte får ju hennes i dagsläget 333k följare på insta avgöra.
    Det är fortfarande en väldigt massa personer som följer henne trots att det gått ner med ett par tusen senaste veckan.
    333k är mer än tex Michaela Forni och Petra Tungården har gemensamt. Mer än Maja Nilsson Lindelöf, mer än Lojsan Wallin o mer än ett stort gäng andra influensers.
    Time will tell men att majoriteten här inne är trötta på henne säger inte så mkt om hennes möjligheter i framtiden. Då hade hon haft betydligt färre följare redan nu tror jag, i samband med själva ”skandalen”.

    Hon verkar ju göra precis allt för att få vara med i tv , tala om mediakåt !

    Tycker du är vettig på så många sätt. Det du gör och ifrågasätter är ofta bra. Men nu fick jag en dålig känsla. En känsla av att du håller liv i ett drev. Slänger på lite tändvätska för att se om det kan ta eld igen. Försvarar inte överhuvudtaget det som hänt och sagts från personen ifråga. Men nu räcker det. Människor har gått vidare, gör det du oxå.

    Jag ser fortfarande inte ett enda inbäddat Instagraminlägg. Börjar bli tråkigt eftersom det är typ en tredjedel av innehållet ?

    Vi vill inte se henne något mer.

    Margaux kan lägga ner. Hon har gjort sitt, fått chansen att komma tillbaka. Lite Paolo roberto hon lär sig aldrig tyvärr…..

    Jag tycker det är relevant att diskutera Margaux eftersom det ju har hänt saker efter ”skandalvideon”. Jag tycker dessutom hon har visat sig vara totalt oförstående och obrydd av kritiken. Då menar jag inte hatet som hon också har fått. Utan den väldigt relevanta kritiken! Så jag tycker inte hon har förtjänat vår uppmärksamhet och hjälp att komma tillbaka. Och hon behöver följare och engagemang för att komma tillbaka så det hänger på oss som ändå konsumerar sociala medier. Men jag hoppas att tittare och följare överger henne nu. Jag har ändå velat tro gott om henne förut. Men nu är det så många ”misstag” och skandaler så hon har fått alla chanser man kan begära. Nu räcker det. Jag hoppas hon blir chockad över att folk inte vill se henne och höra henne mer och sedan hoppas jag att hon försvinner som influencer. Hon skulle verkligen må bra och behöva ha ett vanligt arbete.

      Det håller jag med om! Margå har valt att kalla all kritik för hat!
      Det är så oansvarigt. Även om hon säger med munnen att hon ångrar sig. Blir det så tydligt att hon ångrar sig på grund av vilka följder det fick. Inte utifrån vad hon gjort.

    Det kom
    Ju aldrig någon video?

    Margå Margå,
    Hur kan du inte förstå?

    Margå Margå
    Var är din video?

    Margå, margå
    var är din videÅ ?

    Den bruden har gjort bort sig tillräckligt. Det funkar inte i modern tid att tro att hon bara kan vända andra kinden till. Seriösa företag vill knappast sammankopplas med hennes namn, för då väntar nog konkurs i nära framtid för företagen, i synnerhet i denna lågkonjuktur får nog många företag ta sig en tankeställare om de inte vill att en korkad influencer ska köra deras företag ner i diket.

    ”Hennes senaste skandal” herregud.. hade nog omformulerat den meningen till ”drivets-uppgrävda-skandal-om-margaux”
    ditt ”jobb” kretsar 99% om vuxenmobbning. För ja, det är mobbning det du håller på med! som tex allt som varit kring Margaux den senaste tiden. Trots ALLT drev som har kretsat runt henne, så fortsätter du att hälla bensin på elden, när är det nog för dig??
    Det är detta vad din blogg handlar om, peka ut offer och skurkar
    Och snälla, om ngn funderar på att kommentera här med ”det är hennes jobb” så låt bli. Det finns en titel på vad det här, men jobb är det inte!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.