Vad ligger bakom den här prylen från Molimenti?

Klick, klack – Molimenti is back!
Den här gången är det Elin Molimenti som presenterar en korthållare i brunt material med tryck på, och som menar att hon jobbat på i flera år.
Jag kan inte låta bli att undra vad det är hon gjort som tagit flera år?
Den är ju gjord av ”veganskt skinn” så det är ju inte som att hon själv fött upp kossan där hemma på tomten, och väntat på att kunna använda skinnet. Det hade förmodligen tagit ett tag, men nu är den ju inte gjord i skinn.
Ni var många som skickade mig det här inlägget, så vi är tydligen flera som undrar vad det är som tagit sådan tid.
I FLERA år, det låter ju som att hon uppfunnit hjulet igen? Någon som kan upplysa oss förtappade själar om saken?

Anyways…
Den kommer kosta 599 kr när den släpps i morgon.
Någon som kommer klickediklacka hem den?

62 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    599 kronor?!? ?

      Att hon inte skäms.

      För plast

      Har en typ exakt likadan, i konstläder och betalade 79kr. Hållt jättebra i många år.

      Klart hon får sätta vilka priser hon vill men 599????? Är ju typ som Marc Jacobs ☺️ Jag hade kunnat ”ta fram” den där på några månader och sålt för 199- 299 och gjort en bra vinst. Meeeeen kan ju va att hon vet att hon inte säljer så många…..

    Den som köper denna sak som Molimenti nu lanserar med en vinst på 90% på är ju en ren idiot och förtjänar att rånas på summan!

      Man vet inte om man ska skratta eller gråta. Sicket skämt! Om man nu ska försöka pressa fram en endaste positiv kommentar kring detta så får man väl ändå beundra hennes kämpaglöd. Senaste misslyckandet hade knäckt den bäste, men hon hoppar minsann upp på hästen igen och kastar sig ut i sin enträgna vilja att bli den lyckade entreprenören. Kan dock inte låta bli att undra hur många misslyckanden som krävs för att hon ska inse att just entreprenörskap inte är för henne? ?

    Hold and breath in. ?

    Det där är ju typ en sån pryl som andra företag skickar med gratis när man köper annat för en viss summa. Vill man ha guldtext på, köp en penna och skriv nåt då. Det håller nog ungefär lika bra som det där trycket kommer göra. Men om man har en egen penna kan man fylla i när det nötts bort. Och ordet veganskt läder?…. förr hette det konstläder, fuskskinn eller PU, dvs plast, som det ju är. Det är inte en ny produkt, bara ett nytt hittepå-trendigt ord. Varför behöver vi ett ord till? Eller är denna gjord av morötter?

    Jisses vilket pris. ? Minns jag fel eller håller de på med dropshipping?

    Veganskt läder?!?!? ? Kalla det vad det är, plast, fuskskinn, eller pleather som vi tyckte lät fint på 90-talet…..

      Så kallar ju alla företag det: tex veganskt skinn, veganläder eller konstskinn.

        Det betyder inte att det är rätt.

      Ja, det är märkligt att den ens får kallas för det utan att EU har satt ner foten.

      Väntar med spänning på en mössa i vegansk ull

      Varför är ”fuskskinn” bättre än ”veganskt läder”? Samma låda ju. Känslan är att många av er upplever det som att försöka lura på folk ett sämre material, men faktum är ju att det finns en stor marknad för fuskskinn just därför att många faktiskt inte vill använda skinnprodukter.

        Är något fusk är det ju inte äkta.
        Läder är från djur. Att lägga på vegansk känna bara som en billig poäng.

    Jag blir så förvånad att man inte sysslar med omvärldsspaning innan man sätter igång och ”arbetar i flera år” på en produkt. Identiska korthållare finns ju exakt överallt? Varför skulle folk köpa just denna? ?

      Klick klack go back!

    En bajsbrun liten plastficka med bokstäver på för sexhundra pix??

    Den måste ju vara värd priset eftersom den är så mjuk att man inte bryter fingret när man tar upp den! Det är ju ett jätttevanligt problem annars, att man bryter fingret när man gräver i väskan efter korthållaren. Farliga små rackare!

      ?

      Och att det skulle vara texturen som orsakar benbrottet! Korten i är ju lika hårda oavsett hur mjukt materialet är…

    En snarlik med eget tryck för halva priset ?

    https://signofsweden.se/products/matteo

    Använder inte fysiska kort längre ??‍♀️

      Körkort?

        Kan man ha i telefonen numera:)

          Då utgår jag från att du inte bor i Sverige och innehar ett svenskt körkort.

          Hur då? Sverige verkar inte ha infört digitala körkort än? Hoppas det kommer snart.

            Jag hade valt att ha både fysiska OCH digitala kort. Den dagen man tappar sin mobil i vattnet i den djupa delen av hamnen i Stockholm, har man varken bankkort, körkort eller Bank ID kvar om allt är digitalt i mobilen….! Visst, allt går att få nytt av, men det är ett elände, speciellt om man är på resande fot….

          Om telefonen dör och man har allt i den… vad gör man då?

      Bara jag som tycker det är lite ohygieniskt att blippa telefonen överallt? Det blir ju en konstant bakterie- och virushärd på telefonen då ?

        Haha jag känner som du, först går man och tar på alla matvaror och håller i kundvagnen, sen är jag inte sugen på att dra upp mobilen faktiskt så jag kör också plastkort. Blippar med den om det är nödfall. Men plastkorten lär väl fasas ut så småningom så det är väl bara att vänja sig.

        Vaddå du behöver ju inte lägga telefonen mot kortläsaren? Bara hålla över räcker.

        Telefoner ÄR en bakteriehärd – Bör rengöras ofta oavsett 🙂

        Håller med till viss del där, jag skulle inte vilja ha alla mina kort i telefonen ifall att någonting händer med telefonen.

    Your new obsession… haha blir man besatt av sin korthållare vet jag inte om det kanske är dags att söka hjälp. Dessutom, hur vanligt är det att man bryter fingrarna av att ta upp sina kort ur korthållare? Har vi någon här som varit med om det som kan uttala sig om svårighetenoch traumat av att bryta fingret på en korthållare? Väldigt komiskt är det iallafall ?

      Jag kan inte se inlägg här men säger hon alltså att man kan bryta fingrarna med andra modeller???

        ”So soft that you can grab your cash/card without breaking a finger”

        Unik funktion. Jag använder bara en vanlig plånbok, eftersom jag är rädd att bryta fingrarna om jag byter till kortficka. Skönt att hon har löst det problemet!

      Min plånbok har så trånga fack för korten, att jag kanske inte bryter fingrarna men definitivt repar nagelbanden OCH blir otroligt irriterad innan jag lyckas få upp korten. Så trist för plånboken är superfin (från italienska Mywalit, vann den i en poseitävling i italien!!).

    Om man inte håller den där i handen hela tiden så kommer kanterna med tiden trissas upp och flagna, det gör iaf alla mina fakeskinnprodukter. Sen kan man ju undra vad mer som är så särskilt med denna? Lodräta fack på ena sidan och vågräta på andra är ju något man kan hitta på t.ex Åhléns för ja, inte 599kr. Kanske 149 däremot.
    Jag tvekar på om denna blir en säljmagnet faktiskt, de flesta har väl någon slags plånbok att behålla sina kort och sedlar med mera i.

    Är genuint nyfiken på vem som skulle betala 599kr för denna. Jag fattar (knappt) att man betalar priset för hennes hårprodukter men förstår ändå då hon är/var frisör och influäncer, men en korthållare för 599kr. Makes no sense…

    app app man får inte kritisera, då är det hat. Vi ska allihopa hylla ALLA ”driftiga” kvinnor och tjejer som tar fram såna innovativa produkter.

    ??? Bloggbevakning och Molimenti i toppform. Kan den kräla?

    Ahahahahahahaha.. 599 kr för den där? Galet om någon betalar det priset….

    Om hon jobbar på den där i flera ååååår då är hon fan sämre än jag trodde ?

    Alltså herregud jag har flera sådana där från Ali Express från typ 2017 och jag känner en person som använt en EXAKT sådan modell fast i svart skinn i minst 5 år. Så ja, vad är det hon har tillbringat flera år med egentligen? Importerat från Kina under pandemitider så att allt fastnat i någon hamn?

    Så jäkla ful dessutom! ?
    Ingen är väl så dum att köpa lite plast för 600:-?!

      Jag tyckte inte att den var ful men absolut inte värd 600 spänn. Var en helt ok korthållare, snygg färg men jag hade väl inte betalat mer än typ 199.

        Den behöver ju inte vara ful men om du följt molinenti innan så sålde molimenti massa skit från kina som hon beskrev som värsta magiska underverket som hon skapat själv, så tror ingen litar på henne nu när hon kommer fram med detta fodralet

    Vad dumma vi kommer känna oss när hon berättar att detta är ett skämt, för det måste det ju vara!

    Veganskt läder? Taskigt och skinnflå veganer ba sådär.

    Bolagen verkar inte omsätta några stora pengar så det kanske inte är så väldigt många som gillar överprisade plastprylar?

    Finns ju tusentals såna där för under 200 på valfri sida som antagligen också är av lika bra kvalite eller bättre då dom också är gjorda av veganskt läder , förstår inte heller vad som tagit år? Att göra ett väldigt enkelt brunt fodral med lite fejk guld på? Jag hade skämts av att förknippas med molinenti efter deras klick klack era, kul att dom fortfarande kör samma race ?

    Åhhh jag känner mig nästan tacksam för att dessa människor finns! SÅ roligt, jag kan inte annat att skratta. Så ofattligt verklighetsfrånvänt. (sen är detta såklart hemskt på alla sätt och vis med.. )

    Men ni fattar ju ingenting? Det här är den enda veganska KRÄLANDE produkten på marknaden! Duh!

    Vadå är tanken att jag ska ha Elins efternamn på MIN korthållare? Eller får jag trycka mitt eget?

      Japp! Det är ju disajnörns namn!

    MOAHAHAHA… Den där har hon köpt på Alibaba med prägel på. Kan inte ha kostat henne mer än 39 kr styck.

    stör mig mest på att allt heter ”your”? your hairbrush, your clawclip ?

    Jag köpte 3 st sådana för 100kr från en väns dotters UF-företag. De hade tryckt sitt företagsnamn på och hade 50% marginal på varje 3-pack.

    Detta är enligt Muppimenti en ”game-changer” när det kommer till att förvara kort, ”a new era”!
    Vilken makalös lansering, vilken innovation, vilken talang!
    Det är ju självklart att det tar flera år att ta fram något så genialiskt.
    Jag måste dock vara för dum för att inse dess storhet- hur jag än vrider och vänder på det så ser det ut som….en vanlig korthållare? (Med ryyysligt ful logga)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.