Sandra Beijer om sina pojkvänner

Sandra Beijer har skrivit ett inlägg om sina pojkvänner och hur hon helt enkelt är lite av en ”serial-monogamist”.
Hur hon sällan varit singel någon längre tid och när hon varit det har hon spenderat den tiden med att gråta över den senaste pojkvännen.
Hur alla ex skulle kunna vara med i en alldeles egen version av ”Bachelorette” men där hennes nuvarande pojkvän Björn skulle stå som vinnare, som den som fick hennes allra sista ros.

Men Björn hade vunnit. Jag skriver det inte bara för att jag är ihop med honom nu, utan jag vet att han hade vunnit. När vi precis blivit ihop sa jag till min mamma att jag hade valt honom alltid, oavsett om vi träffats när vi var sexton år eller nu. Det var en så stark känsla, att välja honom när som helst var som helst. Men nu råkade vi det bli så att vi sågs när jag var 35 (och han 34). Därför hade jag förstås valt honom i Bachelorette. Han hade fått min sista ros. Kanske är det därför jag undermedvetet döpt honom till rosen på min messenger.

En person kommenterar att hen nog är gjord för tvåsamhet och så är det kanske. 
De som majoriteten av livet varit i förhållanden, där det bara är själva kärleksobjektet som byts ut lite då och då?
Har ni förresten smeknamn på er partner och/eller era vänner i telefonen?
Min sambo står med för OCH efternamn.
Romantiskt så det förslår, visst visst? ❤️?

102 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Min syster har en gris emoji som namn i min telefon. Varför? Ingen aning men jag är en groda i hennes telefon.

      det kanske är era stjärntecken?

      Haha min syster har också en grisemoji som namn i min mobil

    Mina föräldrar, min sambo, mina syskon är alla sparade i min telefon under fullständigt för- och efternamn. Allt annat är barnsligt.

      Haha så olika man kan tycka! Skulle kännas jättekonstigt att ha nåt annat än ”mamma” & ”pappa”. Min man har sitt förnamn. För- & efternamn har jag bara på bekanta som kan heta lika som andra kontakter ?

      Samma här! Tycker dock inte att det är barnsligt att ha det på något annat sätt, men jag blir lugnare i själen av struktur på saker och ting. Därför vill jag ha ett enhetligt format på kontakter (som är för- och efternamn, eftersom tex bara förnamn inte räcker för att veta vem som är vem).

      Kunde inte ha mindre åsikt om hur andra trivs att döpa sina kontakter 🙂

      Barnsligt , du känns lika torr som dålig engelsk komedi.

        Är singel nu men ”älskling” har ex hetat så opersonligt med bara namnet ? Smaken är som baken.

          Tycker det är lite cringe med älskling eller gulleplutten osv. Blir också lite genant om andra ser när det ringer (fast ingen ringer ju nu för tiden.. ?) Men alla gör som de vill såklart, inget rätt eller fel. Har inte efternamn på folk jag känner i kontakterna heller.

            Ingen ringer?

              Nej det är väl ganska ovanligt att ringa varandra nu för tiden? Särskilt bland oss yngre. Tex min man och jag ringer varandra extremt sällan eller vänner man träffar ofta.

        Engelska komedier är ju allt annat än torra. Brittisk humor är liksom en nivå upp.

          Tyckte också det lät lockande med en torr brittisk komedi.

            Ja det skulle jag ta som en komplimang faktiskt

      Är singel nu men ”älskling” har ex hetat så opersonligt med bara namnet ? Smaken är som baken.

        ”Allt annat är barnsligt” ?

        Bejaka barnen inom er! Min telefon är både privat och arbetstelefon, de flesta har därför för- efternamn och ”sammanhang” på raden nedanför, men min man, han heter sitt jättetöntiga smeknamn ?

        Ännu bättre på Messenger där han är döpt till ”Toyboy” pga internt skämt för hundra år sen när vi träffades, min applewatch visar det sååå diskret varje gång han skriver ?

      Min ena dotter ändrade sitt namn i min telefon till ”älsklingen”. Min andra dotter gick runt i ett år och trodde att jag lagt in hennes syster som ”älsklingen” och henne med namn.

        Hahaha, åh! Hur uppdagades sanningen?

      Mina med. Men det är inte för att jag tycker alternativet med gulliga namn är barnsligt. Utan det liksom bara gör lite ont i mig att fylla i något annat än ett förnamn när det klart och tydligt står att man ska ange ”förnamn”. Hatar att inte följa instruktioner.

        Men gud LEV LITE! Slappna av!

        Haha, tyckte detta var jätteroligt!

      Har mina syskon som förnamn (känner ingen annan med deras namn? skulle det dyka upp någon så fick det väl bli namn + efternamn men med mina syskon använder jag bara förnamn). Mamma står som ”ICE1- Mamma mobil”, bonusmamma ICE2-med hennes namn och pappa ICE3-Pappa mobil. Känner mig helt lost haha, använder man inte ICE längre?

        Jo men finns ett annat sätt att mörka namn och nummer som ICE, det kommer man åt utan att låsa upp telefonen också.

          Ja det känner jag till, det är samma ordning där. Tänkte mer om man kanske inte hade ICE som del av namn i kontakter längre

            Jag har inte det iaf, då det löser sig på det andra sättet.

    Sparar alltid mina kontakter förnamn på personen.

    bland låter hon som om hon vill vara tonåring igen..lite desperat. Bachelorette alltså ”lol” på den, kände jag mest

      Tror hon alltid att hon är

      Ibland?! ?

      Det är faktiskt lite fascinerande hur hon stannat i en tonårsfas. Läste att människor med särskilt ytliga drag och starka bekräftelsebehov är de som har svårast med att åldras.

        Ibland beror det på att personen varit med om ett trauma, och att man då liksom kan ”fastna” i en specifik tid. Nu säger jag inte att det är så för Sandra, det hoppas jag verkligen inte. Fint för henne att allt känns bra med kärestan!

          Jag tror det är bloggen som fått henne att lagga lite. Hon ÄR bloggpersonan.

        Ser inte det alla jämt säger om det. Även innan hon fick barn levde hon ett väldigt vuxet liv, fest, fina restauranger, resor och bostadsrätt, skrev en del om inredning osv. Är det bara hennes mer romantiska texter, om kärlek ni syftar på? Det är ju inte hela hennes liv, mer en stil? Och nej, jag är inte ett fan, har slutat följa för länge sen.

      Finns väl inget tonårigt med bachelorette haha? De som är med där är ju oftast mellan 25-40. Däremot rätt mkt boomer/gen x att skriva lol inom citationstecken…

        Vilken gen är du?

      Tror hon name droppade ”bachelorette” för att hennes mamma producerade det programmet.

      Så nervärderande du är.

    Självklart är kärleksobjektet vinnaren. De andra not so much

    Självklart börjar man med ICE (in case of emergency) och sedan förnamnet, kanske även efternamn.

      Samma här. Självklart ICE Namn. I mitt fall t o m ICE Namn Namn. Jätteviktigt!

        Man kan väl ställa in ICE på ett annat sätt också. Iaf i iPhone.

          Ja också det är ju smartare att ställa in det så, eftersom man då kommer åt ICE kontakterna utan att låsa upp telefonen.

            Precis!

    Min partner heter ”Älskling” och har gjort sen vi blev tillsammans. Förmodligen barnsligt, men vi var ju också barn när vi träffades. Nu, nästan 20 år senare, kan jag inte ändra – det hade känts helt sinnessjukt.

    En sak är väl att inte bry sig vad andra tycker. Det är din telefon vill du ha det fullt med barnsliga namn go ahead.

    OT: Har J*lena M*acham o hennes kille gjort slut igen?

      Tippar på det eftersom hon bodde på hotell i helgen och har suttit på golvet och gråtit hela dagen… dock kanske de hunnit bli ihop igen, hon har raderat alla stories. Det är väldigt upp och ner det där! De flyttade väl ihop förra veckan?

      Ja, det har dom nog gjort. Han la upp stories under helgen på hur han bar möbler och kartonger så han flyttade antagligen ut.
      Dom har ju gjort slut 10 ggr under deras 1 år långa förhållande så att dom flyttade ihop var för mig helt sjukt.
      Hon skrev att hon ställde det som ett ultimatum. Flytta ihop eller göra slut. Det gick ju bra…

        Så nu gjorde de slag i saken och fixade BÅDE att flytta ihop OCH göra slut på en och samma helg! Starkt!

          Tror dom hann bo där i typ 2 veckor.

      Det måste vara så jobbigt fr henne med ett av-och-på-förhållande och jag lider verkligen med henne för det, men kan inte låta bli att tänka på barnen. Måste vara otroligt jobbigt att växa upp med en eller flera låtsaspappor som kommer och går?

        Hon verkar må så himla dåligt. Hon borde verkligen lägga allt fokus på sig själv och barnen och först när hon är stabil så kan hon börja tänka på en relation.
        Hon skrev för några dagar sedan att hennes yngsta son hade så svårt att sova och var så klängig/mammig hela tiden men att behöva flytta och få nya hem 2 ggr på 2 månader… Ja, det är ju inte svårt att förstå varför.

      Verkar ju så. Herregud.. men hon skyller väll allt på sin adhd osv.

        Hon skrev ju bara för några dagar sedan att hon aldrig har varit så kär och verkligen hittat rätt i livet ?

          Varningsflagga när folk slänger runt så stora ord.

          Så håller hon ju på varje gång dom blir tillsammans igen. Sen efter några veckor så börjar det komma alla dessa stories med gråt-selfies i parti och minut och texter om att hon aldrig får vara lycklig.
          Dom ska inte vara med varandra. Punkt.

            Nej det borde verkligen tänka till…. de har barn i samma åldrar som nu skulle flytta ihop och bli som ”syskon” men hur tryggt känns det när de lika snabbt igen försvinner ur varandras liv? Innan relationen är stabil på riktigt borde de absolut inte göra något så dumt som att förena barnen och deras boenden… Helt sjukt hur vuxna människor ens kan göra så.

      åh nej va, tråkig ??jag trodde faktisk att det skulle gå bra nu. dom verkade sååå kära. o lyckliga. men alltså vad är det för man som, flyttar ut bara så.. hans son har ju byggt band med jelena o, hennes barn. och hennes barn också. tror dom, blev i hop igen i nov.
      tyvärr passar dom inte. hoppas hon inte tar tillbaka honom nu. hon får aldrig läka. tycker så synd om henne. hon är så himla roliga och söt tjej tycker jag.

    Åh! Jag har alltid undrat när personer byter namn på sina kontakter! Till exempel när blir ”Kalle” som man dejtar lite ”älskling” i telefonboken? Och är det något man gör gemensamt? Så att en själv blir ”älskling” (eller motsvarande) hos sin partner samtidigt?
    Mina kontakter åker in med för- och efternamn, och sedan byts det bara om personen i fråga skulle byta namn. Eller förresten maken fick tillägget ICE när vi flyttade ihop, undantaget som bekräftar regeln ?

      Hahah detta har jag också undrat över.

      Åker någon in i min telefon under ett namn så får de heta så resten av sina liv.

        (Det innebar i och för sig också att målaren som jag började dejta efter en renovering hemma fick heta ”måla dörrar” under det dryga året vi träffades)

        Ja, och ibland längre än ”resten av sina liv” också. Eller jag kommer mig liksom inte för med att rensa ut döda personer ur telefonlistan.

          Nej du har rätt faktiskt. Har fortfarande kvar morfar så här tolv år efter hans död. Och även gamla kompisar som jag har noll kontakt med sedan år och dagar är kvar. Känns så definitivt att radera ur telefonen på något vis.

    Jag är nog inte gjord för tvåsamhet och jag antar att alla inte är det. Har i mitt 36-åriga liv bara varit i en relation som jag inte ens vill prata om. Så en del är väl gjorda för att vara ensamma helt enkelt.

      Tror bara att du inte har träffat den rätte än och vem har väl det?! ?

        Hinner ju dö innan jag gör det!

      Samma här. Och frågar du han jag var i relationen med så var nog inte den relationen ens så viktig för honom. Han hade mig lite som ett tidsfördriv i väntan på någon bättre.

      Jag fattar inte var alla gräver upp den ena partnern efter den andra. Och här sitter jag och kan inte ens hitta EN normal människa att ens nöja mig med.

        Hahaha inte jag heller. Vet inte hur folk gör över huvud taget.

        Därför att folk är så rädda för ensamheten att de nöjer sig med vem som helst. Jag har haft flera långa relationer, men tröttnar alltid till slut och föredrar att vara själv. Tyvärr är hela samhället designad för att man måste vara två. Är man singel eller särbo är man dömd till livstids sämre ekonomi pga ingen att dela kostnaderna med. Tex elräkningen. Många känner sig tvingade att stanna kvar i en dålig relation pga att de inte har råd att lämna. Det drabbar särskilt kvinnor som överlag har lägre lön och ofta fött och haft hand om barn och hushåll medans männen fått fri led att göra karriär.

          Det har du verkligen rätt i. Så jäkla många nöjer sig bara.

            Jag tror det är en grej som singlar säger för att klanka på tvåsamhet. Tror ingen nöjer sig bara utan man väger för och nackdelar. Vad som passar en bäst.

              Många verkar dock göra det.. Eller vet inte hur det kan/bör vara, märker man när man läser här om alla slappa män.
              /ej singel.

              Jag gillar folk som nöjer sig. Till en gräns såklart. Men som om man är så himla perfekt själv? Nä, ge och ta, balans, komplettera osvosv

              Välja med omsorg, absolut, men fint när man kan kliva av sin höga häst och nöja sig med grannpojken också 🙂

                Ja precis.

                Tycker nöja sig klingar illa när det handlar om kärlek och livspartner..

                  Ordet nöjd är ju ultimat. Tillfredsställelse är den största lyckan.

                    Att vara nöjd och nöja sig är inte riktigt samma sak tycker jag. Skulle inte vilja höra att min partner ”nöjde” sig med mig. Man ska väl älska nån, vara lycklig med den, tänka att det är den man vill va med, ingen annan.

      Samma här. Hittar inte ens någon som vill ligga med mig mer än en gång ??
      Är 31 år och inte haft ett förhållande sedan jag var 16 år.

    Haha, döpt honom till rosen. Låter bra.

      Hoppas hon har denna som signaturmelodi för honom och nynnar när hon lallar omkring:
      https://youtu.be/o5HUWVLi7Sw

      Tror vi på det verkligen? Är det på grund av detta tankesätt hon har gjort det menar hon? Låter ganska konstigt men men. Rosen.

        Hennes ex kallades ju för vinden så inte helt långsökt?

    Nu blir jag nyfiken. Brukar ni tilltala er partner med hens namn eller något gulligt smeknamn så som älskling? Varken jag eller min pojkvän har använt något gulligt smeknamn under förhållandets gång, vilket ändå är ett antal år. hade nog brustit ut i gapskratt om jag försökte mig på ett sådant smeknamn seriöst, det känns så cringe? Nu har jag förvisso heller aldrig varit typen som kallat mina nära för bästis och sådant heller.

      Jag kallar sambon och barnen för både hjärtat och älskling. Dottern är två år och jag smälte första gången hon ropade tillbaka ”ja mamma, vad vill du?” när jag skulle påkalla sambons uppmärksamhet och ropade ”hjärtat?!”. Han heter dock för och efternamn i telefonen.

    För-och efternamn på alla kontakter utom min mamma och pappa som faktiskt ligger inne som Mamma och Pappa.
    Tycker överlag att det inte är så romantiskt med smeknamn och älskling etc. Blir själv gärna kallad vid mitt namn utom om jag och min man är helt ensamma, då kan lite annat slinka ut också, men skulle aldrig ropa Älskling eller liknande. Känner mig inte bekväm med det.

      Samma här (med ditt sista stycke). Sånt är för det privata livet eller vad man ska säga (låter som en gammal engelsk dam haha). Dömer ingen men är själv lite återhållsam med sånt ute bland folk.

    Min man står med sitt förnamn och sitt gamla efternamn i min telefon. Vi gifte oss för 5 år sedan och han tog mitt efternamn då men jag har inte kommit mig för att ändra ?

    Kan man inte vara både och? Monogam med djupare kärlek och ligga runt däremellan medan man slickar sina sår. Tycker är det är mer läskigt med de som direkt ger sig in i ”riktiga” relationer direkt efter uppbrott. Som att objektet bara kan bytas ut och människan bakom inte har någon egentlig betydelse.

      Jo det är klart man kan. Tror en del har lätt att bli kära, hitta partners och lita på folk? Och gillar att va i förhållande väldigt mycket. Men förstår hur du menar, bra att kunna va själv och trivas i sitt eget sällskap också och inte hoppa för snabbt in i nya grejer.

      Men sandra har skrivit om att hon legat runt också.

    Vad är det för injektioner influencers gör runt munnen nu för tiden, kolla Lojsans storie när hon gör reklam för Isadora.

      Oj såg galet ut. Är det fler som ser ut så där?

      Undra om det kan bli så när man lägger i fillers för att få bort de två ”linjerna” runt munnen? Såg mycket konstigt ut ?

        Ja hon måste lagt nåt i nasolabiala vecken,

        Stort misstag om du frågar mig. Tjejer lägg inga fillers i mitten av ansiktet!

          Varför inte? Mvh har gjort nasolabialvecken flera gånger och är 41 år

      Oj jävlar, såg riktigt märkligt ut. Kan väl inte vara meningen att det ska se ut så?

    För och efternamn
    ELLER
    förnamn och vart jag känner dom ifrån (typ skola/arbete/tränings klubb)

    Har döpt mamma och pappa till just mamma och pappa följt av ett hjärta, min syster heter hennes förnamn med ett hjärta, lika med min fästman – förnamn och hjärta. Har ett hjärta på alla mina närmaste, alltid haft det och det är inte töntigt det är fint ??

    Förlåt, men detta var ett exceptionellt barnsligt inlägg från Sandra Beijer.

      Haha ja. 🙂

    Min egen familj med status och förnamn samt ICE1 ICE2 osv… för att de ska veta vilken ordning de ska ringa vid ev olycka. 😀

    Alltså Make Lars ICE1, osv…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.