Lady Dahmers uppmaning till influencers

Likes på instagram är viktigare än iranska folkets frihet. Iallafall om man ska tro på sociala medieprofilers prioriteringar. ?

=======================

Innan jag började posta om Iran så hade jag fyra gånger så många likes på mina inlägg. Mina stories hade i genomsnitt 40k views. Nu har de runt 3000. Ni fattar. Det kostar. När man postar om annat än ytligt skit så tappar följarna intresset, slutar dela, likea och kommentera. Och det är ju inte bra om man tjänar sina pengar på företag som betalar för just engagemang.

Förstå mig rätt här, jag avskyr polisandet av andras content. Jag har full förståelse varför vissa väljer att inte dela saker. Vi behöver komma ihåg att enskilda konton inte är public service. Enskilda personer är inte skyldiga att posta eller dela nånting. Så.

❗️Men med det sagt (!) så står vi inför en revolution som berör oss alla. Oavsett vad man bryr sig om generellt så borde man ha nån slags självbevarelsedrift iallafall och bry sig om Sveriges framtid? För som jag sagt tidigare så hänger vår framtid på det som sker i Iran. Så vi behöver fortsätta sätta press på våra politiker. Vi behöver fortsätta skrika och vara en röst åt de som inte har någon.

??❤️ ATTENTION!
NU RIKTAR JAG MIG TILL ALLA MED STORA KONTON:

Ni behöver inte posta uppdateringar om Iran. Istället kan ni lägga upp ETT inlägg där ni uppmanar era följare att dels regelbundet dela information och nyheter om Iran och dels att följa konton som regelbundet uppdaterar om iran. (Med länkar till dessa, var inte lika snåla nu för fan som ni brukar vara)

‼️ Här kommer tips på konton ni kan länka till (och alla ni som inte följer än kan börja följa)

@unitedforiran.sweden
@1500tasvir_en
@from____iran
@iranrevolution.sweden
@iranianknows
@frokenmyran
@ati_lindm
@azadi.daily
@iraniandiasporacollective
@nsgiran
@parsagarrett

Detta är fan det minsta ni kan göra. Jag är generellt emot polisande, men jag kommer döma er så jävla hårt om ni inte gör nånting osjälviskt. Det kommer inte påverka era likes eller engagemang överhuvudtaget.

?? Ni andra: Dela detta tack. Sätt press på era lokala influensers. Hehe. ?// Lady Dahmer

Enligt LDs kommentarsfält så verkar det vara som så att Instagrams algoritmer väljer bort innehåll som handlar om Iran, och att det är anledningen till det låga engagemanget. 
Jag tycker mig ha sett väldigt mycket poster om både Iran OCH jordbävningskatastrofen i Turkiet/Syrien, men det är kanske bara min upplevelse? Vad är er?

Jag tycker LDs inlägg är toppen, både uppmaningsmässigt och länken till alla konton att följa för att hålla sig uppdaterad.

Jag är kanske lite skadad efter förra gången det begav sig, när influencers försökte kränga prylar med hjälp av kriget i Ukraina, men min ribba här är rätt låg.
Så länge de inte blandar in kommersiella intressen i sina inlägg så får de en mental tumme upp av mig. Bättre än inget, och ”good enough”.
Hur känner ni?

113 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag gillar LD så himla mycket! Och hade vetat betydligt mindre om situationen i Iran om jag inte följde henne.

   LD blev kär i en iranier, hade hon inte blivit det hade hon inte brytt sig för 5 öre. Hon har aldrig brytt sig om andra länder förr.

    LD var på dejt med Oskar på alla hjärtans dag, har du belägg för detta eller är det ett rykte nån hittat på och som du tror på? Har LD själv gått ut med detta? Eller iraniern ifråga?

     LD säger det som passar henne och det hon vill folk ska tro. Hon skrev på den här bloggen att hon sålde så mycket konst och poddar att hon skulle ha kunnat försörja sig och barnen. Vid en koll på alla bolag omsatte hennes bolag max 49 000 kr det året. Bara för att ta ett exempel på hur trovärdig hon är.

      ok tack för informationen, men på vilket sätt var detta relevant till ryktet om att LD skulle vara kär i en iranier? Vad har HENNES trovärdighet med en anonym kommentar på BB att göra? Eller menar du att skvaller blir MER trovärdigt för att LD inte är det? Eller hur menar du?

       Jag menar att om hon visar upp ett restaurangbesök med Oskar så är det vad hon vill att vi ska se.
       Precis som hon skrev här för att hon ville att vi skulle tro att konsten sålde så bra att hon kunde leva på den.
       Verkligheten bakom kan vara raka motsatsen.

        du menar att hon och oskar INTE var ute på dejt? konstigt isåfall för han la ju upp en bild på henne där han skrev just att han var på dejt med henne, men de är kanske i kahoots?

         Bara för att hon var på dejt med Oscar behöver inte betyda att hon inte träffar andra. De kanske har ett öppet förhållande, vem vet?

    Mmm, klart att enda anledningen till att en kvinna kan vara engagerad i något – politik, musik, konst, sport – är ju för att pleasa nån snubbe hon är KÄÄÄÄÄR i!

     Ja det verkar inte bättre än så. Hon har aldrig brytt sig om utrikespolitik förr.

     Ja för det är otänkbart att en kvinna kan tänka med sitt könsorgan.

  LD är shadowbannad och har varit det länge. Jag tror inte det handlar om Iran utan om att hon la upp 300 stories om dsgen och vevade åt alla håll. Blandat med innehåll om Iran.
  Jag som följer henne och kollar in dagligen får alltid hennes stories som första förslag, men har märkt att hon inte dyker upp om man inte söker efter hela nam ett etc.

   Jag har noterat samma sak. Hon har haft en shadowban i flera år, långt innan Mahsa Amini mördades och protesterna i Iran tog fart.

   Jag följer inte henne, men går in och kikar då och då. Jag får alltid upp hennes konst-kont när jag söker efter henne på insta. Tur att hon har länkat sitt vanliga konto i konst-kontots profil, så att man kan gå den vägen.

   Vad ska lilleplutt landet Sverige göra åt Iran. Visst deras jävla kvinnosyn och annat är hemskt. Men har tyvärr varit så i många år. Sverige är super frikostiga att ge bort miljoner. Sen säger politikerna nu är ladorna tomma! Deras män måste ändra sin gammalmodiga kvinnosyn. Dom själv måste ändra på sig. Sverige kan inte ändra på andra länder.

    lilleputtsverige är ett föregångareland, det vi gör här påverkar andra länder som tar efter oss.
    Vad kan vi göra nu? Jo vi kan se till att sätta press på våra politiker så att de terroriststämplar Iranska revolutionsgardet. Det är en bra början.

   Ja, precis. Sökte på henne häromdagen och fick bara upp konst-kontot.

  Vad menar hon med att Sveriges framtid hänger på vad som sker i Iran? Genuin fråga. Jag följer utvecklingen i Iran men följer inte LD, hur argumenterar hon för den slutsatsen?

   Kanske för att vi i Sverige skenar mot att vara ett muslimsk land?

    Fast det gör vi inte. Det är en rasistisk konspirationsteori (folkutbytet) och till för att skapa rädsla/ilska mot muslimer, att måla upp dom som ett hot, att de är här för att ta över och bestämma. Det går att tycka att vi har haft för hög invandring, t ex för att vi misslyckats med integrationen, utan att falla tillbaka på den retoriken.

     Jag uttalar mig varken rasistiskt eller konsperatoriskt. Men faktum är att svenskar föder färre barn medan invandrade familjer skaffar allt fler. Det är bara logiskt tänkande vilken religion som ökar mest medan allt fler svenskar blir ateister.

      Om man tänker logiskt så behöver man också ta med i beräknandet att födelsetalen faller från att folk sätter sin fot på svensk mark för att sedan fortsätta minska för varje generation människor befinner sig i Sverige, folk skaffar inte bara barn inom sin grupp, alla muslimer är inte praktiserande och folk blir mer sekulära för varje generation de bor här. Och att invandrare≠muslim. Muslimer utgör ni ca 8% av Sveriges befolkning. 33% av de beräknas vara praktiserande muslimer, det är verkligen inte så att alla vill ha religiöst motiverade lagar. Det är alltså inte så att vi skenar mot att vara ett muslimskt land. Det är skrämselpropaganda.

       13:41 du får väll se själv om ca 20 år.

    Jahaaa så LD har gått och blivit högervinklad konspirationsteoretiker? Dang, det har verkligen hänt mycket sen jag slutade följa henne. Jag vill veta hennes argument, inte dina åsikter. De intresserar mig inte.

     Svarade på kommentaren för tycker inte ett påstående som ”Kanske för att vi
     I Sverige skenar mot att vara ett muslimskt land”, som att det är ett faktum, ska stå oemotsagt, vet inte vad LD tycker. Har inte följt alla hennes inlägg , hon kanske motiverar att Iran påverkar Sverige på något annat sätt.

     Så du väljer att lyssna på rykten från anonyma i ett kommentarsfält? Bara drar slutsatsen att LD blivit högervinklad för att nån sa det? Har du provat att gå in på hennes konto och läsa? Hon är otroligt kunnig ang situationen i iran. Hennes argumentation är att inom sex månader så kommer iran ha kärnvapen (hon länkade tidigare till en artikel om att iran tillverkat mer uran än avtalet de har tillåter) och då kommer ingen kunna sätta sig emot dem.

     Hon har även skrivit en hel del om islamism också, men inte på det sätt som sd-troll tror.

      Hon är kunnig tycker du?

       Ja om det som sker i Iran (och annat).

        Hon vet ju bara det hennes manlige vän berättar för henne. Inte ens alla iranier tycker lika som hon.

      Jag var sarkastisk. För helvete.

    Based Lady Dahmer ?

    Linslus… detta sa man om Kosovo och Bosnien också så man började slakta muslimer. Fattar du hur farligt det är att sprida propaganda.

  Säkert jättedum fråga, så var snälla mot mig. Alla kan inte veta allt.

  Men. Varför är det viktigt att jag som privatperson, läser asmycket om iran och Turkiet? Jag vet ungefär vad som pågår och det är klart viktigt att lära sig nya saker och få info om omvärlden. Men liksom…HJÄLPER det iranska kvinnor och offren för jordbävningen? I så fall hur?

   Kära du, din fråga är inte alls dum. Det är bättre att vara påläst och medveten än motsatsen men alla kan inte vara jätteinsatta i alla frågor. Det är omöjligt och med tanke på alla helveten som pågår i världen tror jag man går under som människa om man ska ta in allt elände, alla sociala frågor, alla miljö- och samhällsfrågor etc. Det går inte. Och ingen blir direkt hjälp i Iran eller Turkiet för att du läser mer eller mindre om vad som pågår där. I fallet med Iran är argumentet att i det långa loppet kommer en ökad global medvetenhet kring folkets situation tillslut sätta en sådan press på regimen att den måste förändras, eller till och med falla. Om ingen längre pratar om Iran blir det business as usual och regimen kan återgå till att förtrycka och mörda sina medborgare utan att omvärlden så att säga reagerar. Men som sagt, ingen människa kan ta in alla hemskheter hela tiden och givetvis blir ingen död eller skadad människa efter jordbävningen i Turkiet/Syrien hjälpt av att du läser om misären.

    Vad glad jag blev av att läsa ett sådant trevligt och välformulerat svar. Så trött på alla mästrande kommentarer så fort någon ställer en helt rimlig fråga. Bra där ?

   Min vän som är från Iran menar på att det är viktigt att det som ändå kommer ut sprids och delas eftersom de själva inte har möjlighet att få sina röster hörda inifrån. Enligt henne så är det viktigt att världen fortsätter höra vad som pågår. Att du ser ett inlägg på Instagram leder ju inte direkt till att någon inte dödas eller fängslas. Men vi vet vad som händer, för det kommer att hända i det tysta annars.

   ”Var snälla mot mig”

   Haha kände den! Folk härinne kan vara så bitska.

   Jag bor i Myanmar sen tre år och förstår att människor inte orkar dela om vad som pågår…men det hade hjälpt då censuren är åt helvete och jag inte längre kan uttrycka mig fritt utan att riskera fängelse (man kan få tre år för att ge en like till fel sida typ). Minns inte att LD sagt ngt om Myanmar (och man kan inte sätta sig in i allt). Tycker att om man uppmärksammar och delar saker bör man förstå vad man pratar om och ha tid att sätta sig in i det.

  Blir folk mer sugna på detta pga att LD ragear på dom?
  Och jag kan helt ärligt heller inte förstå varför det är livsviktigt att jag delar en post på insta? Köper inte det ett dugg.

  Lajksen kanske påverkas när man postar om samma sak 300 gånger om dagen, oavsett om det är Iran eller något annat. Tänker jag.
  Jag är generellt lite snål med lajks, men man blir ju inte MER sugen att lajka det 435 likadana inlägget. Eller kanske bara är jag.

  Så mycket dubbelmoral med LD : hon kasta alla som brydde sig om sitt utseende o vikt under bussen , sa det var omöjligt å gå ner i vikt m.m

  Samma med fayme

  Nu har båda gått ner i vikt och klär sig mer i känningar o sånt?

  dahmer är också väldigt priviligerad med sin ekonomi m.m så inte alls lika mycket offer som hon vill måla ut sig som

  Bra när hon belyser viktiga ämnen dock.

   Snacka om att fatta 0….:/

    Vem fattar 0?

   Fast nu tycker jag du fultolkat henne rätt rejält. Lady D har väl snackat om kroppspositivism, om att bantning/dieter inte fungerar över tid, och om influencers och annan media som pushar för ytligheter och viktnedgång. Hon har själv aldrig skrivit någonting om sin egen viktnedgång förutom när en ”förklaring” efterfrågats?

    Nej håller med H faktiskt. Enligt LD förr var var det i princip omöjligt att gå ner i vikt som tjock samtidigt som hon fota sig själv när hon åt gifflar och uppmana folk att göra detsamma. Absolut att det är mycket svårare för tjocka att gå ner i vikt pga hormoner, genetik osv men hon verkar ha ett nytt tankesätt på kost och hälsa, även om hon påstod att hon alltid ätit nyttigt. Vilket hon säkert har gjort men kakor och socker verkar inte vara så populärt att skylta med längre.

     Hon har exakt samma tankesätt nu. Vad som verkligen är förundrande med packet som kommenterar i detta kommentarsfält är att alla verkar bombsäkra på vad LD sagt om det ena och det andra, men inte ens bekymrat sig om att kolla upp det ordentligt. Ett inlägg om just detta ligger på hennes instagram just nu. Om vad hon tänker kring vikt, sin egen vikt, om bantning, kost, hälsa … och nej hon har inte ändrat sin åsikt en promille.

     Hennes vikt och hennes åsikter hänger inte ihop. Jag kan dock förstå att mindre vetande tror det, eftersom att många inte riktigt har belägg för sina egna åsikter utan mest tycker för sakens skull. De är inte vana vid människor som LD som tänkt igenom var hon står och som står kvar där även om hennes eget liv eller förutsättningar förändras.

      Vad hon säger nu och vad hon sagt innan verkar inte gå ihop men okej.

       Men…. hon säger ju exakt samma sak nu som hon sa innan? Vad är det du menar att hon sa förr som inte får ihop med det hon säger nu?

     Ok, men oavsett om hon sagt förut att man kan eller inte kan gå ner i vikt så skulle jag inte kalla det dubbelmoral. Dubbelmoral hade varit om hon gått ner i vikt, skrivit om hur fantastiskt det är att hon gjort det och visat före/efterbilder osv osv. ATT hon gått ner i vikt betyder ju inte att hennes värderingar och tankar kring tjocka människor har förändrats?

   På vilket sätt kastade hon människor som ”bryr sig om sitt utseende och vikt” under bussen? Förklara tydligt tack för jag har följt LD i flera år och förstår inte på vilket sätt hennes egen vikt eller yttre är ett problem eller en attack mot andra människor. Förstår inte heller på vilket sätt klänning har med saken att göra.

    Gulliga ni är som försvarar LD ?

    Hon har dubbelmoral och tycker nu det är okej att vara smal när hon vill det men innan gnällde hon på apan satt i granen (eller vad hon kallar sig ) m.m

    https://nyheter24.se/bloggbevakning/2019/07/25/lady-dahmer-och-apan-satt-i-granen-diskuterar-bantning-pa-instagram/

    Nu ser man inte exakt vad LD skrev där men hon har vart emot att gå ner i vikt o fokusera på utseende sen gör hon exakt det. Hon är priviligerad och rik och borde inte försöka brösta upp och göra sig så hörd när hon trampar över andra på sin väg

     Det som kritiserades var ett samarbete med VV. LD har ju bemött alla dessa påståenden som också kommer här och frågat efter bevis på det alla ni påstår att hon skrivit men ingen har kommit fram med något… så ja, fultolkning. Det som hon hela tiden propsat på är RESPEKTEN för alla människor oavsett kroppsform och att inte influera till svält/bantning osv.

     Ld har aldrig varit emot ”gå ner i vikt”. Det hon kritiserat är bantning. Och inlägget du länkar säger ju ingenting, för man ser inte vad LD skriver så jättedåligt exempel om du ville bevisa att påstående. Men jag minns detta och det som LD kritiserade Anna för var inte att Anna ville gå ner i vikt utan att Anna började göra samarbete med Viktväktarna på en plattform som följarna följde pga slippa just sånt. Men du verkar ju ha läst detta tidigare om jag tolkar rätt? Isåfall får jag väl påtala att det enda du visat nu är att du inte förstår skriven text ordentligt.

     Och vad ska LD göra tycker du? Försöka motverka eventuell viktnedgång? Skynda sig att gå upp i vikt om hon råkar gå ner, som hon gjort nu när hon började träna mycket? Man är inte en hycklare för att man går ner i vikt trots att man kritiserat bantningshets och hatet mot tjocka.

  Det pågår hemskheter på så många platser på jorden och det finns så många lidandande människor,barn,kvinnor och även män.
  Man kan som LD fokusera på Iran el som Magda Gad just nu på Etiopien el på någon valfri naturkatastrof ,flyktingar el människohandel el krig eller diktatur eller på fattiga pensionärer i Sverige.
  Och man kan välja att fylla sitt IG flöde med det man själv vill. Rumpbilder,söta katter,inredning,pelargoner el politiska budskap tex. Vad som stör mig är att en viss typ av (vänster) människor ser ner på alla som inte väljer att stå på barrikaderna och slåss för något som just DE anser vara livsviktigt.
  Vad vet de vad folk brinner för? Någon stödjer det lokala katthemmet,någon skickar paket till Ukraina,någon skänker barnkläder i en Facebookgrupp till fattiga ensamstående.
  Att som svensk personligen engagera sig i infekterad utrikespolitik-religionskrig i den islamska världen är helt bortkastad tid för man kan faktiskt inte göra någon skillnad alls.

   Känns det intr litr väl maniskt även att hon nu på fullaste allvarr kräver att folk gör som hon? Jag har sett den här sidan förr från henne. Det kommer en lugnare period men har hon ingen i sin närhet som kan uppmana henne att ta paus från sociala medker när hon är manisk? Eftersom hon blir så uppeldad över orättvisor och hur folk agerar på det

    Det är ju extra kul att just Iran är så viktigt helt plötsligt. Vi har haft många kriser i världen de senaste åren. När skrev hon något om utrikespolitik innan detta? Men hennes ”manlige vän” är ju från Iran och helt plötsligt har LD blivit såååå intresserad av Iran.

     ”Helt plötsligt?? Revolutionen har ju precis börjat. När skulle hon ha intresserat sig för iran om inte när revolutionen började? Innan? Som att säga att folk inte brytt sig om Ukraina innan Ryssland invaderade. Nej, det är väl inte så konstigt?

     Inte heller konstigt att man engagerar sig i frågor som rör sina vänner heller.

      Det var kris i Afghanistan och talibanerna tog över, kvinnor där får inte ens gå ut ensamma och flickor fråntogs rätten till utbildning. Var var LD då? Är afghanska kvinnor inte lika viktiga som iranska?

      Det finns och har funnits många katastrofala situationer i världen innan den nuvarande revolutionen i Iran började. LD har aldrig intresserat sig för omvärlden fram till nu. Nu har hon gått all-in på det hennes tränare berättar och då ska helt plötsligt alla lyssna på henne? Nja.

       Vad fan snackar du om? LD var ju otroligt aktiv i Liberia-grejen för ett par år sen. Sen har väl hon inte skrivit så mycket om saker som sker utomlands, men att hon inte skulle bry sig om omvärlden är ju knappast sant.

       Förstår inte att man kan bli ARG på att en person bryr sig om nåt, oavsett hur mycket eller lite hen brydde sig innan. Är det inte alltid positivt när nån engagerar sig? Eller behöver man ha engagerat sig i x antal saker regelbundet genom åren för att tas på allvar? Förklara hur detta kan göra så många av er förbannade?

        Hon har aldrig brytt sig förr och nu rantar hon om hur hårt hon ska döma alla som inte engagerar sig. Du ser inte en liten diskrepans där? Jag gissar att det är diskrepansen man stör sig på, nämligen.

        Vem är arg menar du?

   Vi har flyktingar från Ukraina som inneboende sedan maj förra året. En gång i veckan jobbar jag på kommunens aktivitetscenter där bland annat ukrainska flyktingar samlas och lär sig svenska, har kurser osv.
   Det mesta av familjens fritid och pengar som vi kan avvara går till dessa insatser.
   Har aldrig lagt ut någonting om det på instagram eller facebook, ingen förutom familj och en handfull nära vänner vet. Det jag lägger ut på instagram är söta bakverk, inredning och kattbilder.

   Glöm ej att bry osd om vårat land. Svenskar får lämna sina hus pga hyreshöjningar och skyhöga elräkningar. Det är fel och hemskt. Dom rika har en fet plånka i väskan. Och bryr sig inte.

   Oj så fördomsfullt att ”peka” på en grupp i ditt fall vänstern som står på barrikaderna och vet bäst!? Toppen att människor arrangerar sig för världen ska bli bättre oavsett vilket parti man tillhör.

  Att det ser ut som det gör i Iran och kvinnors utsatthet där vet alla vad det beror på (religion).

  Men samma personer som fördömer det som händer i Iran är de som kämpar hårdast för att förvandla Sverige till att bli som Iran..

   Vilka vill att Sverige ska bli som Iran? Dahmer eller vem mer specifikt tänker du på? De jag har sett i mitt flöde som fördömer iran verkar inte direkt vilja att det ska bli så här.

    Det framförs redan krav på regeringen att införa blasfemilagar (förbud mot att bränna en sagobok), och då är vi på väg åt ett håll jag inte ser fram emot

     Jo jag vet det men är det kravet ställt av LD? Min fråga var alltså vilka som fördömer Iran som samtidigt vill att ”Sverige ska bli som Iran”.

      Förlåt, ”kämpar hårdast” för att det ska ske.

      Nej,. LD har tvärtom varit ganska högljud kring motsatsen: Att yttrandefrihet är viktigast och att religion är skit typ.

     Helt korrekt Lewis! Jag har också uppmärksammat det fenomenet.

     Fast även om jag inte håller med dom som vill att t ex koranbränning ska räknas som hets mot folkgrupp så är det väl ganska överdrivet att säga att de vill förvandla Sverige till Iran? För det dom vill ha är ju inte en religiös diktatur utan samma lagstiftning som Finland.

      Förorterna är redan segregerade. Med män som håller hård koll på deras kvinnor. Lever många inte i verkligheten och vet hur det är. Tydligen.

     Du menar att du inte vill att vi ska bli som Finland?

      Vill du bli som Finland, där exempelvis prostitution är tillåtet?

       Förklara gärna hur du kom in på prostitution när det är tydligt att man pratade om att ha Finland som förebild vad gäller en lag där koranbränning kan räknas som hets mot folkgrupp? Inget säger att Sverige inte kan fortsätta hålla en stolt, svensk (eller kandensisk, om man så vill) linje vad gäller sexköpslagen. Håll dig till ämnet.

        Skriv då att det är just den specifika lagen som det gäller, inte nått dumt svepande ”vill du inte att vi ska bli som Finland ” så är det enklare att svara.
        Nej jag vill inte att det ska bli som i Finland.

         Finland har inte ens fri abort så vet inte varför de ska ses som nåt föredöme

          Sverige har inte heller fri abort! Det finns tidsgräns för hur länge man kan välja abort även i Sverige.

         Men snälla, läs vad du själv har skrivit.

          Har gjort det ett par gånger nu.
          Är det nått speciellt du tänker på?

     ”Det framförs redan krav på blasfemilagar” – Av vem? SD menar du, som vill göra det förbjudet att bränna svenska flaggan? Ja, de kämpar som bekant hårdast för att vi ska bli som Iran, det har du rätt i.

      Spelar nog ingen roll hur många jag räknar upp då du redan har bestämt dig, men ett tydligt exempel är den goda feministen Atilla Yoldas (skribent på skiftet).

       Bestämt mig för vad? Min poäng är inte att det inte finns de som vill att koranbränningar ska bli förbjudet. Min poäng är att även det mest Sverige-vurmande parti vi har vill införa blasfemilagar. Men jag gissar att du skiljer på att kränka etinska svenskar och att kränka andra folkgrupper?

   Riktigt smart kommentar! IQ badboll-nivå! Grattis!

    Tack så mycket ( badboll är ju ganska högt upp på skalan, hade varit jobbigt med iq-pingisboll).
    Gillar speciellt ditt motargument som fick mig helt att ändra uppfattning ??

   Tillbaka till Flashback, seså!

    Låt mig gissa, du satt med en gul blend i mungipan, klappade katten med ena handen och skrev din kommentar med den andra, samtidigt som du tänkte att en bib var för lite för en torsdagskväll.

     Du måste uppdatera din repetoar av förolämpningar Lewis, den här börjar bli gammal! 🙂

  OT men skulle inte LD göra en bröstförminskning? Har för mig att jag läste ngt om det tidigare.

   Förmodligen behövs det inte ni så hon gått ner i vikt.

    Hon har ju gjort en.

   Hon gjorde det för ett år sedan.

   Det gjorde hon för ett år sen.

   Jag vet inte om du har instagram, men hon har sparat stories om bröstfötminskningen kort å gott heter ”Förminskningen” med diverse frågor hon har fått kring det. Samt före/efter-bilder. Det är en stor skillnad.

  En av Sveriges största ego ska döma andra om de är ego. Skön logik.

  Lätt att döma och sitta och peka finger då hon sitter på en jävla massa cash som hon inte ens tjänat själv.

  Lata priviligierade jävel! Hon borde gifta sig med Olof K. Fint par

   Oj då. Du kan vara den mest bittra på bloggbevakning och det är en bedrift ska du veta.

    Du behöver inte börja lipa.

   Visst är hon privilegierad, många av oss måste arbeta oavsett om vi har kroniskt depression. Hon kan sitta hemma hela dagarna och uppdatera storys och bråka med varenda person som inte håller med henne. Jag tycker det är skenheligt av henne att påstå att folk inte verkar bry sig om Iran … snälla hela världen inkl alla kändisar har spridit nyheter om Iran. Har aldrig sett så många engagerade personer världen över som nu.

  Följer inte denna person men var och varannat inlägg på Insta har varit om Iran, Turkiet o Ukraina.
  Så jag kan omöjligt ha missat eller glömt något.
  Det blir så mycket till slut och det är då man börjar scrolla ist för att läsa det 500000:e inlägget om samma sak.
  Då blir det vardagsmat, tyvärr.

  Är Lady Dahmer lika intresserad av militärkuppen i Myanmar där militären med våld tog makten ifrån den folkvalda regeringen och skjöt ihjäl tusentals oskyldiga demonstranter? Är Lady Dahmer lika intresserad av folkmordet som just nu pågår i Tigray i Etiopien där miljontals människor drivits på flykt och hotas av krig och svält? Är Lady Dahmer lika intresserad av kriget i Ukraina, ett krig mitt i Europa som krävt hundratusentals liv och utplånas hela städer?
  Alla människor har olika saker de bryr sig om och engagerar sig i. Ingen kan eller orkar känna något engagemang för alla konflikter och orättvisor som pågår.

   Alla ska bry sig mest om det som LD bryr sig mest om nu. Hon har en sån jävla ton, antar att hon inte märker det i sitt megalomaniska hypomana tillstånd. Spam med beröm om sig själv varvas med spam om att skälla ut folk för att de inte är lika goda som hon.

   Är inte säker på att hennes spammande om Iran har den inverkan hon tror. Färre, mer genomtänkta inlägg hade varit bättre än det hon håller på med nu.

   Tack för att du tar upp Myanmar! Vålfet pågår fortfarande och det har eskalerat till ett fullskaligt inbördeskrig i vissa områden. De skjuter fortfarande människor och har brunnit ner ca 50 000 hus. Men samtidigt har denna nya verklighet blivit ”det nya nya normala” …jag hade så gärna gjort mer för att dela och berättat om allt jag vet men eftersom jag bor och arbetar i landet är det gör riskabelt (fängelsestraff på att ge likes till fel sidor osv) och det är fruktansvärt tungt att om o om dela med sig av de vidrigheter som pågår runt hörnet.

  LDs hat gentemot religion och främst islam anledningen till att hon ”brinner” så mycket för Iran.

   Innan ni fultolkar, nej det är inte islamofobiskt att kritisera Irans regim.

  Jag orkar inte läsa om sådant på instagram. Jag använder instagram för att se roliga, mysiga och inspirerande inlägg. Om de jag följer börjar lägga upp mycket om krig, svält eller annat, ja då avföljer jag. Inte för att jag inte bryr mig. För jag bryr mig och läser och uppdaterar mig i dessa teman på andra ställen, SVT.se, radio och annat där jag själv kan välja vad och hur mycket jag tar del av. Jag avföljer på insta för att det för mig inte är syftet med instagram.

   Samma här! Det är inte till för politik eller massa text för mig, utan ett bildforum med vackra eller inspirerande bilder. Och för att se min kompisars liv och visa mitt.

  Bäva månde alla påverkare om de inte skriver om Iran, LD kommer att döma dem så j-vla hårt. Hahaha de darrar…seriöst, vem är hon?

  Jag stör ihjäl mig på det här, från LD och från hennes kompis som heter Neg någonting på Insta. Tror de att det bara är Iran som har problem just nu? Varför är det okej att LD mfl skiter i samtliga andra jävla länder i världen så länge de skriver om Iran? Sen när har LD någonsin engagerat sig i något liknande tidigare? Om hon ska moralisera över det här får hon fan rycka upp sig och skriva om allt annat som sker också. Eller är det bara Iran som gäller eller?

   Vad har Neg med något att göra?

  Men hur svårt är det att fatta att de flesta inte konsumerar nyheter där utan kanske använder IG för eskapism och slippa världens hemskheter för en sekund? Så uppblåst att tro att ingen annan bryr sig för de inte orkar se 500 pers som vanligtvis postar om smink/valpar/barnuppfostran/musik/mode/whatever plötsligt posta bilder på lidande människor, med typisk sån guilttrippington som alla ska ha på IG också. Och folk undrar varför psykisk ohälsa ökar…..

  Men hur svårt är det att fatta att de flesta inte konsumerar nyheter där utan kanske använder IG för eskapism och slippa världens hemskheter för en sekund? Så uppblåst att tro att ingen annan bryr sig för de inte orkar se 500 pers som vanligtvis postar om smink/valpar/barnuppfostran/musik/mode/whatever plötsligt posta bilder på lidande människor, med typisk sån guilttrippington som alla ska ha på IG också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.