Rebecca Stella delar glada nyheter på Instagram

Rebecca Stella är gravid! ???

Rebecca har tidigare delat med sig av sin och maken Mannys kamp för att ge sonen Dion ett syskon. 
I somras publicerade Rebecca en video på Youtube där hon berättade om sin och makens kamp och att fostret hon hade i magen inte levde längre. Att bli gravid en andra gång var inte lika enkelt för paret som den första.
Anleningen till att hon var så här transparent med svårigheterna var för att ingen som går igenom samma sak ska känna sig ensam, eftersom infertilitet är så vanligt.

Hon beslöt sig för att dela sin och makens IVF-resa på Tiktok och nu har det äntligen hänt för dem. 
Rebecca är gravid igen och det är ju bara att gratulera! ?

43 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Känns inte genuint för mig å säga grattis eller läsa dina grattis till främlingar, känns lite fejk ? men kul för dom såklart

   God morgon solstråle! ☀️

   Kul för dom! Håller tummarna att allt går bra!

   Du hade också kunnat säga bara ”kul för dom” men av någon anledning var du tvungen att dra in något negativt också. Sådana som du fascinerar mig.

    Jag tycker genuint det känns fejk att säga grattis till främlingar, du känner inte dessa människor alls. Typ som Pewdiepie sa att han tyckte det var creepy när man la sig i främlingars graviditeter (lite OT) men ja ?

     Så himla märkligt att man inte kan bli glad för även folk man inte känner, det är nog mer udda.

     Jättekonstigt att inte kunna glädjas åt någon man inte känner. Känns nästan som att det är något fel med ens empati då ju. Och även om du nu inte kan gratulera någon du inte känner, varför detta behov av att säga det under ett inlägg där någon annan klarar av det?

     Har du svårt med empatin? ?

  Märks på antalet kommentarer hur intressant folk tycker det är med flunsor som är gravida.

  Men absolut kul för dom ??

   Folk älskar ju att diskutera allt med gravditet och barn. Däremot ger inlägg som är enbart positiva sällan särskilt mycket kommentarer.

   Jag missar lätt nya inlägg nu när ”färska kommentarer” är borta. Förut märkte jag där att någon skrivit i ett nytt inlägg men ja, nu missar jag ofta.

   Den enda graviditeten som är intressant är väl den egna/partners? Alla andras är typ lite ”…jaha. Grattis.”

    Nja, skulle inte säga alla andras. Människor jag inte känner absolut men människor jag känner och bryr mig om känner jag definitivt mer för än ”jaha grattis” när de meddelar graviditet. För jag är genuint intresserad av deras liv och vill att de ska vara lyckliga.

    En kompis kille frågade om jag ville se bilder på min kompis mage från alla graviditetsveckor… Kan på riktigt inte tänka mig något mer ointressant för andra att titta på

     Tänker att ibland behöver det inte vara så oerhört intressant för mig utan det räcker med att det är viktigt för den andra? Då kan man titta, slänga in en positiv kommentar och en fråga litegrann för att glädja. Så länge det inte är helt överstyr och hela tiden såklart, finns ju en gräns.

    Är själv inte så intresserade av gravditeter (knappt mina egna), men tycker däremot att det finns en rätt stor grupp människor som är det. Enda gången folk stannar en på stan för att kommentera osv.

    (Dock enbart kvinnor och mest 50 plus)

    Håller inte med! Blir jätteglad när vänner eller släktingar är gravida!

    Man har ju dock verkligen fått följa med på resan på Rebecca’s graviditet och hoppats att allt ska gå bra! Hon har ju varit så sjukt öppen med the struggles och detaljmässigt hur IVF har gått till etc.

    Så har både undrat och blir superglad när jag ser hennes inlägg!

  Roligt när folks önskningar går i uppfyllelse, oavsett om det är bebisar, hus, jobb eller något helt annat. Trevligt med glädje och lycka 🙂

  Det verkar gå segt med Fornis lägenhetsförsäljning. Den ligger ute för 10,95Mkr och det har kommit in ett bud på 10..

   Gottar du dig eller vad vill du ha sagt? Många går på knäna nu ekonomiskt så inte så märkligt det går trögt.

   Det är inte säljarens marknad just nu.

   Är chockad att någon är villig att betala 10 miljoner för en lägenheten med den planlösningen? Först en lååång korridor in i köket/vardagsrummet, sen en liten skrubb som de kallar för kontor. Och så måste man gå igenom sovrummet för att komma till badrummet. Är en gåta för mig att någon skulle betala 10 mille för en sån lägenhet, när det så mycket andra fina lägenheter med bättre planlösning.

   Hela bostadsmarknaden går väl segt?

   Nu ligger ju budet på 11,4 så uppåt verkar det ju gå

   Jag blir snarare överraskad att någon över huvud taget budar så mycket pengar för en lägenhet just nu. Om det dessutom är uppe på 11,4 som nån skrev här tidigare är det ju helt sjukt. Folk verkar inte ha problem med räntekostnader iaf…

  Jag delar samma erfarenhet som Rebecca och känner kanske därför ännu mer genuin glädje för deras skull – för jag vet vilken sorg och kamp som ligger bakom.

  Tycker hon är modig som delar med sig. Finns ett sådant tabu för att berätta innan ”det är säkrare ”, 12 veckor.

   Fast hon är troligtvis över 12v. Om det stämmer att detta är graviditeten som blev av embryot som sattes in 7e dec, så är hon över 12v.

  Kul för henne och hennes familj ❤️
  Men samtidigt lite gäsp ( min personliga åsikt )

  Fick precis veta att jag kanske inte kan få barn naturlig väg. Aldrig känt press på att skaffa barn innan men just det beskedet gjorde att jag förmodligen kommer söka mig till att följa resor som Rebeccas. Känner mig så ensam med alla dessa känslor

   Spana in Natali Fikas. En riktig solskenshistoria!!

    Klarar inte av den människan, hon känns så verklighetsfrånvänd och överdrivet positiv.

   Det är en väldigt ensam upplevelse att kämpa med infertilitet, även om det idag är så vanligt. Paradoxalt, och man förstår det nog inte riktigt förrän man är där. 🙁 Jag känner med dig, kämpar själv och har faktiskt fått mycket tröst av andra som delar med sig av liknande situationer (typ Hanna T, fastän många ger henne kritik här). Hoppas det kan lösa sig för dig! <3

  HT:s graviditet är väl desto mer spännande…

   Ja sjukt , att de orkar . Förstår iofs att det kanske inte finns något annat alternativ för dem men ändå!
   Måste vara en märklig känsla sen när de lyckats, när de lagt sådan otrolig tid och energi på att försöka.

    Vilken jäkla lättnad! Jag har ”bara” kämpat med infertilitet i snart två år men när/om jag lyckas kommer jag gråta av lycka över att slippa planera livet runt menscykeln och behöva ducka folks snokande frågor om barnplaner…

   vem är H:T?

    Hanna Theorin

     ?

   Ja kul men människan är så fjantig och överdriven att jag snart inte orkar följa mer..

  OT, men har med barn att göra: kan inte någon snäll själ hjälpa farmor här att förstå vad som sker med Filippa Toremos graviditet? Hon blev gravid utan att veta och det var för sent att göra abort, stämmer det? Och det är inte offentliggjort vem pappan är? Nåt sånt?

   Japp, exakt så vad jag förstått det som.

   Ja precis så är det.

  Varför ser jag ett inlägg på last damher på det här inlägget? Är ofta så, ett annat instagraminlägg än vad inlägget handlar om. Är det bara hos mig eller får andra samma?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.