Svedbergskan ska flytta

Jeanette Svedberg ska flytta OCH har gjort bra affärer, hela vägen borta på Mauritius. 
Dundundundun….
Vad kan det vara? Har hon fått billigare kubikpris på de hudvårdsprodukter hon köper på dunk från England, toppar hon Spotifylistan eller ska hon vara mellanakt i Mello?
Den som lever får se helt enkelt! Jag hade velat se henne i Melodifestivalen, och att hon där gör en Lena Ph, men istället för mikrofonstativet så använder hon moppen som vi sett henne åma sig med i tidigare inlägg.

Hon hade fått alla mina hjärtröster!  
❤️??????

44 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hur var det nu med rättstavningen?

      Tyst

        Tsyt

          ???

    Jag fattar inte kopplingen till Melodifestivalen alls – varför skulle hon vara med där??

        Hoppsan! Haha! Hade ingen aning.

    Men blir inte det litet långt att pendla till den nya kliniken vid Karlaplan? För den har väl öppnat?

    Karlatornet hit, Karlaplan dit. Mycket snack, ingen som helst verkstad mer än att gnida benen mot varandra och tafatt försöka se sexig ut. (Jeanette, det går inget vidare.)

      ?

      Va? Har hon öppnat en klinik på Karlaplan? Vad heter den? Bor här (där) och blir sugen på att kika ?

        Hehe jag bor också precis vid Karlaplan, nu blir man ju nyfiken ??

          Roligt 🙂 Karlaplan är litet

    Köper hon i samma byggnad som Toftbys kille bokade i gör flera år sedan?

      Japp. Har Janne ens kvar den tro?

    Hur har hon råd? Klinikerna kan väl aldrig gå bra med den typ av reklam hon har. Det här är ju ändå första gången som åtminstone jag har sett henne utan vaselinfiltret

      Jag vet inget om henne men kanske hennes partner har pengar?

    Vilken lägenhet ?? ja, jag är avundsjuk!!!

    Vad tror ni förresten att Anna har varit på för jobb? Är det äntligen hennes tur i masked Singer? Eller får de alls inte posta något kring det då?

      Förstår folk här inne vem anna är på vara förnamnet, det väldigt vanliga förnamnet? Imponerande (jag har i alla fall ingen aning)

        Såklart, länge leve Anna Book ?

        Vilka finns det mer än Booken?

          Precis, läser man bloggen så vet man vilken Anna det brukar skrivas om ?

          Inte vet jag. Men bra jobbat av anna book som lyckats pränta in sitt varumärke

            All pr är bra pr….

            Jag kommer inte på en enda annan influenser-anna som det skrivs om här inne, ens när jag försöker.

            Alltså, handlar väl dock inte så mycket om hennes varumärke, bara att hon är den enda Anna det skrivs om här 🙂 så läser man bloggen varje dag så har man koll på det

            Mja, bra jobbat av dig som just vaknade! Vilket är helt okej såklart. ? Anna Book har här kommit att kallas både ”Anna” och ”Booken”.

              Så har hon lagt upp en post om den sålda lägenheten att den blev såååå dyr! Men inte ett ord om att de fick sänka priset massor för att den ens skulle gå att sälja!

            Det har Nakenjanne också.

    Hu att bo så högt upp!

    Kan nån förklara vad hon är känd för? Ser hennes namn dyka upp lite här och var.

    Hmm LD & Neg Nånting tycker att folk härinne är elaka som skriver skit offentligt, dom snackar ju nämligen skit i privatchattar ? man kan bara må dåligt i sig själv om man snackar skit offentligt men inte om man gör det privat ?? jag menar LD visar ingen mercy när hon hänger ut folk på sina storys och använder härskarteknik som ”lilla gumman” .. ”idiot” osv.

    Perfekt, då kan hon & Queen of Ellos bo där, passar dem utmärkt med deras tacky stil. Det hon ”glömde” nämna är att bygget skjutits upp flertalet ggr pga div. shady business. Ingen vet när/om det blir klart. Skulle själv inte vilja bo där ens om jag fick betalt. Dels pga läget, plus gillar ej nybyggnation av detta slag eller att bo på i höghus. Men vi har ju alla olika smak som tur är.

      Queen oh Ellos köpte väl redan 2016.

      Ja vem vill bo på Lindholmen…….enbart fullt med kontorslokaler, industrier och massa skolor. Finns ju inget fint, nästan bara lunchrestauranger för de som jobbar där. På helgerna är det helt dött……
      En som vet förjobbat 100 m från Karlatornet i 10 år.

        Jag bodde vid sannegården i 4 år.. sååååå fint! Längtar tillbaka!

      Jag har också köpt en lägenhet där 2017.
      Det som hänt är att bygget blivit för dyrt och investerare kommit och gått men nu är det en ny huvudägare och nu är fasaden snart klar så efter att ha stått still länge är det nu full fart igen.

      När vi köpte skulle vi räkna med inflytt 2020, men det trodde vi knappt själva på. Det ska inte vara vårat permanentboende så det får väl ta den tid det tar.:/

    Jag bor ganska nära det där jädra Karlatornet. Det har inte varit många dagar den här vintern som man kunnat njuta av utsikten från sin 70 miljonerslägenhet. Huset försvinner i dimman helt enkelt ?.
    Men kul för folk att dom har nåt att lägga sina pengar på… ???

      Precis och sen om solen ligger på…kommer bli som en bastu om man inte har persienner nere hela dagarna (kul utsikt då..), eller ac:n (förutsätter det installeras i en sån byggnad) på nonstop.

        Skadeglädjen är den enda sanna glädjen ändå ??
        Skönt att man inte är sådär rik!

          De är inte så dyra, finns i alla prisklasser.

    Fascinerande att folk köper lägenhet i Karlatornet. Som någon nämnde så är bygget väldigt försenat och lägenheterna har gått trögt att sälja. Plus alla hatar Karlatornet pga fukt skrytbygge. Men så är ju vi alla göteborgare hamnarbetare i själen, så vore konstigt om någon förväntade sig annat än hat mot en skyskrapa på Hisingen?

    Shady Karlatornet är redan tacky! Ja liksom Sernecke – som byggt en fallossymbol för att motverka sin impotens…Tornet kommer att befolkas av air b&b-hookers. Så smaklöst

      Spy inte av avundsjuka nu?

    Jag tror att huset kommer bli rätt häftigt, kul med en skyskrapa i stan. Dock lite oroad över att det nog är rätt mycket fusk i huset och bankerna är lite osäkra på det nya upplägget efter att Serneke köpte tillbaka alla osålda lägenheter. Att köpa i huset nu klassas inte som nyproduktion längre pga återköpet. Vilket kan ställa till det för många. Men det rättar nog till dig efter ett tag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.