En liten undersökning

Vilka händelser eller skandaler i influencer & socialamediervärlden har gjort störst avtryck på dig?
Positivt som negativt..

Det inkluderar blogg, Instagram, Twitter, Youtube, Tiktok, Snapchat & podd

238 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Gabjoss ”busringning” kommer jag aldrig glömma haha. ? så uppenbart fångad med handen i kakburken..

      Berätta!!!

        Hon försökte ligga med sin kompis kille när hon fortfarande var gift med Fjodor. Hon skrev bla till honom på messenger(?) om sina ”behov”. Killen i fråga spelade sen in när hon ringde honom och frågade om har var ”sugen”. Gabriella hävdar säkert än idag att det var en busringning, men precis alla som har hört inspelningen vet att det inte var det.

      Kommer heller aldrig glömma den ?

      Min första tanke. Otroligt content.

      Det minns man, var ett långt inlägg här om det, hela conversationen om jag inte minns fel. Kommer också ihåg Super-Jason. Minns också någon som hade överdrivit sitt eget c v. Allt om Tiyra S. Micke o Sindy. Cathrine, vad hände med henne sen? Anna Books Ikea-foto-grej. Julia Franzéns h*ra till två barn, var nog det värsta. Och Alexandra Kissie Nilssons hot mot Pascal samt na*i-grejen.

    Gammalt nu, men Kristian Gidlunds blogg och bortgång.

      ❤️

      Ja, glömmer aldrig ”i kroppen min” och brevet han skrev till sitt ofödda barn ♥️

      Har hans två böcker… ♥️♥️♥️
      Finaste Kristian!

      Går fortfarande in på hans blogg ibland och läser. Öppen och var fantastiskt duktig på att sätta känslor på print. Fina Kristian!

    Podd, Insta och FB mina bästa. FB för att jag gärna hänger med i poddarnas eftersnacksgrupper.

    När Kissie kastade en glasflaska på asfalten mitt i gatan och folk blev rasande. (Det var då jag började läsa hennes blogg.)

    När Magdalena Graafs äldsta son dog

      Och när hennes ”sexfilm” läckte…

        ”läckte”

    Hannah o Amandas alla krängningar av en det ena en det andra … jag gillade dom jättemycket så därför blev besvikelsen desto större när jag insåg att vi ”små älsklingar” enbart är kunder …

      Samma som med Bianca Ingrosso – hennes älsklingar är kunder som inbringar henne pengar och därför älskas dom. På tal om Bianca, minns när Pernilla W avslöjade att hon skrivit en del inlägg på Biancas blogg, som Bianca. Minns när Bianca blivit påkommen med lögner t.ex ögonkräm som skulle vara maaagisk men hon hade gjort fillers under ögonen, samt Julkalendern och alla olika versioner om den, snyft – och försvarstalen, och Gina-tricot-härvan med mera. Minns Hannah och Amandas konkurs och miljonskuld och också att Alex och Sigge blev påkomna med att de överdrivit sina podd-siffror kraftigt och sålt in annonser på det.

      ”Vi vill ha dina pengar” är vad det handlar om. De måste ju ha mycket pengar, Svårt att lyssna på deras podd, låter krystat inte.minst Amanda som inte verkar bekväm med att tala om sig själv offentligt, de forsätter för att de tjänar mycket pengar på det

    Ingen, det är sociala medier och inte min verklighet?‍♀️

    När Anna Book lagade en hemmagjord pastarätt men det visade sig vara en färdigrätt från Gooh. Minns mest det underhållande efterspelet i hennes livevideos på Gooh (?) där hon också hatade på Tramsframs (kallade honom salami tror jag). Samt när Anna hade gått över en mil på endast en timme!

      På Periscope*

      JA! Snäppet bättre/värre var när hon och mannen varit på Ikeas julbord och hon lagt upp en instabild samt en nedsättande text om vad hon tyckte om folk som åt där. Men det var inte hon, någon hade gjort inbrott i deras bil, tagit hennes mobil, tagit kort på ikea, lagt ut bilden med text sen lagt tillbaks i bilen. Hahahha fortfarande nog sjukaste hon gjort

        Hahah juste! Sjukaste ?

      Var det inte dottern som påstods ha lagat den? Tror inte heller det var Gooh. Glöm inte pulversåsen.

        Haha jo det var Gooh. Dottern lagade Jennie Walldens recept med noll cred från Booken, dottern var däremot fantastisk och en otroligt duktig kock?

      Även när boken va på Ikea o ngn hade snott hennes mobil ??

        Den måste ha varit något av det knasigaste och det värsta alltså haha.

      Pulversåsen då ?

    ILs hela resa då det varit galna saker, framgångar, tider då man hoppades att hon var äkta för att bli motbevisa av hennes skrytande om excelarket, lögner etc.

    Någon gång hoppas jag att hon landar och börjar vara ärlig på riktigt.

      Skrytande om excelark? Skrytande om lögner? Vilka lögner har hon skrytit om?? Nej inte sett hon skrytit om lögner och inte skrytit om excelark heller men hon berättade om excelark och det varbara ärligt, ärligt och modigt. Inte alla som är ärliga med sin strategi. Det är inte detsamma som lögner. IL är ju verkligen ärlig om mycket, hon vågar lämna ut sina dåliga sidor. Hon är väl den som är mest ärlig, men de som avskyr henne påstår att hon ljuger om allt fast det vet ni ju inte. Hon verkar väldigt ärlig tycker jag.

        Tack, vi vet att du tycker det. ?

        Förlåt, jag förstod inte riktigt. Kan du berätta en gång till?

        Ja det var ju bara ärligt, och modigt, av henne att berätta hur hon lägger upp inlägg och vilka strategier hon hade på sin blogg. Det är ju inte att ljuga, det var bara ärligt ju. Hon är ju frikostig med att dela med sig av råd och tips och är ganska öppen om sig själv. Hon har ju däremot fått en hel del skit just för att hon är ärlig och öppen om saker. Största skandalen är väl egentligen när det skrevs inlägg här som insinuerade att hon ljugit om att ha fått en viss elbehandling, och att hennes pappa och syster kontaktades, ganska skandalöst faktiskt tycker jag. Annars står väl Jockiboi för dem mesta skandalerna i so medier.

          Minns även att det lades upp smygtagna foton på Isabella L härinne, foton som folk tagit och skickat in för att publiceras härinne, och så diverse hån.

    Blaserad House of philia är på SPA och dricker bubbel för att slippa tänka på trista saker som att Putin invaderar Ukraina.

    Kissies ätstörning och offentliga svimning
    Kenzas bröllop

      Och Margauxs sponsrade bröllop som visade sig inte vara ett riktigt bröllop.

      Barnmatsperioden??

    När Ben Mitkus blev dumpad och Nicci fick så otroligt mycket hat. Det blev en så stor grej och han vägrade länge säga ifrån till sina följare att sluta dödshota Nici pga så ledsen och kränkt? Vet att LD var inne och sa så himla bra grejer och sa åt honom på skarpen❤️

      ”Jahopp”

      Var det samma Nicci som var ihop med Marcello, och som nu är med i Love Island?

    När ”maffian” var ute efter Bella hon fick gömma sig i sitt ”panic room” ?

      Instämmer, när luftslottet sprängdes och såklart exakt allt som skedde före det ?

      Fast Bella själv har inte sagt att maffian var ute efter henne utan det är någon här som myntat det. Hon kunde ju inte veta vad som eventuellt skulle och kunde hända, förstår hennes rädsla och chock. Mycket om Bella har ju omskrivits och förvrängts här till annat, även i annan media, och saker folk skrivit här har blivit till ”sanningar” hos andra som sedan läst det och tror på det de läst.

    Lina hette en som skrev en blogg för ganska många år sedan. Hom mådde psykiskt dåligt och man fick följa henne, tyvärr så slutade det väldigt tragiskt och jag önskar så mycket att det inte gjort det. Jag skrev till henne några gånger. Hon har verkligen fastnat hos mig och hon dyker fortfarande upp i mina tankar då och då.

      ”Handleder-Lina”? Jag tänker också på henne ofta.

        Tänkte på henne för någon dag sedan. Så tragiskt öde men ändå fint att vi verkar vara flera som minns henne ?

          Handleder-Lina minns jag också. Läste hennes blogg och undrade varje dag om det skulle bli sista inlägget. Verkligen tragiskt, jag hade hoppats på att hon skulle reda ut det mot alla odds trots allt.

      Vad sorgligt. Vet inte vem det var men ledsamt att följa någon till slutet ❤️❤️

      Ja. Handleder-Lina. Usch så tragiskt ?

      Vad hände? Vet inte vem hon är.

        Minns också Lina. Hoppades så jäkla mycket att det skulle gå bra för henne. 🙁
        Hon hade mycket psykiska problem, ett gravt självskadebeteende, tog droger, blev ofta utnyttjad av killar. Vid ett tillfälle hoppade hon från en balkong, skadade ryggen, och blev rullstolsburen. Hon drogs efter det med stora smärtor, hade ett infekterat sår i ryggen o.s.v. Om jag inte minns fel så hängde hon sig till sist på psyket och efter x dagar togs livsuppehållande åtgärder bort. Jag tror hon kan ha varit runt 30 när hon gick bort? usch blir tårögd bara jag tänker på henne. 🙁

      Tänker också ofta på Lina. Följde henne ganska många år och blev så ledsen över att det slutade som det gjorde. Hoppades så länge på att det skulle vända för henne.

      Jag tänker också ofta på Lina❤️ Levde ett liknande liv under många år men fick mot alla odds ett lyckligt liv tillslut. Önskar så att även hon hade fått det.

    Elin Kjos resa, även om den är mer än en händelse, är något som verkligen berör och nog kommer finnas kvar i mina tankar en lång tid framåt ❤️

      Ja och Therese Alven och hennes blogg ”sparkibaken”. Går fortfarande in och läser ibland.

    Tyvärr är det enda som gjort bestående avtryck det negativa. Och där toppar Margaux listan med alla oräkneliga misstag och skandaler. Man kan ha otur när man tänker nån gång, visst. Men i Margauxs fall är det ett mönster. Som att hon inte själv förstår att hon verkligen inte är gjord för rampljuset eller yrket som influencer eftersom hon helt saknar fingertoppskänsla och öht verklighetsförankring. Hon har heller inte förmågan att förstå efteråt vad som faktiskt blev fel. Tycker senaste intervjun som hon gjorde i SR- Söndagsintervjun är ett bra exempel på det. Hade önskat att det istället var något positivt som hade fastnat. Men tyvärr verkar det knappt finnas en enda influencer som använder sitt yrke och plattform till att göra gott. Möjligtvis Therese. Beundrar henne för alla djur hon räddar men för att det ska göra skillnad på en större skala så skulle hon behöva göra som t ex Pamela Andersson med PETA. Då hade hon verkligen påverkat.

      Jag reagerade också på Söndagsintervjun och hennes svar på hans frågor. Skrämmande hur långt influencers går för att skapa content samtidigt som det är sorgligt när de tror att folk är uppriktigt intresserade av deras liv. Att hon hela tiden tänker på sina följare, t ex att hon måste säga godnatt, och Martin som senare säger ”du verkar vara ganska ensam”.

    Therese Lindgren efter att hon och Anders blivit ett par igen. Hon hade en live där han var med och hon sänkte honom hela tiden.. det var ruggig att se for sure.

      Måste hålla med om att flera videos under en längre tid var väldigt jobbiga att se pga det du skriver. Har slutat kolla på T av flera anledningar men hoppas verkligen deras relation är mer sund nu

      Vad hände/sas?

    Jag är ju en sucker för smarrigt skvaller så det är väl mest specifika personer och deras kaotiska liv som jag gottat mig åt mest.
    Först ut var Catrin Hedlund (såg nyligen att hon förlorat ett barn och sånt gottar jag mig verkligen inte åt ?)
    Anna Book med valda familjemedlemmar.
    Och sist ut i kategorin ”bloggerskor”: IL.

    Jag fastnade nyligen i dramat kring några tiktokfigurer som Bumbi och gräddis. Men det var ett kortlivat intresse. Där är så mycket tragik så det gör nästan ont att se.

      Va har Catrin förlorat en av sina söner? Gud så fruktansvärt. Vad har hänt?

        Nej hon fick ett missfall med unge nr 4 (5?). Men nu är hon gravid igen.

          Ok tack för svar♥️

        Ja förlåt det lät ju fel inser jag nu, helt rätt, ett missfall. Sorgligt nog det med. Men sorry för att jag skrev vilseledande.

      Jag förstod aldrig vad det var Catrin hade gjort, nån som vill berätta?

        Hon sålde saker, mest biljetter, via nätet som folk aldrig fick. Hon drogs inför rätta men fick ett skralt straff. Pengarna hon lurade folk på sa hon rätt ut att hon aldrig kommer betala tillbaka för det var för stora summor ihop med alla skulderna hon har.

    När det kom fram att det var Ricky som skrev Fokis blogg. Det blev också hennes fall…

      Same. Fortfarande chockad över det

      Hur läckte detta? Var det Ricky som sa det när dom gjorde slut eller hur var det nu igen?

        Det var väl någon som kände igen hans alias på Flashback där han kommenterade anonymt om att anmäla känd bloggare till Skatteverket? Så kunde man se hans andra inlägg att han var fotograf i Norrland osv osv. Sedan gick väl han ut med ett offentligt statement angående hur mycket han gjort i bloggen, men hon vill inte ge honom något när de hade gjort slut, trots att han ansåg att hon tjänade pengar pga honom. Hon svarade väl bekräftande att han gjort mycket i bloggen, men inte allt osv osv. Väldigt infekterat och smarrigt.

      Men stämde det då? Verkade han inte lite obehaglig?

        Åh jo, det stämde. Han må ha varit bitter efter deras break-up, men om man jämförde texter/bloggen med före och efter Ricky så var det ENORM skillnad på kvaliteten. Han var i princip Foki, hon var bara fejset utåt.

      Jag hade också tänkt att skriva detta!

      Precis det jag hade tänkt skriva.

    Anna Books livesändningar på periscope och sen insta.

    När Annica blev MLMare

    När alla beundrade Blondinbella å man själv bara tyckte hon var spritt språngande galen

    När Josefin Qvist sålde minkfransar och tog kritiken som ett barn

    När Margaux vloggade 3minutersmetoden

    Hannah Graafs kille hade ett helt konto med bilder på hennes butcrack(så jävla märkligt)

    När Kissie photoshoppade alla bilder så hon såg ut som en dålig mangafigur

    Alla stackars influencer-hundar som skaffats, fotats å sen försvunnit….

    Tomtefilmen med Jocke å Jonna ??‍♀️??‍♀️??‍♀️

    Fornis eviga klagande trots toppenliv

    När Penny lr Peg la upp en bikinibild i en dusch å blev arga pga allt fokus å prat om deras kroppar??‍♀️

      Tappar hakan över det där med Graaf. Har helt missat det! Ungefär när var det här?

        Försökte googla men hittar ingenting.
        Det var länge sen. Han tog bilder å tror det fanns filmer också när hon böjde sig fram. Ibland frågade han om hon kunde hämta specifika saker som då låg lågt och så filmade /fotade han. Det var kanske kul men jag upplevde det som otroligt förnedrande för det var liksom inte en gång utan konstant. Minns ej om det var ett eget konto lr på hans vanliga eller om det va nån annanstans

          Det låter förnedrande. Stackars henne?

            Men nej det var ju på skoj, tror inte Hannah kände sig förnedrad av det. Han tyckte väl det såg lustigt ut när rumpglipan eller trosan tittade fram och det var foton på henne när det blivit så. Inte alls så farligt som det låter, enligt mig iaf, och jag tror inte Hannah tog illa upp för hon skojade väl själv om det har jag för mig.

            Tomtefilmen med Jocke o Jonna? Är det p-filmen? Så pinsamt. Han sa ju i en podd att han och Jonna har ett öppet förhållande fast Jonna sa i samma veva att de absolut inte har öppet förhållande, så märkligt. Synd om henne.

          Ja så himla konstigt och stört!

            Tror kontot hette nåt i stil med ” min frus rumpskåra” ?

              Enpappasdagbok tror jag den hette

        Det var hennes man Peter och tror bloggen låg ett tag på Femme, hennes egna plattform.
        Jag tyckte det var nedlåtande, respektlös och förnedrande och förstår inte de som tyckte det var ”gulligt ” .

    Tappar hakan över det där med Graaf. Har helt missat det! Ungefär när var det här?

      Captcha bråkar med mig, därav dubbelpostning.

    Lady Dahmers monstera-gate! Med swish-skandal och många inlägg om det här på Bloggbevakning.
    Cissi Wallins krasch hos Haveristerna.

    Ett tillägg, saknar Stureplan.se-tiden bortsett från Schulman och KZ.
    Minns ni Anna Hibbs, bloggkommentatorerna och hon som hette något med Von Rosen?
    Någon som vet om vad hon Rosen hette och om hon finns på insta? Undrar ibland vad som hände med henne

      Sophie Rosensvärd var det ju! Kom på det till slut. Hon var härlig har jag för mig. Vet ej varför hon försvann ur bloggvärlden

        Tror hon skaffade barn och därav blev lite utfryst när hon inte kunde va en partytjej längre

        Hennes man/kille blev väl åtalad i någon härva kring Stureplan och dess nattklubbar?

      Bloggkommentatorerna var den anda bloggen jag följde, när slutade blogga av hittade jag hit istället! 😀 Någon som vet varför de lade ner bloggen så abrupt? :/

        NÄR DE SLUTADE BLOGGA*, herregud. ?

        De läste jag också jättelänge. De var bra. Tänkvärda och nyanserade.

        Kommer ni ihåg Estetica?

      Anna Hibbs och Glamourama!! Snälla ett specialinlägg om det!

    Tyra S och alla hennes hästar!
    När hon köpte massa fina hästar och lät Björn tävla dem

      Vad gör hon nuförtiden, någon som vet?

      Jag tänkte på samma! Alla vändor med Tyra. Riding by Tyra, loppisar, bloppisar, stall och gårdar, projekt. Jag tyckte verkligen om när hon delade träning med hästarna, eftersom hon red som vem som helst.

      Hoppas att hon mår bra. Jag tror att hon förlorade sin fästman, alltså att han gick bort i en arbetsplatsolycka för några år sen. Tragiskt. Och måste vara så svårt att hantera sina ”gamla vanliga” spöken med psykiskt mående och medicinering när sådana tragiska händelser drabbar en.

    alla bloggbråk mellan kissie, dessie och paow

    att ricky drev fokis blogg

    när kissie delade ut nazistisk propaganda och sen ringde och dödshotade pascal engman

    när paow var otrogen mot hugo med nemo heden och joakim lundell spelade in när hon erkände det i ett telefonsamtal som han senare spred

    när kissie opererade brösten och det typ liverapporterades om det (tyvärr inget konstigt idag, men då var det väldigt uppseendeväckande)

    att dessie bodde ihop med sin gamla äckliga manager (samma manager som kissie hade tror jag) när hon var så himla ung

      Även jag tänkte på paow/hugo/nemo/jocke. Det var första dramat jag blev fast i. SÅ många år sen!

    och anna book och julbordet på ikea!

    Classe Kenza blogg, det var ett märkligt upplägg, en ”man” som skrev och bloggade om snygga modeller etc men sen visade det sig vara Dani M? Förstod ingenting!!! Något mystiskt med allt. Förstår fortfarande ingenting.

      Men gud VAR det Dani? Trodde att det bara var ett rykte! Hade helt glömt den bloggen men minns allt nu ?

        Jag tror aldrig det fanns bevis på vem som var ClasseKinza. Gick olika rykten i perioder. Det påstods ofta vara någon från ”insidan” då hen hade så många privata foton på olika modeller, och rykten som sedan visade sig stämma… Den mest troliga teorin (enligt mig) var att det var en kille som var grymt bra på att bli ”vän” med dessa tjejer på nätet, och när han sedan var vän med dem på olika sidor som Facebook och annat (Myspace?) kunde han hitta massa smaskigt där bland bilder och så. På den tiden var det rätt standard att lägga upp foton nästan dagligen för sina vänner, så makes sense kanske.

          Jag hoppas att det inte var hon , mer sense att det är en kille som tidigare skrev som kände modellerna och hade bra koll på dem!

          Undra vad personen gör idag och varför allt bara stängdes ned…en blogg med många hemligheter!

        Nej det va väl inte Dani? Jag följde bloggen och det va ändå mycket som inte gick ihop med att det skulle varit hon.

          Jo det var Dani. Minns att Natacha Peyre avslöjade henne (för hon hängde ut NP) och sen blev det väldigt tyst från Dani. Hon har dock aldrig erkänt.

            Menar ni ”itsmeyourdani”??

    Sindy och Kniv-Micke! Det var den ena skandalen efter den andra där. Minns hur de satt i tv 4 morgonsoffa och sa att de skulle visa alla att de var bra och skötsamma föräldrar. Sen slutade det med att socialen akut omhändertog deras små barn då de hittats smutsiga och undernärda i lägenheten medan Sindy legat utslagen av droger. Därefter blev Sindy tillsammans med någon snubbe som ville bli modell? Och tillsammans läckte de en sex-film på en minderårig tjej, och både Sindy och killen dömdes. Idag verkar Sindy ha fått tillbaka vårdnaden om sina barn men kollar man hennes instagram verkar hon inte ha alla hästar i stallet…

      Men har hon det trots allt? ?

        Hon har vårdnaden. Men är skeptisk det är fortfarande mkt attityd sjuka plastikoperationer, tveksamma pojkvänner och OF.

      Han var modell. Gick i mitt gymnasium. Han var karismatisk och hade kunnat lyckats inom underhållningsbranschen om det inte vore för all skit.

    Någon som kommer ihåg Nimrod Dormin bloggen med alla erotiska berättelser skrivna från en mans perspektiv men författaren visade sig vara en kvinna? Och det var ofta Hello Kitty bilder i inläggen (oklart varför).

    Från vad jag kommer ihåg så hade den ”mannen” otroligt många kvinnliga beundrare i kommentarerna.

    Av någon anledning så har den bloggen fastnat i mitt minne, och kan sakna att läsa de historierna hur sjuka de än var ibland. Tyvärr så kan jag inte hitta den bloggen längre.

      Jaaa! Älskade den bloggen!

    Bellas alla galna bravader. Som hon ljugit och lekt ett fakeliv och låtsats ha ett underbart framgångsrikt liv när allt bara var bluff och det enda hon brydde sig om var pengar. Hur många miljadärsgubbar har hon dejtat?Stordalen är en iallafall.

      Stordalen var väl bara för en natt, i Visby under Almedalsveckan om jag minns rätt? Hon la väl ut någon bild från hotellrummet där det syntes något klädesplagg eller om det var skor, som folk kopplade till Stordalen.

        De var utomlands också och är rätt säker på att Bella önskade längre relation.

        Nu gissar du nog bara, och spekulerar. Men det var väl på en resa i frankrike som folk här spekulerade om skor, eller vad det var, tillhörde Stordalen. Möjligt att hon haft ihop det med honom eller om han eventuellt bara bjudit henne på en resa. De kände ju varandra i alla f. E. Selin är väl annars den enda miljardär hon dejtat. Jösses, undra om inte 00:12 är sotissjuk alltså.

      och erik selin

      Vadå fakeliv och allt var bluff? NEJ hon har inte fakeat el bluffat, när hon var tidig tonåring iofs så hittade hon på lite om fester och killar har hon sagt men inte fejkat att hon varit på ett visst hotell eller så nej, inte som vuxen. Förfinat en del kanske som de flesta gör MEN hon har varit på resor och galor, lanserat skönhetsmärket i flera länder osv, det har inte varit fake utan på riktigt, men däremot så tog pengarna i ena bolaget slut då hon drog på sig för höga kostnader och utgifter och pengar inte kom in i samma omfattning som tidigare, inte tillräckligt med inkomster. Det kostar på att satsa stort, det är dyrt att satsa utomlands, blir stora kostnader. Sedan är det inte att ljuga att undanhålla saker, det är okej att inte berätta allt och det är inte samma sak som att ljuga.

    Gammal blogg som jag fortfarande besöker ibland, en ung tjej som dog i cancer 2008: https://jagefrisk.blogg.se/

    Hennes mamma dog också i cancer några år senare.

      ?

      Åh henne följde jag också och gick in och läste bloggen flera år efter hon gått bort, Kom så nära henne i bloggen så var så himla ledsen när hon gick bort.

      Åh jag följde också den, hittade hennes pojkväns blogg något år senare som hade skrivit ett så fint inlägg om henne och hur han ändå gått vidare och väntade barn med nya kärleken.

      Vad hemskt med hennes mamma också.. hur vet du det? ?

        Hon skrev bloggen levaidag.blogg.se Den finns fortfarande kvar att läsa. Jag går in ibland och läser.

    När det visade sig att Hannah Widerstedt var ett konstprojekt

      Tror inte en sekund på det. ? Tror inte Kissie var något alter ego heller.

    TRHs psykbryt här på BB en sommarnatt för några år sedan.

      Är det Asperger man blir så där av? Det var verkligen som att studera någon på spektrumet gå loss. Obs jag ser inte ned på folk med diagnoser.

      Vad hände? Minns TRH och det raljeras en hel del om hen (?) här men har aldrig riktigt förstått varför (mer än att personen var väldigt aktiv) och hur det kom sig att hen ”försvann”.

        Åh vad hände med TRH? Jag har läst några fullt vettiga kommentarer av denna person, som jag hållit med om, men som personen ändå fick skit för. Hen verkade få skit vad hen än skrev. Men förstår förstås att det måste varit något skumt (något mer som jag missat) med tanke på alla andras reaktioner.

        Jag har och också blivit misstagen för att vara hen vid något tillfälle då någon här inne ansåg att vi skrev likadant och var jättearg på mig för typ ingen anledning alls… Vi är väl lika konstiga kanske. ? Eller jag antog att det var TRH jag misstogs för, för den som skrev verkade hata mig, på ett sådant där sätt som jag bara sett TRH hatats på här inne. Hen sa massa argt och påstod sig veta vem jag var IRL och dillade om saker som berörde ”mitt” privatliv liksom. Önskar att jag kom ihåg! ?

          Jag har aldrig heller förstått agget mot TRH. Jag har läst många kommentarer från henne/honom och alla har varit sakliga och intressanta. Däremot har jag upplevt att hen har fått väldigt otrevliga svar på sandlådenivå i stil med ”det spelar ingen roll vad du säger allt är ändå fel och du är en hemsk person” oavsett ämne. TRH har vad jag sett aldrig sänkt sig till samma nivå. Jag tänker ändå att det kanske ligger nått gammalt bakom som gör att man får såna starka reaktioner på allt man skriver.

            TRH har emellanåt kommenterat bra rimliga saker, men vid vissa (många) tillfällen har hen helt ballat ur. Fanns en helt galen tråd på LD:s blogg där TRH tjafsade loss totalt. Jag kan inte minnas vad det handlade om men blev otroligt aggressivt och konstigt till slut. Här på BB minns jag också en märklig diskussion med en person som var typ ögonläkare där TRH absolut vägrade inse fakta utan fortsatte tjafsa på trots stor okunskap i ämnet…

            Det största problemet var att människan aldrig gav sig och skulle ha rätt i alla lägen, även när hen hade fel. Urtypen av rättshaverist. Då spelar det ingen roll hur vettig man är när man har rätt, folk pallar inte med såna människor. Den totala härdsmältan när det pratades amning kommer jag aldrig glömma, det var som att bevittna en grekisk tragedi.

              Skulle precis kommentera just detta, att det nog främst var TRHs förmåga att envist bita sig fast och aldrig någonsin backa och erkänna att hen hade fel, som gjorde att folk hade svårt för hen (fick ofta känslan av att TRH var en man, men är ej säker). Skulle alltid ha sista ordet, no matter what. Jag blev oftast bara less och utmattad av att försöka läsa trådar där TRH var involverad, även om hen hade vettiga åsikter ibland.

      Recap please

      TRH var riktigt obehaglig faktiskt. Så glad att hen håller sig borta från kommentarsfältet

    Beatrice Makeupartist

      This!!!!!

      Ja! ???

      ?? och Mogi Show!

    Vanja Wikströms NFT projekt WOA där hon lurade av sina följare 3 miljoner kronor och sen köpte ett sommarhus på Gotland.

      Ja detta!!! Och värst av allt är att hon verkar komma undan med det, inte bara juridiskt utan även ’socialt’. Folk bara ’tråkigt att det inte flög’ fast det var bedrägeri. Hon borde canclas for life.

        Blev dels besviken redan när hon startade igång det men desto mer besviken nu när hon bara låter det hela rinna ut i sanden helt okommenterat?

        Jaaaaa! Mer uppföljning på det, tack!

    Jag blev lätt chockad när Beijer annonserade sin planerade graviditet för att sedan blogga om en fest med alkoholintag. Så bisarrt.

    Bellas galenskaper med livvakter som föll för henne, maffia som jagade henne och ”hej då Sverige”-sommarsnack. Man förstår ju att det slutade med pling-plongtaxi till männen i vita rockar.

    Anna Books rekordtid på milen❤️

      Va? Hon kom väl ut med sin graviditet i vecka 20 och hade väl knappast fest veckan därpå där hon drack alkohol? Tänker du på inlägget där hon skrev att hennes mens var sen men hon hade fest och det visade sig den helgen att hon var gravid?

    Therese Alvén ? hur snabbt det gick från lyckan över ett tredje barn till slutet.

    LD som samlade in pengar till en ny laptop men sedan tog pengarna och köpte en krukväxt för några tusen.

    Apansattigranen som ville ta betalt för att folk skulle promenera med henne.

    Kriget i ukraina men vad gör det när sannealexandra säljer leggings med rabatt!!!

      När margauxs jakob gick ut i media för att få margaux att sluta visa upp sonen. När jakob själv fick vara med på YT sen så gick det dock jättebra att visa upp sonen igen.

      När margaux skvätte tomatsås runt spisen och jakob blev så arg på henne att hon inte kunde glädjas åt sin nya ysl väska ?

      Var det inte LD som även tog beställningar och betalning på sina konstverk för att sedan inte skicka till alla köpare?

        Jo

    Tyras alla märkliga vändor med hästar och klädkollektioner. Har ingen aning om hennes liv innan eller efter det.

    Jag kommer ihåg när Ida Warg avslöjade att hennes nättroll och stalker i själva verket var hennes *******

    Jag som trodde jag hade en dysfunktionell familj!

      Vem???

      WHAAAAAT!? Detta har jag missat snälla berätta mer? Vem i familjen?

        Hennes svärmor var det va?

          Neeeeeeej men guuuud! Det är nog det sjukaste på länge

    Isabelle Strömberg ?

    När Linn Herbertssons mamma låg inför döden efter långvarig cancer, och med bara typ DAGAR kvar att leva, meddelas att hennes bror plötsligt dött. Chock för läsarna, kan knappt förstå hur Linn tog det.

    Dessie som blev tidigt gravid (i bloggosfären) och får skit för sitt utseende.

    Kissie som hatar sin lillasyster

    Blondinbella som lägger ut videor på när hennes småsyskon är ledsna och gråter och hånar dem (vid tillfället bebisar)

    Michaela Forni och Cimon gör slut och hon är ASFÖRBANNAD, därefter kommer han ut (och hon är fortfarande asförbannad)

    Paow och Hugo gör slut, snabbt inpå träffar han Paula och blir gravid. Innan de ens hunnit diskutera beslutet om barnet har han lagt upp skärmdumpar om att Paula smsat bild på gravtest och skrivit ”det är inte ett skämt”

      LHs bror, det var väl självmord? Hemskt!
      -När Tyra knarkade piller och blev helt tokig, skrev lååååga jättearga inlägg om hur alla hennes problem var någon annans fel.
      -Blondinbella och den fejkade hotlappen.
      -När Anna Hibbs dömdes för att smuggla droger pga att hon hade köpt en ask imovane på nätet.

        Fast Tira var ju väldigt utsatt här så lite kan man förstå att hon mådde dåligt av det men visst betedde hon sig lite konstigt. Blondinbella hade INTE fejkat någon lapp det där är något som uppkommit härinne – hon visade en lapp som hon tidigare hade fått och skrev ett inlägg som många uppfattade som att det hon skrev om hade hänt just då men så var det inte. Vissa förstod inlägget så inte alla som missförstod. Det har INTE konstaterats eller bevisats på något sätt att lappen var fejkad som vissa påstår här. Oj har Anna H blivit det, är det känt eller? Undrade just vad hon gör nu då jag såg hennes namn här innan.

          Skulle du kunna försöka ta in en gnutta fakta om din hjälte?

    Ingen händelse men jag minns känslan av att följa bloggare förr jämfört med nu. Klimatet och hur det påverkade.

    I början följde jag Stina-Lee, Foki (när hon bodde i Thailand med Ricky och gjorde naglar och gick på bio), Kenza när det var outfitbilder i spegeln. Det var lite mysigt på något sätt och inte alls som det är nu. Kan sakna.

      Minns fortfarande när Stina-Lee beslöt sig för att sluta blogga ? hon var bland de få på den tiden som inte hade storhetsvansinne eller provocerade för uppmärksamhet.

    Det jag slås av med sociala medier är hur lite folk utvecklas. Det händer liksom inget. Engla tar fortfarande bilder med tutt-fokus eller där hon gör nått plutande med munnen, tonvis med filter, tränar eller mår dåligt. Mogi gör fortfarande ingenting (vad försörjer sig människan på?), HoP tar fortfarande de mest ocharmiga och oavslappnade bilder (vad försörjer hon sig på?),Gizmolina skriver alltid om positiva vibes, att hon är PS och coach (det kan jag också kalla mig, kräver ingen formell utbildning.) och sen händer inget mer (vad försörjer hon sig på?) Och har dessa människor hittat någon som försörjer dom – grattis. Jag hoppas ni sett över ert pensionssparande och vad som händer när/om ni blir lämnade! Meriten att man hade ett jobb för 20 år sen smäller inte så högt idag.

      Vem är HoP?

        Bloggtant #House of philia” i Västerås. Sömnig blogg med bilder från hemmet och samarbeten med lågbudgetkläder från typ lindex och ellos. Åldersnojig , utseendefixerad, lättkränkt, nedlåtande, gnällig, skrytig. På väg in i klimakteriet med mycket krämpor och sjukdomar.

          Tack för förklaring!

      På tal om Engla… Jag minns ett jättetidigt inlägg från henne där hon var ledsen och grät över att hon önskat sig en svindyr märkesväska i födelsedagspresent och hennes man sagt nej p.g.a. hade inte råd. Pinsamt bortskämt…

    Hon som kallade sig Miss Dalarna som fick livmoderhalscancer, vägrade konventionell behandling, utan åkte till Tyskland på någon slags svält-detox som bara tog henne närmre döden. Ännu värre när man sedan läste att hon skaffat barn med en dömd ******* som nu lever ensam med deras barn. Snacka om tragedi på tragedi.

      Verkligen. Så jävla sjukt.

    När Paow var otrogen mot Hugo Rosas med Nemo Hedén

    När Isabella Löwengrip slängde Hajen under bussen och gick till media med sin livvakt.

      Fast slängde under bussen… vad skulle hon göra liksom, det var nog ingen lätt sits för henne, dessutom så var det ju andra som rådde henne och befallde henne att göra si och så. Hajen försökte smutskasta IL i media och få folk att tro att hon ljög för att hon använt ett ord med flera betydelser – IL sa att hon inte visste att han handlat för andras pengar – handlat som i shoppat alltså, och det sa ju även H att hon inte visste något om, att hon inte känt till det. Att han spekulerade/handlade med andras pengar visste hon ju självklart däremot och hon påstod inget annat, tvärtemot vad H sa, men han sa emot sig själv. Skum kille det där, obehaglig.

    Bloggerskan vars man gick bort väldigt oväntat i en båtolycka.

    När Hej Sonja blev frälst och bloggen blev tråkig.

    Hela karusellen kring Micha ”mamma vid 14”.

      Ja och sen hette bloggen 16 år och morsa, flickan inte bodde med henne och hon hade lite umgänge ibland. Följde det där, var gravid jag med då fast 20 år äldre.

    Det fanns en blogg skriven av en kvinna som jag tror bodde i Uppsala. Hon kallade sig ”prinsessa” eller ”drottning” och såg ut att leva ett lyxigt liv, även om det kanske inte var sanningen. Förlåt för knaper info men är det någon som minns? Hon var väl aktuell för kanske 10 år sen.

      Jag minns. Kan hon ha hetat typ Ann von Porat? Iaf efternamnet bör vara rätt (von var så klart ett andranamn). Jag minns också henne som ganska underhållande men kan inte komma ihåg vad hon skrev om.

      Karolina Lassbo? Glamourprinsessa eller ngt sånt

      Hertiginnan af Uppsala?
      Still going strong isf ?

      https://veckomagasinet.com/

    Åh kom på en till sak! När Anna Book lagt upp en middagsbild med ett överfullt vinglas och skrev ”Har inte matsug p.g.a. förkylning men ska försöka äta lite nu ändå” och en ung tjej skrev typ ”Men det var inget fel på vinsuget! ;)”. Anna ballade ur TOTALT och skällde ut tjejen efter noter, i en lång rant om hur hon MINSANN aldrig dricker, och hur det faktiskt ”bara är Freeway Ice Tea i glaset, det är Lidls egna märke som jag gillar!” och massa andra konstiga irrelevanta små inlägg mitt i sin surhet. Otroligt roligt! 🙂

      Hahahaha skrattade så jag grät av ditt inlägg. Minns också!!!

        Visst myntades ”oförskämt att anta!!!” under denna händelse?! 😀

          Jepp!

          Oförskämt att anta att ett vinglas till brädden fyllt med mörk vätska är vin!! Tror det var Tramsfrans som skrev typ så.

    När Amir läckte nakenbilden på Kissie och redigerat dom nya tuttarna skelögda

      Åh gud detta hade jag glömt! Fy fan så hemsk sak att göra!
      De läcktes väl en hel del bilder på henne har jag för mig? En tagen i en spegel och en ifrån en pool. Jag förstår att hon hade taggarna utåt mot folk på den tiden

    Vi får inte glömma Catya! (stavning?)

      Var inte hon mest poppis för att hon inte var lika ”polerad” som de andra bloggtjejerna? Hon vågade skriva om hur hon var lat, fantiserade om andra män, jämt var bakfull o.s.v… Det spreds ju bilder från Stureplan som påstod vara hon, men det var inte hon! Den tjejen var helt olik Catya. Catya skrev jämt att hon hade ett sånt babyfejs, men i verkligheten såg hon mycket äldre ut än vad hon var. Snygg men absolut märkt av sitt partyliv.

    Isabella Löwengrips galna år står ju i en klass för sig själva. Att hon inte hade någon medmänniska som kunde ruska om henne och säga att det du gör nu är bara total galenskap? Det hände så mycket sjukt. Hajen-historien, helt sjuk i sig. Hennes dygnet runt-personal som skulle sköta ALLT inklusive barnen, köpet av det megadyra huset, minutschema styrd av Simon till och med på fritiden, hyra lägenhet i NY innan man ens har green card och har faktiska affärer i landet, miljardärspojkvänner, välgörenhetsevenemang, sälja in Löwengrip i Saudiarabien, Australien, Kina… Knäppa Pingis som bara krämade ut allt vad hon kunde av galenskaperna istället för att sätta stopp (HUR kan denna människa fortfarande annonseras ut som en vettig entreprenör att hålla föreläsningar?!). Och allt kröntes med hejdå Sverige 🙂 Kudos (eller visar det en total brist på normala skamkänslor?) till människan för att hon inte bara kröp in i ett hål och gömde sig för offentligheten i resten av sitt liv. Jag hade då skämts ihjäl. Margauxs lilla ”utslagen man utanför dörren”-historia lär väl heller inte glömmas i första taget.

      Ja, allt kring Blondinbella var ju galet. Minns speciellt den fejkade hotlappen i garaget. Så pinsamt alltsammans.

        Fast lap pen var ju INTE fejkad även om vissa här envist skriver, hävdar och tror det, det var inget direkt h-ot heller. Det hajen gjorde var ju helt sjukt håller med men dygnet runt- nannys har många så det var inte särskilt konstigt, inte schema heller det är vanligt att folk har det likaså att personal skriver schemat. Affärer och partners i NY hade de ju på gång och hon hade ju fått en kontorsplats av svenska handelskammaren var det väl så hon trodde väl typ att det var kirrat, även Daniel Redgert fick ju en kontorsplats där. Ja Pingis är skum, hon ville nog inte Bella väl utan bara kräma ut och hon trodde ju att dålig publicitet var bra för försäljningen vilket hon sa i någon intervju eller filmklipp men så är det ju inte. De verkar inte längre umgås idag. Säga hejdå till Sverige lät lite fånigt men hon skulle ju till NY trodde hon ju då, det var ju meningen då, men äsch inget att skämmas för.
        Nej mannen utanför Margaux dörr kan ingen ha glömt eller missat.

          Det var ett fejkat hot och en stagad hotlapp, vilken konstaterades för längesedan. Jag vet det och du vet det.
          Jag orkar inte ha dig här inne om du ska fortsätta i samma spår som tidigare, med ditt onyanserade vurmande för Isabella.
          Det är SÅ tröttsamt så bara sluta.

          Fast NEJ det var ingen fejkad lapp utan en lapp hon tidigare fått, det har INTE konstaterats att lappen var fejkad men däremot att det var Hajen som uppmanat henne att skriva ett inlägg som vissa kunde missförstå som att det hade hänt då MEN hon beskrev ett scenario som kan hända efter ett drev. Detta vet du eller visste då iaf men du kanske har glömt, precis som du glömde att personal på Arlanda berättat för dig att de visst hade Löwengrip-produkter på VIPen. Jag är inte samma anonym som ovan men bara blocka du om du vill det. Och en sak till, som ovan skriver – det var ju inte ens ett direkt h o t på lappen utan det är något som uppstått härinne, som så mycket annat. Och jag säger bara sanningen.

    Det här är nog det bästa kommentarsfältet på länge! Så mycket nostalgi ?

      Håller med! Hade varit roligt med en temavecka här med nostalgiinlägg som tex mest kommenterade inlägg och inlägg som det hänvisas till i denna tråd. Önskemål till Camilla!

    När Kenza hade en grekisk pojkvän som hon träffade där nere på semester, och det visade sig sen att han gjorde allt han kunde för att förstöra hennes karriär (han var väl avundsjuk när han fattade hennes storhet?). Minns inte exakt vad han gjrode.

      Eller vänta, var det så att han visste att hon var känd och han typ bara fejkade deras relation för att han själv ville bli känd? Minns iaf att hon var i chock när hon fått reda på sanningen om sin då ”stora kärlek” och hur alla läsarna tappde hakan

      Nej nej, de gjorde slut pga distansförhållande och svartsjuka (och hur charmigt är det med en djande pojkvän på kreta när det är grått och mörkt, alla har väl fallit för en semesterflört som inte ser exakt lika sexig ut i novembermörkret som han gjorde i sommarsolen). EFTER det försökte han sälja info om henne som hämnd, till blondinbella bla.

      Har hon också råkat ut för det, det har jag missat.

    Oj så mycket kul man minns!

    När Peter08 (Kissies bror) försökte slå igenom både som bloggare och artist.
    Gaybloggen och Kissies alla bråk (och när dom åkte till Finland tillsammans och chockade alla)
    Dessie och Paows otaliga bloggbråk
    När Hugo Rosas värvade Micha 14 år gravid till sin dåvarande bloggportal (myshowroom) och försökte mjölka henne på pengar
    Paows otrohet mot Hugo med Nemo
    Jockibois blogg (veckans runk)
    När Christopher Rahlenfeldt som hängde med Gaybloggen, Kissie m.fl. blev eskort
    Egoina och Dennis M:s bråk om ”thigh gap”
    Kissies bråk med pocketmedia
    När Kissie gästade Bella och Tyras show och det blev total pajkastning
    Margauxs alla vändor med kokain och festande med Ebba Busch
    Lady Dahmers bråk med Cissi Wallin
    Maja Nilsson och Sanna Guidettis plötsligt avslutande BFF-vänskap och alla rykten som följde
    Fokis Rickygate

      skjorta, kavaj och röda byxor

    När det uppdagades att Fokis blogg egentligen skrevs av hennes dåvarande kille hahahah it was a major plot twist!

    När CW går all-in på att köpa sig artisteri och ber någon praktikant att radera 18k instagraminlägg. Samt så ska hon inte ”tycka” mer och man blir blockad om man inte älskar henne. Blir pinsamt men underhållande att se detta fall

    Hette hon Vanita? Som gjorde någon slags lättklädd cowboy-plåtning med Kissie, var med i lyxfällan och sedan blev dömd för mordförsök(?) på sin pojkvän.

    Otrolig historia!

    När zannie och Amanda va med i lyxfällan att man kan göra bort så totalt och var för ” fin” för att skaffa riktiga jobb idag så har dom riktiga jobb om jag inte har läst fel på internet?.
    Julia Franzén henne gillade jag tills hon frågade Katrin zytomierska och Bingos söner vilka som va horor att Bingo och Katrin saknar gränser och säger diverse konstiga grejer det är man ju van med men Julia är snäll och visar respekt MEN man blir ju som dom man umgås med och då går det fel och sladdarna till hjärnan glappar ?

      Vilka är Zannie och Amanda?
      Ja Julia F:s agerande som Madame i en bil där hon skriker till två barn ”ni är h*ror nu, det är vad ni är”, helt sjukt, hemskt. Sen hennes listor med allt vad assistenten skulle göra för henne haha väcka henne och sätta på musik och ena värre än det andra, hon är hybris much. Annars är väl värsta skandalen typ Lady D:s swish-insamling som sedan gick till växt ist för dator som det var sagt. Sen står väl Jockiboi Lundell för största skandalerna i sociala medier-världen, dagens r*nk, bråken, företag som skulle in på börsen och ta över världen men som inte blev något av osv osv. Även Alexandra Kissi Nilsson har ju gjort en del anmärkningsvärt tidigare.

        Zannie Hahn en Paradise hotel deltagare och Amanda mandy Eriksson dom va influenser på youtube

    Dessie och Paow-eran

    Kissie och Amir-eran

    Lundellparets tidiga vloggar/pranks på varann

    Tyra och hennes företag i Asien

    Annica och Marcello i BB

    Breakupet mellan Therese och Anders

    Otroheten/bråket mellan Sanna och Maja

    Kenzas läderjacka och högklackar från Nelly

    Bröllopet mellan Margauz och Jacob
    Skilsmässan mellan Margaux och Jacob
    Förlovningen mellan Margaux och Sean

    När Amanda Berg fick en egen lägenhet i Göteborgs skärgård (?) och jag kände sån enorm avundsjuka p.g.a. vad jag tror var ett förstahandskontrakt vid så ung ålder. Tror hon var 15 eller nåt sånt vid tidpunkten. Ja, Amanda Bergs blogg överlag saknar jag som den såg ut de där åren hon fortfarande designade jeans, flyttade till Stockholm, provade sig fram i olika förhållanden o.s.v.

    Sandra Beijers pojknackar o.s.v. snack som så många av hennes unga följare anammade efter det. Lite charmigt på nåt vis. Även om jag inte förespråkar sådant festande (speciellt inte i vuxen ålder) så finns det ändå något gulligt med hur hon glamoriserade den världen under ungdomsåren. Hennes otroliga förmåga att fånga Södermalm och Stockholm under sommarhalvåret!

    Annica Englund alldeles i början av sitt kändisskap, Marcelo-tiden, då jag stötte på dem i vimlet med jämna mellanrum, hennes sökande efter en egen identitet. Jag hade en väldigt rolig tid då i mitt eget liv och minns med glädje tillbaka på 25-nånting-åren med uteliv, utsvävande kläder, karaokekvällar och ”dansa som om det inte fanns någon morgondag”, så av nån anledning får även hon symbolisera den tiden.

    Skinhead Barbiedoll och hennes minst sagt okonventionella leverne samt intressanta språkbruk.

    Dessa plus x antal gamla Big Brother-deltagare mellan åren 2002–2012 (min skriva parodi) som i många fall efterlämnade en blogg när säsongen var över.

    (Samt – som någon annan redan nämnt – Hanna Wiederstedts s.k. konstprojekt).

      Min skriva parodi = min aktiva period ?

      Åh skinhead barbiedoll! Jag var så fascinerad av henne. Hon verkade så smart och filosofisk, men andra gånger kändes det som om något verkligen inte stämde med henne… Har för mig hon blivit väldigt konservativ och nazze på senare dar.

      MEN JESUS KRISTER! AMANDA BERG!! – heeeelt glömt bort,
      måste genast insta-stalka

    Var det någon som läste ida Niklassons blogg? Hittade henne via classe-kinza bloggen. Hon var svårt sjuk i anorexia/bulimi? Verkar som om hon gått bort för några år sedan. Hemskt.

    Nämen alltså, hela Blondinbella-soppan! Det var som vilken långkörare som helst. Höjdpunkt med ”flytten till NYC” och en digital kopia av sig själv. Saknar den följetongen…

    Mat-/mutresan som ett antal influensers blev bjudna på i höstas av Visitdubai. Den fick berättigad kritik här med tanke på Dubais kvinnosyn. I dag skriver Matplatsen om den ”underbara matresan” med foton och mattips. Har hon inte tagit åt sig av kritiken alls, har hon inte läst den eller är det en trotsreaktion? Jag vet inte om någon av hennes följare kritiserade resan i höstas. Hon brukar ta bort kritiska kommentarer eller inte publicera dem överhuvudtaget. Den diskussionen tror jag hur som helst inte att hon skulle komma ur med sitt rykte intakt. Det faktum att hon återigen hyllar Dubai får mig att allvarligt ifrågasätta hennes intelligens. Få se nu om bästisen Åse på 56kilo följer efter…deras inlägg verkar ofta synkade.

      PS. I dagens inlägg länkar Matplatsen till visitdubai.com där hon lagt ut ett recepthäfte och anger att det är ett betalt samarbete. Så kritiken har inte gjort intryck alls. Vad blir nästa resa… ”I betalt samarbete med Visitmoscow” med lyriska inlägg om vilket fantastiskt land Ryssland är…?

    När Sandra Beijer kastade ut ett glas vin på sitt ex nya tjej, fast hon skrev att det var på exet? Blev aldrig nån klarhet i det där

    när det uppdagades att nessa inte var personen bakom kontot exonphspoiler utan bara ansiktet utåt och hon och poddkollegorna försökte göra damage control och påstå att ingen någonsin sagt att det var nessas konto och att det borde ju alla ha förstått (fast det sagts i både intervjuer och på andra ställen att det är hennes konto). blev ju lite kul drama mellan dessa och diana m och sara bolay och typ sara bolays fanpage(?). nu verkar allt dock bortglömt, oklart vem som driver kontot nu.

    också ryktena som gick ang. uppbrottet mellan sandra beijer och magnus.

    sen tyckte jag det var kul när alla bloggare skulle släppa egna låtar <3

    Nu skriver 56kilo också ett hyllningsinlägg om matkulturen i Dubai. Antagligen gör alla som var med på resan det; det var väl det som var dealen. När det gäller politiker kallas det mutresor, när det gäller influensers matresor…men vad är skillnaden egentligen?!

    Egoina och vad som hände i relationen till hennes mamma.
    Elsa Billgren toaborste-gate.
    Sandra Beijer och trekanten.
    När underbara Clara tyckte att barnfria skulle begå kollektivt självmord.

      Men har Clara uttryckt sig så, på riktigt?! Det var det värsta jag hört i så fall. Aldrig gillat Clara, hon verkar ganska oskön, elak och avundsjuk rent av har man märkt och kunnat utläsa vid tillfällen, verkar vara en person som snackar skit om andra för att höja sig själv. SB och trekanten kommer jag ihåg nu när du skriver det, och den dyra toaborsten också.

      Vad hände mellan Egoina och hennes mamma? Helt missat

    Breakit och Nöjesguidens artiklar för några år sedan om att Alex & Sigge hade överdrivit sina poddsiffror kraftigt.

    När Joakim Lundells mamma stännde honom, och även Hanna Widerstedt gjorde det.
    Sedan var det en viss film också och ett uppbrott mellan paret Lundell som bara var på låtsas för uppmärksamhet.
    Minns också det infekterade offentliga bråket mellan Joakim och hans bröder, men sen plötsligt så var de tydligen vänner igen.

    Pernilla Wahlgrens påhopp på en ung killes utseende och inte att förglömma Ullareds-ranten, och hennes åsikter om Gunilla P.

    Bloggbråken mellan Paow , Dessie och Kissie, och vänskapen som var mellan Paow och Daniel Paris.
    Kissies och Zytomierskas elaka påhopp på Blondinbella samt mobbning av henne här, hur allt hon sa vreds och analyserades.

    Lady Dahmers tiggande efter swish till en ny dator som sedan gick till en stor monsteraväxt istället.

    Sedan minns man ju en del drev, somliga överdrivna och oförtjänta, och tokigheter somliga gjort.

    Blivit berörd av poddar ett par gånger. När Sigge bröt ihop när han berättade om sin sons ADHD (min son hade nyligen fått sin diagnos då så det låg så nära) och när Gynning beskrev den hemska känslan över att bara ha barnen på halvtid och Carina Berg berättade om hur hemskt svårt det hade varit under hennes och Eriks försöka att skaffa barn. Läser också bloggen Den där om Jenny som jag tycker är otroligt bra på flera plan både relationen till sin man som har mått så otroligt dåligt samt om hennes tre barn. För mysighets-inlägg om djur kollar jag gärna på inlägg från Malgomajgården på insta.

    superlängesen nu men kommer aaaaldrig glömma hela foki/ricky-grejen. foki var min favvoinfluencer som tonåring och jag blev helt chockad när det kom ut – eller om det bara var rykten, man vet ju inte till hundra procent – att r skrev fokis inlägg, bestämde content, vad hon skulle ha på sig osv.

    När Elsa råkade skriva att Sandra B har städhjälp

    När en jätte hypad blogg visade sig vara ett spökskrivet kulturprojekt och promotion för en teater- eller om det var dansuppsättning.

    Kommer tyvärr inte ihåg vad den hette, men det blev upprörda känslor när det visade sig att allt var fake. Hände någon gång i början på 10-talet

      Jaa! Black ascot! Älskade den bloggen!

    Runt 2005, en blogg en tjej hade som bodde i Stockholm med ett litet barn. Hon levde ganska tufft liv och hon var svag för killar som var huliganer.
    Hon fick cancer och skrev mycket om det.
    Jag åkte iväg på en längre resa och tappade bort henne (innan ständig uppkoppling). Har ofta undrat vad som hände, om hon klarade det eller om hon gick bort.

    Allt angående Kammis partner? Och att det verkar vara helt glömt nu?

    Wren Eleanor på tiktok, definitionen av att exponera sitt barn på internet för egen vinning helt utan konsekvenstänk

    Alexandra ”Kissie” Nilsson, hotade journalist och delade ut klistermärken för NMR….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.