Paows Tiktokkonto spärrat

Tillägg: Om ni ska kritisera Paows nedsättande kommentar så kan ni inte göra det genom att uttrycka er än mer nedsättande om henne. Kan vi snälla försöka hålla det här kommentarsfältet på en lite högre nivå än så?

Efter att Paow lämnat den här kommentaren på Tilda Törnqvists video från ett event så går hennes konto plötsligt inte att klicka på.
Det ha nämligen blivit spärrat och jag kan inte låta bli att tänka att det är pga just det.
Tilda och Paow har nyligen tjafsat loss på sociala medier, så Paow tyckte väl att det här var ett ypperligt sätt att försöka trycka till Tilda lite här?
Well, that kinda backfired.
Det återstår att se hur länge hennes konto förblir spärrat.


Lite kuriosa: Paow har 5889 följare på Tiktok. Tilda har 314 000.

Tillägg: Paow har nu postat en video om varför hon skrev den här kommentaren. Hon menar att hon blev ledsen av att Tilda behåll massor av kommentarer som var elaka och hatiska mot Paow.
Du hittar alltsammans i det här inlägget som jag tyvärr inte kan bädda in. Det fungerar inte att ha inbäddningar från både Tiktok och Instagram i samma inlägg tyvärr.

Tack för tips!

97 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Ändå snyggare än paow och hennes 10000 operationer

   Du kritiserar Paows nedsättande kommentar om utseende med att skriva en egen nedsättande kommentar om Paows utseende?

    Skit ska väl skit ha. 😉

     Man behöver inte sjunka till samma nivå

      Slå där det gör som mest ont.

       Störd du är

   Måste man ha någon jämförelse om vem som är snyggast? Jag har ingen åsikt kring om Tilda är snyggare tycker inte hon ser så naturlig ut heller. Dom båda har vart otroligt barnsliga i detta

    Men ellerhur! Typ ”hon är snyggare så hon vinner” -mentalitet 😂

  Vad är grejen med att stå och filma när man dansar med sin kompis på en toalett?

   få en massa lajks

   mest lajks vinner!

   tror det är en pålagd bakgrund, ser inte ut som att omgivningens skuggor ändras något

   Det är tiktok…

  Är det vara jag som har för mig att Paow själv hånat ngn annans ålder när hon var yngre?
  Givet hennes ålder borde hon ju inte spela så lågt som hon gör. Med det menat att hjärnan är färdigutvecklad och hon varit med i så många smutsiga bloggbråk sedan hon var 14 år att erfarenheten borde säga henne att det ör bättre att hålla sig borta/inte spela fult.

   Fast skillanden mellan Tilda och paow är inte ens stor paow är 29 och Tilda snart 26 är ganska löjlig skillnad att bråka om rent kroppsmässiht oavsett

    Är inte hela bråket fånigt? Min fråga var väl om inte Paow själv har hånat andra då bloggare för åldern för några år sen?

     Det får du fråga någon annan, jag bara svarade rent generellt

     Hon var väl även på Johanna Nordström och sade att hon såg ”gammal” ut? (Tror Paow sade att hon trodde att Johanna var över 35 år, eller liknande)

   Ja precis! Hon var på Saga i ph ang ålder

    Tack! Då stämde magkänslan. Hon förtränger nog det som inte stämmer med vad hon vill uppnå för dagen

  OT tips – p3 dystopia har släppt ett pod-avsnitt om influencers på 70min

   Jag gav samma poddtips igår. 🙂 Jättebra avsnitt.

    Förlåt, jag har inte hunnit lyssna på det än, och är på väg till veterinären med THK om fem minuter. 🙁

     Hoppas allt gick bra med THK <3

      Han fick den mest ironiska av diagnoser. Anorexi.

       Driver du? Pratar vi om samma katt? Jag skulle nog begärt a second opinion där 😉

        Jag vet! Det är helt sjukt, men han har inte velat äta på egen hand sedan Dexter försvann, så vi får handmata honom.

         Deprimerad helt klart. Vem skulle inte bli det om snöbollssyskonet bara försvann plötsligt. Stor kram till THK, dig och resten av familjen <3

          Ja, både deprimerad och med en uppblossande demens som inte märktes lika tydligt innan när han hade henne. 🙁

           Nämen gud 😩 finaste han!! 😔❤️❤️

         Åh nej vad ledsamt! Hoppas att han snart blir lite gladare igen och hittar tillbaka till sin aptit ❤️

         Massa kärlek till THK❤️

          Tack snälla… <3

         Men herregud. Allt är inte anorexi vare sig hos människor och djur. Om ni berättat det du just skrev så var det en otroligt ointelligent bedömning av THK! Sannolikheten är ju betydligt större att det är en depression/saknad. Ta en second opinion eller fortsätt ge det tid bara. Tid och kärlek.💗 Massa kramar till er💗

          Anorexi för djur är inte samma som människor. Det är en samlingsterm för matvägran.

       Camilla, jag förstår dig och att man känner att det är ironiskt!
       Min kise är också diagnostiserad med anorexi 🙈

  Alltså vad är det för fel på Paow?? Stannat i utvecklingen som fjortis

  Nej men Gud vilken fullkomligt vidrigt kommentar. Blir typ ledsen på riktigt.

  Paow är så tragisk. Sen bortförklarar hon sig alltid, alltid alla andras fel & alltid ”hon började faktiskt”. Ja men var den vuxna personen då och var tyst. Hon om någon borde förstå att man inte får på någons vikt när hon själv opererar sig stup i kvarten för att hon mår dåligt över sitt egna utseende.

   Haha ja… ”hon började faktiskt”, alltså det säger mina elever som är 6-12 år (arbetar på ett fritidshem). Paow är snart(?) och 30 skyller ifrån sig värre än ett barn. Fattar hon inte det själv hur jävla dum hon ser ut?

   det ironiska var att det var paow som började

  Ska kommentaren vara en diss mot tjejens vikt? Så himla lågt. Usch. Högstadiemobbingen är tillbaka.

  Hon borde gå ut grundskolan och sluta mobba andra. Paow alltså.

  Även om jag hatar tiktok för att jag fastnat och inte kan sluta scrolla där så tycker jag ändå de är rätt snabba på att stänga konton som bidrar till hat, mobbing osv.
  Visst ibland är de lite väl snabba på fel grunder men de gör iallafall något tillskillnad från Fb eller Insta.

  Paulina är i sanning en genuint elak och otrevlig människa. Varför blir vissa såhär?

   Hon känns som en extremt osäker person med låg självkänsla och noll självförtroende. Att ovanpå det växa upp i influencervärlden så kan det inte bli annat än katastrof. Allt kretsar kring utseende, pengar och popularitet.

   Jag ogillar henne men kan ändå inte klandra henne för hårt med tanke på allt ovan, hon är barn av sin tid.

    Man kan inte bygga lyckan bara på sitt utseende. Det blir inget bra liv. Det går några år men sen då?
    Hoppas verkligen THK inte är dålig. ❤

    Hon är knappast ensam om allt det där, ändå är hon en av de som är absolut värst i sociala medier-världen i sitt beteende mot andra människor. Man kan kanske förklara elakheten med att hon är ett barn av sin tid, till en viss gräns. Men inte tusan är det normalt eller förklarligt att vara så otrevlig som hon faktiskt är. Jag har samma tankar kring Katrin Zytomierska, också hon en fruktansvärd människa. Något stämmer inte med personer som beter sig så.

  Skulle nog säga att Tildas kropp ser mer sund och tilltalande ut. Men att hålla på och kommentera så här var lågt av Paow.

  När ska Paulina växa upp? Det märks att hon är jätteosäker. Tänk om hon lagt pengar på psykologhjälp istället, så hade hon inte haft behovet att vara så genomelak mot alla andra hela tiden.

  Om man ska vara en meangirl varför inte vara lite mer sofistikerad.

  Är inte Paow nästan 30? Sådan typ av kommentar sa man väl när man gick på typ högstadiet/gymnasiet? Extremt omoget och pinsamt beteende. Typiskt att gå på utseende när man inte hittar något bättre att säga.

  Alltså förlåt men det här är alltså två vuxna (? vet inte hur gammal Tilda är) kvinnor som sitter och liksom ”ahmen duråå??” till varandra? Bristen på självinsikt och skam är ändå imponerande. Att man tänker ”nej men det här är ett vettigt beteende att visa upp offentligt”.

   Även om Tilda är yngre så är hon lika vuxen 25 år å fyller 26 snart är inte purungt heller,såklart ung men inte alls så stor skillnad från paow. Attackerade hon inte paow för sin ålder? Paow är bara 3 år äldre .. hon med båda är barnsliga i detta.

    Båda två är unga tycker jag. Det här är anledningen till att många i trettioårsåldern säger att det inte går att hänga med de som är 20 någonting 😅 Det är fortfarande lite labilt sådär.

  Jag är mest fascinerad av att dom orkar hålla på ?! Har dom verkligen så lite att göra ( eller tråkiga liv ) att det är värt att lägga energi ??
  Läs en bra bok, dammsug hemma, ta en promenad… finns hur mkt som helst dom kan göra istället för att tjafsa .

   Jag tror det mest är att bråk fungerar och drar trafik för den typen av influencers. Folk följer dom lite som en såpopera, för dramat liksom, inte för deras tankar om sakers tillstånd eller estetik.

    Ja absolut är det här ett försök att starta upp intresse. Från båda sidor.

   Vi har ju tid att läsa om och kommentera alla dessa tjafs🤷‍♀️

   Exakt min tanke! Herregud så verklighetsfrånvända de är! Livet är så mkt större än en massa löjliga tjafs på nätet. Vad vill man uppnå med detta? Mer publicitet? Tragiskt hur världen blivit. Ut och slit och jobba en hel dag så ska du se att du inte har ork till att sitta och tjafsa på nätet. Man värderar helt annorlunda då.

  Inte för att vara den, och brukar sällan störa mig/hata på folk. Men paow måste ju ha någon diagnos? Vad är det som gör att hon aktivt söker så mycket bråk? Skillnad om om bara var en rak/ärlig person som råkade hamna i tjafs av misstag, men hon gör det konstant medvetet.

  Förstår inte hur hon funkar. Vill hon ha bråk? Mår hon genuint bra av det? Hade hon en bråkig uppväxt så hon tror det är så man ska var mot andra?

  Så många frågor.

   Hon har ingen som älskar å bryr sig om henne. Därav hennes uppförande och stil.

    Tragiskt, och mycket möjligt. Men förstår ändå inte varför.

    Hon har trots allt en väldigt stor möjlighet; Har ett fritt yrke, tjänar antagligen hyfsat bra och skulle kunna bygga upp ett varumärke och leva bra om hon spelet sina kort rätt.

    Förstår inte varför hon medvetet förstör för dig själv? Hon förlorar ju bara på det?
    Plus kan inte heller vara kul att vara osams med alla konstant?

    Förstår genuint inte hur hon fungerar

    men gud vad sorgligt 🙁 Usch vad hemskt isåfall

  For mig finns det inga ratt har, allt ar bara fel. Att braka ofentligt, eller alls, kanns bara …. 😫

  Jag blir ledsen av taskiga kommentarer så därför skriver jag taskiga kommentarer själv? Ja, logik är ju inte Paows starka sida.

  Paows kommentar är över alla gränser men jag tycker de är rätt fåniga båda två vilket det här töntiga tjafset mellan dem visar.

  Pinsam hon är Paow!

  Blir intressant att se vad Paow gör om sisådär 10 år? Hur gammal är hon då, 35? Ska hon fortsätta bråka med någon ny 20 årig influenser då eller kommer hon att ha växt upp, kanske skaffat en utbildningen eller ett mer konventionellt jobb? Lite smått patetiskt beteende är det allt, det får jag säga. Både från Paow och den andra tjejen, men kanske mest från Paows sida.

   hon är 29

    ”Hon är 29”…….. jaha? Ska det vara ok för att bete sig sådär eller vadå?

    Alltså hon blir 30 i år. Hon är född 93 och jag är ett år yngre. Skulle aldrig falla mig in att bete mig sådär.

     Men herregud personen svarade väl i syfte med att hon är 29 och alltså inte 35 år om10 år. Sluta hugg

  Vad tycker ni om LD’s svar på saken? Hon skrev på bloggbevaknings instagram.

   Hon satte huvudet på spiken! Mer sånt!

    Vet inte riktigt om jag håller med då jag har svårt att se LD som en snäll person då hon oftast använder härskarteknik. Det kommer från fel person helt enkelt.

     Så man kan inte vara en snäll person om man använder härskarteknik mot otrevliga människor? Vad baserar du din uppfattning om att hon inte är snäll på egentligen? Jag har mig veterligen aldrig sett henne vara elak oprovocerat. Och aldrig sett henne bete sig ens i närheten av paow.

     Och håller du med människor olika beroende på deras personlighet? Så om en elak vidrig människa säger att rasism är fel så kan du inte hålla med eftersom att ”det kommer från fel person”? Intressant logik.

   Varför hänger hon ut sin dotter i kommentarerna? Hon skriver något som hänt dottern privat, hon kanske inte vill att flera tusen människor ska läsa om det? 🙁 jag tänker på mig själv när jag gjorde saker i tonåren som folk tyckte va ”woow rätt åt den mobbaren” men jag skäms ännu idag även om jag bara skydda mig själv. Känns som en narcissistisk mamma som ska fläkta ut ens liv för att vinna ett argument.

    Men snälla, narcissist för att hon tog ett exempel ur sin egen tillvaro? Termen narcissist har snart förlorat sin mening så urvattnad som den blir.

     Syftar på hennes beteende överlag, mer och mer tyder på att hon verkar vara en narcissist.

      Nej, du ogillar henne bara och vill förminska henne genom att ge henne en ocharmig diagnos som du helt saknar kvalifikationer att ställa.

     Exempel ur någon annans liv, som kanske inte vill att flera tusen personer ska läsa om? Stor skillnad.

   Jag hittar den inte. Kan du kopiera?

    ”Alltså förlåt men jag har verkligen noll sympati (eller empati) för mobbare. Paow är en otroligt elak människa som finner njutning och bekräftelse i att trycka ner andra. Om tusen personer skriver att hon är ful och äcklig så känner jag att bara ja, helt rimligt. Jag hade sagt fulare saker än så om nån pissig jävla bottenskrap till människa ägnade tid åt att kommentera nån i min närhet på det sätt som Paow kommentera andra.”

    -LD

  Du borde väl vid det här laget känna dina läsare och vet vilken typ av kommentarer ett sådant här inlägg genererar. Du kan inte slänga en stor köttbit i lejongropen och tro att lejonen ska sitta fint. Jag vet att din blogg går ut på att rapportera vad som händer på sociala medier men något annat än det här finns det ju garanterat att skriva om idag. Tycker också att det gång på gång kommenteras att just den här typen av bloggbråk är det som läsarna finner minst intressant att läsa om. Om du vill ha ett schysstare klimat – skriv om något annat.

   Vet inte riktigt vad du är ute efter här, men – överlag tycker jag att kommentarsfältet har uppfört sig bra. Inget att bli upprörd över vad jag kan se. För det andra, att folk inte skulle vara intresserade av bloggbråk är direkt skitsnack. Med tanke på allt drama som försiggår härinne, titt som tätt, nä… bara glöm det. Är det inte enklare att bara hoppa över de inlägg som inte passar dig?

    Tror att några dryga kommentarer blev raderade? Bra av Camilla isåfall.

    Säger inte att det här inlägget inte passar mig. Det var en passning till Camillas disclaimer angående kommentarerna – ” Tillägg: Om ni ska kritisera Paows nedsättande kommentar så kan ni inte göra det genom att uttrycka er än mer nedsättande om henne.”

    Hon vet att det är de kommentarerna hon får på den här typen av inlägg så om hon inte vill ha dem kan hon ju sluta servera gamarna den här typen av inlägg.

     Antingen det, eller så skriver man vilka kommentarer man vill och hamnar i modd.

  Ni är väl ungefär på samma nivå när det kommer till att uttrycka sig så om det är något du föraktar kanske du ska lägga lite mer energi på att bättra dig själv istället för att hata på dina jämlikar?

   Oj den här kommentaren skulle vara ett svar på Annas kommentar längre upp. Jaja.

  Tycker båda är lika barnsliga, attackera någon pga ålder vikt vilken klass man eventuellt tillhör m.m bara barnsligt. Från båda hållen

  Alltid vidrigt att gå på någons utseende/ vikt sådär. Men dessutom är varkendera det minsta överviktig! Har Paow blundat genom hela klippet och sedan bara dragit iväg med random nedsättande kommentar?

   Enligt paows mått så kanske det där är mulligt hon är ju själv lite ”ätstörd” skulle jag kunna tänka mig. Om paow märker någon gått upp minsta lilla så är det säkert tjockt i hennes ögon, sedan är det såklart att Tilda inte är tjock kanske inte super smal men det är inget jag tycker man ska eftersträva bara ett ideal. Fast nu är de väl ganska populärt med kurvor med ioförsig

  Du borde skriva ett inlägg om Tilda och Isa och deras ”göörlpower” samtidigt som de marknadsför skönhetsingrepp för sin publik på hundratusentals unga tjejer.

   Men den här fixeringen vid utseendet blir ju så mycket värre när man glor på de som hela tiden lägger ut bilder på sitt utseende. Det är ju inte bilder på dem själva, utan just deras utseende. Och så vill andra göra samma sak. Och så blir det ett självspelande piano.

   Hur kommer de här influenserna att se ut när de är femtio och vad gör de då? Är det fortfarande krämer och kläder och så nedsättande kommentarer om hur fjantiga de är som är trettio och inte är torra bakom öronen.

   Jag menar vart är tåget på väg?

  Men alltså den där Tilda både ser ut och beter sig som 16, inte 26.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.