Otippad podd-duo

Av alla kombinationer influencers som finns, så måste jag säga att den här – Alexandra Nilsson och Dasha Girine – är hyfsat otippad. 
Jag visste att Alexandra ville börja podda igen, och hon gör sig verkligen i det formatet, jag tror bara aldrig jag sett dem ihop någonsin.
Jag undrar om de är mer än bekanta, eller om de slog sina poddpåsar ihop för att de båda vill just podda?

Vad tror ni, och vad tror ni om den här kombon? 

52 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Ingen aning ? Följer bara mordpoddar.

      Vilka är dom bästa mordpoddarna?

        Jag gillar Coffeehouse crime på Youtube

          Lyssna på Prime Crime på YouTube dom är bäst!

            Om man gillar oetiska poddar ja.

              Dom har iof svensk utgivningsbevis så vad snackar du om ???

                Personen syftar antagligen på att man gör massunderhållning av något så fruktansvärt som mord.

                  Det är inte underhållning, det är i dokumentärt och utbildningssyfte. Det är ju offentligt material. Det är för dom som är intresserade av juridik och rättegångar. Alla andra filmer och dokumentärer på tv som handlar om mord då? Vilket dumt resonemang.

                    Huruvida folk lyssnar på det som underhållning eller inte kan kanske inte du ensam stå som facit för, oavsett vilka andra syften man kan motivera det med.

                    Men för att förtydliga så var inte mitt tidigare svar min personliga åsikt, även om jag kan förstå att anhöriga kan känna så. Det finns, som jag förstått det, många anhöriga som önskar att det inte var offentligt material, och som känner samma sak vad gäller dokumentärer och andra program.

        Casefile

        Mördarpodden, mord mot mord, vad blir det för mord? Olästa mord och sen finns det många engelska. Small Town murder mm lyssnar inget på dom nedan som nämnts

        Vad blir det för mord, mord mot mord, p3 dokumentär, murder whit my husband, rättegångsprodden

        Svenska? Olösta fall, Älskade psykopat, Fallen jag aldrig glömmer, Jakten på mördaren, Spöktimmen, Svenska mordhistorier, P3 dokumentär och Svenska brott.

        Casefile, Rysarpodden, The Murder Diaries

        Över min döda kropp- Krimpoddarnas krimpodd.

    Börjar inte marknaden med flunsor som mest pratar om sig själv eller har obekväma reklaminslag att mättas?

      ?

      Uppenbarligen inte

      Man hade ju hoppats att så var fallet

        Mjo fast vad gör det, man behöver ju inte lyssna

    Alexandra har pratat om det i sina vloggar ett tag nu och visat att hon hängt och planerar podd med Dasha några gånger nu!

    Dasha är så flamsig. Alexandra är iaf rolig.

      Alexandra är inte rolig heller

        Alexandra har dessutom ingen egen humor innan hon började bli skämtsam vilket hon dessutom kopierar rakt av från andra så var hon inget annat än dryg mot andra ? hon har bara velat samla poäng för att bli mer omtyckt å sadlat om från hennes personlighet till en mer ”modern tids influencer”

    Hur kom det sig att Alexandra slutade podda med Linda-Marie?

      Det beror nog lite vem av dom man frågar…

      Alexandra svarade i en frågestund att de har olika syn på saker.

      Alexandra tryckte nog ner Linda Marie ganska mycket, alexandra har sagt att Marie är för känslig och att hon inte hanterar hennes personlighet men om man sett hur Alexandra betett sig mestadels av hennes Influencers tid förutom dom absolut senaste åren så tror jag faktiskt på Linda Marie, jag tror inte ett dugg på att alexandea verkliten har ändrats så mycket mer än att hon följer strömmen hela tiden.

      Linda Marie är nog överkänslig men alexandea känns som typen som är elak mot någon och sen säger dom bara överreagerar ?‍?

        Fast det är rätt spännande för varje gång man talar om Alexandra så hänvisar man till förr, det är typ 10 år sedan nu?

        Jag tror inte Alexandra har samma utrymme att vara otrevlig idag eftersom hon så lätt associeras med översitteri pga det förflutna. Jag tror många andra influensers utnyttjar. Linda-Marie är sockersöt i jämförelse och de gör mig mer misstänksam. Jag tror med på Alexandras version. Hon har krupit med korset länge nog nu?

          Jag är inte på Linda Maries sida heller! Men jag tvivlar starkt på att Alexandra var snäll mot henne oavsett.

          Detta är något nytt fenomen att folk tror bara för något hände för ett ex antal år sedan så ska folk inte vara ansvariga för det längre, vissa beteenden Alexandra hade var inte någon enstaka företeelse utan skedde upprepande gånger under många år!

          Jag tycker det är lätt att se igenom det

    Lite samma mes Melina och Ellinor som inte kände varandra innan men helt plötsligt skulle podda ihop och ville då ha in frågor att ställa varandra för att lära känna varandra. Högst oklart att man tycker att det som saknas på marknaden är ännu en podd med två främlingar som bara babblar?

    Vad ska den heta? ”Drygpodden” ”Vätesuperoxid overdose” ”Ortenglitter”

      Dum, dummare

      ”Man taver vad man haver”

      Tänkte också det att ska den heta Glitter eller eftersom de har en massa glitter på sig när de fotas.

      Förmodligen ”Farsta-glitter” en benämning dom Dasha själv uppgivit att hon har hittat på ?

    Jag fattar inte riktigt poängen med poddar som liksom inte handlar om något. Om jag vill lyssna på människor som pratar om ointressant skit kan jag ju likagärna lyssna på min man.

    Skojar så klart! …eller?

    Men vad får man ut av en podd som saknar en röd tråd och liksom..innehåll?

      Om folk lyssnar så lyssnar dom, gör dom inte det så får dom ju lägga ner eftersom ingen kommer lyssna på podden. En del verkar gilla att lyssna på sånt där som är ”tråkigt” men allt ligger väl i vad individen tycker är bra, vad du tycker är bra kanske jag inte tycker är bra etc ?

      Jag tror inte mycket på denna podden dock, känns lika planerat som när Alexandra skulle ha podd med Linda Marie som är hennes totala motsats.

      Jag har gärna ljud på när jag gör saker, kan tycka att det är skönt att ha liknande poddar på i bakgrunden när jag gör saker som gör att jag inte kan ha fullt fokus på podden. Känns inte som man missar något viktigt om man zoomar ut 5 minuter. Sen dokumentär, true crime poddar osv lyssnar jag på när jag kan och vill hänga med helt för där vill jag inte missa något.

    Finns bara en podd jag lyssnar på och det är Ursäkta. Jag äääälskar den! Måste verkligen stänga av min PK-sida ibland. Skrattat högt många gånger (typ nu senast när Edvin va på spa och Johanna sa ”men det är ju ett ålderdomshem du är på” ???).

    Och inser nu att det är ett nytt avsnitt IDAG! ?

      Jag lyssnade på den inatt en stund för att kunna somna och den där Edvin alltså…Hur gammal är han egentligen? Han pratar och beter sig som en bortskämd, curlad fjortis.

      Så basic att lyssna på den, har väl legat topp 1 i Sverige i typ ett år?

        Haha, är det dåligt att vara basic?

    Undrar om di numera enorma beundran för Alexandra är ömsesidig 😉
    Alexandra och Dasha har väl inte umgåtts förrut men började umgås nyligen och ska nu då podda ihop, även Paris har ju börjat umgås med Dasha, och Alexandra blev vän med Paris igen efter att hon tidigare blivit arg och besviken på honom.
    Hoppas bara att A och D inte blir ovänner som A blev med sin förra podd-partner, den podden blev ju därför inte så långvarig.

      Daniel Paris har ju dock varit vän med både Dasha och Alexandra LÄNGE. Så skulle verkligen inte bygga några konspirationsteorier på att han skulle ”ha börjat umgås med Dasha nu”. Get your head in the game.

    Den enda podd jag lyssnar på är ”över min döda kropp”

    Varför skaffar aaaalla influencers podd? Just nu är det ju extremt. Tjänar man så mycket pengar på det? Eller ökar man igenkänning för sig själv bara? Antar att det är det sistnämnda. Sanna Guidetti ska ju också starta podd

      Man tjänar nog väldigt bra skulle jag gissa!

    Ska jag lyssna på en podd lyssnar jag nästan bara på Sveriges radios poddar, det måste handla om något intressant och vara bra producerat. Men om jag inte kan sova lyssnar jag på babbelpoddar som jag kallar poddar med två pers som bara sitter och babblar om vad de gjort sen förra veckan. Brukar somna rätt snabbt faktiskt och allra bäst är att lyssna när Alex och Sigge drar sina reklamsamarbeten zzzzzz…

    Ha, vad kul! Alexandra gästade Dashas och Michaelas podd för många år sen. Spännande.

      tänkte samma haha jag var helt besatt av den podden.

        Samma!! Lyssnar fortfarande om avsnitt! Var så himla raw, flesta podavsnitt var inte ens redigerade ? typ att de fick leverans, då får man vänta medan de öppnade dörren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.