Monas Universum på boxningsklubb

Monas Universum är i Florida och hälsar på sin kompis Åsa Vesterlund, som drog med sig henne på boxningsklass.
Monas beskriver det här träningspasset som någonting i nivå med att få naglarna utdragna med tång, och hennes följare försöker få henne att förstå hur braaaaaaa träning är.
Precis det man vill höra efter att man tagit ut sig till spygränsen.;-)

Sen kom chocken: man skulle köra åtta ronder med att boxas på en sån där säck som hänger från taket. Varje rond var tre minuter och däremellan en paus.

För mig betyder paus att det är just en PAUS. Icke då … nu skulle man göra en massa andra braiga övningar, sen började nästa rond. Jag har aldrig i hela mitt jävla liv varit så slut. Petra, Åsas bästa kompis var med och videofilmade. Har lagt upp katastrofen på Instagram i tre delar. Do not miss it! // Monas Universum

Dock måste jag hålla med Mona om att man inte bör missa filmklippen på henne, som är extremt underhållande.
Lite som när hon och hennes kompis var ute och paddlade sup-bräda.
Jag trodde också att hon skojade först, men enligt Monas inlägg så gör hon inte det.
Hon var exakt så här otränad och ni hittar alla tre klippen här under.
Håll till godo. 🙂

36 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hade aldrig hört talas om henne innan jag började läsa Bloggbevakning. Är intresset kring henne stort? (Obs, ej kritisk bara nyfiken?).

      Håller med! Så mycket inlägg om henne och vet ej vem det är. Obs ingen kritik här heller. Men skulle vara roligt att veta intresset om henne som du skriver – vilka är intresserade av henne? Ja/nej? Jag röstar nej!

        RÖSTAR NEJ, så ointressant

        Nej!

      Jag undrar också, hur kommer det sig att hon är känd? Försökte googla men hittar inget. Är hon en bloggare som hängt med länge eller har hon varit med i tv?

        Nej hon är inte mer känd än är en av Jordbrobarnen men försöker gärna klättra på influenserstegen. Dock tröttnar alla ”vi-är-sååå-nära-vänner” på henne då hon är en parasit. Konsumerar mer än oss alla tillsammans, otäck konsumtion utan skrupler. Totalt blind och döv för klimatkrisen utan försvarar sin ohyggligt onödiga konsumtion med att jordklotet kollapsar om inte ekonomin rullar (=koketterar även gärna med hur korkad hon är). Men har varit först med det mesta och flesta trenderna, uppfunna av henne…hrmmm vi säger så va. Misstänker starkt att hon blir medsläpad på träning varje dag tills hon ger upp och packar och åker hem. Sååå nära vänner, not.

          Ja mer patetisk människa får man nog leta efter. Klockrena kommentarer av hennes följare dock om att hon skulle kunna sluta med alla dessa triljoner skönhetsingrepp om hon började träna istället. Gäller för all del ganska stor del av Sveriges befolkning. Tragiskt med alla dessa fillers, botox, nålar you name it! Börja rör på fläsket istället och använd kroppen såsom den har använts i miljontals år. Gå, spring, lufsa och ge er ut i naturen. Tillämpa vardagsmotion istället för att ställa er på en elsparkcykel/ta bilen/bussen/tuben/vagnen. Listan kan göras hur lång som helst. Dessa välfärdssjukdomar är så onödiga. Det sunda förnuftet försvann i samma sekund som giftet sprutades in i pannvecket. Mänskligheten har aldrig varit svagare i sina kroppar och osundare än nu. Det är aldrig för sent att börja träna/röra på sig. Det finns inga genvägar till en sund kropp.

          Du verkar veta ALLT om Mona?För att vara så ointresserad och anti allt hon gör är du osedvanligt insatt i vad hon tar sig för?

        Undrar hur det kommer sig att hon är ” kompis ” med typ alla sk kändisar )

          Egentligen rätt få. Maggan via att hon bloggade hos Hanna. Cissi W och hennes gäng pga förtalsaktiviteter. Vet inte om hon känner ngn mer sk kändis. Åsa har jag inte läst om förrän rättegången.

      Undrar exakt samma, aldrig hört om henne i verkligheten eller fått upp på någon social medie… Hur många bryr sig egentligen?

        Nej men det är en tant-influenser som vänder sig till tanter. Hon är extremt obehaglig, konsumerar värre än de flesta andra och rättfärdigar det med någon halvsanning om att hon var så fattig som barn att hon nu bara inte KAN LÅTA BLI att handla. Och om någon yppar något om miljöaspekten drämmer hon till med att hon faktiskt sopsorterar, så hon kan med gott samvete fortsätta shoppa.
        Hon har en dotter som blivit sexuellt utnyttjad av sin pappa och Monas dåvarande man, något hon tagit upp på bloggen och blev stämd och dömd för förtal över.
        Hon älskar att name-droppa och är ”kompis” med Loreen, Magnus Carlsson, Maggan Graaf och nu då tydligen Åsa vad-hon-nu-heter-i-efternamn.
        Helt ointressant för de flesta, men som sagt så har hon en trogen följarskara med en massa gamla tanter som tycker att hon är helfestlig när hon gör ”roliga” miner på sina bilder eller skriver om när hon blivit tvungen att gå och bajsa på offentliga toaletter osv.

          Ambitiös och utförlig sammanfattning!

          Hon är väl också ett av Jorbro- barnen

          Hennes dåvarande man är alltså inte dömd för det du skriver som en sanning, kan vara värt att påpeka det.

          Hon har väl typ hamnat vid samma bord när hon fikat på sin kompis fik. Inte direkt kompisar.

      Tänker att hon är en som syns här pga ”gammal räv”, ha är väl bloggat jättelänge.

    ”Videofilmade”

      Ja? Filmar man en video så videofilmar man.

        Ingen säger så nej…

          Jo min och Monas generation.

          jo, alla vi som fasade för böter om man inte spolat tillbaka bandet …

          Alltså alla vi lite äldre alternativt vi som lever i det förgångna.

          Ganska många fler än du tror gör det.

      Känner mig omodern även när jag säger ”mobiltelefon”

      ”Sms:a” säger väl heller inte ungdomar?

      Iofs använder väl inte ungdomar telefonfunkionen annat än i händelse av nöd.

        Något annat jag tänkt på att ungdomen inte gör är att ta snygga bilder. Bilderna ska liksom se ut som foton med en dålig kamera i dåligt ljus, av typen som sitter i ens gamla famlljealbum. Man ska inte snyggposera på ett inställsamt vis utan liksom fulposera/ se ut som man är för cool för att bry sig?

        Är det en trend eller är det bara jag som upplever detta?

          Upplever det också!
          Det här med att posea och blunda. För oss var det en otrevlig överraskning om man misslyckats hålla ögonen öppna, för Z är det eftersträvansvärt. Fascinerande

    trodde först det syftades på boxning med sina följare i kommentarsfältet..

      Haha, det trodde jag fram till när jag läste din kommentar, TROTS att jag hade sett boxningsbilderna i inlägget. Dags för lunch nu va…

    Kommer ihåg när en snäll läsare erbjöd henne att träna gratis med sin son som var PT. Undrar hur många pass det blev.

    Mona och hennes man har väldigt många bolag. Luktar pengatvätt lång väg. Huset som hon hyr ägs av vem? Ett av bolagen? Någon annan? Antingen strunta i att skriva om henne eller granska henne ordentligt. Det är så mycket fuffens med henne. Så pass mycket att det är lite osmakligt att ge henne en push genom den här bloggen.

      Jag håller med dig.

      Ett av deras bolag registrerat inom Reklambyråverksamhet har verksamhetsbeskrivningen
      ”Miljömärkning eller certifiering som köper och fryser (gör ohandelbar) utsläpprättigheter i Europa.”

      Oooookejj……

    Haha roligt att se att hon är så stel som hon är ??

    3 av bolagen kring hemslöjdsprodukter har någon form av kreditanmärkning/skuld.

    Oerhört icke-underhållande klipp.

    Hon läspar ju massor nu när hon pratar, kan det bero på allt fixande med tänderna och botox i ansiktet som förlamar?

    Men det här måste ju vara fejk, hon är ju varken svettig eller röd i ansiktet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.