Har jag hittat källan till Lovisa Worges lyxprylar?

Vi har tidigare diskuterat Lovisa Worges alla lyxprylar i podden, och hur omöjligt kan ha råd att köpa allting hon visar upp.
Hon påstår inte att hon köpt prylarna, men hon skriver sällan någonting alls i sin caption. Hon mer ”ger ett sken av…”
Nu tror jag mig ha hittat källan till alltsammans.
Min teori är att hon helt enkelt får låna dem från det här kontot – butiken Group 88 –  mot att hon taggar dem i sina inlägg. Både Lovisa och hennes sidekick Lucas finns med på bilder på kontot, som även delar alla deras uppdateringar.
Det är inte lätt att hänga med om man vill försöka hålla jämna steg med Bianca Ingrosso.

Så nej., Lovisa Worges lyxshopping är, med största sannoliket, ingen shopping alls. Utan ett lån.
Som eventuellt även bör reklamidentifieras.
I alla fall om det ska mätas med den här måttstocken.

45 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Låter troligt! Undrar även kring Lovisa B, hur långa Hermesväskor och Celinejackor, chanelskor etc etc kan människan ha råd med??

   Skulle givetvis stå många och inte långa ?

   Hon har ju alltid strävat efter den livsstilen och den sjuuukligt dyra konsumtion hon har och levt så länge. Men nu är det ju på en ny nivå, köper Chanel en gång i veckan typ. Verkar inte finnas stopp på pengarna. Hon har ju fått denna livsstil nu med hennes ”nya” pojkvän

  Är Lovisa så stel och snorkig som hon verkar vara baserat på sociala medier/tv, eller har hon en rolig/hjärtlig/skön sida också som bara kommer fram när kameran är avstängd? det känns ändå rätt ovanligt att någon som verkar så intetsägande har blivit en så pass stor influenser. Alla kan väl inte följa henne enbart i hopp om att få en skymt av Bianca?

   Jag har faktiskt hört gott om henne ☺️
   Men mitt egna intryck när jag ”träffat” henne är kanske inte skitbra .

   Jag tror att kombinationen är vad som ger dem följare. Bianca drar ju absolut följare som är nyfikna på hela livsstilen: En livsstil som jag tror blir mer intressant och mystisk när hennes två närmaste verkar lite svåra, diviga och ”exklusiva”. Jag tror att det hade varit intetsägande om de hade varit likadana som andra influenser och därmed hade intresset minskat.

   Kompis med Bianca + låna dyra kläder + kopiera Josefine HJs flöde = succé

   När jag träffade henne var hon också skön, verkar ha bra humor

  Det känns så himla tråkigt att så många människor värderar yta på detta sättet. Fy vad misslyckad jag hade känt mig om jag tyckte det var så viktigt att jag hade ett flöde med bara produkter från så lyxiga märken men bara kunde låna dem. Jag tycker självklart inte att det sorgliga här är att man inte har råd med all lyxkonsumtion, utan att man känner att man vill bygga upp en falsk fasad över vilket liv man faktiskt lever.

  Jag är så trött på allt som har med yta att göra att jag har börjat isolera mig och jag vet att det inte är bra så jag har på sistone börjat tvinga mig själv att umgås mer igen men JAG VILL VERKLIGEN INTE! Vart finns människor som inte bryr sig om status och yta och som inte dömer människor som inte vill ha 378 planer för sommaren redan i mars? Och finns det ens fortfarande människor som tycker att det låter som att man hade en bra sommar om man enbart åt glass och läste 20 böcker på stranden eller på balkongen?

   Här finns en!

   Här finns en! <3

   Mitt mest meningsfulla har varit att engagera mig ideellt. Det är energigivande att träffa människor i sammanhang där saker inte bara handlar om en själv eller ens egen livsstil.

   Måste ju inte vara något superkomplicerat heller, kan vara skräpplockning eller idrottsklubben.

   Kanske inte sålde in det så bra nu, men jag blir verkligen glad av att träffa människor och hålla på med något jag tycker känns viktigt och som är.lite större än bara jag. Tror vi blir lite knäppa av allt individfokus i vårt samhälle idag.

   Btw låter det fantastiskt att plöja 20 böcker i sommar! 🙂

    Har som nyårslöfte, att läsa 26 lånade böcker under året. Är redan på den tolfte, så det går bra!

   Tror att om man skippar sociala medier så hittar man lättare de där människorna som inte fokuserar på yta. Jag funderar definitivt på att skippa Instagram, åtminstone periodvis, för att jag faktiskt tror att jag skulle må bättre utan. Ja, man får en massa inspiration och kunskap MEN hamnar också i en bubbla där allt förstärks. Och då följer jag inga ytliga ”visa baken och läpparna”-konsumtionsinfluencers. Men följer många konton som handlar om rättvise- och klimatfrågor och då kan man ju lätt bli deprimerad. Kombinerat med byggnadsvårdskonton där man å ena sidan får en massa kunskap och å andra sidan undrar hur folk kan jobba deltid, renovera gammalt hus 80% av tiden och rodda 3 småbarn och ÄNDÅ ha råd och ork att renovera en hel stor gård från grunden med gedigna (läs dyra i inköp) material. Men ser jag mig omkring i verkliga världen (bor iofs på landet utanför en mindre ort) så ser jag väldigt få personer som lever ett glassigt influencerliv. Som någon annan påpekar så kan det också ge mening att engagera sig i något ideell förening, välgörenhet eller liknande. Välj något som du själv är intresserad så kommer du att hitta fler som brinner för samma sak.

   Åh, jag tycker att folk i verkliga livet är underbara och inte alls så som du beskriver! Min upplevelse är att de flesta är genuina, trevliga, icke-dömande människor.

   Jag gillar visserligen att göra saker och jag lägger en del energi på mitt utseende, hur jag klär mig och hur mitt hem ser ut – Men varken jag eller mina likasinnade vänner skulle någonsin döma eller öht bry oss om ifall andra människor bryr sig om sånt. Du kanske har haft en himla otur eller helt enkelt hamnat i kretsar där sånt är viktigt – Men kan det kanske också röra sig om att du _tror_ att folk bryr sig om status och är mer dömande än vad de egentligen är? Klart såna människor finns, men min upplevelse är verkligen att de är väldigt lätta att undvika!

  Vad tragiskt. Låna kläder för att fotas i dem, för att skapa sig en lyxig image? Som att någon tycker hennes trötta o stela bilder är något man inspireras av? Nej nu talar vi patetiskt

   Men det är standard bland modeflunsor. Trodde vi redan konkluderat att LW lånar sina kläder i en tidigare diskussion på ämnet här? Många stora flunsor från USA, Italien, Danmark osv lånar alltså stora delar av sin garderob. Detta är känt.

    Tillägg: många av av kvinnorna i The Real Housewives of: dokusåporna lånar eller hyr sina kläder de bär i showen.

  Humor att hon och Lukas kallar varandra princess och prince ? så lånar dom kläder för att verka stenrika. Luftslott passar nog bättre än slott 🙂 men dock ser hon jäkligt mycket bättre ut nu efter op och fillerbehandlingaena

  Är det en tävling mellan Lovisa och Lucas i att se absolut surast ut? Jag har inte sett Lucas le en enda gång. Dom verkar så ledsna hela tiden. Inget verkar kul.

   Ja eller de verkar vara sura över att de är ledsna eller ledsna över att vara sura. Säkert en kombo av det där.

   Lukas syrra verkar ju inte heller vara någon muntergök.

    En riktig barnunge

   Har du sett det här sad beige clothes for sad beige children? Tänker på dem när jag ser Lovisas konto.

  Lovisa ger intrycket av att vara Sveriges absolut tråkigaste influenser?‍?

   Fattar INTE vilka det är som följer såna här konton?

   Tan by Klara ger henne en hård match

  Tycker ärligt att det är skitbra att det kommer fram. Det ÄR inget fel att låna (snarare tvärtom) Jag tror att detta blir ”ett filter” som tas bort när det gäller lyxvaror och känslor hos följare som kanske själva känner att de själva är ”misslyckade” som inte har råd med samma sak. Minns exempelvis att jag genuint för första gången kände mig misslyckad när Isabella L åkte privatflyg och grejer medan jag jobbade på en restaurang. Fan vad befriande när sanningen kom fram.

  Det är lite förvånande att de som är surast, tråkigast, otrevligast osv bland dessa influenser också är de som oftast har flest följare, syns mest och får flest reaktioner här på bloggen.

   Alla inväntar väl ivrigt på att få se ett leende och hänger kvar som följare därför… 😉

  1800 likes på en bild med en obäddad säng på Lovisas insta. Samtiden ändå.

   För att ha så många följare har hon inte många likes på sina bilder.
   Tog en titt och herre va tråkig hennes Instagram är.

  Herregud vad håller vi på med!

  Är det bara jag som tycker att det är positivt att låna på det här sättet? Jag önskar att det var vanligare, då kanske konsumtionen inte skulle se ut som den gör 🙂 Däremot dåligt att de inte är helt uppriktiga med det så att en sån tjänst kan boostas mer

   Ja, alltså jag ser inget fel med det heller faktiskt. Hennes jobb är väl att inspirera – hur inspirerande är det att följa någon som lägger upp en outfit med samma jeans, t-shirt och kofta varje dag? Och då är det väl mycket bättre att hon lånar sina kläder och skapar looks än att hon överkonsumerar. Fattar inte vad problemet är, spelar det någon roll om hon äger plagget eller inte?

  På tal om yta. Har ni tänkt på att det i princip aldrig står böcker i flunsornas ”bok”hyllor? Tycker det är så sorgligt att allt bara ska se snyggt ut. Inredning från svenskt tenn och inte en enda bok i sikte.

   Jo,men de har ju alla dessa djvla ”coffee table books” som prydnad, under obligatorisk ST vas..

    Ja precis, det är bara de böckerna man ser. Så jäkla sorgligt.

   Jag har knappt några böcker i min bokhylla heller – jag lyssnar på ljudböcker och inreder med saker jag tycker är vackra. Mitt hem är jättetrevligt och inte det minsta sorgligt. Det här med att man ska ha böcker framme känns verkligen som en sak som bara handlar om att man vill trycka till folk för att de inte läser – För det är väl helt rimligt att en person som är estetiskt lagd vill ha det fint runt omkring sig?

   Mina bokhyllor är inte heller fulla med böcker. Jag lyssnar på ljudböcker eller lånar från biblioteket. Har inte lust att lämna en gammal bok där på hyllsn jag läst ut för längesen.

  De har en butik på NK, Collage, som är relativt nyöppnad. De säljer dock inte Hermès, så förklarar inte var hon får alla väskor ifrån. Det är inte bara att gå in och köpa de väskor som hon visar upp, t ex Birkin är det väntelista på och vissa krav på tidigare köp hos Hermès måste vara uppfyllda för att få köpa. Då pratar vi inte ett par kaffekoppar.

  Om jag förstår det hela korrekt, kokar det ned till att Lovisa lånar lyxprylar att fotas i, i hopp om att få fler följare. Krasst uttryckt, tjäna pengar på ett låtsasliv på IG. Låter bekant på nåt sätt… Luftslott.

  OT

  Deras nya lansering av smycken.. Ett halsband för 2100kr?! Små örhängen för 700kr….
  Tycker folk verkligen detta är rimliga summor?

   Ja och mer om det är något som är värt det. Men inte för massproducerade guldplätterade skrammel.

  Så mycket är inte ens snyggt av alla märkesplagg, väskor. Skulle alfriflägga ut så mycket pengar på det

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.