Jasse har flyttat hem från Malta igen

För sex månader sedan flyttade Jasse till Malta för att bo tillsammans med sin pojkvän, medieföretagaren och kryptohandlaren Jean Moreno.
Nu har Jasse postat en Youtubefilm där hon förklarar att hon är tillbaka i Stockholm igen, på egen hand, och att hon ångrar att hon flyttade till Malta från första början.
Anledningen till att hon flyttade hem är att hon saknade sin lägenhet, sitt liv och sitt sammanhang, på ett sätt hon absolut inte trodde att hon skulle göra.
Hon berättar också att när hon mår dåligt så blir hon ingen rolig person att vara runt, och att det är konstigt att vara den toxiska personer i en relation, och inte offret som hon varit tidigare.

I kommentarsfältet under videon får Jasse massor av kärlek från sina följare och det är riktigt fint att se hur de sluter upp runt henne, när hon verkar behöva det som allra mest.
De skriver att hon inte ska ångra det hon redan gjort, och att det säkert kommer bli de två igen, bara de ger det lite tid.

17 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    6 månader …. Kan ju vara skatteregler också ?

      Eller så är det precis som hon skriver.

    Jag har flyttat ensam till Italien och det är verkligen en prövning. Man måste skaffa sig sitt egna liv och tycka om att hänga med sig själv. Bodde utomlands tidigare så vet vad jag gav mig in på, ändå är det tufft. Men jag ångrar mig inte. Ska njuta till fullo. Ledig, fri och på upptäcktsfärd i livet. Sitter just nu i vårsolen med en kaffe och läser lite italienska verb och lyssnar på fågelkvitter.

      Jag har aldrig flyttat utomlands men flyttat från Norrbotten ner till Skåne utan att ha någon som helst där. Jag håller helt med om att det krävs att man gillar sitt eget sällskap. Gjorde allting ensam första året, innan jag lärde känna en tjej på gymmet. Det är svårt att bygga ett socialt sammanhang i vuxen ålder så att trivas i sitt eget sällskap är en förutsättning.

        Blir så nyfiken, varför flyttade du? Och var bodde du i Norrbotten och var bor du nu? Har gjort samma flytt ?

          Jag med! Vi är nog en ganska stor hög norrbottningar här nere ?

          Jag flyttade för kärleken och för att jag hatar den evighetslånga vintern ?

      Samma här. Flyttade till Italien för kärleken och fan vad tufft det är ibland. Sverige har så många fördelar man aldrig tänker på förens man flyttat utomlands

    Jag vet inte, men det är något med Jasse som berör och faktiskt den ända influensern som jag känner sådan enorm sympati med! Minns när hon flyttade till Malta och tiden innan dess, jag blev på riktigt glad av att se henne glad och nu då minst lika ledsen av att se henne sådär ledsen. Det är underligt hur man kan bli så berörd av en människa man inte känner (men som man flöjt genom realitytv och via sociala kanaler).

    Hoppas verkligen allt går vägen för Jasse, hon förtjänar det så sjukt mycket.

      Varför? Associerar mest henne till att mobba andra deltagare i reality tv

        Oklart varför jag känner så starkt för henne. Antar att de helt enkelt beror på att hon är öppen eller öppnare en många andra samt det som hände med hennes pappa, att det är orsaker och anledningar till de!

    ”toxiska” ?

      Du har ingen aning om vad hon menar va?

      Ja?

      Synonymer: ”giftig”, ”som framkallats av gift”, används väldigt populärt för att beskriva ohälsosamma relationer eller beteendemönster hos människor. Förvånad att du inte hört det!

    Är det bara jag som blir orimligt lycklig över att Oliver Ingrosso ska bli pappa? Vilken lycka för familjen. Att det blir ett barn, barnbarn och barnbarnsbarn. Kommer nog att bli ett väldigt älskat barn ❤️?

    bra val, varit på malta på språkresa och allt var så nedgånget

    de hade inget utom turismnäring

    Det jag lärde mig av att bo utomlands ett halvår va att jag älskar min trygghet hemma i Sverige, att kunna språket, mina vänner, kulturen. Första veckorna hade jag sjuk ångest och pratade med familjen flera timmar om dagen på telefon. Även om det blev mycket bättre efter några månader så skulle jag aldrig göra om det. Det är verkligen inte för alla att flytta utomlands, tråkigt att det inte funkade för Jasse heller.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.