Simon Sköld i högklackat

För ett halvår sen fick jag en förfrågan om Drag Race Sverige och trodde de var ett racingprogram, kunde inte haft mer fel! Men det visade sig vara en fantastisk rolig upplevelse ändå, så tog med fyra kompisar och inte hade jag en aning om att jag kunde gå i klackar ? // Simon Sköld

Det är inte lätt när man missförstår konceptet helt. 
Simon Sköld trodde alltså att han skulle medverkar i ett program om racing, snarare än ett med drag queens, men trots det så måste jag säga att han är hyfsat bra på att gå i skyhöga klackar.
Jag får ont i trampbynorna bara av att se klippet.

Hare ni kikat på det här programmet förresten? 
Rekommenderas?
Jag är SÄMST på att titta på tv, så vida det inte är sport på tablån.


I morgon är en röd dag så det kommer ett Öppet Spår även ikväll för den som vill delta. 

37 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Finns mycket jag inte ser på men som jag tycker att man ”hänger med i” ändå för att det snackas så om det. Drag race bland annat.

   Nu vet man ju vad det är, men innan det började sändas i Sverige hade jag inte heller kopplat vad det är

  Älskar det programmet. Det och Mästarnas mästare är de enda jag tittar på.

   Anders, Jonna, Jens och Elvira verkar så rara. Klara framstår som den mest osympatiska.

  Alltså finns det ens folk som tittar på tv nuförtiden? Liksom efter sändningstid. Allt finns ju så man kan titta när man vill.

   Ja det är väl självklart att det finns.?

    Nej det låter som en konspiration. Det är för att dom ska kunna ta ut tvlicensen.

   Exakt ?

   Det finns ju en del program som kanske inte är så kul att se i efterhand, sport t.ex är enligt mig roligare att se i realtid.

   Kan slötitta på gammeltv ibland när jag inte vet vad jag vill se eller vill ha nåt i bakgrunden bara. Annars så är det ju nice att kunna välja när man vill se saker, det mesta går väl att streama från de olika kanalerna.

  Kollar i perioder på tv-program. Nu Masked Singer och Bäst i test, snart (imorgon?) även Gift vid första ögonkastet. Men de två sistnämnda ser jag på play. Brukar också tycka det är väldigt trevligt att titta på På spåret.

  Brukar säga att jag inte tittar på tv, men det är trots allt fyra program. Utöver dessa ser jag dock inte på några direkta _program_, utan det är fotboll, tennis och friidrott som tittas på här hemma. Och just det. Snooker. Love it!

   Är det premiär för GVFÖ imorgon?! Kommer sitta bänkad!

  Tyckte det var kul att se ett avsnitt men sen är det precis samma som med alla andra tv-program enligt mig, det blir bara upprepande. Kollar bara på typ På spåret på tv annars.

  Kollar sällan på tv men tack gode gud för Chrome cast!

  Älskar Drag Race!

  För mig låter det där ”jag trodde det var nåt med bilar och racer..” som en dålig ursäkt när man inte kan stå för att man är intresserad..

  ”Jag trodde BH betyder Biceps Heightener och nu har jag råkat köpa 8 stycken..”

   Ja, som att ganska skulle tacka ja till ett program han enbart hört titeln på? Klart han fått en ordentlig genomgång på vad programmet handlar om och vad som förväntas av honom.

   Tror han försöker vara rolig bara.

    Sen finns det ju en bilsport som heter just Dragracing så det kanske inte är helt otroligt att tankarna först gick till det. Men han lär ju helt klart vetat vad det var frågan om innan han signade upp sig på att vara med.

  Äääääääälllllsssskaaar dragrace Sverige, fast tipps e att se på amerikanska Rupauls dragrace (orgonal versionen ) det e 10 gånger roligare ^^

   Jag rekommenderar UK vs the world, sjukt bra säsong ?

  Ok att Simon Sköld inte är lådans skarpaste kniv, men inte ens han kan väl ha trott att det var ett racingprogram??! ?️?

   Men han försöker väl skämta lite. Men jag hade inte heller kopplat vad det är för program enbart på titeln direkt om jag aldrig hört talas om det förut, tror inte jag är ensam om det ?

  Läste att programmet är en flopp! Att det inte alls fått de tittarsiffror man hoppats på.

  Han ser ut som en kvinna på kroppsformen, rumpa och höfter.

   Tack, då vet vi.

   Han har något som kallas för muskler, vilket ofta uppstår när man tränar på elitnivå.

  Tittar enbart för att jag känner Robin men i övrigt är programmet en besvikelse. Det är odramatiskt, opersonligt och alldeles för mkt kopia av originalet.

  De kanske inte får frångå konceptet vad vet jag, men det funkar inte på svensk tv.
  Man hade kunnat göra det mkt roligare.

  Men jag tittar (spolar tills det är tävling på scen)

  Tycker Drag race Sverige är helt fantastiskt! Mycket bättre än jag förväntat mig och följer med spänning vem som ska vinna!
  Tittar dock på play, inte på linjär tv, men det tänker jag att de flesta göra nu för tiden..

  Är inte det minsta intresserad av Drag. Varför i skulle man vara det? Stod också i tidningen att programmet är en flopp med kassa tittarsiffror så tydligen är de flesta människor precis lika ointressade som jag. Lägg ner skiten.

   Det har varit urdålig marknadsföring om drag race sverige. Jag tycker det är förvånansvärt bra! Är imponerad

  Nä fy fan, den där skiten tittar jag verkligen inte på. Så jävla trött på allt dravel om tillhörigheter som bara SKA gnuggas in i våra ansikten. Men hur barn igentligen uppfattar det är bara normalt och fantastiskt vill man gärna tro! Men vi vuxna barn vet.. d etta är en fetisch som kan och ska hållas inne på den egna kammaren.

   Du har ingen koll. Det har ingenting med fetisch att göra, det är underhållning som är vanlig i hbtq-kulturen. Barn ser inget mer än färg, glitter och kostym och tycker det är kul, that’s it.

   ” Dragqueen, druga eller dragdrottning, är en person, vanligen manlig, som ikläder sig typiska kvinnliga attribut, ofta i överdriven tappning, i underhållningssyfte. Dragqueen ska inte förväxlas med transperson. Dragqueens brukar uppträda som artister eller partyminglare.” -Wikipedia

    Nej nej nej, DU har ingen koll. Jag vet i detalj, lilla vän. Det är mer än bara ”lite underhållning”
    Var nog lite otydlig. Alltså vi vuxna barn, barn från ”regnbågar” med allt vad det innehåller för typer, har farit ganska dåligt av att leva i sk am av att den vuxne måste få leva ut och förvandlas. Gärna offentligt. Glittret och glamouren som andra ser, förvandlas till genast till skam,magont och spyor . Fråga skuggbarnen i deras närhet. Vi vill inte se skiten.

     Vad pratar du om egentligen? Är du barn till en dragqueen? Hur har du farit illa?

  Nej nej nej, DU har ingen koll. Jag vet i detalj, lilla vän. Det är mer än bara ”lite underhållning”
  Var nog lite otydlig. Alltså vi vuxna barn, barn från ”regnbågar” med allt vad det innehåller för typer, har farit ganska dåligt av att leva i skam av att den vuxne måste få leva ut och förvandlas. Gärna offentligt. Glittret och glamouren som andra ser, förvandlas till genast till skam,magont och spyor . Fråga skuggbarnen i deras närhet. Vi vill inte se skiten.

  Kvinnlig kropp och snygg som kvinna!! Det där måste han ha gjort förr ju ? Jag älskar programmet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.