Jeanette Svedbergs taffliga efterhandskonstruktion

Efter att jag publicerat min nya granskning om Jeanette Svedberg och hennes ”skönhetsprodukter” som köps på dunk från England – du kan läsa den här – så publicerar hon det här inlägget. 

I mina ögon är det ingenting annat än ett taffligt försökt till en efterhandskonstruktion att hänga fast vid. Varför jag tror det?
Jo, eftersom hon blockat mig från att se hennes stories. Inte resten av inläggen eller hennes profil, utan enbart hennes stories, där det här inlägget dök upp igår. Jag antar att hon trodde att jag inte skulle märka det, eller?
För det var ingen ”följare” som undrade över hennes produkter och Läkemedelseverket, utan det var jag, som slog hål på hela hennes resonemang om att hennes produkter är godkända av Läkemedelsverket.

Min läsare Henrietta sa det bäst här:

Jag skulle kunna registrera en dunk med utspädd koskit i samma register och således få den ”Jeanette Svedbergskt godkänd” av Läkemedelsverket. 
Det är ungefär så långt det här ”godkännandet” sträcker sig.

48 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Svenskan. Herregud! Stay in school, kids.

      orka

        Det var nog så Jeanette tänkte och det är därför hon skriver som hon gör.

        Ja, givetvis ska man orka skriva korrekt om man vill sälja grejer och kommunicera med kunder och följare.

      Om man ska vara influenser-entreprenör får man faktiskt inte kunna skriva ordentligt. Hur skulle det se ut?

      Säkert panikskrivit efter för många sangria ??

        Ha ha ha????

    Men Nettan, hörru, hur kunde det bli så här? Du lever ju redan på din mans pengar, varför ens försöka driva eget företag? Det går inget vidare. Gör som Gynning istället, och ägna dig åt konsten, eller låt spökskrivare ta fram ”gnida benen mot varandra”-romaner.

      Vilken unken kommentar!

    Om man ska gräva en grop, så är det bra om man inte själv står i gropen, det är sen gammalt.

    Är det inte jävligt fult gjort av Pernilla att berätta att hon och Tobias haft sex under Lets Dance när det är hans profession och när han fortfarande jobbar med den produktionen? Tycker fan synd om honom att hon inte kunde hålla käft.

      för hon förstår inte att det kan skada någon annan, hon tycker det bara är roligt.

        Eller så bryr hon sig bara inte.

      Eller så kan man se på det vad oprofessionellt han är och får stå sitt kast! ?

        Boom

        It takes two to tango, både i arbete för Lets dance, med den skillnaden att han hade den goda smaken att hålla käft..

        Problemet är ju inte att dom haft sex, problemet är att sladdertackan Pernilla berättar det för hela världen.

      Det kunde inte du heller tydligen. Hålla käft om det alltså.

        Vad fan pratar du om?

          Att du häller vatten på kvarn och gottar dig genom att ta upp ämnet i den här tråden som ju handlar om ngt helt annat?! Det är vad fan jag menar.

            Står ju i varenda tidning. Ingen hemlighet nu liksom.

    Kan det vara så att Jeanette helt enkelt inte förstår och att det för henne är samma sak som att bli godkänd?

      Hon har säkert Åsa som rådgivare.

        Hahahahahaha!

        Nej, däremot känner hon han som är chef över heeeeela balunsen på Läkemedelsverket ????

          Jaaa, självklart är det så och denne har naturligtvis lovordat ”dunkpreparaten” å det högsta och rekommenderar eg. hennes produkter före alla andra. Men..tyvärr kan hen inte göra det offentligt pga sin roll..(MKT troligt att liknande uttalande skulle kunna ligga på J.S IG any day soon now..)

    Nu har jag inte helt koll, men visst var det ett bra tag sedan hon började sälja de här produkterna? Men haft uppehåll pga påkommen med fiffel?
    Om hon registrerat dem först nu, så innebär väl det att hon tidigare sålde dem helt UTAN godkännande av CPNP och LV?
    Låter ju inte heller helt ansvarsfullt

      Eller så har hon suttit i Spanien och vevat i sin kaffekopp i slow motion och försökt komma på hur hon ska kunna rättfärdiga det hela, och tänkt att DET HÄR, wow, nu kommer ingen kunna påpeka att något är shady minsann?

      Och om de stått på hyllan ett tag, så lär de ha passerat bäst före-datum. Det är någon på FB som har pratat med leverantören, bra svar från dem.

        Menar du flaschback ?

          Japp.

            Skriv det då.

              Bra att hon är ärlig med att källan är flashback. Tyvärr verkar de folket kommit till BB, det märks på stämningen som försämrats på BB de senaste månaderna. Nej jag är inte JS utan en person som reagerat på kommentarerna under inläggen som bär på samma illvilja som på flashback. Och den lindas inte ens in här längre.

                Vad är det som ska lindas in menar du?

                Illvilja? Det är ingen illvilja! Är det någon som är inte vill andra väl så är det väl JS. Hon ljuger om allt….hon är så full i skit så det bubblar ur munnen på henne. När hon sedan blir påkommen är det andra som är elak mot henne.

        Med tanke på allt annat, så torde inte ett utgångsdatum vara ngt hinder för J.S, lite tipp-ex och nytt bra datum..voilá

    Varför läste jag just en artikel om en man som dödade barnens mamma och sedan fick behålla vårdnaden över barnen? Hur kan det var så här?

    Kan vi få ett inlägg om det här fallet, please.

      Vad har det med bloggar och influensers att göra?

      För att det är så det är, i stort sett inget en man gör mot kvinnor och barn, tar bort hans lämplighet som förälder enligt soc och familjerätten. Barn ska tycka att det är helt normalt att först se sin mamma bli ihjälslagen av pappa och sen tycka att det är finemang att träffa honom, eller i värsta fall bo med honom. Låta honom fatta beslut som vårdnadshavare. Det är helt sjukt.

    F-n, nu har jag lagt tio minuter på att läsa på Läkemedelsverkets hemsida, bara av ren nyfikenhet 🙂

    ”Läkemedelsverket ger inga godkännanden eller tillstånd för kosmetiska produkter. Kosmetiska produkter varken granskas eller godkänns av någon myndighet innan de släpps ut på marknaden.

    Ansvaret ligger på dig som ansvarig person eller distributör att alla regler följs. Checklistorna ger dig en överblick av vilka skyldigheter du har när du tillverkar, importerar eller säljer en kosmetisk produkt. De ska dock endast ses som en vägledning och är ingen garanti att man uppfyller tillämpliga krav.”

    Även jag har skummat. Detta: (Från LV:s sida)”Vi kontrollerar även att tillverkare följer reglerna och att det finns bevis för påståenden som görs om produktens effekter”..
    Troligen därför J.S skrev till någon som på hennes IG undrade vad krämen hade för effekter, att ”du får prova själv”..Av den enkla anledning att den inte högst troligen inte gör ett jota.

    Vidare har, om jag förstått det hela korrekt, Kemikalieinspektionen ansvar över produkternas innehåll, dvs om de innehåller potentiellt farliga ämnen eller för höga nivåer av något. Vore så vansinnigt intressant att göra ett djupdyk på hennes produkter alltså.

    En annan fascinerande grej med JS (by Scandinavia ?) är alla dessa vansinnigt spännande internationella låtsasmötena som mynnar inte ut i någonting ?‍♀️

      Håller med alltid spännande med nya möten ? ) vilket inte resulterar i ngt som hon delar med sig ) finns inget boknings system ?? samt att hon har fullt upp hela tiden med nya kunder )

        Och hur i helwitte får hon ihop logistiken med alla återbesök två veckor efter första botoxbehandlingen med brutalt mycket kunder fördelade på tre kliniker ?‍♀️

        ?Hittepåmöten med ghost klienter, obokbara behandlingar för kunder, högst oklart om de ens finns..Vad mynnar det ut i? En källarlokal (aka lager för dunkarna?) nånstans, eller den var kanske nedlagd numer?

          ??

    Idag har hon en låtsasphotoshoot ??

      ????Ellerhur

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.