Som att gå med snoppen ute?

Enligt Britta och Kenneth 65 år, är det sååå vulgärt att visa magen så som Kenza, Molly Sandén mfl gjorde på Ellegalan. Tydligen behöver bebisen skyddas, och utöver det anser de att visa gravidmagen är att likställa med att gå med snoppen ute.
?

Kenza skriver på ”FB” och jag vet inte om hon menar Flashback eller Facebook, men jag lägger min röst på Facebook.
Jag tycker inte det är så snyggt att ha en cut out för gravidmagen, men inte fan är det som att gå med snoppen ute? ?

132 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Tycker inte heller att det går att jämföra. Reagerar dock mer på att jag inte tycker att det är galakläder hon har på sig utan det ser mer ut som något man har på stranden. ? Typ mer bikinitopp och kjol.

   Jag tycker att detta ser ut som någonting från Romarriket ca. 2000 år sen.

    Alltså, alla måste väl sett det där fotot som funnits på internet sedan urminnes tider, föreställande en svart kvinna i en vit, något löst sittande, bröllopsklänning med en liknande cut out för gravidmagen? Jag nästan vågar svära på att det varit med i alla världens olika varianter av listor över ”fulaste bröllopsklänningarna” och dylikt?

    På något sätt har jag nog snubblat över den bilden minst en gång om året sedan 1998 typ. Hon typ hemsöker mig. Måste vara på grund av något kedjebrev jag aldrig skickade vidare.

     Jag har för mig att det var en balklänning till en skolbal. Iaf när jag först läste om det för massa år sen.

     ????? Jag skickade aldrig heller vidare några kedjebrev!

  Min mage är typ hårig, hade känt mig så obekväm med att visa min osexiga magsträng?

   Raggarsträngen som jag brukar kalla den, har den också! ?

  Förstår inte varför magen ska hänga ut. Vi ser att ni är gravida. Inget illa menat men undrar verkligen varför? Då menar jag inte bara Kenza utan andra som också valt denna typ av klädsel.

   Varför inte? Det är ett stilval. Måste det ha en vidare förklaring?

    Det är inte stil på nåt enda sätt.
    Det är bara fult.
    Finns så mycket snygga (tajta) kläder de kan välja istället.
    Vi lär se att de är gravida ändå

    Sjukt fult.

   Blev det inte en megatrend efter Rihanna? Har en gravid vän men hon har än så länge kläder på sig. Även på magen.

   Håller med. Det ser förfärligt ut, så vulgärt och in your face. Hennes outfit passar på stranden.

    Varför tror ni att vi vill se era magar?
    Har ni inget annat att komma med, än era nakna gravidmage, så gå hem.
    Klä på er för f-n.

   Lättare att hitta kläder som kommer passa ett tag framåt. Om det är så att provningen inför galan startat långt innan. Så spelar det inte ngn roll om magen råkar gå igenom en växtfas

   Vilket slags svar är det du hoppas på här? Du kan ställa samma fråga om vilket klädesplagg som helst. Varför ha ärmlös topp, vi ser att ni har armar? Varför ha kjol, vi ser att ni har ben? Hon tyckte väl att det såg bra ut, är det en nyhet för dig att olika människor har olika smak?

    Vi är väl fler här som fattar att det handlar om att visa upp sin fina mage utan bristningar, som passar perfekt till en kropp som inte lagt på sig en massa extra gravidkilon? Det är det som de vill visa. Att deras kroppar är så perfekta, även som gravida.

     Tycker det är groteskt. På en fest?

     Tycker hon är väldigt stor för att ha ca 2 månader kvar.

  Nämen, en man som fick nånting helt orelaterat att handla om petterniklas. Gud så otippat.

   Nämen, en kvinna som hackar på en man. Gud så originellt.

    En kvinna som hackar på en kvinna som hackade på en man som hackade på en kvinna?

  Alltså det är verkligen inte bara Birgitta 65 som tycker det är konstig klädsel. Ingen av mina vänner tycker att det är snyggt, bara märkligt. Förstår inte varför man ska gå omkring halvklädd på en gala oavsett om man är gravid eller inte. Känns oerhört tacky och trailertrash

   Ja alltså det var verkligen bara osmakligt, eller jag vet inte om det är rätta ordet heller men det kändes bara helt opassande i ett sammanhang där man förväntas vara uppklädd? Det finns en tid och plats för att låta magen hänga och fladdra också, men det var kanske inte där.

   Fast nu handlade inte om att tycka det är fult. Tyckte inte heller det var snygg outfit, men så är det ju, man tycker ju inte allt och alla har snygga outfits. Men det är ju verkligen inte som att visa sitt könsorgan eller något man blir upprörd över ?

    Känner mig som en tant när jag muttrar inombords över folk som inte klär på sig när de (enligt mig) borde. Exempelvis tjejen i butiken jag handlade av idag. Hade kort magtröja som var helt(!) öppen i ryggen och hudfärgade tighta shorts. Jag vet inte, jag är nog gammalmodig men tycker inte att det passar sig när man arbetar.

     Då är jag också en tant. Jag jobbar i butik och skulle aldrig någonsin vara så lättklädd på jobbet (eller någon annanstans). De flesta företag har någon form av policy kring klädsel, har svårt att tro att tjejen egentligen får jobba i en sån outfit. Det låter väldigt oproffsigt.

     Men jobba på dig själv då? Du behöver skaffa ett liv så du inte hinner oroa dig över vad andra har på sig. Låter lite hälsosamt att bli arg som du blir.

    Nej, men det kan likställas med en man med bar överkropp vilket är precis lika osmakligt och vulgärt.

     Du läste inte Tarzan-tidningar när du var liten.

   Ungdomlig tant på 68 vårar tycker detta var riktigt fult. Shoot me

    Skillnad att tycka att det är fult och att tycka att det är som att ga ett manligt könsorgan hängandes ute.
    De som tycker det måste ju få dåndimpen på närmsta nöjespark i sommar där män hoppar överdel och låter magen bli solbrun.

     Det klagar väl dom flesta på och tycker är ofräscht o äckligt?

   Elle-galan är väl dock en plats för mer outfits som tar ut svängarna än en annan gala.
   Dock så tycker jag inte detta var helt okej eller snyggt. Och inte speciellt coolt som mode heller

  Jösses vilken bild jag fick i huvudet. ? Någon manlig influencer med en snoppdräkt, där snoppen hänger ut.

   Samma sak !!!!!!

  Funkar samma stil om man inte är gravid men har stor tjock (men degigare) mage ändå? Frågar åt en vän.

   Nej

   funkar finemang!

   Trivs du och känner dig fin i det så kör, livet är för kort för att oroa sig över vad främlingar på stan tycker om ens stil.

   Konceptet funkar även fint för byxor efter en BBL.

   Tycker det är samma sak. Mage som mage. Lika fult.

  Det är skitfult men det är alla tröjor med ”cut out” vare sig det är en gravidmage inblandad eller inte!

  Man får vara väldigt mycket av en Karen för att likställa det med att vara samma sak som att gå med snoppen ute dock!

   Håller med. Tycker inte heller det är snyggt. Men är inte så pass mycket Karen att jag blir provocerad av det

  Bara för att Rihanna gör/gjorde det så ska alla copy cats ta efter. Hon kommer undan med det för att hon är just Rihanna.

   Det är ju lite så mode funkar. Eller? En it-person sätter en trend som andra tar efter.

   Lite som när alla gravida gjorde ’mother nature al a Beyoncé’ i flera år efter Beyonces bild…

  Varför kan hon inte bara klä sig passande? Det här är Togakläder.

  Alltså, alla måste väl sett det där fotot som funnits på internet sedan urminnes tider, föreställande en svart kvinna i en vit, något löst sittande, bröllopsklänning med en liknande cut out för gravidmagen? Jag nästan vågar svära på att det varit med i alla världens olika varianter av listor över ”fulaste bröllopsklänningarna” och dylikt?

  På något sätt har jag nog snubblat över den bilden minst en gång om året sedan 1998 typ. Hon typ hemsöker mig. Måste vara på grund av något kedjebrev jag aldrig skickade vidare.

   Haha jaa ???

  Men snälla. Kan alla bara täcka magarna? Vill verkligen inte se vare sig gravidmage eller vanlig mage (eller superdeffad muskelmage heller för delen)

   Det är bara en mage, det är väl inget att störa sig på? Jag tycker inte att det är speciellt snyggt men så är det ju med mycket som är mode och jag kan inte gå runt och vara sur på att alla inte anpassar sin klädsel utifrån vad jag vill se.

    Men finns det inget som över över gränsen, tänker du? Det är bara en mage, bara en ölmage, bara manboobs, bara en rumpa? Jag känner samma obehag att se det här som om någon skulle gå med rumpan bar, eller med en gigantisk ölmage och manboobs. Fint, du har en kropp och får vara glad i den, men jag vill faktiskt inte behöva se.

     Men titta bort då? Varför ska världen anpassa sig för dig? Du måste jobba på dig själv så du kan se andra människor utan att vilja kontrollera vad dom har på sig. Tråkigt hemma eller?

   Ännu värre, tänk om någon bestämmer sig för att ha shorts och visa benen i sommar. Vi måste värna om alla stackare som inte vill se ett par lår.

    Se ett par lår är väl ingen fara. Vill dock helst undvika att få en tandtråd mellan skinkorna mitt i synfältet. Shorts känns som en burka jämfört med vad vissa har på sig…eller snarare inte har på sig…

   Titta bort då.

  Jag visade inte min mage när jag var gravid, men att andra väljer att göra det stör mig inte. Det rör inte mig och skadar ingen.

  Tycker jämförelsen med att visa upp sin gravidmage är detsamma som att vifta med en snopp är störtlöjlig. Det visar hur alla delar av kvinnokroppen ständigt bedöms som sexuella. Kvinnokroppen ses som något som behöver skylas och tyglas.

   Tänker att man kanske inte behöver dra så stora växlar på att det just handlar om en kvinnokropp. Man vill inte heller se män i bara överkroppar i några andra sammanhang än strand och kanske hemma i trädgården.

    Vem är ”man”? Jag tycker din inställning till kroppar som inte motsvarar ditt skönhetsideal är problematisk.

     Förstår inte var skönhetsideal kommer in i bilden. Jag tycker inte att bara överkroppar eller magar passar sig på i övrigt påklädda tillställningar. Oavsett om det är normkroppar, gravida kroppar, funkis, eller gravt obesa kroppar. Sen tycker jag att gravidmagar är lite läskiga ska erkännas, kunde knappt ta på den spända huden när jag själv var gravid, så när jag ser den här spända, blanka magen blir jag riktigt illa till mods och vill titta åt ett annat håll.

   Vi vill inte se mäns ölmagar heller 🙂

  Jag vet inte vad i min kommentar som gör att du tror att jag förespråkar nakna dallrande magar oavsett vikt eller tillstånd. I uppklädda sammanhang alltså.

   Skulle vara ett svar till en kommentar som hann försvinna, va inget ?

  En rimligare jämförelse vore väl gubbars ölmagar som hänger fram mellan en lite för kort T-shirt och en hängig byxa. Precis lika snyggt.

   De har väl dock inte klätt sig så för att vara fina får man nog anta.

    Blir väl inte finare för det?!

     Nej det sa jag inte men skillnaden är ändå att när man ser dessa är det inte på en uppklädd tillställning.

  Umgås Läckberg någonsin tro med icke-kända personer? Om inte, vad beror det på? I övrigt är hon ball 🙂

   Kanske inte lika mån om att lägga ut bilder när hon umgås med okända. Eller att de inte vill vara med på bilder på stora konton. Bara gissningar nu.

  Alla får tycka som de vill, jag tycker Kenza och hennes mage är supervacker. Att jämföra en gravidmage med att visa snoppen är absurt och kränkande. Undrar vad som rör sig i deras hjärnor.

   Man kan jämföra hennes mage med en stor manlig ölmage, lika konstigt att visa upp båda två.

   Förstår inte så mångas fascination för människor som dom anser är ”vackra”. Vem fan bryr sig? Är väl inte hur hon ser ut här som diskuteras. Är ju hur hon klär sig. Är så fruktansvärt trött på den människan. Samma miner överallt, samma poser, samma trötta öppna mun. Ja vi vet. Du tycker att du är det snyggaste du sett. Det är så oattraktivt tycker jag med människor som vet om att dom är snygga.

  Snyggt åldersförakt där…

   Värre än när en grupp buntas ihop till ”fjortisar”?

    Mjae, ”fjortisar” avser väl iofs mycket unga (kvinnor) men också att personen är lite bakom och dum, lättlurad. Det är ett mångbottnat uttryck, s a s medan att skriva om ”N.N 65” ju bara handlar om ålder. Så visst var det ett åldersförakt och jag börjar bli rejält nyfiken – varför håller sig människor inte bara till fakta? Varför resonerar man inte bara i sak? Om nu denna Kenza blir irriterad för att några haft synpunkter på hennes bara gravidmage, varför inte bara ta den diskussionen i stället? Den skulle ju dessutom kunna vara intressant, eftersom det knappast väcker någon större uppståndelse om icke-gravida kvinnor visar upp massor av mage och inte bara på stranden.

    Det är synd det här, tycker jag och själv börjar jag genast förakta den som inte kan diskutera sak utan måste blanda in en massa irrelevant tjafs. Det är ju så dumt.

     Jo men att säga Berit 56 är ju precis som att säga fjortisar, fast det är andra egenskaper man tillskriver. Fjortis är ung dum och naiv, Berit 56 är gammal, inskränkt osv.

      Men nej, ändå. Om du slår upp ”fjortis” i ordböcker får du en träff och på det sätt jag beskrev, det har alltså blivit ett självständigt uttryck med en viss innebörd och även om åldern är av betydelse här också så är den inte det enda, alla fjortonåringar är inte ”fjortisar” och ”fjortisar” har inte med åsikter att göra. ”56”, till exempel, däremot är ett tal helt enkelt och att den som använder det som Kenza gjorde förstås vill koppla det till negativa egenskaper är ju något annat.

  Tycker att det rakt av är skitful trend helt ärligt . Gillar inte heller när influencer och ”creddiga” artister går i bara bh och en kavaj på en middag . Är väldigt liberal , men tycker att klädsel ska anpassas för tillfällen och liten gnutta klass skadar inte.

  Hade kanske KANSKE varit snyggt(are) om hon hade massa stora smycken. Tycker det ser väldigt naket ut nu

  Det ser bara kallt ut

  Alla konstiga kläder där det fattas bitar eller är en kroppsstrumpa med bitar som täcker bröstvårtor och könet är fula. Så är det bara.

  Men jämförelsen av en gravidmage och en kuk är ju fan bara dum.

  Det måste vara en traumatisk syn för dom. Gud nåde om Kenneth 65 blottar ölmagen en varm sommardag.

  Är mest trött på att ALLA klänningar/toppar ska ha cut out eller vara crop Tops?
  Finns inte en enda fin klänning som inte har cut out över ryggen/sidorna (eller sjukt djup rygg generellt) där vi vanlisar har valkar och kanske vill täcka lite.

  Jag vill bara hitta fina kläder utan massa hål i ?

   Hahah håller med, har stor byst och vill gärna täcka ryggen pga detta men finns så få klänningar där ryggen är klädd över bh bandet ??

    Haha jaaaaaa men detta. Typ ALLT har öppen rygg, och nu för tiden är typ prick alla tröjor av crop top modell också. Går typ inte att hitta vettiga kläder om man vill känna sig lite tjusig. Får börja handla på de lokala tantbutikerna kanske. Mvh 34 år.

     Trodde jag var den enda!! Så sjukt irriterande när man hittar något snyggt och så vänder man på plagget och det är låg rygg så man inte kan ha BH under. Alltså mina tuttar klarar sig inte i det fria. De behöver stöd!! Samma när man ser en topp i en fin färg och så är den midjekort!

  Alltså.. När jag va gravid så va det skönt att magen luftades, hemma drog jag upp alla tröjor/linnen över magen liksom. Jag själv hade varit obekväm att gå så på en gala. Men jag kan ändå tänka att det är riktigt skönt ?

  Bryr mig inte nämnvärt vad andra bär mestadels faktiskt, dock tycker jag äckliga ovårdade fötter/långa tånaglar ute i det fria, exponerade i sandaler, flipflops mm. är vidrigt.

   Ja, fy sjutton när fötterna ser ut som brungröna uttorkade flodbäddar! ?

   Men det kan ju finnas folk som av medicinska skäl har fötter som ser ut så. Varför tänka på saker som äckliga. Försök ha medkänsla istället.

    ”ovårdade fötter/långa tånaglar”, vilken sjukdom gör så att man inte kan klippa tånaglarna menar du?…?

  Nej men självklart är det inte samma sak. Dock avskyr jag detta gravidmode där magen tittar fram som en svullen, glansig fästing. Fattar att de är taggade på sin unge men alla andra kanske inte älskar deras sprickfärdiga magar.

   Haha svullen glansig fästing ?!
   Tycker också det är lite obehagligt – tänk om man skulle se barnet röra sig ( det gjorde man när jag var preggo , så läskigt).

  En är väl inte en gravid influncer för intet liksom. Undrar hur många influencers som verkligen vill(e) ha barn och hur många som tänker -bra för karriären?!

  Nu får väl ändå Kenza ge sig! Hon såg ju inte riktigt klok ut! / kvinna 40 +

   Fräscha kommentarer om kvinnors utseende…som vanligt. Nu är just Kenza otroligt vacker så jag antar att det är där skon klämmer? Vackra och framgångsrika kvinnor får endast hat av sina ”medsystrar”, så har det alltid varit!

    Tycker oxå hon är otroligt vacker, inte bara nu, lika vacker ogravid, med eller utan smink och hon har ju aldrig de där femtioelva lagren av smink heller. Naturligt vacker och spelar i en helt egen liga.

    Vad spelar det för roll om någon är vacker? Det vet hon redan. Det är ju det enda hon anspelar på och tjänar pengar på. En dag tar det slut det också. Då är det bra att ha en backup ? Bara för att man ser bra ut betyder inte det att man har bra klädsmak….

     Vem fn har pratat ngt om ”bra klädsmak”? Att hon är vacker är ett konstaterande. För övrigt måste det vara jävligt jobbigt att vara så bitter som du låter.

      Varför är du så fascinerad av att någon är vacker? Det finns otroligt många vackra människor där ute. Smaken är som baken.
      Är inte ett dugg bitter. Tycker bara det är så himla intressant att folk är så besatta bara för att någon ser bra ut.

       Vem är ”besatt eller fascinerad” menar du? Man är inte besatt för att man konstaterar att ngn är vacker. Tycker snarare det är konstigt att du öht resonerar så på en blogg där folk ger uttryck för olika influensers varje dag…Ibland positivt, ibland negativt. Själv tycker jag tex.det är konstigt att en del tycker Bianca Ingrosso är vacker, där allt är smink & fake..Fyi, så har jag aldrig och kommer aldrig följa Kenza.

      Själv är jag mer fascinerad av människor som är intelligenta, som skapat något nytt, som uppfinner, som hjälper världen framåt. Ett vackert nylle är inget i jämförelse. Men tack vare sånna som dig så tjänar hon massa pengar enbart på sitt yttre. Det stör mig.

       På mig tjänar hon inte en spänn. Du vet att man kan tycka ngt, konstatera en sak, utan att vare sig följa eller köpa produkter av en influencer va?…

  Yogagirl la ut en gravid mag-bild häromdagen, med lite bröst i kanten. Hon tappade hundratals följare och stängde kommentarsfältet…..

   Hon fick enorma mängder hot och hat, inte för att det var en ”gravidbild” utan för att hon badar naken i sjön (utomhus, så klart) varje dag OCH är gravid!?? Livsfarlig ju! *ironi* Alla dessa hemmasnickrade specialistmammor alltså..?

    Aha! Jag hann inte läsa kommentarerna. Jag trodde det var mage/bröst som folk retade sig på!

    Tur vi är lite mer bildade i Sverige än mot många andra länder. Ve och fasa att se litet av ett bröst ?

   ?

  Kenza som var så kränkt för allt och alla som var gravida före henne och inte visade respekt, men hon visar gärna upp sin mage högt och lågt. Ingen snygg outfit heller.

   Men verkligen! Verkligen fått avsmak av henne efter det.

    Bara efter det…? Pantad brud som reser sönder jorden och skaffar barn för content. Så trött på hennes fejkade miner när hon fotas.

     Om du är så pantad att du tror någon skaffar barn för content så undrar man ju över intelligenskvoten..

      Om du inte fattar att det är så, så är du pantad.

  Slår vad om att ingen sagt sådär och att Kenza bara ville lägga upp en till bild för att visa ”hUr EDgY jaG äR MeD mAGen Ute ??”

  Tycker gravidmagar ser både läskiga och äckliga ut (även min egen när jag var gravid). Blir också lite provocerad över att man inte tar tillfället i akt och klär upp sig i en riktig galalook (likt Gynning och Keyyo) när man ändå är inbjuden till just det.

  Mvh Karen 32 år

   Jag har fobi för gravidmagar, tycker de ser så läskiga och malplacerade ut

   // Mvh har precis själv varit gravid. Dolde magen för omvärlden i 6,5 månader, sen gick det inte mer ?

  Inte vulgärt men rysligt fult

  Har för mig att man ska skydd magen från direkt sol sådär eftersom bebisen blir varm också? Minns jag fel?

   Ja du minns fel

  Människor har fan blivit helt kokobäng om man jämför en gravidmage med en snopp. Sök hjälp säger jag bara!

  Timothée Chalamet, Lil Nas X, Shawn Mendez m.fl. har gått på röda mattor (bl.a. Oscarsgalan och MET) med öppen jacka och inget under, och jag har aldrig sett någon gnälla över det. Folk är så otroligt trångsynta nu för tiden, och särskilt kvinnor kan aldrig göra rätt, som det verkar.

  Man måste inte tycka att allt är snyggt, men det vore väl bra tråkigt om alla bara gick klädda i sådana kläder man själv hade klätt sig i?

  Haha hade varit kul att se manliga motsvarigheterna till kvinnligt, avklätt mode. Nån manlig kändis på röda mattan med halvknäppt skjortjacka och en halvhårig ölkagge hängandes ut på full display ? Eller ett skirt meshplagg som låter ett dinglande kön skymta, istället för kvinnliga bröstvårtor

   Det är bara att titta på några galor så kommer du att se ett antal lättklädda och barbröstade män. Kanske inga ölkaggar, men en gravidmage är ju ingen ölkagge heller. Och varför jämföra kvinnliga bröstvårtor med manliga kön i stället för med manliga bröstvårtor?

  Fullständigt orimligt att ens diskutera om detta är bra eller dåligt. Bästa exemplet på vart samhället är på väg. Det är bara att sticka ut till varje pris som gäller – även om det är på bekostnad av allt sans och förnuft.

  Märks att svenska influencers såg Rihanna och tänkte Copy+paste

  Intressant att Aleks i Kenzas vlogg undrar vad som ska täcka magen, när hon håller på att ”kläs” inför Elle-galan. Så vi är inte de enda som tycker något saknas i denna outfit. Kenza tycker dock att det räcker med att magen täcks av shimmering oil…

  Nä alltså. Gravidmagar är nog det fulaste jag vet. Täck, tack!

   Feta lår är värre.

    Nä.

  Tycker det inte alls det är samma sak som att visa sitt könsorgan. Men det är oerhört fult, smaklöst och tacky. Ok på stranden men inte på en gala. Mollys outfit var ändå värst. Kenzas strandoutfit på andra.

  För övrigt så är det så otroligt löjligt argument att kalla alla som kommer med minsta kritik för tanter o gubbar. Jag är långt ifrån ”Birgitta 68”…

  När man är så långt gången som Molly och Kenza så finns det banne mig inget skönare än att låta magen vara fri från klädesplagg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.