Triss i Instagram

Elin Molimenti har släppt ett lockverktyg till håret för 1 799kr. 
Oklart vad som skiljer den från andra liknande verktyg. Den är 38 mm och 18,5 cm lång, och utan klämma.

Samir Badran passar på att bryta mot marknadsföringslagen in i det sista, innan han lämnar mäklaryrket bakom sig.
Vad tror vi kommer bli hans nya sak att göra smygreklam för på sitt Instagramkonto?
Vad kan det vara, det som han ska ägna sig åt i framtiden? Ekonomi? Någonting långt från nöjesbranschen, det är i alla fall min gissning.

Julia Franzén beklagar sig över att tidningen Hänt använder en gammal bild på henne, och säger att det inte är kul längre. 
Jag vet hur hon känner, Expressen envisas med att alltid använda den här bilden på mig, och den har aldrig varit kul. ?

Jag ser ut som att jag är igång och kokar min fjärde kanin för dagen på den här bilden. ???

41 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag tycker hon var otroligt fin på den bilden!

   Jamen då var hon ju inte ”plastic fantastic”.
   Apropå det, någon annan som tycker att hon var en bedrövlig programledare på Love Island?
   Jag tyckte att hon var så fruktansvärt STEL, noll charm och utstrålning. Hon skulle kunnat vara sig själv, det hade varit bättre eller som hon var i Bachelorette där jag tyckte att hon var charmig.

    Bonnig skulle jag säga och sen blanda in bingo i det hela. Nä Sverige får ta eftersom uk tex, när det gäller deltagare oxå

     Alltså vad står det i den här kommentaren och vad menas?

    Jag blir förvånad om hon är programledare för nästa säsong. Sämre får man ju leta efter.

    Det här med att ta influencers som programledare istället för människor med vanan att programleda och genomföra intervjuer, varför fortsätter produktionerna med det? Det har varit katastrof i exakt ALLA fallen. Eller okej, tanbyklara var helg okej. Alla andra (Julia, Nicole falciani, tone sekelius, antonia mandir) har verkligen sänkt programmen de lett.

     Är väl bara för att de vet att personen kommer lägga ut om programmet på sin instagram + att det kommer skrivas om det i tidningen

     Tror Julia haft lite panik typ för att hon inte fått andra programledarjobb och inte varit direkt i ropet liksom efter Love Island, har verkat så, men nu fick hon lite uppmärksamhet i o med frieriet i alla fall hehe.

  Ja de är ju något med media ibland och lägga upp fula bilder på folk… Det är som att ibland letar som verkligen efter den fulaste bilden…..

   Jag är ganska säker på att Julia inte beklagar sig för att det är en gammal bild utan föe att det inte är hon. Det är Camilla, hennes kusin på bilden?

  Jag var med i en grupp ett tag där administratören av gruppen snodde en bild på mig och det var verkligen inte den vackraste….. blev så sur när jag såg det….

  Din bild som de använder, Camilla ?

   Vad var det för fel på den?

    För att hon ser ut som en vansinnig Disneyskurk på fotot? ? Förövrigt också ett mindre smickrande foto på Bianca.

     Bianca ser ut så där nu med så hennes foto är det inget fel på

      Ja men var ju inte det som var det roliga. Nu diskuterade vi Camillas bild ? och hon själv skojade ju om den också. Den minen var ju inte att leka med hehe ?

       Men nu svarade jag på det om Bianca. O Camillas min är ju inte det roliga här utan luggen ?? förlåt Camilla

   tycker den är bra 🙂 man kan verkligen se fokuset & engagemanget

   ILs bild är också bra

   Obs! Vill tillägga att jag tycker att C är jättefin, men just den här bilden är väl kanske inte den bästa 🙂

  Julian har som fläskläppar enda jag ser när hon pratar, too much

   Vad gullig du verkar. Har du nån länk till bild på dig så man kan kritisera?

    Det är ju sant, hemska läppar kan ju knappt prata rent

     Din sanning kanske. Skärp dig asså

      Varför då? Säger vad,jag tycker. Du måste ju hålla med om att läpparna är enorma?

       Hahah alltid ”säger vad jag tycker och det måste andra acceptera att jag har en åsikt” är sån BS förklaring till att endast få vara elak anonym. Hur hon ser ut är irrelevant, du får tycka och tänka vad du vill men skriv dem inte offentligt.

        Kolla hennes live själv och säg vad du tycker sen

         Hur hon ser ut är hennes val och inget du har rätt att kritisera. Du är bara en mean girl (kärring?) som mår bra över att få hata anonymt online. Hejdå.

          Och du överdriver, bye!

  Vad dyr locktång. Jag behöver verkligen en men nästan 2000 oj. Ska kolla in vad för utbud som finns. Har man långt hår är det viktigt den är bra så lockarna håller.

   Den är säkert jättebra

   Hon har ju själv långt hår plus lös så hon har ju säkert skapat nåt efter det. Hennes vågtång är super ialf

  Jag tycker alla tre bilderna är bra. Det är så folk ser ut när de är mitt uppe i något, fullt koncentrerade och fokuserade.
  Mycket mer intressant än alla tillfixade och tillrättalagda bilder. Jag har iof riktigt svårt att se människor på bild eller film som är självmedvetna. Kan ex. inte titta på YT-konton där man ser att de sneglar på sig själva eller vrider och fixar med huvudet och pillar med håret. Det är väl någon störningar jag har?

   Värre är ju när privatpersoner är med i artiklar och mejlar in sina av egna bilder. Selfies med stora leenden under rubriker som ”Vårt hus brann ned”, ”Peter blev lurad på 10 miljoner”, ”Hela familjen fick magsjuka på Magaluf”. Ser ofta väldigt märkligt ut.

  Den lilla flickan Bianca har verkligen hamnat i någon slags Bianca i underlandet. Det känns som hon lever någonstans annars.

  Hur många timmar ska man locka håret varje dag. Och hur många timmar ska man sminka sig varje dag? Dags att krusa örngotten i stället, det går fortare. Eller finns det inget roligare att göra?

  Men det klart när man inte äter så har man ju tid till smink och krull.

  Jag blir verkligen förundrad? Jag kommer ju bara hit för Bianca och den lilla flickan Margaux.

   Vad du tjatar om detta, samma kommentar under varenda inlägg som handlar om Bianca. Försöker du trolla igång något eller vad?

   Neeeej har boomers hittat hit nu? I’m out

   Vadå lilla flicka dom är 30 eller närmare 30.

   Lilla flickan? Både Bianca och Margaux är vuxna människor runt 30. Hur gammal är du själv egentligen om du anser att man är en liten flicka i den åldern ? Men antar att du trollar (även om jag inte ser poängen eller varför det skulle vara underhållande för dig att göra det om en sån sak)

    Nog kör de med en flickstil – a nice girl look.

    Biancas senaste bilder när hon hade på sig en liten glittrig rosa top och jeans var ju ett riktigt Lolitafoto. Mycket snygga bilder.

    Och de beter sig ju inte alltid så vuxet egentligen heller så nog passar det att kalla dem för det.

   Gud, nej, en ny person som är lika jobbig som the real hm.

  Jag tror att Samir vill tillbaka in i nöjes/mediabranschen igen. Tror han vill vara där pengarna finns, han vill tjäna mycket pengar. Han gjorde ju ett inlägg på insta där han radade upp alla media-jobb han gjort, och han var ju med Bingo och Gynning och spelade in reklamfilm häromdagen. Om han inte själv är med i en reklamfilm (för casino vilket avlönas stort) så kanske han har en praktikplats hos produktionsbolaget eller pr-byrån som gjorde reklamfilmen så att han kanske ska bli typ redigerare, filmare eller marknadsansvarig gissar jag, eller om han bara kommer agera i en reklamfilm då det återstår att se men jag gissar på det.

   Det är en duktig man, bäst jag inte kallar honom pojke nu då, och kreativ och rätt begåvad. Så uppfattar jag honom i alla fall. Ska bli kul att se vad han väljer, han han har ju både ork och uthållighet också. Hur gammal är han ens?

   Tycker han ska göra spelfilmer. Tror han kan ha intressanta perspektiv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.