Superlativ, superlativ, superlativ

Jag kan inte annat än tycka synd om Bianca Ingrosso när jag ser det här.
Eftersom hon precis avslöjat att hon ångrar att hon sålde Caia, och om det som sägs här stämmer, så kan hon inte annat göra än att kontraktsenligt hylla produkterna oavsett…

Vad tror ni?
Tror ni alla Biancas identiska superlativ kommer från hjärtat, eller ger de bara uttryck för ett kontraktsbundet åtagande som hon måste uppfylla?

Ps. Om ni inte ser Instagraminlägget så är det bara Bianca, som hyllar Caias nya produkter på samma vis som hon alltid gjort.

171 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Orkar inte ens lyssna klart 😁

  Man brukar tvingas jobba för att få betalt. Stackars.

   De flesta har ju i alla fall rätt att säga upp sig om de vantrivs.

    De flesta har kontrakt att följa efter försäljning. Inte sett att det skrivits här att det varit synd om andra som haft det. Bianca kan ju dock bryta kontrakt om och när hon vill enligt Vanessa.

     Dessa kontrakt är inte tvingande utan förhandlingsbara.

      Vad menar du? Tror knappast mångmiljonföretag köper standardkontrakt på internet för 500 kronor…

       20:10 Vad menar Du? Det är ju förhandlingsbart och man måste ju förstå att stora stora summor innebär vissa åtaganden annars är man bra korkad. Finns ju andra som fått stora summor och kontrakt men som inte beter sig riktigt som Bianca gör. Nej tror inte dessa superlativ kommer enbart ifrån hjärtat varje gång men inte heller pga kontrakt, oavsett så säger väl detta en hel del om Bianca, och om Caias trovärdighet.

       Jag undrar vad du menar 20:10? Nej varför skulle det köpa kontrakt på internet??
       Instämmer med 21:10 Så klart att inte alla dess superlativ kommer från hjärtat alltid utan mest i från hjärnan om man säger så. Money talks. Går inte att både äta kakan och ha den kvar som man brukar säga.

      Förhandlingsbart innan det undertecknas ja. Vi pratar inte om ett anställningsavtal, utan om ett av aktieöverlåtelseavtal.

   Ja stackars som tjänade många miljoner, och fortfarande gör… Nej du behöver inte tycka synd om Bianca. Bianca gör det hon vill göra, och hon bör ha vetat och förstått att det skulle säljas många produkter för att motsvara den höga kostnaden som hon och tre ägare till fick för att de sålde CAIA, Bianca sålde dock bara en del och äger fortfarande en liten del. Det heter ju oftast att det är Biancas företag dessutom., och att Bianca gjort sminket. Hmmm. Mycket vinklat, överdrivet och manipulationer. Pinsamt hur Bianca håller på, hur hon ääälskar detta och är sååå fnittrig och allt. Nu ska hon se barnslig ut för att sälja detta, för att attrahera de unga. Nej förstår inte riktigt hur de tänkt, var väl mest att Bianca ville släppa låt och få dansa. Den där genomskinliga sminkväskan har de troligtvis köpt in från Kina för en krona typ och säljer jättedyrt. Tror inte detta går bra men vissa köper allt.

   Biancas låt sjönk snabbt på listorna, Loreens däremot ligger högt på alla världens topplistor, så roligt. Loreen är vår superstar.

    Varför ska man jämt jämföra 2 kvinnor allså det är helt sjukt! Så gör folk inte med män. Hör och häpna flera kvinnor kan vara duktiga SAMTIDIGT så sitt sätt!

     Särskilt loreen och bianca, den ena är företagare och har släppt en låt och den andra sångerska och har släppt många låtar 🙂 om vi nu ska jämföra, vad är det vi jämför…?

      Hur många låtar har Loreen egentligen släppt. Jag har hört 3

       Inte expert på loreen även om jag tycker hon är svinduktig men det är ett gäng, också som kollab efter idol. Sen är det väl de som varit i mello som hörts mest.

        Exakt! Vilken konsert det blir….

       Hon har ju släppt två fullängdsalbum och flera singlar.

       Jag lever under en sten, bara lyssnat på Euphoria 😅

     Jämföra? Har inte jämfört, bara sa det att Biancas låt sjönk fort. Sedan är det så fjantigt när vissa säger att Bianca är vår enda Superstar – Nej, det är hon inte. Loreen är vår Superstar just nu, och Zara Larsson. Vet att flera kvinnor kan vara duktiga samtidigt och är det synd om en så är det lika synd om flera. Ingen är unik, alla är unika, inget är unikt just för B.

      Fattar fortfarande inget av din jämförelse. Zara Larsson och Loreen är etablerade artister och Bianca entreprenör som släppt en låt i reklsmsyfte. Det är ganska orimligt jämföra låtar och streams 😀 lika korkat som om någon diggar zaras nya skiva och jag drar till med ”men alltså, jämfört med bianca är hon en JÄTTEDÅLIG programledare för talang.”

       Men snälla du. Det är ingen jämförelse! Jag sa att Biancas låt sjunkit och att det är roligt att Loreens låt ligger högt på alla världens listor. Med tanke på att Tilde satt i tv4 efter fem och typ jämförde Bianca med Beyonce och Loreen – hon sa att det är tre powerkvinnor och att Bianca är vår enda superstjärna MEN det skulle jag väl inte påstå. Loreen är det mer i så fall OCH Zara Larsson. Handlade inte om att jämföra kvinnor MEN nu råkade just två svenska kvinnor ligga högt på topplistor. Män jämförs dock också, Benjamin har jämförts med både Oscar Zia och Ted Gärdestad tror jag. Han är väl lika mycket Star som Bianca dessutom som har sitt matprogram och gör större framträdanden som ikväll på Polarmusicprize. Din jämförelse är korkad däremot.

       Men herregud hen skriver ju att hen inte jämfört men det påstår du ändå? Jag ser inte heller att de jämförs. Jag fattar inte något av ditt svammel 19:08 jättemärkligt. Tydligen känsligt för vissa att Bianca inte endast hyllas, känsligt kanske att hennes låt mest verkade vara nyhetens behag och nyfikenhet så att säga och att kampanjen känns sådär enligt många. Här brukar ni ju jämföra Bianca med Isabella L, varför då? Det är ju ganska skevt då Isabella inte haft gräddfiler som tv-shower, känd familj med stora instagramkonton osv.
       Är inte Bianca inbjuden till Polarprize? Det har ju Isabella varit tidigare, hon var ju där för några år sedan i egenskap av entreprenör minns jag. Tycker också det är löjligt med överhyllningar om Bianca som vissa gör.

     ”Män jämförs aldrig”, suck suck och suck.

    Det är väl finska killen som är allas vår super super star 😉

     Inte sett till streamingsiffror.

     CHA CHA CHA

    Jag tycker det är rätt sjukt att sitta och skriva på det här sättet om en annan person. Har sett många liknande kommentarer som din under varje inlägg om Bianca den senaste tiden, och det skulle inte förvåna mig om det var samma person. Att kritisera en influencer – ja, gör det för all del! De bör granskas. Men du hatar ju bara henne och kan inte låta bli att spy ditt ogillande överallt härinne. Det är tröttsamt som fan faktiskt efter ett tag.

    Dessutom är Bianca tvungen till att göra reklam för Caia på grund av kontraktet, skulle inte kalla henne manipulativ just här utan det är ju snarare företaget.

     Ha, jag säger amen till det sista stycket 🙂 vad är det vi diskuterar egentligen- att en reklamkampanj säger att produkten är bra?Har det någonsin förekommit en reklamannons där vi istället kan läsa att tröjan har rätt taskig kvalitet, är ful bakifrån och färgar av sig i tvätten?

     Vad är det du ser som hat? Vilket kallar du hat och spy? Är det att jag skrev att det är pinsamt hur hon håller på? Ja förlåt det kanske lät elakt men så känner jag, att det är lite pinsamt faktiskt och liksom känns lite fejkat och överdrivet, skämskudde liksom, verkar som att fler känner så. I övrigt så är det inget hat. Ja företaget som Bianca är en del av.

      Psykologer brukar säga att det man stör sig mest på hos andra brukar vara sånt man har i sig själv. Kan det vara nåt sånt som gör att du går upp i varv?

       Haha nej jag gör ingen reklam alls och har inget sminkmärke så nej det är inget jag har i mig själv men däremot så förstår jag, och ser lätt, strategier och manipulationer och liknande. Går du också upp i varv då, och M, eftersom att ni skriver här? Alla anonym här är inte en och samma person, det finns flera anonym.

        Nej egenskaper är vad man menar. Så om du stör dig väldigt mycket på någon för att den är ”pinsam, överdriven och fejkad” eller nån annan egenskap så kan man alltid reflektera lite över om det är sidor hos en själv man egentligen är arg på.

       Haha brukar de verkligen säga så? Du menar internetpsykologer?

      Men du har skrivit säkert 5-6 individuella kommentarer där du bara spyr galla om Bianca och Pernilla, och allt handlar om fjantiga saker så som sättet de gör reklam på eller värre, hur deras personligheter är och hur mycket du stör dig på det. Det framstår verkligen som att du ogillar henne med passion.

       Ogillar med passion hmm det lät udda. Jag gillar inte Bianca direkt och tycker både hon och Pernilla kan vara lite tjatiga men jag skriver inget hat. Hatar dem inte och det handlar om vad som är strategier vilket du M tydligen inte kan se och förstå (eller så förstår du mycket väl och bara spelar dum, och vill försvara allt in absurdum och hoppar på andra här som inte skriver det du vill. Tror nog att du är B eller P faktiskt) dvs alltså vad de gör och säger som strategi för att sälja mer och ta sig uppåt. Det är inte hat. Orkar inte svara mer nu.

        Haha men vad är detta? Du kan ju tänka lite mer på hur du framför dina, enligt mig och säkert fler, hårda och ganska oshyssta kommentarer. Jag är varken Pernilla eller Bianca, bara en person som tycker det är jäklarns trist med människor som inte kan hålla sig i skinnet och skriver högst märkliga kommentarer om andra personer. Bara för att detta är en skvallerblogg behöver man inte ordagrant i flertal kommentarer påvisa hur mycket man ogillar en person. Du kan inte övertyga mig att du inte ogillar henne när du skriver som du gör! Hade du varit mer konstruktiv så hade det varit mer trovärdigt.

     Det är en person som har svårt med meningsbyggnaden och att ha en röd tråd i sina inlägg. Radar meningar som är för långa och kommer in på saker som inte har med ämnet att göra.

     Lätt att tro att det är samma person och hen låter inte frisk.

    Gillar Bianca mer än Loreen tom

     Och zara. Men är det inte typiskt att alla tre är jäkligt lyckade unga kvinnor som inte ber om ursäkt för sin existens och alltid retar det någon.

    Håller med om allt, utom det sista.

  Man hör att det inte är samma passion även om hon försöker

   Exakt vad vad jag tänkte. Inte alls samma värme och stolthet?
   Utan mer som tv-shop på 90-talet faktiskt.

   Jag blir helt matt på hennes pinsamma rabblande. Helt manisk ju?
   Så svårt att gilla hennes hyperbeteende.
   Och sminket? Vill man ha en mun som ser ut så där? Vill man att ansiktet ska vara så blankt, och glittra?
   Har hon inte blivit lite ”hemmablind”?
   Har aldrig sett någon ute i verkliga livet se ut så.

  Känns inövat!

   Nej men det känns precis som det alltid gjort med Bianca. Så har hon alltid hållit på, Bianca vill sälja och tjäna pengar. Men visst hon är säkert inte ärlig här, det är ju ofta hon inte varit ärlig med saker vilket flera gånger avslöjats tidigare. Hon har ljugit ofta och överdriver det mesta och det oftast med ett visst syfte.

   Ja och man ser ju att hon läser innantill. (Kanske har hon gjort det förut också men det här är första gången jag ser det)

  det är ”ny formula” hela tiden.. vafalls?
  Blööähhrggh gäsp….

  Jag har inte tittat utan jag gissar hej vilt nu – hon säger bland annat ”OH MY GOD!” ?

   Tror inte hon sa det en enda gång faktiskt men blandar jobbigt nog svenska och engelska hej vilt

    Hahaha det gjorde hon visst, hon inleder väl med det till o med. Eller är det ett annat klipp här kanske.

    Eh, hennes första mening i klippet är exakt ”Oh my god”.

    Hahaha ja det går mer o mer åt engelska nu. Hon har ju lite svårt med svenskan sp det kanske är färför? Sjukt fånigt låter det i alla fall.

     Vilken löjlig kommentar. Jag pratar endast engelska varje dag på jobbet, min svenska har inte blivit sämre för det.

      Nej jag menar inte så. Biancas svenska har aldrig varit bra. Hon har ett väldigt dåligt ordförråd och hsr ofta svårt att sätta ihop meningar rätt.

  Jag förstår inte riktigt den här kampanjen. När musikvideon kom ut så skrev hon att vi skulle slungas tillbaka till 00-talet. Låten Superstar gjordes 2003 så det lät ju lämpligt. Igår så kollade jag hennes stories där hon visade de nya produkterna och pratade hela tiden om 90-talet och 90-talslook. Det är ju ändå två helt olika decennier.

   Haha EXAKT! vad jag satt och undrade

   Haha ja. Som när hon först pratar om ljuva 90-talet och sen nämner Jennifer Lopez och ben Affleck. De var ett par 2002-2004

    Det har jag också tänkt på, hon säger ”det glada färgstarka 90-talet”, men för mig var 90-talet ganska så jordnära färger.

  Känner mig som en tant när jag tycler hela grejen känns b. Som en kopia av Anastasia och JLo när det begav sig.
  För färskt i minnet liksom.

  Men inser stt Bianca och de i henne sålder säkert tycker det är så häftigt och att de gör ngt nytt.
  Känns som de bara vänder sig till gymnasietjejer, trodde målgruppen var fler än så.

  Mvh tant född på 80-talet

   Hon drar ju in JLo när hon pratar om nya produkterna, ska väl sälja bättre då. Själv fattar jag inte hur de tre läppfärgerna t.ex är mer 90-tal än 2020-tal för är väl samma färger vi sett länge nu. Inget unikt just för 90-talet. Och namnen alltså haha Low waist heter väl en läppenna. Tror inte ens Bianca lyckas sälja detta så dyrt faktiskt, troligtvis därför hon måste lisma så och mamma PW överhyllar Bianca som bara den, och säger att Benjamin kom 5a när han faktiskt kom 7a. PW är inte helt trovärdig… precis som B.

    90talet har ju varit väldigt inne ett tag så inte konstigt att vi sett det nu. Eller vad menar du?

   Jag förstår faktiskt inte vad du menar men jag kanske är seg. Det har vart poppis ganska länge med 90 talet, till och med tidigt 2000 tal har trendat.

   Om du är född på 80 talet så är du inte pur ung nej. Det är inte ens Bianca, hon är ung men hon är liksom ingen ung vuxen längre.

   Åh Anastasia – där snackar vi röst.

    Gud nej! Är så glad att man slipper höra det där bräkandet på radio längre.

  Åh är Oboy runt munnen-sminktrenden tillbaka 🩷

   Snälla, vem vill se ut så?

  Varför pratar Bianca flera ggr om 90-talet i sin video, medan Caia marknadsför ”back to the 00s”?

   Man räknar tid olika på svenska och engelska. De pratar om samma.

    Det handlar om århundraden, inte årtionden. 90-tal är 90-tal (90’s) i engelskspråkiga länder också. Däremot säger de 21st century om nutid.

     Kan väl tillägga att det inte handlar om att räkna olika – 2000 är även på svenska det 21:a århundradet.

     0-99: första århundradet,
     100-199: andra århundradet,
     200-299: tredje århundradet osv.

  Tänker du ska lugna dig lite och inte bli helt till dig och svettig i brallan.

  Uttalande var en cliffhanger som delades ut i slutet av förra avsnittet. Och det var inte ordagrant det hon sa.

  Vi får väl se vad hon säger på torsdag. Har du rätt eller inte. 🙂

  Och Camilla, vi känner igen din nya Bella för stunden när vi ser henne. Just nu heter hon Bianca.

   Jag känner igen dig också. 🙂

    Jo men jag har skrivit ett par gånger och nästan bara kritik så inget konstigt med det. Men rätt gulligt av dig. 🙂

     Och du fortsätter med din härskarteknik…..Kom igen Nono, höj nivån.

      Men asså vissa av er här. Ömtåliga små snöflingor. 😂

       Oh no, oh no, oh Nono Nono no

       Man är inte en ömtålig snöflinga för att man tycker det är löjligt att köra med härskarteknik när man diskuterar 😅

       Och du nono är som en osmart ångvält.

   Är det samma Nono som brukar försvara Bianca trots att hon minsann inte följer Bianca, för att i nästa kommentar under samma inlägg försvara B med ”det där har Bianca aldrig sagt”?

    Nä. Du måste tänka på någon annan. Jag har nog inte skrivit kommentarer mer än fem sex gånger men det kan vara fler för det är inget jag håller reda på. Men sist var om Loreen.

     Är du alltså M också då, samma som M? M som verkar avguda Bianca. Ja det kunde man ju tänka sig hehe.

      Men herre gud vad ni håller på. Jag har registrerat ett namn. Om ni skriver under flera behöver ni hjälp. Shit liksom! 😂

   Vad är det för förnedrande språk du använder? Mår du bra?

    Haha va?

     Så du tycker att första stycket i din kommentar var helt normal? Brukar du prata till människor på det sättet?

      Men asså vissa av er här är ömtåliga små snöflingor. Ni fixar att dela ut men klarar inget som ni får tillbaka. 😂

      Har du sett meme som driver med Elons nerdpatrull när de slänger sig fram som värsta fotbollsbacken för att rädda Elon från kritiska kommentarer samtidigt som Musk inte vet vem hen är eller bryr sig att kolla vad hen offrar sig för för Elon kunde inte bry sig mindre?
      Det är du framför Camilla. Hon kommer inte bli din kompis. 😂

       Tagga människa. Killgissning: Camilla vet såklart inte vem du är men känner igen tex. ditt IP från tidigare kommentarer och således vet att du förmodligen är samma person som skriver även om/utifall du skriver med olika epost-adresser eller alias som avsändare. Sättet du uttrycker dig på är inte sunt men lätt att känna igen, oavsett. Get over yourself.

        Nä har bara pallat registrerat ett namn. Varför anstränga sig liksom? 😂

        Du behöver hjälp på som många vis och du kan börja med att ta av dig foliehatten och sluta och projicera dig på mig 😂

         Du är lite obehaglig 😂

         Tror du behöver ta på dig en foliehatt.

       Tack för att du bevisar vilken osympatisk människa du är.

   ”Svettig i brallan” men usch va äckligt det lät LOL Aldrig hört förut men lägger till i min lista med uttryck att testa!

    Rekommendationen är nog att inte använda ett sånt föråldrat uttryck, särskilt inte mot kvinnor känner jag att jag vill säga då jag aldrig hört/sett det användas mot en man om du förstår vad jag menar.

  Ögonskuggorna ser exakt ut som de man fick på köpet med Veckorevyn… typ samma förpackning också….

   Tänkte exakt samma sak! Tycker det här släppet känns så otroligt ”tacky” särskilt när det kom så snabbt inpå deras dewy drops. Tyckte marknadsföringen av deras drops var så snygg och lyxig men det här MTV-släppet känns bara som ”hej kom och hjälp mig”…

   Då har de väl lyckats om de ser ut exakt som något som fanns på nittiotalet.

  Något nytt ord i vokabulären än ”otrolig” skulle kanske inte skada.

   Men hennes vokabulär innehåller väldigt få ord.

  Oh my God,helt otroligt pigmenterat och forcerat. Det som om hon gör en parodi på sig själv.

   Tänkte också så. Bianca säger samma sak varje gång och denna gång var det till och med lite värre än vanligt nästan, som att hon gör en parodi på sig själv. Tror många tröttnar på Bianca. Tycker hon är tröttsam och likaså mamma P med sina ständiga försvar och tokhyllande av Bianca, märks att PW läser här och ska dementera sånt som skrivs här så hon förvrider, vinklar och överdriver.

   Jag undrar om hon tycker att det här är bra? Varför så hysterisk? Något är fel.

  Att uppmuntra kidsen att ha med smink på badstranden är väl lite dumt. Den där glitterögonskuggan glittrar så att huden kommer att bli skadad. Och sen om man är i solen med smink blir man inte lite som en panda eller nåt då?

   Va?

   Pja, idag ska kidsen ha SPF 50 och solhatt. Och BUS såklart. Så det gör nog inte så mycket.

  Varför pratar hon så mycket, och är nostalgisk kring, 90-talet? Hon är född 1994 så hon kan ju inte haft så himla många partyår med låga jeans och lipliners som 0-6-åring?

  När man ser detta med Imperiet Bianca färskt i minne finns det inget som får en att tro att detta är nåt annat än strikt business och öka öka öka försäljningssiffrorna.

   Det kallas att mjölka kossan innan den sinar.

  Kan hon inte bara satsa på musiken och sälja av resten av Caia?

   🤑🤑🤑

   Vad tror du Caia är värt utan henne?

  HUR kan CAIA’s VD Johanna Hamrén tycka att dt är fine att Bianca kör en lapdance mot en pelare inne på kontoret o sen fortsätter hon åla sig mot kontorsstolen som om dt vore nåt förspel? Det där är absolut ett beteende som inte ska förekomma på ett företag oavsett storlek osv.

   Var en aning cringe att se.

   Var ser man detta?

    Det var upplagt på hennes story i förrgår typ så har försvunnit.

   Jag tänker mest hur många glas bubbel har hon hällt i sig innan det där, och innan mycket annat hon gjort/gör?

  Varför låter människan som en överdriven sportkommentator? Och varför i hela friden försöker hon prata engelska med brittisk accent?
  Man blir helt trött av att lyssna på henne, allt behöver inte vara FANTASTISKT och OTROLIGT.

   Vilken engelska är okej? Blir ju ett gnäll även när det pratas engelska med svensk brytning och då ifrågasätts det varför någon pratar engelska alls.

    Självklart, varför ska hon sitta o yla hälften på engelska?
    Så oerhört fånigt.

  Är detta första släppet som skapats efter försäljningen till Verdane? Eller varför briserar detta nu? Var ju snart 3 år sedan det såldes?

   Nej det är inte första släppet sedan försäljningen, det har gjorts flera släpp sedan dess.

  Sålde Vanessa sin andel helt och hållet? Så hon tjänar inget längre på Caia? Och Bianca då, hon sålde en viss del av sin andel eller vadå?

   Tror de sålde hälften av sina respektive andelar.

   Tror Bianca har typ 11% kvar.

  Måste inte hennes företag vara upprörda över dokumentären med? Jag menar det har ju tagit bort mycket av trovärdigheten för Caias produkter

  Jag personligen gillar inte influenser produkter by default (japp jag är judgmental

  Men om man nu gillade caia å för höra att hon inte ens står för allting längre som massproduceras hur kan man då lägga ut pengar för dom produkterna ? Fattar inte 🤷‍♀️

  Finns de inget sätt Bianca kan ta sig ur detta? Hon är ändå ekonomiskt oberoende

   Alltså jag vet inte vad Camilla fått för sig vad Bianca sa men hon och jag måste sett 2 olika program 🙂

    Varför tror du att hon är den enda med den åsikten? Vi är fler som sett dokumentärserien.

     Oj! Är ni? Fast jag är inte förvånad för PISA går inte så bra för Sverige.

    Mycket som är helt motsägelsefullt. Mycket de säger som går helt isär, det går liksom inte ihop. Inte lätt att förklara sig ur allt.

   Det verkar som att få personer här inne, inklusive Camilla, har insikt kring hur PE fonder som Verdane arbetar.
   Bianca och de andra grundarna sålde 51% av CAIA till Verdane, det ger dem styrelseplatser och makr att påverka bolaget strategi, tillsättningen av VD etc.
   Biana har inget avtal med Verdane och är inte bunden att säga x, y, z. Däremot är hon som delägare och anställd tvungen att vara lojal mot bolaget, vore ju konstigt annars.
   Jag tycker dokumentären om Bianca är bra men den är också vinklad, som alla dokumentärer, och det kan vara klokt att försöka se hela bilden och inte bara de delar som lyfts fram i programmet.

    Det är väl klart att det finns ett avtal mellan samtliga ägare. Det kallas för aktieägaravtal som finns där för att skydda bolaget och som anger hur ägarna förhåller sig till viktiga frågor som rör bolaget och dess drift.

    fast har hon eller iaf någon/några av delägarna avtal med Verdane? under kontraktskrivningen som visas i dokumentären sägs det uttryckligen något i stil med att avtalet signeras av företaget och också (ej ordagrant) ”av *er* personligen”

     Precis. Eftersom de har personliga åtaganden. Så visst har Bianca ett avtal med Verdane.

  Någon mer som stör sig ohyggligt mkt på influensern Frida Kummerfeldt? Det senaste blogginlägget hos henne är makalöst. Hon tycker att det är tufft ekonomiskt för att de behöver nya däck till en av hennes bilar och för att hon behöver en ny dator hon kan redigera podden med… Avlider.

   Vad är det du avlider av? Att hon inte gillar att spendera pengarna? 😅 Har inte sett själv, än, får kolla.

    Det är väl hela grejen med att man tycker sig ha det tufft ekonomiskt för att man måste serva sina bilar. Som om bilar var något som gratis dök upp på uppfarten huxflux.

     Det gick att läsa i texten att hennes man pluggar = nedsatt inkomst. Hon beskriver även att de haft flera problem med deras bilar under väldigt kort tid = stor påverkan på ekonomin. En dator är ett arbetsverktyg (och använda till mycket annat än att podda).

     Förstår inte vad problemet är?

      Om man har flera bilar och hamnar i en tuff ekonomisk sits så kan man ju, förslagsvis, sälja en bil. Jag är student själv och det är absolut inget lyxliv, men klarar sig gör man förutsatt att man spenderar sina pengar smart.

       Ja, om det fortsätter sina i kassan då kanske de måste sälja en bil. Just pga att det är tufft ekonomiskt? Och det var väl det som det handlade om?

  Att Bianca är otroligt framgångsrik tänker jag inte säga annat om, för det är hon onekligen. Men jag får verkligen känslan av att hon ser något som fungerar, gör likadant utan att egentligen fundera över vad som är bäst och sedan låter framgången rida på hennes kändisskap. Kylie startade Kylie cosmetics, Bianca startade Caia som ur många aspekter är väldigt likt Kylies märke. Kylie expanderade med hurdvård, Bianca expanderade med hudvård. Kylie sålde delar av sitt företag, Bianca sålde delar av sitt företag. Fler exempel finns, men jag tror ni förstår vad jag menar. Jag får känslan av att hon gör något som fungerat för andra och drar igång projekt på projekt utan att värna om dom företag hon redan har. Jag tror inte det är hållbart i längden.

   Är det verkligen så ovanligt att ett sminkmärke börjar med hudvård? Jag håller med om att caia är likt kylie men att båda börja med hudvård känns ändå inte helt otippat.

    Nej det håller jag absolut med, många märken har både kosmetika och hudvård. Jag nämnde som sagt bara några av flera exempel.

    Nej förvisso men Bianca har ju härmat efter Kylie i allt. Tydligt att hon inspireras av Kylie. Att det dessutom heter Caia cosmetics, vilket låter väldigt likt Kylie cosmetics är ju också en strategi gissningsvis, ligger säkert en tanke bakom namnet. Nya klädmärket heter nästintill likadant som ett redan existerande och det är ju säkert en strategi även det, för att förväxlas och få mer exponering etc. Får känslan att Caias hudvård inte sålt jättebra, att det inte blev supersuccé och inte blev till guld.

  Detta är la är ändå produkter hon aldrig skulle använda? Kan inte minnas att jag någonsin sett henne med mer färgglatt smink eller nagellack.

  OT – My har äntligen lyckats sälja sin lägenhet 🥳

   Grattis Sofia!

    Tack!

  Gällande MTV -loggan i kampanjen. Är det fritt att använda den eller har dom fått betala? Vet att MTV är nedlagt men är ju ändå ett starkt varumärke fortfarande

   MTV är inte nedlagt, däremot MTV News.

    Ok. Men då känns det ännu konstigare att dom får använda deras logga på smink

     Samarbeten med kända märken tycker jag ändå är ganska vanligt? Revolution har bland annat gjort kollektioner med fortnite och the simpsons, haha.

     Får och får. De har ju säkert en överenskommelse.

     Camilla Gervide! Är nyfiken på varför min kommentar angående samarbetet mellan Caia och MTV inte släpptes igenom ?

      Jag kan inte ens hitta den, så skriv den en gång till. 😊

       Nej nu kvittar det. Undrade mest vad jag skrivit för ”fel”. Tack för svar ☺️

  Och när man trodde det skulle vara fredad zon från W/I;s…Kollar Polarpriset och vem dyker upp, jomen Benjamin givetvis. Total slaktar imo en fantastisk Cat Stevens låt dessutom.

   På vad sätt slaktade han den?

   Tyckte faktiskt inte det var så dåligt och då gillar jag inte honom alls i övrigt.

   Det tyckte inte Yusuf. He loved it!

  Mycket insiktsfull vlog

  Va hände med maggans kompis lusse ?? Avföljt varandra på insta ! Ngn som vet

   Dom va ju så tajta samt bästisar

   De som hade företag och business ihop. Lagt märke till att Magdalena, sedan hon blev ihop med Marti, har börjat skriva om sin gamla bok mycket, hon har marknadsfört den på nytt troligtvis på inrådan av Marti. Och nu senaste dagarna igen har hon skrivit mycket om sin bok så jag tänkte att nu fiskar hon efter att den ska bli film, hon fiskar efter erbjudanden – och ja, det verkar så, såg nyss igen att hon försöker sälja boken och skriver om filmerbjudanden. Hon försöker få inkomster nu, det märks. Tänker också på det att hon ska hyra ut husbilen, pojkvännen som sålde sitt hus och en MC, och hon försöker sälja en gammal bok. Förvånande att L Marti ägde hus i Spanien för hans inkomst enligt en nyhetssajt var ju endast cirka åttatusen kr i månaden men han har väl kanske hyrt ut huset då och fått in extra pengar på det. Är han alltså ganska rik ändå kanske med tanke på huset eller låtsas de bara det nu av en anledning… aldrig hört MG nämna innan att han hade hus i Spanien nämligen. Så märkligt allting tycker jag.

    Du sitter och antar. Åsikter har vi ju alla här inne, men du hittar på att så här kan det nog vara… obehagligt.
    Om Maggan får erbjudande om att det ska göras film av hennes bok, så lär det ju inte
    vara för att hon skrivit om den på bloggen.
    Huset i Spanien har hon skrivit att det är familjen som äger.

  Svårt och tycka synd om folk – somom drar in miljoner för ett klipp på 60 sekunder tyvärr. Vanessa skrattar hela vägen till banken i alla fall.

  10 sekunder orkar man, du har hon redan hunit upprepa sig…suck. Vart är vi på väg…?

   Eller vart är Bianca på väg?

  Fick stänga ner klippen på grund av hennes rrrrrrrrr. Hon låter för bövelen som en kulspruta.
  Klarade mig fram till läppennan som påminde om JLos innan rrrrrrrrrrrrrrrrrrrriktig satte spiken i kistan.

  Jag tycker verkligen att det är problematiskt att personer SOM (!) Bianca är förebilder för dagens unga (mvh 30-åringen). Bulimi, bröstimplantat och injektioner som skyltas med men inte problematiseras, sjutusen ton smink, konsumtionshets and the list goes on. Jag blir själv påverkad men har möjligheten att ha självinsikt och sålla borta. Obs! Jag har inga problem med bröstimplantat och injektioner, men jag har problem med att man låtsas som ingenting och får unga att tro att människor ser ut som Bianca utan bulimi och operationer. Tack och lov att jag var och är i den åldern jag är. Det har varit tufft nog.

   +1 på det.
   När hennes musikvideo släpptes så svarade jag på någons kommentar om varför det kändes både coolt och riktigt pinsamt på samma gång.
   Jag svarade att för mig är det just utseendet.
   Nu handlade ju detta om en 90-00-talsinspirerad video men om man kollar tillbaka på artister då, kolla t.ex. Jamelias version av Superstar, Anastacias Out of Love, JLos första mm mm så hade inte folk det klonade utseendet som folk har idag, jag spanade på videos och slogs av hur jäkla snyggt det med Anastacias riktiga tänder, JLos läppar osv.
   Visst att vi hade Pamela Anderson, Kate Moss mf men dessa fanns mest i tidningar och kom inte så nära som en influencer gör. Dessutom var de ju gamla. 😛
   Om man hade kunnat åka tillbaka och fått se en bild då, av hur Bianca ser ut idag tror jag inte ens hon varit särskilt populär, folk hade förmodligen tyckt att hon såg ut som ett freak med alla ingrepp hon gjort. Bara hennes tänder hade varit superkonstiga då.
   Det är faktiskt helt sjukt hur snabbt det har förändrats, hade vi sett kändisar som ser ut som dagens influencers då hade det nästan varit Cher-varning på dem och jag tror de flesta hade uppfattat dem som väldigt mycket äldre än vad de är och inte alls som ”snygga tjejer” som Britney eller Christina.
   Vet inte vart jag ville komma med detta svammel men jag vill nog mest säga att jag håller med om att dagens ideal är så problematiskt.
   Självklart har alla generationer haft några bättre och sämre ideal men idag är det helt stört att normen nu är att se ut som ett snapchatfilter oavsett om du är 15 eller 50.

    Vilken bra kommentar! Borde lyftas fram.
    Mycket var problematiskt under den tiden, men ansiktena såg annorlunda ut och modeller visade sig på många olika sätt istället för att använda ca 4 ansiktsuttryck på varenda bild

  Svårt att förstå varför en enda person kan ge så mycket reaktioner. Men det ger mer tittare hos Bianca, vilket hon tjänar på och mer tittare till Camilla, vilket hon också tjänar på. Win win för alla. Vissa tjänar pengar och vissa får en möjlighet att släppa ut lite inre känslor!

  Det där är en AI, tränad på Bianca…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.