Antiha Clemence om varför hon inte blir bjuden på events längre

Det är dessvärre inte så ofta jag blir bjuden på event längre. Efter mitt köpstopp antar jag att PR byråerna blir ängsliga och inte vet hur de ska förhålla sig. Så de avstår helt enkelt. // Anitha Clemence

Tror ni att det här kan stämma?
Blir Anitha Clemence inte längre bjuden på events på grund av sitt köpstopp?
Dessa events brukar väl sällan handla om att influencerna själva ska konsumera, utan att de ska få sina följare att göra så. Då borde ju Anithas köpstopp ha föga påverkan på det, eller hur?

Jag gissar att inbjudningarna kommer ramla in nu efter att hon publicerat det här inlägget, så ”mission accomplished”. 
Tänk vad mycket bra saker man kan ha sociala medier till. 😉

59 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Kanske är hon bara inte så intressant i övrigt att ha på events längre.

   Varför i hela friden SKULLE hon bli bjuden på event? Är inte hennes claim to fame att hon är ex-fru till Alex Schulmans lillebror?

   Har jobbat på ett event där hon var bjuden och blev rätt ställd över hur otrevlig och girig hon var – kanske därför..

   Precis vad jag tänkte, hon är väl helt enkelt inte relevant längre?

  Svårt att visualisera en ängslig PR-byrå – de väljer väl ut de som ger bäst reklam och kosing?

  Känns som en nedlåtande kommentar från en lite kränkt person

  Ja, för det kan ju helt omöjligt ha att göra med att Anitha Clemence är en ytterst otrevlig och osympatisk människa….hu!

   Precis vad jag tänkte. Då följer jag inte ens henne men har hört om ett och annat otrevligt vevande hon håller på med.

  Det beror väl på att hon inte är intressant, att en yngre generation börjar ta över och att hon har skeva åsikter på sina sociala medier.

   Vad har hon för skeva åsikter?

    Hon filmade väl en tjockperson som åkte moppe och la upp på IG med ett hånskratt?

     Var det inte hela för att hela utstyrseln och uppsynen var rolig och inte pga att personen var överviktig. Vad annars i hennes åsikter är skeva.
     Det är så konstigt att tillskriva någon att ha skeva eller som personen nedan t.o.m. extrema åsikter och sen knappt kunna backa upp det med några bärande argument.

      Spelar det någon roll om det var utstyrsel eller övervikt, vuxna människor filmar väl inte andra och hånfullt lägger ut på nätet?

      Oavsett så är det ett taskigt mobbarbeteende.

      AC säger och gör en del dumma saker och det är klart att folk reagerar. Vi kan ta gift vid första ögonkastet där hon ansåg att en deltagare med en sjukdomsbild aldrig borde fått delta i programmet. Tror hon att hon vet bättre än personen själv som det handlar om eller dennes läkare, kan man undra. Pretentiöst är ordet. Hon var väldigt snabb att försvara MD och verkade helt missa det verkliga problemet. Trög, kan man undra om hon är. Dessa två saker kommer upp utan att behöva tänka.
      AC är en mycket oskön människa som är full av sin egen förträfflighet. Har aldrig fattat hur hon lyckas tjäna de pengar hon gör.

       Kan man inte få ha en åsikt om olika saker? Eller det får man kanske om man tycker rätt.

        Det klart man får. Strängt taget får man vara nazist också men om ingen vill leka med en då är väl det också okej 😉

  Hon får nog börja acceptera att hon är omkörd och inte riktigt med i tävlingen längre.

  Jag tror att det snarare beror på att hon har blivit mer och mer extrem i sitt tyckande och inte anses som cool och hipp längre. Jag tyckte att hon var rolig förr i sin podd men lyssnar inte längre. Upplever henne som en aggressiv åsiktsmaskin numera. Nåt har hänt där helt klart.

   Vad är det i Anitha Clemens åsikter som är mer och mer?

    mer och mer extrema, menar jag.

     Det var dels grejen med Katrin och Bingo och deras Pimps and hoes-fest där deras barn var utklädda till horor och där Anitha var ute och vevade som om det var hennes egna barn som varit med. Jag upplevde hennes inlägg i den debatten som skrivna i affekt. Sen var det Margaux-gate strax därpå och då var det Anitha igen som gapade högst och mest. Trots att hon inte hade så mycket att göra med händelsen. Det här är bara ett par exempel men det är olika debatter där hon går ut för hårt, enligt mig. Och det har nog kostat henne en del positiv PR, trots att hon inte förstår det själv.

   Har hon någonsin varit ”cool och hipp”?.En kändis wannabe som strävat efter det möjligen..

    Frågar du mig så nej hon har aldrig varit cool. Hon har blott två drivkrafter, och ingen av dem varken, cool, hipp eller särskilt charmig, pengar och status.

     Ja men tidigare var hon i alla fall rolig och hade mycket humor o hennes och Ann Söderlund podd var positiv och kul. Dom var inte så pk men hade ändå hörts och värme. Men sen har det blivit mer och mer negativt, argsint, kyligt typ. Enligt mig.

  Och jag tänker tvärt om, att visst kan det stämma. Om du som företagare vill att andra ska konsumera, köpa och då helst deras egna produkter, ja men då väljer man väl ändå någon som gillar den form av koncept och inte som i detta fallet någon som gör motsatsen. Det resulterar i mindre reklamarbeten, mindre intressant och då också mindre synlighet överlag.

  Å CW blir inte inbjuden till Efter fem och Nyhetsmorgon. Vart är världen på väg?!?!

   Alltså jaaa, den ranten… Verkar helt omöjligt för henne att förstå att hennes musik kanske inte är det bästa eller viktigaste som hänt världen sen skivat bröd i andras ögon.

    Hybris är den nya svarta.

    Knapp ledladdad eller lyssnad på.

   Hahaha vaaaa? Väntar hon sig seriöst att bli inbjuden till TV för att hon har börjat göra lite amatörmusik? 😂😂😂

   Fast det är ju rätt märkliga gränsdragningar mediebolagen gör. En kvinna som åtalats för förtal av sin våldtäktsman är persona non grata men män som anklagats för våldtäkter, sexuella övergrepp eller köp av sexuella tjänster fortfarande får sitta i varje morgonsoffa och mysa. Eller allra helst, få ett helt eget program där de kan sticka sin offerrall och snyfta över ”drevet” och ”cancelkulturen”. Bete dig vettig så slipper du drev, idiot.

    Är det därför hon inte får vara med i TV eller för att hon helt enkelt inte är intressant?

    Vilka är dom männen som du pratar om?

    Kan ju ha med andra saker att göra. Väldigt många lögner, väldigt tvivelaktigt beteende mot ”kollegor” och följare, snabba svängar i åsikter och hårt dömande av alla andra.
    Det som var hett att prata om för ett par år sedan är ute nu, kanalerna vill ha in nya tyckare/experter osv.
    Många artister harvar på i år utan att få utrymme i media. Bara för att producent och låtskrivare är kända blir det ju inte automatiskt en hit. Är det kärleken till att skapa musik som drivet en eller önskan att synas och höras i media?

   Hon har ju rätt i att det är helt sjukt hur prioriteringarna ser ut män vs kvinnor.

    Eller så är en del artister sämre än andra.

     Tänker överlag. Personer som får figurera i media. Artister, skådisar, m.fl.

  Finns det ngn annan anledning till att Universum blir bjuden på så mkt events om krämer annat än att hon älskar alla där, krämerna är de bästa ever och hon köper (enligt egen utsago iaf) både det som sägs och produkterna.

   DET fattar jag inte heller. Hon är inte i branschen, hon är inte journalist, hon har inte en särskilt stor blogg, vad motiverar att bjuda in henne? Hon känner den här ägaren till Daisy Beauty m fl som rör sig i kretsarna. så jag antar att det bara handlar om att hon får hänga på som kompis. Hon är ju dessutom helt aningslös i hur hon tar till sig information: ”Bolaget xxx som säljer produkter som innehåller ämne yyy har minsann berättat att yyy inte är verkningslöst/skadligt/miljöfarligt så pilutta på er som påstår det” Hon får det att låta som att skönhetsbolagen bedriver någon form av altruistisk verksamhet för mänsklighetens bästa, inte försöker kränga så mycket som möjligt för att tjäna så mycket pengar som möjligt.

  Daniel Paris är alltid i bakgrunden på bilder från events som andra influencers lägger ut, tror ni han någonsin tackat nej till ett tv-program, event eller liknande?

   Nej, han och Victor Frisk måste nog vara inlagda på sjukhus för att gå miste om en enda chans att gå på event och synas på ALLAS instagramkonton. ”Kompisar” med varenda influencer.

   Hans FOMO måste vara extrem.

  Vad är det som är mer och mer extremt i Anitha Clemens åsikter?

  Om man påverkas av influencers köpbeteende eller ej?
  Har man valt att från början följa influencers så är det självklart att man påverkas av att ofta läsa och ta till sig deras info.
  Vi kanske tror att vi inte påverkas. Precis som när det gäller all reklam: ” nä inte går jag på det, inte jag inte”
  Så varför skulle det då plöjas ner multum på att vi ska handla, handla, handla?? För att det funkar!! Allt är psykologi.
  … och nej det är inte lika kul att springa och köpa om förmedlaren själv inte gör det alltså ”tror på budskapet.”

  Satu Nordling Gonzalez (mybabydolls) dotter Vanessa, 13, avled i förra veckan efter att aortan brustit i halsen. Hon berättade i sociala medier förra veckan att flickan avlidit. Därefter har det spekulerats fritt i sociala medier och diverse forum kring flickans död. Så pass att Satu kände sig tvungen att igår publicera ett inlägg där hon berättar vad som hände, för att få stopp på alla rykten. Fruktansvärt att behöva ägna sig åt att förklara sin dotters död för främlingar mitt i sorgen. Men kanske också en extrem konsekvens av att livnära sig på att vara ”mamma-influencer”. Satu har över 400k följare på Instagram.

  Men hur kan man som vuxen nedlåta sig till att i princip tigga inbjudningar till events.
  Jag kan förstå att yngre wannabe influencers kan deppa ihop om de inte får tillräckligt många inbjudningar,utskick och goodiebags men herregud att ha detta som goals att äta gratis mat för att man taggar något företag på IG.
  Har hon inga andra vänner hon kan gå ut och äta och ha kul med???
  Tror knappast att hon inte har råd att pröjsa för mat och vin själv.
  Att känna sig typ kränkt och exkluderad och dessutom göra ett inlägg om det. Stor skämskudde på det.

  Var inte hon marknadsföringschef på kids brand store förut?

  Hon är så ointressant och desperat efter uppmärksamhet. Hellre ökänd än okänd…

  Är det inte foto-förbud på SoHo?

  Hon blev väl känd från att varit gift med Calle S.
  Om det är en bedrift..ingen aning…verkar vara en gapig kvinna som desperat kämpar för att känna sig sedd.

  Det kommer till nya och då måste en del ut och bort. Det är livet på en pinne i finnskogarna det.

   Ja, ankdammen är inte stor nog för alla att bada i.

    Så skönt att ha en egen badbalja att plaska i 🙂

  Eller så blir hon inte bjuden för att hon är sur som en jävla citron på kalas….

  Jag undrar varför man som influencers gärna vill gå på event? Säg någon som har typ 200k följare på Instagram och redan tjänar sååå mycket pengar på samarbeten osv. Är event till för dem endast för att ha kul, en typ av fritid, få gratis grejer? Eller får de ut något annat av det?

   Det är väl roligt och socialt, speciellt när man har ett jobb där man sköter allting hemifrån och inte träffar kollegor osv

  Anitha har gått från att vara the hottie till nu the nottie. Kanske tufft att inte vara efterfrågad längre.

  Att Anitha inte är intressant längre gör mig verkligen inte förvånad!
  Så mycket korkat och oförskämt den kvinnan har öst ur sig så är det inte konstigt att hon är cancelled!

  Usch

  Vet att det förstås inte gäller alla PR-byråer som roddar event hon skulle kunna vara aktuell att bjudas in till. Men frågade kompis som jobbar på en av alla, och där var svaret rätt okomplicerat. Hon kanske är en supersympatisk, snäll och kompetent person om man känner henne privat. Men bilden av henne många har är långt ifrån sympatisk. Och som vi ser det just nu, är inte det hon odlat i sociala medier och podd med Ann S, nåt som är jättehögt i kurs bland flera av våra kunder just nu. Vissa finns säkert, men det var ett tag sedan som hennes ”brand” var nåt som många köpte rakt av. Hon har lite samma vibb som Zytomierska bland en del kunder. Och det är helt enkelt inte för alla just nu. Vet inte om hen har rätt. Men kan liksom förstå vad som kanske känns mindre sympatiskt för vissa segment och kunder. Tyvärr. Hon kanske är helt annorlunda och då känns det ju taskigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.