”Lojsan” Wallins nya företag?

Lovisa ”Lojsan” Wallin får en fråga på Instagram om vad hon jobbar med just nu, och svarar:

Mycket som händer just nu.
Jobbar med något som ni nog aldrig kommer kunna gissa vad de är men längtar tills jag kan berätta.

Det krävs inte många klick för att ta reda på att Lojsan registrerade ett nytt bolag i början på juli 2022, som heter TOTI Underwear AB (Lek med barnens namn antar jag. TOdd och TIntin) som ska bedriva försäljning av underkläder och loungewear.

Alltså jag fattar att det kliar under fotsulorna av att inte få/vilja/kunna berätta vad man jobbar på, men ge då inga ledtrådar – eller en rejäl knuff i ryggen – som leder raka spåret till Ratsit.

Underkläder och loungewear?
Är det så svårt att gissa verkligen?
En egen kollektion med städmoppar – det hade varit svårt att gissa, men det här?

Tack för tips!

55 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Sätta barnens namn på underkläder? ?

   Tänkte samma. Lite opassande typ. Väntar fortfarande på den dagen en influencer ska vara lite nytänkande och komma på en ny idé istället för att kopiera alla andra. Göra något annat än smink, kläder, underkläder etc.. Med sådant inflytande bör det väl finnas många möjligheter. Men kanske inte finns ambitioner eller kunskap.

    ”kanske inte finns ambitioner eller kunskap” Nej? Det gäller väl alla? Man gör det man är bra på? Varför ska Lovisa starta en redovisningsfirma/bageri/plattläggare/rörmokare när hennes kunskap och kundbas ligger inom mode och skönhet? Fruktansvärt långsökt men kul du fick in din lilla diss <3

     Det är ju precis det ”?” säger. Den negativa tolkningen la du in själv.

      Fast kommentaren var nedlåtande och menade att influensers är outbildade bimbos som bara kan kläder och smink och har inga högre ambitioner eller kunskaper än så.

       Tycker inte alls kommentaren var nedlåtande, utan ett rimligt konstaterande. Sedan är faktiskt 99% av alla flunsor outbildade bimbos som faktiskt bara kan kläder och smink, om ens det.

        Patetisk är du. Du är säkert sjukt utbildad, miljonär och jätteduktig? Berätta gärna vad som ger dig rätt att döma andra

         Hon har ju rätt

       Det är ju sant.

     Har man ambition kan man ju dock bli bra på/prova något nytt

      Ja då kan vi ju också lägga ner alla linjer på Gymnasiet också. Ska folk få utbilda sig i det de är bra på? Äsch sikta högre och hitta ambitionen att göra ?något nytt ?

     Biancas rörmok känns faktiskt bra. Skulle ju få en massa kunder iaf

      Skulle moka hennes rör alla dar i veckan!

   Kanske är det barnunderkläder…??

  Vilken flunsa och vilken produkt/företag skulle ni helst vilja se? Trött på alla generiska Lojsan/HannaF/etc som tar fram någon b-ig klädkollektion.

  Vad skulle ni vilja ha, om något? Eller av det som redan finns vad gillar ni faktiskt?

  Jag gillar Adoore väldigt mycket men har svårt att komma på något annat.

   Same! Vill inte gilla Adoore endast pga influencer startat (ja jag vet att det är petty) men jag älskar f’n deras klänningar.

    Klänningarna är fina, men storlekarna är åt helvete . Jag är XS/S , men skulle behöva M/L. Beställde en klänning till examen , men den kom inte längre än låren. Plus värdelös returpolicy.

   Ett träningslinne jag köpte från Lovisa Barkmans företag var faktiskt grymt!

    Vad hände ens med hennes företag? Det bara försvann och hon sa inte ens något?

     Hon är på tok för upptagen med att posera i beige/vita kläder på identiska gator i Paris, med en Hermesväska i högsta hugg.
     Då hinns inte så mycket mer med… 🙂

      Hahaha sant 🙂
      Men är det inte kul hur det marknadsförs och hypeas innan de startar bolag, och sen när det går dåligt och de stänger igen får man inte höra ett ord. Samma med Biancas första varumärke med datafodralen.

   Flattered gillar jag. Fast jag gillar skorna mer idag än på Isabellas tid.

   Vet inte om jag ärligt skulle köpa något som är i samarbete med influensers. Då måste det vara speciellt, och det är det inte med NA-KD osv. Det är så trist med smink, kläder, böcker (= Billgren och Fahrman nu). Kan de inte göra något annat?

   Vet inte om jag personligen jättegärna vill se, men lite roligare grejer som hade passat kunde vara

   -Lady D tar fram vräkiga och färgglada tapeter.
   – Paula Rosas släpper någon smidig och innovativ planeringsapp för hela familjens aktiviteter.
   – Underbara Clara skapar en tjänst där man kan prenumerera på biblioteksböcker och få hem dom till dörren.

   Fler förslag?

    Men jaa! Hemleverans av biblioteksböcker vore ju toppen! Älskar bibblan, och är stammis där, men har ibland svårt att hinna med att gå dit när de har öppet.

     Men jaaaaa! Som Foodora fast för böcker. Och med lite bättre villkor för de anställda!

     Men de flesta bibliotek har ju meröppet nu. Dvs öppet för besökarna att gå dit trots att det inte är bemannat. Det krävs vanligtvis bara att man är över en viss ålder (ofta 18) och registrerar sig som meröppetlåntagare.

     Man kan ju också ladda ner böcker och läsa på plattan. Och ja jag vet att många är så noga med att påpeka att de minsann vill ha RIKTIGA böcker , men även jag väljer ibland e-böcker pga smidigt. Så möjligheterna finns ju där om man inte har vägarna förbi.

     /bibliotekarie

      Bor man som jag, på en liten ort, så har inte biblioteket några extra öppettider, utan man får ta det som finns. Och har man som jag, lätt för migrän, så är e-böcker tyvärr inte ett alternativ.
      Men möjligheterna för mig är i stället att planera mitt läsande! Jag vet att jag alltid läser mycket och snabbt, så jag lånar alltid två böcker åt gången.

    Älskar alla de här förslagen och då känner jag ändå bara till Paula Rosas från den här bloggen!

   Mimmi Kapells träningskläder är fantastiska!

   Adoores klänningar är så fina, har inte köpt därifrån än men lär göra.

   Annars gillar jag Ida Wargs brun utan sol och det är nog den enda influencerprodukt jag har provat när jag tänker efter.
   Hickap ska tydligen ha bra sminkborstar men jag köpte från Flaer istället.

   Känns som att jag borde ha provat någon mer influencerprodukt dock, men kan inte komma på någon mer. Jag vill prova Indybeauty och hade Caia gått att köpa i butik hade jag nog gjort det, hade kunnat tänka mig att prova nån av deras sprayer.

    Jag gillar också Ida Wargs produkter. Vet inte om de är så mycket bättre, men de är fina och ser snygga ut i badrummet.

     Ja det kanske de gör! Antar att du tänker på t.ex schampot? Har bara provat brun utan sol och de är inte snygga att ha framme? har inte provat några hårprodukter därifrån men mamma hade ett schampo och balsam därifrån och verkade nöjd?

   Jag älskade Alexandra Brings träningskläder . Jag hade kläder från 2017 som jag använder VARJE träningspass. Ser ut som nytt fortfarande. Älskar !!

   Jag gillar Lisa Olssons NOOTKA. Men alldeles för dyrt för mig.

   Hannah och Amandas mascara från all I am är bra! Är också en sådan person som inte vill handla från influencers men testade tillslut pga bra reviews och jag kommer köpa igen

   Mimmi Kapells träningskläder är helt magiska, älskar!

  Eget knäckebrödsmärke hade också varit otippat 🙂

   Knäckebröd har ju KatrinZ.

   Det finns ju. Eat clean eller vad det heter.

  Det är inte så konstigt att influensers blir draftade som reklampelare eller ”plocka ut en kollektion” av vissa företag som riktar sig mot en viss målgrupp där viss typ av flärd och utseende samt livsstil är viktig.

  Se på reklamen för Vitapro, städprodukter, pensionsspar eller liknande, skådespelare som imiterar vanliga människor som stakar sig lite på orden, ser ut lite som hemmavideo etc – det är en annan specifik målgrupp.

  Vad vill ja ha sagt med det då, jo, det kan vara förklaringen till avsaknad av nytänkande så kallat. Sälj grej med tjej funkar ju bara om du matchar rätt grej med rätt tjej.

  Första gången jag tycker att namnet klingar och något man kan komma ihåg på något som en influenser skapat . Gillar även underkläder , men detta kommer säkert vara lika dyrt som intimissimi och liknande .

  Gick in på Adoore för att se vad alla pratar om.
  Klänningar i 100% polyester för 1500 spänn…? Dyrt för lite plast tycker jag.

   Tacos ungefär 5% av befolkningen har en kroppstyp som passar i dem. Får rysningar av alla som köper dessa klänningar

    Vad tänkte du skriva istället för tacos?

  ?

  Hon har ju tagit hela Matilda djerfs koncept. Hon härmar med klädstilen, bilderna, flödet och till och med caption på instagram. Väldigt icke-originellt.

  Rätt äckligt att sätta sina barns namn på ett underklädesmärke ?

   Kanske är barnkläder?

    Sen beror det väl på också, är det typ amningsbhar och morgonrockar är det väl lite annat än något riffraff liksom ?

   Skulle gissa att det kommer vara loungewear som även kommer i barnstorlekar. Så att man kan matcha med pyjamas typ. Hennes tidigare klädkollektioner har innehållit barnplagg och hennes mest likeade bilder på Instagram är när barnen har matchande outfits. Tror hon ser sin möjlighet med att pyjamas, morgonrockar osv som kan matchas gulligt med barnen.

  Fantastiskt nyskapande ändå!
  Underkläder, troligtvis dyra, billiga att tillverka, enkla att lagerhålla, enkla att skicka, ingen bytesrätt.
  Gäsp…..

  Tacka vet jag när gamla ishockey spelaren Ronald ”Sura-Pelle” Pettersson 1999 introducerades som kläddesigner, speciellt då kalsongdesigner. Hans kalsonger förpackades i ett paket i form av en puck och med texten ”Sura-Pelle – kalsongen som klarar ett nedsläpp”. Texten på baksidan löd ”Med plats för hela pucken. Skär inte in bakom kassen”.

   Var tvungen att googla ?

  Även Paula Rosas startade upp ett bolag förra året som ska göra smycken eller dylikt. Heter OMAGARD AB men kanske redan är känt ?

   Ingen har nappat på det än. ☺️

  Blir intressant med det namnet om hon räknar med en internationell etablering:

  totty (uncountable)
  -(Britain, slang) sexually attractive women considered collectively; usually connoting a connection with the upper class.
  -(Britain, slang) an individual sexually attractive woman

  Inte samma stavning, men jag fick direkt associationer till detta ord. Kanske är det också meningen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.