Stockholm maraton och Mys blommor

Floristen Caroline Suhr, som även jobbar på My Martens företag ”Mys blommor” gjorde tydligen både kransar och andra blomsterarrangemang till gårdagens Stockholm Maraton.
Min sambo deltog i loppet men blev snuvad på kransen strax innan han korsade mållinjen. Annars hade jag kunnat spatsera kvarteret runt i den idag. ?

Inte heller fanns det några av Mys rekommenderade produkter från Arktis Naturals i påsen man fick tillsammans med sin medalj. Så dåligt, jag tror det var många som hade behövt den här magiska produkt, som enligt My kan lindra allt från stela och spända muskler och hjälpa till med återhämtning efter träning till minskad inflammation i kroppen.

Tänk vad denna mirakelprodukt hade kunnat bidra med för alla galningar som tog sig igenom eller gjorde ett tappert försök att ta sig igenom dessa 4,2 mil. ?

Bra jobbat säger vi även till Jessica Lagergren som, precis som min sambo, gick i mål på Stockholm Stadion efter avverkad mara.
Och alla andra så klart! Ni är galna, men väldigt imponerande på en och samma gång. ??️???

Jag frågade Jessica om det stämde att medaljerna var slut när hon kom i mål, och det var korrekt. Så här skrev hon till mig.
Jag undrar hur sugen hon är på att springa nästa år, så här dagen efter loppet. ?

29 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Det är ju enbart tack vare floristen C som butiken fick göra kransen, inte fladdriga My. För övrigt tycks rätt mycket av blomsterbutikens varor ha hittat hem till nya lägenheten. Säger en del om My, men inget nytt.

   Det spelar väl absolut ingen roll? Hade det varit mitt företag hade jag varit sjukt stolt över min duktiga florist/florister, det reflekterar ju på företaget. Ett företag ÄR ju sina anställda oavsett vem som äger företaget.

  Imponerande ändå att kunna sväva fram i över 4 mil. Det ser så himla lätt ut när andra är ute och springer.

  Själv har jag försökt lära mig springa flera gånger, men dunsar fram som en jäkla noshörning och tappar liksom andningen. ?? Medans andra liksom svävar fram…

   Jag kände samma sak. Köpte en sportklocka efter jag fyllt 30 med träningsprogram för bl.a. nybörjare. Typ ”couch to 5 km” på 8 veckor. Nu kan jag springa i princip hur mycket som helst.

    Jag med, springer mellan soffan och köket ?‍♀️

     ??????

   42km på maxtiden 6:30 är inte vad jag kallar sväva fram iaf ?

    Vilket litet solsken du är ??

   Min kompis fick en otroligt bra placering i gårdagens maraton. Jag är så jäkla imponerad och fascinerad och han är i princip enda anledningen till varför jag inte har gett upp drömmen om ett maraton, alla skador till trots. Förhoppningsvis lyckas jag redan 2024, vet iaf att jag ska springa Göteborgsvarvet då.?

  Enligt Lagergren så tog medaljerna slut ?
  Va fan de vet väl hur många som är med o springer

   Arrangören räknade säkert med att hälften av hobbymotionärerna inte skulle dyka upp och ville spara pengar?

   Men vad är det för amatörer som missar en sån väsentlig detalj som medaljer?

  Vad roligt att det går bra för My. Hon känns värd det! ?

  Vissa är enklare att glädjas med tyvärr inte My en av dom.

  Hur lång tid tar det gå från fullständigt otränad till att orka springa ett maraton på dålig tid men ändå orka runt?

   Med rätt träning och kost runt ett halvår. Skulle rekommendera en löparcoach i en eller annan form om du är sugen på att försöka ta dig an maran om du är total nybörjare

    Det går att göra på ett halvår men tror ingen seriös löparcoach skulle rekommendera det, man brukar snarare säga 1-2 år om ens startläge är fullständigt otränad och vill ha en hyfsad upplevelse (inte vara bland de som är längst bak i fältet och ser döende ut). Rätt stor skaderisk om man belastar för mycket för fort.

    Jag har hört det tar ett år att träna innan maran.

   Som vi anmäla oss? Jag menar, någon måste ju komma sist och jag har ingen problem med att det blir jag. 🙂

  Har läst igenom hela förundersökningen om fd vd i VDS. Påstås att pengar gått till div gåvor till andra organisationer, säng/bil/hårfix/fransfix/massage/lånsanering och annat. Skrämmande och ledsamt.

   Fattar inte? Borde jag?

    Vid din sida

   Den va lång, sjukt mycket kontoutdrag ?

   Var hittade du fup? Hittade inte på fb.

   Hur får man tag i den?

  Konstigt att hon inte har lagt ut bilder på när de binder segerkransarna.

   Det har Caroline, floristen anställd jos Mys blommor. Kolla in flashbacktråden om My.

  My fick meddelande på insta från nån som frågade om hon med tanke på hur saken med cbd utvecklat sig ville be om ursäkt för hur hon bemötte de som faktiskt försökte ge den korrekta infon. Men hon hävdar att det finns ingen anledning till det och vidhåller att det finns inga konkreta fakta kring vad som gäller. Hon skickade också en stor mängd korta ljudfiler varvid den andre informerade om att hon tyvärr inte kan lyssna på dem då hon är döv. Detta bemöter My med att skratta och skicka ytterligare en ljudfil. Den andra personen påtalar att det säger en hel del om My och blockar henne.
  Källa: tråden på Flashback

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.