”Sista rycket jag är 40??”

”Fina hängselbyxor men tishan och tenniskjolen är lite typiskt ”sista rycket jag är 40”.

Vad betyder ens det? Sandra vill alltså ha kjolen (som med största sannolikhet har en inbyggd byxa under) på stan och det ska då alltså peka på att hon har någon typ av 40 årskris?
Rimligt… Annars undrar jag mest om det hade varit okej att bära enbart toppen som en överdel på stan eller om det också är sista 40 årsrycket”?
Och om man bär hela outfiten – topp och kjol – på stan, exploderar hela universum då?

71 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Tramsigt att folk begränsar sig så i livet helt i onödan, folk är i dag så fulla av sig själva så få som verkligen bryr sig vad man ha på sig. Självförtroende lyser igenom oavsett kläder smink ect!

  Nu har Klara släppt bild och namn på sin dotter. Fina namn tycker jag, Ivy Rose.
  Visst påminner hon om sin pappa?

   Jomen visst. Låter som något Beyonce & Kylie Jenner skulle döpa sitt gemensamma barn till.

    Gillar också uttalet på Ivy om Vi uttalar det på svenska.?

   Men ska man säga båda namnen eller är det ena ett mellannamn?

   Jag kom att tänka på Ivyrevel

   Tänkte på Lily-Rose

   Fint!
   Sjukt mycket gnäll i hennes kommentarer dock. Folk kallar henne dålig mamma och säger att hennes dotter måste vara rädd och vilsen för att hon äter på restaurang?! Någon pratade helt seriöst om att SOC borde kopplas in?? Helt sjukt.

    Oj. Är inget fan alls av Klara men tror hon är en supermamma. Har sett när hon är med sina syskonbarn att något liksom händer med henne i närheten av barn som gör henne väldigt fin i sitt bemötande gentemot dem. Mer lugn. Kommer dock aldrig någonsin förstå hur man kan vilja lägga ut namn och bild på det finaste man har för tusentals okända människor att kommentera och beskåda.

    Soc för att hon äter på restaurang? Hahahahahaha folk måste ta mig fan lugna ner sig lite. Kanske sköta sina egna liv först.

     Yep. En person skrev att hon antingen måste fått en psykos efter födelsen eller att hon tagit på sig rollen som Sveriges sämsta mamma pga ”sitt leverne” samt att de led med hennes dotter som låter vara så rädd och inte fått någon tid till anpassning. Jag följer ingen annan influencer med barn förutom Kenza så jag är helt seriöst chockad över kommentarerna – är det såhär varje gång en influencer får barn?

      Pröva varje gång vem som helst får barn. Tanter på stan kan vara värst

       Åldersmässigt kanske jag är en tant. 58. En del tycker tydligen det när man inte ser personen. Men jisses vad det svider att folk tror man är gnällig, sur, påpekar en massa på stan. Lite åldersdiskriminering känns det som.

    Va? För att hon äter på restaurang? Med en nyfödd eller generellt äta på restaurang. Låter helt galet

     Ja, alltså helt sjukt. Var flera kommentarer som påpekade att hon inte skulle gå någonstans alls under den första tiden och att barnet bara fick ligga på bröstet och amma typ, inget annat. Annars var man tydligen en dålig och självisk mamma som ”ville ut på stan för att visa upp att hon är morsa”. Mom-shamers är fan helt vilda.

   Haha är det bara jag som tänker på Ivy Roos i Lassemajas detektivbyrå? Hon med hunden Carl Philip

    Haha jag med! Fint, men så lustigt när jag såg det tre minuter efter att ha läst om Ivy-Roos hund som kommit bort ?❤️

    HAHAHA jag med!

   Hur uttalas det, på svenska eller med engelskt uttal?

   Fint men svårt med engelska namn i Sverige. Lite löjligt också.

    Eivor Ros?

  Jag tycker att Sandras stil känns mindre elegant på grund av hennes ålder. Jag upplever vurmen för korta magtröjor och mikrokjolar som något opassande för en 39-åring (som en förvuxen tonåring), men också att stilen är lite sexig och gullig på någon under 25. Med det sagt är jag glad att hon struntar i vad andra tycker om det, och ja, jag är något konservativ.

   Jag tycker inte att hennes stil passar endast någon i 20-årsåldern.
   Varför måste man vara elegant för att man närmar sig 40?
   IL brukade få kritik för Att hon har sk tantig stil för sin ålder, för hon söker just den eleganta stilen.
   Det är 2020-talet nu, vi borde släppa sånt här.

    IL har en vacker, klassisk stil tycker jag. Och nej, ”vi” behöver inte släppa våra åsikter för att passa dig!

     Men Sandra borde ta dina till sig dina åsikter?
     Jag sa att IL fått kritik för sin stil utifrån att hon klär sig så för tidigt. Jag kritiserade inte hennes stil.
     Att förklara vilken stil som är rätt för vilken ålder lämnar jag visst upp till dig?

     Tycker att du beter dig som ett barn faktiskt.

   Vad spelar åldern för roll. Hon passar i det och trivs.

    Oj sorry läste lite fel där ?

  Fast hon har ju grov åldersnoja haha det är ju inget nytt. Jag må vara konservativ men såsom hon klär sig skriker tonåring för mig. Och den där förbaskat putande munnen så hon ser ut som Blunder.

   Sandra börjar likna Linda Skugge.

   Eller Trötter.

  Sandra får alltid höra att hon aldrig växer upp men är det någon som inte växt upp är det väl ändå Anty?

   Har också tänkt på det. Hon känns verkligen som en förvuxen fjortis med sin stil, sitt sätt att vara på osv. Sitta hemma och sminka sig och dricka Red Bull hela dagarna, när hon inte festar.

    Spelar det någon roll?

    ja, hon kör fortfarande med den stilen som var cool när man var 17. prata engelska i varannan mening och dessa överdrivna miner och utryck. SÅ tillgjort

  Camilla, kan inte du göra ett inlägg (eller länka om du gjort det förut) om HT och varför man inte får skriva om henne? Eller vad man inte får skriva om det bara är vissa saker?

  Jag är en av dom som tycker att hon får obefogad kritik i tex öppetspår men ser att ibland får trådar vara kvar och ibland tas de bort fast de typ handlar om samma saker. Är lite störigt när man bemödat sig att kommentera (och klickat på alla motorcyklar och uppdaterad bad gateway osv osv) och sen tas hela tråden bara bort ibland.

  Bättre att veta vad som gäller tänker jag?

   Vem är HT?

    Hanna Theorin gissar jag. Gravid tjej som kämpat hårt för att bli just gravid och verkar supertrevlig. Tydligen retar sig en del här på henne.

    Alltid dessa ”Vem är HT?”-kommentera, trots att hon nämns i vart och vartannat inlägg.

  Förlåt men den här Telness-reklamen som kommer upp här (och på andra sidor) kan DÖDEN DÖ. HATAR den så innerligt pga musiken som går igång. Satt i ett jobbmöte och scrollade i veckan och den satans musiken kickade igång när min mikrofon var på :)))) (nej jag borde inte scrolla under jobbmöten men digitala reklamer borde VERKLIGEN INTE ha musik från ingenstans)

   Vet inte om jag vågar skriva det, men jag har inte råkat ut för den. Vad är det för ngt och vad är det för musik?
   Om man googlar riskerar ju man att drabbas….

    Det är någon upbeat lounge-variant. HÖGT som fan låter det också haha

  OT men såg att Cluenews gav er podd gratisreklam hehe han lär skicka lyssnare till er nu. Han ljuger precis som Bianca, även om hon har vissa poänger, och påstår att Bianca grät på sin story. Det gjorde hon inte, inget man såg hon bara skrev att hon gjorde det. Han har lagt upp en gammal bild på Bianca där hon ser ut att gråta, så har han gjort många gånger innan också. Han påstår alltid att Bianca ”fått hat” så fort hon fått en kommentar som är minsta kritisk. Han kallar allt för hat när det gäller Bianca. När hon sa i en vlogg att hon inte fixat rumpan så påstod han att hon brutit ihop över det när hon sa det och han lade då in en gammal bild på henne där hon grät – från ett helt annat tillfälle alltså. Är inte det sjukt?! Han förvrider rätt duktigt han Cluenews ?‍♂️?

  Sandra har ju kropp att bära upp kjolen och toppen. Är själv i hennes ålder och fått inse att jag mer liknar en heffaklump än den snyggt kurviga kvinnan jag var innan jag fick barn. Skippar magtröjorna men tänker inte klä mig ”klassiskt elegant” för det eftersom det inte är min stil. Hoppas vi kan sluta dela upp stil efter ålder och låter folk göra sin grej bara

   Fast alltså, jag har massor med folk i unga 20årsåldern på mitt jobb som inte har ”kroppen” du hänvisar till utan är lite kurvigare och inte låter dem det stoppa dem från att ha magtröjor? Hög midja och crop top det funkar ändå!

    Är 49 och älskar att gå runt i padelkjol på min fritid. Funkar både på joggingturen, power-walk och till stranden. Superskön!
    På stan: nja, men inga problem till mataffären.

   Men det är ju Sandra själv som har värsta åldersnojan!

    Men släpp det, snälla rara. SÅ otroligt skumt beteende att raljera så över en person man inte känner. Det här gäller fan många i samtliga kommentarsfält här.

    Sluta. Hålla. På.

  Hade sett fram emot öppet spår, men det kanske inte kommer något idag eftersom det var i förrgår och igår?

   Men det är ju onsdag! ?

   Jag med!

   Hade hellre haft idag än tidigare i veckan ?

  Margareta Grääs reklam för vibrator. Är jag pryd kanske? Vill inte veta vad hon använder

   ?

   Vad ska hon säga då? Något i stil med ”jag använder inte det här någonsin och är inte intresserad av att testa, men nu har jag ett reklamsamarbete så använd gärna ni de här produkterna….köp köp!”

   Personligen tycker jag att det verkar väldigt rimligt med ett utlåtande när en person kränger grejer. Precis som en person visar upp ett plagg och vurmar för det. Vad är skillnaden egentligen, mer än att du reagerar på att hon också har en sexualitet och pratar om den?

    Samarbetet i sig jag reagerade på
    Inte vad hon säger eller inte.

  Sandra bar inte så kroppsnära, croppat och högklackat när hon var yngre. Det var mer alternativt, 60-tal och preppy. Nu är det mer kroppsmedvetet och hyper. Lite tror jag faktiskt det är åldern som spelar in. Kommentaren är ju inte helt ”off” eftersom Sandra själv skrivit lite om att hon ogillar att bli äldre och att hon ogillade att gå upp i vikt. Att hon använder botox ser man ju tydligt nu. Klädstilen speglar ju ofta ens inre. ?‍♀️

  Tyckte det var lite taskigt skrivet faktiskt. Finns ingen mening i att slänga ur sig sådana saker.

   En del kanske tröttnat på Beijers mobbarstil?

    Ser så många kommentarer om det men inga exempel på vad hennes mobbarstil faktiskt innebär? Är det att dina kommentarer om att du tycker att hon är en dålig morsa inte släpps igenom?

     Finns flera ingående beskrivningar på fb om hur hon mobbat enskilda följare och godkänt vidriga kommentarer bland annat.

      Ok, jag håller inte med om att det är mobbningsbeteende eftersom de personerna ofta har betett sig rätt rövigt innan

       Kanske ofta men inte alltid. Jag bevittnade ett tillfälle där en rar tjej i kommentarsfältet fick ett drev på sig, kommentarer godkända av Beijer själv. Hon tog bort dem några timmar senare.

    Klassikern! ”Vi får inte gå på henne utan att hon sitter tyst och tar det, utan Sandra har fräckheten att ge svar på tal på ett sätt som sårar oss”. Buhu! Du, kan ni svinga mot en individ systematiskt, då får ni också ta att den knuffar tillbaka verbalt och står upp för sig själv. Vad är problemet?

    Jag gillar Sandra för hon har inga problem att göra sin grej och hon har en väldigt direkt kommunikation, vilket inte passar alla. Har själv som yngre diskuterat saker med henne där vi inte alls höll med varandra, men det var ändå trevliga samtal för hon är rent intellektuellt j*vligt vass och har bra analyser och en förmåga att hantera samtalsämnen på ett nyanserat synsätt. Hon ägnar sig inte heller åt att bli brun om tungan och det borde inte vara ett problem om man är trygg i sig själv! Det är trevligt att diskutera med någon vars analys inte ständigt landar i ”den gjorde ett misstag. Den är avundsjuk.” Och andra lövtunna ”analyser” och projicerande nonsensegrejer.

    Tänk att ni är så många som inte bidrar med någonting men ändå är sådana näbbgäddor gällande Sandra och de val hon gör i sitt liv. Men problemet är tydligen hon och inte ni, enligt er. Märkligt!

     Men lugn nu. Hon är en flunsa.

  Så skönt och uppfriskande med människor som inte låter sin ålder styra vad de tar på sig eller vad de gör. Man behöver inte bli ”tantig” och man slutar inte leva bara för att lämnar 20-årsåldern.
  /också snart 40.

   Eller hur! Jag är snart 44 och vägrar klä mig i tantigt och ha tråkig frisyr. Jag har det jag trivs i (mer rock-stil), detta + slätt ansikte gör att folk ofta tror jag är minst 10 år yngre.

   Löjligt att direkt klanka ner med ålderskris för att Sandra inte vill se ut som en tant..

  Jag tycker att Sandra aldrig varit snyggare! Hela hon strålar ?

   Speciellt när hon festar med goda vänner.

  På temat ”agera som sin ålder”, och hur viktigt det verkar vara, är det intressant att studier visar att de värsta mobbarna på internet är äldre kvinnor (absolut över 40, tror äldre i det här fallet är över 60 vårar).

  Så om ni inte känner igen er i epitetet ”äldre kvinna” kanske det är dags att dra ned lite på giftet? Och om du är runt 60 och ändå vill beskriva främlingar som svaga, ointelligenta, osäkra osv osv – då är det fan dags att rannsaka sig själv. Internet skapades inte för att du ska få utlopp för ditt integrerade kvinnohat. Manstillvända boomer.

  Nej, det tänkte vi inte göra. Det är något patetiskt över att lajva tonåring som nästan 40-åring. Speciell som hon ju ser betydligt äldre och tröttare ut nu som mamma. Inget konstigt med det i sig såklart, sömnbrist med mera, men det gör att tonårslajvandet ser ännu skevare ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.