När man fått öva en gång

Hur mår du?

Jättebra. Är så fylld med kärlek. Allt har funkat så bra de senaste dagarna. Om mitt föräldraskap vore ett tv-spel hade jag klarat en ny nivå. Ibland tänker jag att jag skulle vilja skaffa ett barn till bara för att det känns så slöseri att inte få utnyttja allt det här jag har lärt mig. Gång nummer två vore jag så mycket bättre på det! Men så hade jag väl fått ett helt annat barn som hade behövt helt annat och så hade jag stått där som ett frågetecken igen. // Egoina

Det här lät så roligt, sättet Egoina beskriver sitt föräldraskap som ett tv-spel, och att det vore onödligt att inte skaffa ett barn till, i och med allting hon lärt sig genom barn nummer 1. 
Jag tänker att det väl borde vara lite samma sak med allt i livet?
Att man lever och lär. Det jag lärde mig av mina tidigare relationer, har påverkat den människa jag är och den kärleksrelation jag har i dag. Skaffar vi en ny hund så finns det givetvis saker jag skulle göra annorlunda, och förhoppningsvis bättre, än med Selma.
Jag har ABSOLUT levlat upp en nivå eller två när det kommer till förhållanden, och konstigt vore väl annars? Man föds ju inte självlärd, och många misstag måste man få göra själv för att klura ut vem man är och vad man vill ha ut av livet.
Jag har även levlat upp när det kommer till att säga ja eller nej till saker. Jag har även levlat upp min matlagning, och håller på att lelva upp i svampkunskap då jag ständigt är på jakt efter nya plockskogar och nya typer av svampar att plocka.

Har du levlat upp i livet på någonting i livet?

51 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    B i förstora byxor igen på insta… Eller har vi lagt ner diskussionen om detta? 🤔

      eller hur, större än nånsin nu

      Hur är någons val av byxor vara en diskussion? Kanske tycker hon att det är snyggt eller bekvämt. Oversize är ju dessutom en gällande trend när det kommer till byxor så hon är knappast ensam.

        Oversize-looken brukar inte vara i midjan dock, så att byxorna inte sitter fast riktigt. Brukar vara på alla ställen utöver midjan på byxor.

          Helt absurt av B att köpa byxor som inte sitter perfekt i både lår och midja, det som är så lätt att hitta.

            Det sa jag inget om, säger bara att det inte är en oversize-look på det sättet, som baggy jeans eller en oversized tshirt eller tröja eller hoodie osv.

            En kropp som Bianca har knappast svårt att hitta byxor som passar

        Märker du inte hur hon vänder och vrider på sig för att se så smal ut som möjligt? Hon är ju en Kim K copycat 🤮

      Herregud, låt flickan ha vilka byxor hon vill.

        Flicka haha, hon är 28

      Hur funkar det att gå runt i byxor som är då stora i midjan? Hasar de inte ned mer när hon går?

      Det ser faktiskt helt bisarrt ut. Kan hon gå? Eller går hon och håller i dem?

        huvudsaken att hon ser smal ut

        Jag blev lite inspirerad och ska testa köpa stl 30 i nästa jeans fastän jag är stl 28 :))))

    Tycker det är orimligt hur mycket skit Sandra B får för sitt föräldraskap medan Egoina absolut klagar mer?

      Tycker mer att det verkar som att hon vill göra en grej av att bara vilja ha ett barn, då hon skrivit liknande tidigare. Det är liksom inget konstigt att bara vilja ha ett barn, eller jo, enligt normen, men lite löjligt att skriva om det som om det vore märkvärdigt.

        Menar mer allmänt än just det här inlägget. Sandra verkar verkligen njuta av sitt föräldraskap och livet med Didrik men ändå dyker bittra kommentarer upp stup i kvarten, medan Egoina klagar på det mesta men inte alls möts av samma shit storm. Tycker att det är skumt.

          Men klagar Egoina verkligen så mycket? Hon skriver om sömnbrist, svårt att hänga med när sonen springer iväg… Det är väl rätt normalt att man tycker sådant är lite kämpigt när barnet är i just den åldern? På instagram brukar hon lägga upp videos från vardagen där alla verkar glada och nöjda liksom… Varför måste man försköna allting? Måste man älska när ens barn har kissat på gardinen, ätit upp kritor, slängt glas i golvet?

          Så tycker inte jag. Tycker Egoina verkar njuta mer av att ha barn. Men tycker annars man kan inte jämföra. Alla har sin resa att ta sig igenom detta liv. 😊

          Sandra verkar väl absolut inte njuta av sitt föräldraskap? Dock tycker jag hon verkar vara en bra mamma som är ute och leker på lekplatser med barnet i princip varje dag, men att hon tycker det är kul och njutbart kan väl ingen anklaga henne för.

            Hon skriver hela tiden om saker hon tycker om. Skrev senast typ igår att varje kväll längtar hon efter när sonen vaknar.

            Sen verkar hon också frustrerad över annat.

            Egoina verkar också både njuta och tycka det är jobbigt. Som typ alla världens föräldrar då, fast i lite olika grad?

      Sandra får mer skit för att många är så avundsjuka på hennes liv och har varit det sedan NY-tiden. Kolla på fb. Folk fiskar efter att hitta skit hela tiden, vidriga kommentar som ska antyda att hennes barn har funktionshinder, att hon är missbrukare m.m. Luktar jäkligt starkt av avundsjuka…

        Mamma-mafian. De älskar att anmärka på andras föräldraskap.

          Hänger det verkligen en stor mamma-maffia på fb?

        Nej man är inte avundsjuk bara för att man ifrågasätter. Det kan vara det mest uttjatade argumentet någonsin.

      Tycker inte E klagar något. Att reflektera och tycka vissa saker är utmanande är inte att klaga i mina öron. Tycker hon verkligen går all in o njuter av föräldraskapet.

        Håller med dig, det är verkligen inte att klaga. Däremot verkar det vara en populärt att göra en grej av att vara en ”skön” (i brist på bättre uttryck) förälder. Man ska liksom ge uttryck för att vara lite nonchalant.

    Hoppas på ett roligt ÖS senare idag…………

      fan det är bara tisdag ;(

        🙁

      Försökte läsa, men det är en betalvägg.

      Inte läst hela artikeln men det är fel fokus där från början med ”mammabloggaren i kritikstorm” – snarare borde fokuset ju handla om att ”mammabloggaren” anklagas för bedrägeri mot framförallt kvinnor när tre insamlade miljoner försvunnit från ett projekt hon startat. Jag vet att det kan låta som en petitess men nu får ju ”drev mot den oskyldiga mammabloggaren som bara ville väl” vatten på sin kvarn istället för att de ~ 1000 personerna som blivit av med pengar nämns…

    Så sjukt hur V och N helt bara kör på som ingenting, ingen kommentar eller något om allt som kommit fram och att folk känner sig lurade osv. Märkligt beteende tycker jag 🤔 men man hoppas nog på att det ska dra förbi och folk ska gå vidare …

    Jag har verkligen levlat upp i att don’t give a fuck. Det är helt underbart!

      Samma här. Underbart!

    jag har tre barn och alla tre är olika individer. Konstigt vore ju annat. Även om barnen är olika så har man ju lärt sig en hel del i sitt föräldraskap som är användbart för alla tre. Samtidigt som man hela tiden hamnar i nya situationer för att de är just olika och har sätt att hantera saker och ting på.

      Känns liten med 2 barn..

        92 kvadrat på 3 pers ska nog gå bra..

        En trea på 92 kvadrat för en ensam mamma med två barn under två? 😅 Tror de får plats. Hade dock haft PANIK med så låga balkingräcken och två små barn. Men är å andra sidan höjdrädd.

        Alltså haha, jag undrar ibland vad folk tänker? Hur är 92 kvm litet för två små barn och en vuxen? T.o.m. två vuxna hade inte vart något direkt problem.

      Husen på bilden är exakt samma som från hennes insta så bra grävt!

      Var det bara två sovrum eller missade jag något…?

        Nej, du missade inget. Men inte direkt ett problem. Första månaderna/året/åren brukar ju bebisar sova med föräldern ändå. Sen kan ju barn dela rum utan större problem tills de blir lite äldre. Och sen kan man ju alltid flytta när det väl behövs tillslut. Men hennes son är väl inte ens två år än, så de har ju många år på sig innan det blir ett problem.

      Tror inte det, tror hon köpt i det andra tornet (Torsplan 8). Ser ut så på hennes bild.

    Har levlat upp i att levla ned.

    När skiten mötte fläkten i WoA, alla underviktiga influencers: ”phu!”

      😂

    Jag har levlat på jobbet. Från att plugga till fritidsledare till att få tjänst på ett fritidshem till att plugga till lärare och innan examen byta jobb till att jobba med barnverksamhet för att nu till hösten få starta upp en helt ny verksamhet.

    Tycker du är on point. Vem vill inte mysa i ett hus i Frankrike med sin familj och samtidigt kunna jobba lite och sen gå ut på härliga middagar och ha barnvakt. Jag skulle så gärna vilja kunna få till det och ha råd 😅 Få förunnat. Men inte fasen slänger jag in bittra kommentarer om att en måste ääääälska att vara förälder och njuta varje sekund. Känner igen mig mycket i det Sandra skrivit om sitt föräldrarskap minus att jag inte haft någon depression. Vissa älskar att vara i en mammaroll vissa gör det inte älskar dock inte mitt barn mindre för det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.