Nya boenden

Bildkälla: Molly Rustas Instastory

Molly Rustas hade en frågestund för några dagar sedan, där hon berättade att hon var på jakt efter ett eget hem till sig, sonen Charlie och lilltjejen i magen.
Nu verkar hon både hittat och slagit till på en lägenhet, och det får man ju bara gratulera till! Ni är många som tycker det ser ut som tornen vid Torsplan, men än så länge har hon inte delat mer än så här.
Tidigare har hon bott i Dalarna hos sina föräldrar, men nu är hon alltså tillbaka i stan. Jag hoppas den lilla familjen ska trivas! 🙂

Även Therese Lindgren har nu visat bilder på sitt och Anders nya boende, som de flesta redan hade googlat fram tack vare alla unika detaljer som hon delat med sig av på sociala medier. 😉
Huset verkar supermysigt och jag är avundssjuk på alla som har träbjälkar i taket, då jag tycker det är SÅ fint!
Klicka antingen på länken fhär ovan ör att komma till hennes Youtubevideo, eller så får du nöja dig med bilderna här nedan.

Bildkälla: Unik fastighetsförmedling

93 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Visst är det skönt när man kan titta och tycka att det är jättefint – men inte det jag vill ha…

   Många skulle nog ha lite svårt att bo sidlänges, men vad gör man inte för att få leva i stan. Man får ta det som erbjuds när det kommer till Sthlm.

    Hahahaha

   Varför skulle det vara något du ska ha? Är ju andra personer som precis köpt det så är ju inte ens aktuellt att du ska ha det 😂

    Det är skillnad mellan vill ha och ska ha…
    Dessutom skrev jag ”inte vill ha” så jag förstår inte riktigt vad du menar.

   Jaha, först jätteintensivt med kommentarer från bloggbevakning, Molly resp Ross (stackarn allvarligt talat). Sedan tvärtyst, här försöker man tjäna pengar på än det det ena än det andra osmakliga sättet. Bland de värsta kålsuparna är också i fallet Eric Saade och Hanna Schönberg. Så himla osmakliga! SÅ billiga!

  Therese har ju sagt flera ggr att hon inte vill berätta vart de ligger pga adressen ska läcka, så delar du adressen från mäklaren ? Lite osoft

   Du har hört talas om Ratsit och Mrkoll? Om någon vill hitta en adress gör dom det så det spelar väl ingen större roll.

    Absolut men att skriva ut den på en av Sveriges största bloggar. Lite osoft

    Men då kan ju dom som är nyfikna hitta den själva. Bara för att det finns tillgängligt behöver det inte delas.

     Egentligen måste jag källhänvisa med länk, men jag tog bort den för den här gången.

      Wow du är verkligen så himla generös och omtänksam.

    Går att ta bort det därifrån ☺️

   Jättekonstigt att inte mäklaren tagit ner annonsen om fastigheten är såld? De brukar ju vara jättesnabba med det.

    Vårat hus låg uppe en månad hos mäklaren trots att det var sålt.

     Ja, och det är märkligt

     Och vårat togs bort samma dag kontraktet skrevs, dvs tre dagar efter avslutad budgivning.

   är jag den enda som inte hittar annonsen på huset, eller adressen? 😛

   Hon har ju själv visat bilder OCH sagt att de köpt ett hus från 1700talet, sånna hus finns knappt och säljs aldrig så tar EN sekund att hitta det huset… gör ingen skillnad om det står på bloggbevakning

  dom har inte skyddad adress så när dom adressändrar sen kommer det synas på ratsit ändå.

   skulle vara svar till anonyn 9:14 🤦🏼‍♀️

   Ja men de är ju såklart skillnad på när någon aktivt letar upp någon adress (psyko varning) eller när de fläks ut på en av Sveriges största bloggar ? //9:14

  Lite onödigt att lägga ut en länk direkt till mäklaren där adressen står, även om det är relativt lätt information att hitta behöver man ju inte peka folk direkt dit.

  Så glad för Mollys skull! En självständig kvinna som klarar sig utmärkt utan en man. Blir så glad när kvinnor kan köpa sin egna bostad utan att vara beroende av en man. Visste dock redan att hon kunde göra det. <3

  https://www.klarna.com/global/shop/creator/adelina-gashi/

  Så glad för Mollys skull! En självständig kvinna som klarar sig utmärkt utan en man. Blir så glad när kvinnor kan köpa sin egna bostad utan att vara beroende av en man. Visste dock redan att hon kunde göra det. <3

   Varför skulle en kvinna inte klara det?

    För att många kvinnor tjänar sämre än män, har varit föräldralediga med stor del förlorad inkomst . Vilket resulterar i sämre sparande (om ens något sparande alls) plus vid en separation så dras kvinnan med någon jäkla röv till man som roffar åt sig allt sitt och skiter i om kvinnan i sig hamnar på gatan. Typ så.

  fIxA gILlA kNaPpEn!! har ingen skrivit än, är förvånad. 😅

   Du skrev det precis.

    Ja jävlar du! 😅😅

  Fannidays startar ett drev mot en tjej som skrev en ful kommentar. Kommentaren var absolut hemsk, men att lägga upp personens användarnamn på stories… Flera personer har gått in på tjejens Instagram och kommenterar. Verkar vara en tjej som inte mår så bra och är sjukpensionär.

   Helt rätt gjort av Fannidays. Kan man inte stå för det man skriver så ska man hålla käften eller ha så mycket insikt att man inte ska ha tillgång till sociala medier.
   Det är många människor i världen som mår piss men tar inte ut det på andra, plus sjukpensionär har ingenting med saken att göra

    Det är ju dock väldigt uppenbart att den kvinnan inte är fullt normalbegåvad.

     Och? Betyder det att man har frikort att skriva till sörjande föräldrar att ”det är rätt att deras barn dött och förhoppningsvis gör nästa det också”?! Om inte personen kan kontrollera sig själv och har typ IF så bör det finnas personal eller god man som hjälper henne hantera vett och etikett på nätet. Det hon skrev kan ses som ett hot och det är olagligt att hota människor oavsett vad man har för diagnos.

      Men snälla. Att ha en funktionsnedsättning betyder inte att du är övervakad 24/7. Du har inte heller några restriktioner för telefon och internet etc. Om du som normalfungerande (för jag antar du är det) inte kan tycka det är onödigt att hänga ut och starta ett drev mot denna kvinna tycker jag du har ganska stora problem med. Kan se hur samhällsklimatet ser ut som det gör!

       Men förklara då vad för funktionsnedsättning denna kvinnan ”uppenbarligen” har?
       Självklart KAN man vara övervakad 24/7 om man har en funktionsnedsättning som gör en aggressiv, våldsam o.s.v. och bor på ett boende speciellt skapat för personer med sådana besvär. Har du aldrig hört talas om sådana LSS-boenden?
       Men det är DU som babblar på om hon är så funktionsnedsatt så du kanske vet vad hon har för livssituation? Jag tog bara en snabb titt på hennes profil och tycker själv inte det är så enkelt att bedöma exakt vad för issues en person har baserat på några foton.
       Att låta folk härja med hot och aggressiva meddelanden på nätet – det är ett stort samhällsproblem anser jag!

        Även fast du bor på ett LSS-boende har du fri tillgång till din telefon, det är inget fängelse. Släpper denna diskussion, vi kommer ingenstans. Trevlig dag!

        Har så svårt för att folk å ena sidan tycker att människor med grav funktionsnedsättning ska ha samma rättigheter och behandlas som helt normfungerande människor men så fort det pratas om skyldigheter så är det locket på? Självklart ska man ha stor förståelse och mycket sympati för att alla är olika, men beter man sig så illa som hon faktiskt gjorde genom att skriva så, så kommer hon snart märka att det är inte okej (även om jag såklart önskat att hon haft någon i sin närhet som lärt henne det sedan tidigare). Även människor med if/npf/nästan vilken annan funktionsnedsättning som helst kan lära sig vad som är rätt och fel – även om vissa verkar tro att det ska daltas till oändligheten.

        Obs: jag tycker absolut att alla ska ha samma rättigheter, men då kommer även skyldigheterna på köpet. Jag menar alltså inte att människor med if eller andra funktionsnedsättningar inte skulle ha några rättigheter. Det är hur andra diskuterar kring det jag ifrågasätter.

        Det är ingen skillnad på kvinnan som kommenterat osmakligt om att Fanniday firar sin döde sons 2årsdag och drevet som spekulerar om eventuell psykisk sjukdom eller IF.
        Ja kvinnan utryckte sig helt galet, men det gör henne varken till ett psykfall eller till en dålig människa.
        Efter att ha tittat på Fannidays ig och läst kommentarerna undrar jag över hur sonen kan skapa ett sådant engagemang hos människor som inte ingår i Fannidays närmaste krets. Att Fanniday uppmärksammar sin sons 2 årsdag och gör det till en fin ceremoni är en del av hennes sorgearbete och jag har lättare att förstå hennes reaktion även om den är hård.

   Det ursäktar inte. Man kan fan inte häva ur sig vad som helst hur som helst och det där en väldigt opassande kommentar.

   Är normalt emot hela uthängarkulturen, men hur dåligt personen än mår finns det ju verkligen inga ursäkter för att skriva till någon att man hoppas att personens ev kommande barn ska dö och att man själv ska se till det (dessutom till en tjej som redan förlorat ett barn och uppenbarligen inte mår så bra själv i perioder).

    Jo men när personen helt uppenbart inte är normalfungerande kan man kanske välja att släppa det, oavsett hur provocerande kommentaren är.

     Så om du blir hotad på stan, någon skriker ”jag ska se till att ditt barn dör”, så struntar du i det om personen har en diagnos?
     F skrev inget hotfullt eller elakt tillbaks, bara att det var ett vidrigt meddelande och att det sårade henne.

      Ja, när personen helt uppenbart har en funktionsnedsättning skulle jag ignorera och gå därifrån.

       Ett brott är ett brott. Otroligt naivt att tro att någon med funktionsnedsättning inte kan agera på sina hot. Nej nu tror jag inte att denna kvinna kommer attackera F på något vis i verkligheten, men att signalera att man är okej med att bli hotad är bara puckat. Beter man sig illa på nätet (eller i verkligheten) får man ta konsekvenserna.
       Om den hotfulla kvinnan har någon slags psykos eller annan knäpp just nu kanske någon i hennes närhet som följer hennes instagram kan reagera på kommentarerna hon fått och hjälpa henne söka vård och stöd.

        När man har en funktionsnedsättning kan det vara så att hjärnan inte är tillräckligt utvecklad för att förstå orsak och konsekvens. Men du verkar vara en riktig paragrafryttare utav rang, så du kanske inte förstår det.

         Nej jag tycker inte att det ska gå obemärkt förbi att skriva sårande och hotfulla kommentarer till en person som sörjer att hennes barn gick bort för 2 år sedan och spenderar dagen gråtande på en kyrkogård. Det är okej att folk säger ifrån och ber personen tänka över sina handlingar då. I bästa fall ger det henne en tankeställare.

          Fruktansvärd kommentar, men obehagligt med drev mot en person som kanske har diagnos IF. Blocka, ta bort kommentaren och ta det vidare om du vill, men onödigt och osmakligt att skapa drev. Oavsett hur dålig kommentaren var från början (och det var den)

          Okej, Fanni.

           Haha är absolut inte Fanni men tycker hon får för mycket skit här helt enkelt. Tänk att man kan ha en annan åsikt än alla som gillar att hänga henne för minsta lilla… 😉

         Hade just den här kvinnan inte haft någon form av konsekvenstänk eller fått lära sig rätt och fel hade hon troligtvis suttit inlåst, men de allra flesta gör inte det för de stjäl inte från butiker, hotar inte människor eller begår andra brott som man kan tänka vore lätta att genomföra om det fanns noll och inget konsekvenstänk. Allra oftast kan de lära sig vad som är rätt och vad som är fel, oavsett funktionsnedsättning.

         Det kan också vara en person med en antisocial personlighetsstörning och bristande impulskontroll. Att arbeta på t.ex ett gruppboende, LSS, SIS hem är ofta förenat med fara. Dom döms som andra vid ev allvarliga brott. Dock blir det rättspsykiatrisk vård I såna fall.

        Polisanmäl hotet då hellre än skapa ett drev?

         Hur är det ett drev? Fanni skrev väl inte att folk skulle gå till kvinnans profil och behandla henne som skit? Kvinnan skrev dessutom en lika hemsk kommentar helt öppet på Fannis senaste inlägg, så det var ju en offentlig kommentar inblandad. Är det Fannis jobb att plocka bort kommentarer så man inte ska behöva stå för vad man skrivit helt öppet på nätet?

          Lika hemsk tycker jag är att ta i, för den kommentaren ”man slutar väl fylla år när man är död” kan jag ändå hålla med om. Men osmaklig att skriva på ett sådant inlägg, absolut. Men långt ifrån att hota att man ska se till att kommande barn också dör, tycker jag. Sammantaget blir det dock inte så trevligt överhuvudtaget.

           Jag missförstod vad Fanni skrev, trodde kvinnan lagt samma kommentar i inlägget som i hennes pm, sorry!
           Överlag väldigt otrevligt och jag hoppas hon får sig en tankeställare och får ur sig ilska på annat sätt i framtiden.

  OT
  Men Ani jewels säljer alltså ETT örhänge, en bokstav för 650 kronor? Vad har de för anledning till dessa sjuka priser och VEM köper smycken från dem?

   Det kan ju inte gå bra för dem ekonomiskt??

    ”Under sitt första verksamhetsår, som är knappt sju månader långt, nådde bolaget en omsättning på nästan 20 miljoner kronor och en vinst på 4,6 miljoner, skriver Dagens industri.” 13 mars 2023.

     Obegripligt. Vem köper krafset, för de priserna dessutom?

    Bruttomarginal på 70% vilket är bra för detaljhandel.

   Har undrat sen de starta hur mycket kunder de har och vem som handlar därifrån?!😅

    Skulle vara så intressant att se köpstatistik därifrån😂😂
    Helt orimliga priser för super basic smycken
    Handlar hellre på & other stories ex isf

   De va inte snygga alls. Kändes bara klumpiga. Bokstaven var ok, men hänget…nope

  Eller hur man kan inte häva ur sig saker hur som helst på internet!

   Skulle hamna under kommentaren om Fannidays

  Influencer är visst ett riktigt jobb! Infuencer gör naglar och tar ett foto med matchande blombukett och har jobbat klart för dagen.
  Influenser är visst ett riktigt jobb! Influencer bakar bullar, fotar och skriver att barnen ska få nybakat och har med det jobbat klart för dagen.
  Influencer är visst ett riktigt jobb! Influenser åker på semester, tar ett foto, skriver åh vad det är härligt i fjällen, på Maldiverna, på rivierqn eller vart det må vara och har jobbat klart för dagen.

  Jag tänker så här. Vissa Influenser har riktiga jobb som tex Bianca med Caia, tv osv. Andra… lever det liv vi med riktiga jobb ser som vardagssysslor efter jobbet.

   Samtidigt, osannolikt att man ska ”lyckas” klara sig på det – på så sätt ganska riskfyllt att satsa på. Och de är aldrig 100% lediga, måste alltid tänka ut content och göra content. Och att bli igenkänd och ta kommentarer om allt möjligt i ens liv.

   Missförstå mig inte. Jag tycker det är (för) mycket pengar för väldigt simpelt jobb, jag tycker hela konceptet med influencers är problematiskt på många sätt. Men jag kan inte heller riktigt göra narr av det då baksidorna med det gör att det är ett något jag aldrig hade pallat göra själv, trots att det är lättjänade pengar om man är en av de som lyckas.

   De tjänar ju inte pengar på att lägga ut om bullar, naglar osv. De behöver ju ha samarbeten för att tjäna något och det är nog en del arbete med att antingen hitta samarbetspartners om de inte hör av sig själva, komma överens med en samarbetspartner om vad man ska ha för utbyte, se till att samarbetspartnern blir nöjd och publicera innehåll från samarbetspartnern. Fakturera samarbetet, bokföra osv. Det är ju inte endast att åka på semester och att baka bullar som är deras jobb. Även i det fallet så är ju allt stageat, så det är ju inte bara att ta en liten semesterbild heller. Många lägger nog ganska mycket tid på att få till den perfekta bilden. Både att hitta ett bra ställe, få till en bra bild, redigera bilden osv.

   Samtidigt, om folk slutar följa dem har de inget jobb längre. Så det är ju ett risktagande.

  Det gick ganska snabbt att kolla mäklaren Bronzens senaste sålda objekt och sen kolla Google Maps för att se att det inte är tornen Molly köpt lägenhet i, utan i närheten men 57 kvm för närmre 6 miljoner. Hur ska hon plus 2 barn få plats på den ytan? Konstigt prioriterat att stanna i stan på liten yta när hon kunde köpt betydligt större för samma summa utanför tullarna.

   Molly har inte köpt något på 57kvm. Hon verkar ha köpt en 3a på närmare 69 kvadrat alldeles bredvid norra tornen☺️

    Konstigt att hon isåfall har samma utsikt som ägaren av torsgatan 68.

     Är det verkligen intressant vart Molly ska bo och exakt hur många kvadratmeter? 😃😅

      Jo fast oftast så kanske man bor ensam med 2 barn i en 2a pga att man inte har råd med större. Men Molly har ju råd med större om hon hade kunnat tänka sig att pendla 5-10 minuter extra, men har ändå valt att bo så – helt självmant. Mycket märklig prioritering enligt mig och nog många andra.

       Jag fattar inte detta? Hon har prioriterat att bo centralt och mindre och då har hon säkert anledningar till det? Du kanske inte hade gjort det men det är inte ditt val, så ej en märklig prioritering utan en högst personlig prioritering?

     Menar du den som såldes för en vecka sedan? Visst, Molly kanske lägger upp bilder och stories som är en vecka gamla, men ser ut som det hände igår. Förstår inte riktigt vad poängen med det skulle vara 🤷‍♀️

      Men allvarligt, kolla bara Google Maps och slå upp adressen så ser du att utsikten är densamma. Hur oteknisk och envis är du människa?

       Finns ingen anledning att vara otrevlig.

   MEN HUR SKA DE FÅ PLATS?

    Hur många kvm tar du när du står upp, sitter eller ligger ner? Det är inte så svårt att bo på en mindre yta, bara samla inte på dig en massa skit som tar plats. Fler borde bo mindre med tanke på miljö.

     Vi bor fyra på ganska liten yta och det går nog bättre än du verkar tro.

    Fattar inte folks absurda besatthet av storlek på boende? 😂

    Men hur ska de inte få plats?! Hon har en ettåring och en nyfödd bebis, behöver alla ha ett varsitt rum eller vad menar du? Hon är ensamstående och bor i Sthlm, samt har valt att bo centralt. Tror du hon kan bo på 100 kvm eller vad tänker du är rimligt? Hur mycket hade du haft råd med egentligen?

     Hen vill bara skryta med att hen är en mycket bättre, mer osjälvisk person eftersom hen bor i en förort.

      Jag bor inte i en förort utan centralt i ett 400 kvm stort hus med pool och 3 garage. 🙂 men hade jag haft samma budget som Molly så hade jag valt att bo större men inte lika centralt pga att barn behöver plats, typ ett eget rum, för att växa upp och leka? Samt att man kanske hade velat ha ett eget rum? Sen hade hon ju t.o.m. kunnat få ett gästrum för den summan vilket hade underlättat om man nu ska vara ensamstående med så små barn och kanske hade behövt hjälp av vänner och familj eller barnflicka?

   Men herregud vad överdrivet, klart de kommer få plats. Vi bor tre personer, jag, min sambo och vår bebis, på 38 kvadrat och får gott och väl plats. Folk är så bortskämda nu för tiden. Vi FåR iNtE pLaTs!!! Men jävlar vad det ska tjatas om klimatet liksom.

  Och Lovisa W söker en liten lägenhet på 50-100kvm 👍🏻

  Man undrar ju lite vilken verklighetsuppfattning Therese har när hon säger att dom ska flytta till en annan stad och huset ligger i en av Stockholms kommuner…

   Vad menar du? Stockholm stad är en kommun. Menar du Stockholms län?

   Haha, en person som en galen verklighetsuppfattning, en som inte förstår skillnad på kommun och län. Jag kan lägga in mig själv som har dyslexi. Så får alla varsin utmärkelse i någon form.

  Den där Rustas, vad har hon egentligen gjort för att ha pengar?
  Only Fans?

  Jag hittade Therese Lindgrens hus, wow, 10 miljoner. Inget litet pris, hon sa också att den kostade mindre än vad dom räknat med…herregud. Snacka om att hon inte är relaterbar längre. Huset är vackert och ligger lugnt till men jag hade känt mig jätteorolig för att sova där själv som Sveriges största influencer. Dessutom ligger det fortfarande i Sthlms kommun som hon sa att det inte gjorde.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.