Inga toppenrecensioner för Joakim Lundells ”Canceled”

Betyget blir idel ettor och någon enstaka tvåa.
Aj, aj, aj…
Expressen är den enda tidning som har någonting positivt att säga om filmen.
Kanske inte drömstarten på den framtida USA-satsningen?
Jag är dock övertygad om att Jockes alla fans kommer göra även den här filmen till en framgång, och det är den stora anledningen till varför man inte ska bita den hand som föder en, hur mycket man än vill ta avstånd från rollen som ”influencer”.

67 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Väntat. Skulle ta betalt för att se den filmen.

      Har du sett den alltså?

    Katrin z kusin tycker han är sååå snygg

      Tycker kusinen att han själv är snygg eller tycker kusinen att Joakim Lundell är snygg?

    Föga förvånande med tanke på hur snabbt allt gått bara för att kunna fortsätta mjölka ur succén från den förra filmen. När de flesta filmer tar flera år från manus till inspelning till premiär så låter det ju inte rimligt att klämma ur sig en hel långfilm på typ nio månader eller vad det var han sa.

    Hollywood here I come…?

      Även storfräsare i film misslyckats ibland, det tillhör livet!

    OT – ska vi skicka gratulationer till Ross Andrew på 40-årsdagen?

      Han må vara 40 år till åldern, men i sinne och själ är han inte en dag äldre än 18 år.

        Har du träffat honom?

    OT men kan vi ha en diskussion om influencers och klimatet. I detta fallet Sofi Fahrman som är så provocerande världsfrånvänd. Hon flyger jorden över och konsumerar enorma mängder och sen ska hon OCKSÅ till Grönland för att titta på den ”fina naturen”. En miljö som majoriteten av oss och våra barn aldrig kommer få uppleva eftersom den inte kommer finnas kvar. Är det bara jag som tycker att det är otroligt magstarkt? https://sofifahrman.elle.se/sofi-fahrman/greenland/ Att personer som inte tar sitt ansvar någonstans när det kommer till klimatet (annat än i detta fall kränga massa badkläder som man lite fluffigt pratar om som hållbara, I call BS), dessutom är influencers och aspirerar på att inspirera andra människor att göra samma sak. Blir förtvivlad.

      hehe är det något sätt man kan ana att sofi är gift med en miljardär är det genom hennes otroliga resor. inte vanliga svensson-resor inte, utan det är att segla segelbåtar på race runt italien eller klättra på isberg på grönland etc

        Undrar lite hur kvinnor som hon och Nathalie S t ex alltid lyckas pricka in de rika snubbarna? Betar de av miljardärslistan eller vad har de för strategi?

          Vet inte om Nathalies kille Micke är så mycket mer än pengar. Flörtar och kladdar på andra och ser ganska oaptitlig ut för övrigt. Men japp miljardär förvisso och det räcker nog för N eftersom hon var på väg utför med personlig konkurs när dom träffades

          Man träffar människor i de kretsar man rör sig i. Inget konstigt med det.

          Kan vi prata om att hon numera ser ut som sin dotter i ansiktet? 😇 Doctor K som hon går hos har verkligen gjort ett otroligt jobb

            Bra och bra… där är vi viss oense 😋

            Dom går hos Stina Auer..

      Nej. Jag tror inte att någon svensk influencer påverkad klimatet nämnvärt bara för att de flyger. Däremot konsumtion av kläder/produkter som de också uppmanar sina följare att göra tycker jag är problematiskt. O att skaffa en massa ungar som är en otrolig påverkan på miljön. Det är inte Sofie Farhmans fel, eller nån annan influencers, att isarna smälter.

        Joodåå det är valfria influensers, ditt, mitt och alla andra människors fel.

          Tror du det på allvar? Att vi vanliga små människor är bovarna? Spelar ingen som helst roll hur mkt jag sopsorterar eller äter veganskt, allt kommer gå åt helvete ändå.

      Att många influencers är världsfrånvända tror jag att dom flesta kan enas om. Men ur denna aspekt tror jag, tyvärr, inte att Sofi sticker ut i sitt tankesätt. Hur många av oss vanliga samhällsbönder konsumerar inte fast fashion enbart för att något var snyggt just där och då, åker på skidresa utomlands trots att vi har snö så det räcker och blir över i Sverige samt bokar den årliga semestern utifrån bekvämlighet snarare än klimatet. Vill nog påstå att Sofi har samma ruttna klimattänk som dom flesta fast i en rikare tappning. Det rättfärdigar inte beteendet, men förändringen behöver ske på samhällsnivå och kan inte tillskrivas specifika influencers.

      Och Margareta Grääs tar flyget mellan Kalmar och Stockholm….

        Normalt

    Tycker inte om skräckfilmer så jag har inget att säga om just denna film. Har sett en hel del filmer i mitt liv och många har varit bra trots att filmrecensenterna sagt att den varit dålig. Samma sak tvärtom, filmer som har blivit lovordade av filmrecensenterna har varit jättedåliga.
    Bästa är väl att strunta i vad alla filmrecensenter skriver och skapa sig en egen uppfattning.

      Uhhh såg ”äntligen” på Shutter Island efter flera år och höll på att dö av tristess och tyckte den sög 🙂 Den filmen har ju varit så hype:ad och tror inte jag vet någon (!!) som sagt något dåligt om den. Men det är den haha!

        Du kanske inte fattade den

        Knappast en skräckfilm.

          Men sjuu-ukt obehaglig

      Håller med!!! La la land är en av de sämsta filer jag sett, såg inte ens färdigt. Och hur många Oscars vann den nu igen?

    Svårt göra skräckfilmer idag.

    Nej. Jag tror inte att någon svensk influencer påverkad klimatet nämnvärt bara för att de flyger. Däremot konsumtion av kläder/produkter som de också uppmanar sina följare att göra tycker jag är problematiskt. O att skaffa en massa ungar som är en otrolig påverkan på miljön. Det är inte Sofie Farhmans fel, eller nån annan influencers, att isarna smälter.

      Ja den här kommentaren hamnade lite fel 🫠

    Folk borde vara mera rädd för att inte misslyckas någonsin, det betyder att inte våga göra saker!

    I haveristernas Facebookgrupp kommenterade en person som varit involverad i Jockes förra film Feed och hade inte mycket gott att säga om Jockes medverkan. Bland annat verkar han ha tagit åt sig äran åt saker han inte alls haft mycket att göra med.

      Exakt så, han har ju inte gjort så mycket själv med filmerna men vill ta åt sig äran. Jocke får det att låta som om han själv gjort allt, och nu säger han tydligen att han har 3 miljoner följare iaf presenterades han så på tv4 häromdagen, och självklart nämnde han att han ”bott i trappuppgång” som han numera alltid gör i alla intervjuer haha. Det sades också att han tjänar stora pengar men inget om konkurser, skattesmällar etc. Jocke sa ju en gång att de måste fortsätta renovera huset för att tjäna pengarna på serien. De planerar säkert att sälja huset för många miljoner snart, han påstod väl eller det stod iaf nånstans att huset är värt 40 miljoner.

        Huset är inte värt mer än vad någon är villig att betala.

          Hur är läget?

            Läget på huset? Det ligger inklämt mitt i lindö och grannar åt varenda vinkel. De kommer aldrig få några 40 miljoner för huset.

            Jo tack det är bra. Hur är det själv?

    Ajdå, denna film skulle ju vara bättre än Feed enligt Joakim själv… då är han inte glad idag, men alla influencers som blev inbjudna att se filmen hyllade den ju i alla fall. Passande med ”ett rejält fuskbygge” i sammanhanget hehe, och Jocke hetsar till att folk ska köpa biobiljetter och försökte göra det till en tävling mellan städer om vilka städer som säljer mest, de som låg i botten ”måste stäppa upp” osv haha så ser man inga andra filmproducenter göra, och det är alltid ”Joakims film” fastän de är flera som jobbat med den, är väl flera producenter i alla fall var det så med Feed men Jocke får det att låta.. men visst kanske hans idé från början.

      Men. Anna Book tyckte filmen var jättebra
      Bra skådespelare m.m
      Hon o Roberto var inbjudna på premiären

        Johanna Bladh tyckte också den var super!! (Också hon inbjuden till premiären).

          Jag har också sett filmen, och kunde konstatera att jag inte tillhör målgruppen. Gen Z älskar förmodligen den. 🙂

    ”Idel ettor och någon enstaka tvåa” blir ju lite konstigt när betyget är 2 på majoriteten av bilderna i inlägget. Egentligen skitsamma, men rätt ska vara rätt osv.

      Det är bara ett krav på influencers, inte på de som skriver om influencers.

      Tre bilder med ett i betyg och två med två eller?

        Expressen, tvåa
        Filmtopp.se, tvåa
        Kulturbloggen, tvåa
        Svenska dagbladet, tvåa
        Aftonbladet, etta
        Dagens nyheter, etta
        Kultur, etta

        Får jag det till.

        Såg trailern och den var inget vidare. Är den i svartvit så gillar jag det inte.

      Du har helt rätt. När jag började skriva på inlägget så var majoriteten ettor, men allt eftersom jag fyllde på med recensioner så smög sig fler och fler tvåor in.

    Johanna och Edvin pratar länge om pro ana och smalhets i ditt senaste avsnitt samtidigt som de är sponsrade av protein.se

      Är det ett problem, menar du?

        Proteintillskott har absolut ingen direkt koppling till ätstörning… okej om det varit sponsrade av Nutrilettpulver eller så, men protein är superbra när man vill ÖKA i vikt. Så där ser jag inget problem.

          Protein.se säljer samma skit som nutrilett utöver sina proteinpulver..

          Men så säljer de ”Skinny” sås också….

      Och vad gör du för koppling i och med det?

      Vad gör det då? Protein.se är inte inriktade på viktminskning. (Finns säkert produkter för deff dock, men är inte samma sak).

        Måltidseesätrningen då?

          I samband med viktnedgång är det viktigt att undvika proteinbrist, därför är måltidsersättningen proteinrik.

        Deff och viktminskning är väl samma sak (men skillnaden att deff också har målet att bevara muskelmassa, men gissar att de flesta som vill gå ner i vikt vill det.)

    Protein bibehåller muskelmassa, stabiliserar vikten eller gör att man går ned i vikt.

    Gick du på premiären Camilla och vad tyckte du isf? ☺️

    Lycka till med Hollywood! Han fick mycket tid i P1 i vilket fall och lät någorlunda smart för en gångs skull. Ge folket vad folket vill ha vad väl hans devis och att hålla på sin integritet. Men det sista är väl lite sent på jorden eller? Om han inte flashar sina bilar, huset, barnen osv…är han då relevant? Omnipotent är han i vilket fall…och det han pitchade var tydligen inte så starkt…

    Undrar ju ändå vad den hade fått för recensioner om folk inte visste att det var Jockes film? Utan att ta parti så känns det som att han behöver motbevisa sig svärdotter mycket för att ens få en okej stämpel på saker han gör

    Varför har INGEN påpekat att Lundells film är en rak kopia på filmen Deadstream som släpptes förra året? Exakt samma premiss. Känner mig helt ensam i denna fullkomligt korrekta iakttagelse.

    Personen hela världen kretsar kring d v s Anna Book hyllade filmen, det kanske säger det mesta.

    Såg filmen igår på bio. Filmen bestod typ av en demon (förlåt hund) som sprang runt i ett gammalt hus, ett gäng ungdomar som alla är tysta när läskiga saker hände & en uppsjö av rädda ansikten. Det var typ det. Slutet var typ det sämsta.

    Varför tro att man kan komma till Hollywood bara för att man är stor i Sverige & lyckas göra filmer som säljer många biljetter? Hans fans går dit för att han står där & tar bilder med dem. Han är hypen, inte ”hans” film.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.