Resultatet av undersökningen

Igår frågade jag er vilka influencers ni vill läsa om, och här kommer resultatet.
Jag har även fått in hundratals namn under ”other”, som jag ska sätta mig och gå igenom, men de är alltså inte med här.

Störst intresse har ni för Bianca Ingrosso, med Isabella Löwengrip på en andraplats, medan Vlad Reiser och Laila Högfeldt återfinns längst ner på listan.

69 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Innebär det här att vi slipper inlägg om Monas universum? 😄

      Hur många har det varit som du tvingats ta del av?

        Fattar inte heller, men av anledning att typ 95% av alla här verkar störa sig på henne och allt hon gör något enormt.

          Skulle vara svar på kommentaren nedan..

        Jag tycker det ganska ofta är inlägg om Mona och att folk ifrågasätter varför det skrivs så mycket om henne 😅

      Hoppas. Hon och Magdalena Graaf, känns så himla tråkiga.

    Jag fattar inte varför så många vill läsa om Bianca Ingrosso?
    Hon är sjukt tråkig, ointressant och får ALLDELES för mycket mediautrymme!

      Tänker detsamma, fått nog nu och av isabella med

      Haha ja verkligen! Jag ville läsa mer om tvillingarna Lagergren. Vad hände egentligen med Stefan? Han bara övergav sina barn och skaffade ny familj? Hur ofta byter Angelica ”the love of her life”? Var det pga Jessicas gastic bypass som hon skiljde sig? Osv osv.

        Just sånt är väl skvaller… privata rätt hemska saker som påverkar familj å barn

        Skulle Angelica ha skiljt sig pga Jessicas GBP?

        Angelica o Pontus följer inte varandra på insta längre!!

      Fattar inte heller, kan väl omöjligt vara 14åringar här inne som röstat🤔

      Bianca inkl företag behöver ju onekligen granskas emellanåt …

      Fullkomligt ointresserad av B och allt hon pysslar med.

    Scrollar alltid förbi inlägg om Isabella. Tycker hon är aptråkig.

    Undrar varför det skrivs det så lite om Matilda Djerf i Sverige? Hon har 3 miljoner följare (Bianca 1,3 miljoner) och extremt framgångsrik

      Grejen med Matilda är väl att det inte finns så mycket kontroversiellt att ta upp kring henne. Jag kan ändå tycka att hon i jämförelse med många andra influencers håller viss integritet. Hon beblandar sig inte i drama och skapar ingen grund till skvaller. Personligen skulle jag kunna skriva en hel bok om hur mycket jag uppskattar att hennes företag är inkluderande utan att gör en stor grej av det, men sådana inlägg blir nog tråkiga i längden… om man nu kan bli trött på Matilda. Hon är grym.

        Ja förstår..men tycker ändå att det är konstigt att hennes framgång inte blir mer uppmärksammad i Sverige. Både Hailey Bieber och Kylie Jenner besökte hennes butiksöppning.

        Skulle vilja ha ett ordentligt gräv om familjen Djerf. Dom är alldeles för glada och gulliga för att vara på riktigt.

          The word on the street är väl att Matilda är den totala motsatsen irl och bokstavligen mobbar ut folk på arbetsplatsen.

            +1 på den. Har hört samma…

            Är det sant? Berätta mer

              Vet inte vad jag ska säga men ryktet har väl varit, och att man hört från vänners vänner som varit i kontakt med henne att hon är väldigt toxic. Hon har en cute girl fasad, är väldigt egocentrisk där allt ska handla om henne. Folk slutar hela tiden på Djerf avenue för att hon får folk att sluta för att de mår psykiskt dåligt… det är en hemsk plats att jobba på tydligen. Tydligen vill hon bara anställa ”fula” modeller också så att hon får va den fina..

                Det är så det blir inkluderande då

                Hon är god vän med Pernilla Nyrensten, som grundade Revolution Race. Också från Borås. Och Pernilla har ett riktigt dåligt rykte när det gäller personal så dom kanske är vänner pga att dom har sånt gemensamt.

                  Hon är också bra vän med Peg Parnevik ahha tycker det säger ganska mycket med

      Jag skrev i HT’s namn. Någon mer? 🙂

    Alltså, en bevakning ska väl inte vara låst mot personer ? En bevakning är väl utifrån vad som uppkommer och som är värt att lyftas fram ?

      En bevakning behöver ju heller inte vara bara seriösa granskningar utan andra, mer lättsamma inlägg kanske, men personer man finner intressanta? Eller har jag helt fel där?

        Absolut att det känns rimligt att skriva mer om en specifik person när något speciellt hänt. Men gillar när det är mer lättsamma inlägg också och då är det ju bra att veta vilka som är intressanta och inte!

    Skönt att fler noterat bristen på uppdateringar om Bianca.

    Det här kan ju inte ha varit annat än ironiska svar

      Ambitiös med ironin ändå om man klickar i sin röst ironiskt i en sån här omröstning.

    @bloggbevakning När kommer ditt inlägg om Vanja Wikström och World of Alidia?

      Det var ju ett långt inlägg med länkar till all möjlig information om vad som hänt för ett par veckor sedan.

    Tror inte det handlar enbart om att man vill läsa mer om dessa personer utan snarare att man vill se fler granskningar av dessa personer….?

    Jag tror folk menar att du ska granska Bianca mer och belysa problematiken hon medför till PRO ANA debatten. Speciellt eftersom Bianca själv vägrar att bemöta det. En gissning bara.

      Zzzzzzzz

      Hur exakt tycker du att en person som är sjuk i bulimi ska bemöta den debatten? Tycker Bianca granskas kritiseras analyseras hånas etc etc här var och varannan dag. Räcker inte det?

        Har inte sagt att hon ska hånas.
        Men att som hon gör, tjänar pengar på det hon gör och att hon konstant visar upp sin kropp ÄR INTE BRA FÖR VÅRA BARN OCH UNGDOMMAR

          Vad menar du ? Klart alla företagare vill tjäna pengar. Eller ska hon ge bort allt gratis eller 😂🤣 kroppar ser man överallt inte bara Biancas. Eller är det bara hennes kropp som är problemet?

            Nej, det är inte bara hennes kropp som är problematisk. Men hennes kropp är problematisk, eftersom flera företag, bla flera av hennes egna använder den kroppen i marknadsföring. Den typ av marknadsföring där kroppen spelar en högst central roll i bilderna. Det är avklätt och fokuserat på hur mager kroppen är. DET är ett stort problem.

        Tycker Bianca (och även Caia) kommer undan mycket och inte alls granskas särskilt mycket. Med tanke på alla hennes lögner, otroligt höga inkomster och märkliga beteende så bör hon väl granskas en del, inte konstigt hon förekommer en del här, ofta lyfts hon ju och hyllas mer dessvärre än blir granskad och får befogad kritik. Åsa och Emilio borde bli granskade också, och Vanessa. Även Lundells bör granskas tycker jag, där finns mycket att gräva i med alla företag, konkurser, huset osv. Ett rejält gräv om Samir vore intressant också, och om Bingo, Julia F, V Frisk och om Alexandras kille A som någon annan skriver om.

          Vem/vilkas höga inkomster?

    Då vill vi se lite granskningar om dom här nu. Tex Samir Badrans skumma affärer det står om på flashback och Kissies man/kille som fifflat med sitt bolag. Annars vill jag höra mer om Chloe Schuterman, ett föredömme för andra influencers.

      Sluta kalla henne kissie

        För oss som var med då är hon Kissie. Hon har dessutom inte lämnat den personligheten därhän, trots att hon låtsas vara någon annan idag. Allt lyser igenom.

          Dänhän?????

            Därhän. Sätt på dig glasögonen.

      Jag får hålla med. Vill inte höra att nån är gravid, det kan jag se på andra ställen. Jag saknar när bloggbevakning var mer ”granskande” och kritiskt

      Molimenti, ätstörningsinsta, Pontus R, sorls of Alicia, Isabellas lögner osv
      Vill jag ha ”gull” kan jag ju bara gå in på vilken influencer som helst

        Det roliga är ju diskussionerna i kommentarsfälten som uppstår under nästan alla inlägg. Inte så mycket gull i dem. Influencers har modererade kommentarsfält så de ger inte alls samma effekt.

      Hur är Chloe ett föredöme? 🤣

      CHLOE SCHUTERMAN, ETT FÖREDÖME? På exakt vilka sätt då???

    Önskar inlägg om

    -Vanja Wikström finns så mkt att gräva i där
    -Samirs snabba avhopp från mäklandet med välkända skummisar
    -gänget influencer bruttor i Sthlm med snortäta killar som möjliggör deras liv, men vars content handlar om att ”gå sin egna väg” ”va en boss babe” ”drömma stort å våga”
    (Inget fel att ha snortät kille såklart, men det är lätt att va stor flådig influencer när man inte behöver tänka på hyra å pension
    -Margaux… vad gör hon nu, hur går det
    -Molimenti!!!
    -vore också intressant om alla influencermärken med smink/skönhet -är alla verkligen legit? Gör dom unika egna produkter eller är det private label? Så många sånna märken som kommer kan jag inte tro att alla är ”på riktigt”
    -MLM influencers
    -tipskonton/konton med mkt reels där ALLT är snott från andra. Alltså inget content alls är gjort unikt av ”influencern”
    -Johanna Bladh å liknande ”hitte på” influencers
    -Therese L
    -Helen Torsgården
    -barn i soc medier(varför skrivs det aldrig om det, kan ge hundra konton i förslag till det grävet)

    Konstigt att inte Jocke och Jonna Lundell fanns med som alternativ att klicka i och rösta på som är två av våra största på sociala medier. Väldigt förvånad också att inte Anna Book kom högre upp. Sedan kan jag tycka att det är lite konstigt att önska särskilda personer att få läsa om jag menar, som flera skriver, det handlar väl om vad som händer och sker, vad som är aktuellt, och om någon gjort någon särskilt som är värt att uppmärksamma. Hellre sammanfattningar av flera än inlägg om vad Isabella eller Mona skrivit på sina bloggar. Granskningar om främst Lundells, Ingrossos, Wahlgrens och företag vore intressant.

    Fråga henne. Dessa lesbiska tjejers catfights, inte att leka med. Sett på nära håll.

    Hade velat läsa mer kritik gällande konsumtionshetsen som råder hos t.ex. Browfelicia, Margareta Grääs etc. Liksom alla influencers försöker ju kränga produkter kors och tvärs men just dessa två är extreeema. Varenda story hetsar om köp köp köp, så otroligt tråkigt och tondövt med tanke på miljöläget.

    Ja den var ju isf otippad

    Mer från poddar tycker jag,
    Samt från aktuella serier som är ibland, bachelor, gift vid första ögonkastet osv.
    Lite fler män också och inte bara då Daniel Paris o Bingo.. men känns som vi gett dessa tips tidigare, vi fick skriva vad vi önskade se mer av

    Var har du hört det?

      Någon skrev det i deras live på instagram

        Jaha oj? Jag såg bara på den här realitysvea insta

    Ingen som har skvaller om Amani Smith?

    Vänd på resultatet👍

    Och daniel paris i botten av listan där hen hör hemma 🙂

    Förlåt men Kenza så högt upp? Varför? Tråkigare människa får man leta efter 😴

    Jag känner att Kenza favoriseras grovt på denna bloggen. Nästan ingen kritik whatsoever.

    Vadan detta intresse för Bianca? Har vi inte hört till leda om hennes panikångest, ADHD, bulimi, kroppsfixering, kärleksliv, skönhetsingrepp och allt vad det är…?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.