Jon Olssons nya kärlek

Jon Olsson verkar ha träffat kärleken igen efter skilsmässan från influencern Janni Delér.
Hon heter Annette Haga, kommer från Norge och har 99 000 följare på Instagram.
There is room to grow alltså. Hur många fler följare tror ni hon har i månadsskiftet september/oktober? 250 000? Följer man Jon kommer man ju även vilja följa hans nya flickvän, eller hur?

Många är glada för Jons skull i kommentarsfältet men allt för många kommentarer handlar om att ställa Janni och Annette mot varandra, och då primärt deras utseenden. Uttryck som ”level up”, ”level down”, ”upgrade” och ”downgrade” förekommer flitigt och känns enbart toxiskt.
Paret har varit skilda ett bra tag och även Janni verkar ha träffat kärleken igen, så varför inte bara glädjas för alla inblandade?

57 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hur vet du att Janni har träffat någon?

      Följer man Janni och framförallt hennes syster finns det en del hintar. Hon dejtar Dick Axelsson, en föredetta hockeyspelare.

        Va? Är inte Axelsson ihop med Nina W?

          Nej.

    Jag kan inget om nån av dessa men gick in nu och alltså. Verkar va exakt samma typ av tjej. Inte så konstigt man brukar väl dras till det man gillar. Så onödigt då att jämföra😂 båda hur vackra som helst

      Ja, han har en ny blond bloggtjej och Janni håller på med en ny jock (sportkille alltså). Lite roligt.

    Äääsch ny tjej vs gammal, bryr mig ej! Men han har blivit snygg!

    Bryr mig noll. Är det någon som gör det?

      Uppenbarligen!

    Annette Haga verkar, precis som Jon, ha två barn och gemensam vårdnad med den andra föräldern.
    Och så bor de i varsitt land…
    Det blir nog en del logistik för att få det att fungera 🙂

      3 barn har hon 😄

        Aj då. Tyckte mig se två men ok.
        Kanske det är med fler än än pappa också för att det ska blir mer utmanande att få ihop vardagen?
        Jon har i alla fall bara två barn och en mamma att förhålla sig till 🙂

          Vad fint att du letar problem istället för att bara vara glad för deras skull.

          Ja tänk, kanske alla barnen har olika pappor, de kanske också är adopterade och har fått kontakt med sina biologiska föräldrar som de nu vill spendera lika mycket tid med som med sina juridiska föräldrar, för att lära känna sitt ursprung liksom, dessa föräldrar kanske också är skilda, så det blir plötsligt fyra olika föräldrapar att förhålla sig till, och tänk om alla barnens pappor bor i olika länder? Och de biologiska föräldrarna i varje par också bor i olika delar av världen? Plötsligt har barnen typ tio olika vuxna som de behöver få tillgång till, så himla påfrestande, och allt är Jons fel 🙁

            Ja, stackars Jon om det blir så komplicerat.
            Jag har inte fått intrycket att han är så väldigt bra på att hantera många saker samtidigt.
            Janni var nog bättre på sådant…

        Hon visar bara upp 2 barn, vart är det 3:e?

          kanske inte instagram-snygg ? Eller nåt, kanske svarta fåret. Kanske helt enkelt inte vill vara med på bild.

          Vilken konstig fråga…

          Tredje barnet är ett bonusbarn. Hennes tidigare sambo har ett barn från ett annat förhållande.

        3 barn med 2 olika pappor

        Två barn….. Mannen hon var gift med hade tre barn. två med Annette och en med honom träffade han under Paradise Hotel eller något liknande

      Uppenbarligen!

      De får ju köra barnfritt samma veckor.

        Dels kan ju den andre föräldern också ha önskemål kring det, dels är det sällan görbart eller aktuellt att ändra veckor så fort nån träffat ny partner.

    Ibland undrar jag vad det är för fel på mänskligheten när det kommenteras på det där sättet :S

      Keyboard warrior var i alla fall kul. Folk är ju inte kloka. Varför är man så elak?

    Jag trodde det var Therese Lindgren när jag såg den där bilden 😱😂

      DET hade ju varit mycket roligare!!!!!

    Varför skriver man en kommentar om någon annans utseende, speciellt när man inte är aktuell för ett förhållande med personen man kommenterar utseendet på…

      Därför att vi fortfarande, ja inte du och jag då, utan vi människor, är fascinerade av människors skönhet. Det helt sjukt. Varför är vi så här?

    Jag har ingen aning om någonting, men de två på bilden var två snygga människor men samtidigt spelar det någon roll? Ja, antagligen.

    Någon som vet var Jannis tshirt/tunika kommer ifrån? https://www.instagram.com/p/Cwnp-uetDwu/

      Från hennes eget märke, c’est normal! Kanske inte är släppt än dock, det har jag inte koll på.

    Varför sitta och jämföra två snygga tjejer, båda är ju riktiga skönheter! I mina ögon är Jon inte det minsta attraktiv, tycker han har något feminint över sig, så han ska bara va tacksam att han kan få så vackra kvinnor!

      Vadå ”ska bara vara tacksam”? Han har inte skrivit något om utseenden alls Du däremot verkar ha hakat upp dig på hur han ser ut. Konstigt.

      … varför antar du att Jon inte är tacksam? Fett skum kommentar

      Om han fick en ful kvinna då behövde han inte vara tacksam? För kvinnor som inte är vackra är inget som någon man ska vara tacksam för?

      En fråga till, ska ingen kvinna vara tacksam att få vara med Jon för att han ser feminin ut och inte det minsta attraktiv ut?

      Mycket märkligt att likställa att vara vacker med att vara ett kap. Jon kan ju vara en fantastisk person som är en fröjd att umgås med, medan de vackra tjejerna kanske har riktigt kassa personligheter. Men oavsett ska HAN vara tacksam? Sen är ju inte din åsikt om vem som ör attraktiv objektiv sanning heller, men det känns sekundärt.

    Du kunde inte strunta i att även du uppmärksamma utseendet? Du vore en förebild om du struntade i att nämna utseenden i din skvallerblogg.

      Du ser inte poängen i att uppmärksamma och kritisera skadliga beteenden för att mana dem som skriver sådant här till introspektion, samtidigt som den stora massan kanske också får en tankeställare och avstår nästa gång det kliar i fingrarna?

    Tja, 103 000 just nu (klockan 11.52) Så siffran stiger definitivt 😉

    Oj, det är väl Jannis kompis från Nelly tiderna?

      Ja! De syns ihop om man skrollar ner bland nya tjejens reels

        Aha jag såg det på youtube i en vlogg. Känns lite osmakligt med en gammal väns fd man tycker jag. Det kanske är äkta kärlek men hon verkar bara så osöker i videoarna… tittar mycket på Jannid och ser rätt opererad och förändrad ut. Bara det inte är wannabe och osäkerhet som gör hon tar hand om Jannis ex…

    Fattar öht inte hur man kan attraheras av Jon, tycker han har ett vargliknande smajl och verkar ganska oskön generellt.

      Om man har ett vargliknande smajl då kan man räkna med att ingen attraheras av en?

        Huruvida andra eventuellt gör det vet jag ej, men JAG gör det definitivt inte.🥶

          HUR fattar du egentligen inte att någon annan är det? På vilket sätt fattar du inte det? Vad rör upp tankarna för dig så att det närmast blir dig obegripligt?

            Nu valde du själv, som dessutom ovan undrade ”varför är vi såhär” (beträffande människors fascination av skönhet) att enbart fokusera på det faktum att jag skrev att jag tycker han har ett varggrin (vilket för mig inte enbart syftar på den estetiska biten)

            Att jag skrev att jag tycker han verkar oskön som person, (bildat på den uppfattning jag fått av honom (de facto irl)och hur han verkar vara som person och uppför sig mot andra människor) gick dig tydligen helt förbi..

          Hur många par ser man inte dagligen där
          man själv inte attraheras av mannen? Är väl verkligen inte förstå att man dras till olika personer, dessutom kan man se någon och kanske inte tycka den är den snyggaste man sett men sen när man lär känna den så kan det uppstå attraktion oavsett. Tror knappast all attraheras av dig eller din partner (om du har någon)

      Inte min typ alls, men ser ändå att han är attraktiv i mångas ögon. Normalsnyggt utseende, väldigt vältränad, otroligt framgångsrik med en flådig livsstil och skämmer bort sin partner rejält, snäll och mysig. Tyckte så synd om honom när han blev dumpad, han var ju helt förkrossad stackarn. Härligt att han hittat en ny kärlek!

      Tur han inte är intresserad av dig då.

    ”De har varit skilda ett bra tag” – jaså? Jag kollade och det var förra året de gjorde slut. I min värld är ett år ingenting för att komma över en relation. Men vissa är ju bra på att studsa tillbaka och det känns som de kan bli ihop med i princip vem som helst. Inga själsfränder att tala om alltså…

      De gick ut med det offentligt för ett år sen men hade separerat några månader innan dess. Tycker inte det är för snabbt att börja dejta någon ny, så länge man tar det lugnt med att introducera barnen för nya osv.

      Ett år är ganska länge, och att separera var väl något de tänkt på ganska långe antagligen. Men är man fortfarande kär och är den som blir lämnad så är kanske 1år inte så mycket. Men ja vi alla är olika såklart.

    Tror de båda tycker det är helt sjukt skumt vad folk kommenterar och verkar tro sig veta 😅
    Lyssnar man på two of a kind så är det rätt tydligt att de gått vidare för längesen och att de unnar varandra att få dejta nya!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.