Är det här ett nytt mode?

Går man alltså runt med byxorna så här? Uppknäppta? Är det ett nytt mode för alla, eller bara för om man är gravid?
Byxorna borde väl ramla ner, oavsett? Eller sitter det någon typ av brett resårband i midjan, under tröjan?

Bildkälla: Petra Tungården Instagram

Bland det märkligaste i vardagsklädväg jag sett på en influencer tror jag…

129 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Ja hur gravid jag än hade varit hade uppknäppta byxor aldrig funkat på mitt jobb iaf

   Nu kräver Nikkis kille, via exontheph, att få vara med på förlossningen för det är minsann hans barn. Alltså omg! En förlossning är så oehört känslig och inte någonsorts underhållning. Ska hon ligga med fittan i vädret framför en person som hon avskyr och inte vill ha kontakt med. Det är det sjukaste kravet jag någonsin hört 😂

   Nu kräver Nikkis kille, via exontheph, att få vara med på förlossningen för det är minsann hans barn. Alltså omg! En förlossning är så oehört känslig och inte någonsorts underhållning. Ska hon ligga med muttan i vädret framför en person som hon avskyr och inte vill ha kontakt med. Det är det sjukaste kravet jag någonsin hört 😂

    Vet han inte om att han inte kan kräva det? Inte ens om de var gifta skulle han kunna kräva det. Eller om hon var hans surrogat.

    ja men vem vill missa sitt barns födelse? lite trött på alla som alltid är på mammans sida hela tiden

     Vem hon vill ha där på förlossningen är ju upp till henne men att hon inte vill ha kontakt med honom efter förlossningen heller?! Grattis, han är pappa till ditt barn, väx upp och sätt barnet först.

      Nu vet vi inte vad som har hänt men mår hon dåligt av att ha kontakt med honom ska hon givetvis inte ha det mer än vad som kräv. Man kan ta det som gäller barnet på sms och inte ha kontakt i övrigt. Så gör jag med barnens pappa. Vi träffas ibland på barnens avslutningar osv men då är alltid mina föräldrar med så jag inte blir själv med honom.

       Oavsett så borde de hålla det privat. Allt måste inte delas med hela Sverige. Samtiden är mer än skev alltså.

        Det är Andreas som skickar in deras konversationer till Nessa. Undrar vad det är han behöver söka hjälp för som hon pratar om.

         Pratar inte bara om det som delas hos nessa. Det som delas där får väl nessa själv stå för, speciellt om nicci har bett henne att inte dela meddelanden som han skickar eller vad nicci säger till henne. Men eftersom det ligger kvar på hennes storys så misstänker jag att ingen av dom har bett henne ta ner det.

     Ja för att pappan ska få se sitt barn födas ska vi tvinga mamman att vara naken och i en extremt utsatt position med honom i rummet. Du är ju sjuk i huvudet.

      Det verkar ju dock som att de hade kommit överens om att han skulle vara med på förlossningen senast de hade pratat om saken (för typ en vecka sedan eller vad de nu hade skrivit, läste på Nessa story), så att han utgick från att han skulle få vara det var ju inget konstigt, då inget hade ändrats dem emellan sedan dess, mer än att Nicci hade ”tänkt över saken”. Vad ”med på förlossningen” betyder kan ju vara olika också, antingen att man är med i rummet eller finns tillgänglig i närheten för att kunna träffa barnet när det fötts, har väl inte framkommit var överenskommelsen de gjorde för typ en vecka sedan var. Men oavsett så är det ju inte konstigt om han utgått från att det kommer bli så som de kommit överens om, och även om han verkade vara besviken tycktes han ju acceptera hennes val utan att bråka om saken (kan ha läst meddelandena med ”fel” ton såklart och missat det i så fall), och som jag minnas deras konversation som Nessa delade så går han ju till och med med på att inte köpa boende i Stockholm, vilket ha egentligen verkar ha velat göra (och det är ju rimligt att han kan vilja det, särskilt om hans dotter ska bo i Stockholm), då Nicci säger att hon inte mår bra av att han bor där och att hon skickar dåliga energier till bebisen när hon är ledsen.

      Liksom, oavsett hur rövig han än må ha varit mot Nicci så tycks han respektera hennes önskan angående förlossningen samt så tycks han vara redo att anpassa sina egna framtidsplaner vad gäller att vara närvarande i dotterns liv för att Nicci ska må bättre. Jag har ju ingen aning om vad som föranlett uppbrottet (om inte första frågan i de storys som är uppe på exonoh nu är en hint), men oavsett hur klandervärt han betett sig tidigare och hur än mycket skit han förtjänar att få för det, så tycks han ju i alla fall sköta frågan kring förlossningen, och även boendefrågan, på ett respektfullt sätt?

       Obs att detta är en kommentar om typ situationen i sin helhet (eller, den lilla del av den som jag känner till tack vare exonph), inte specifikt på kommentaren jag svarar på.

       Tack för en sansad och klok kommentar 🌼

       Nu har uppenbarligen något allvarligt hänt och hon är gravid. Givetvis påverkas mammans stressnivå barnet negativt. Hon har inte sagt något om att bo i Stockholm men förstår att hon blir stressad när han söker bostad i hennes område. Om något allvarligt har hänt så är det givetvis obehagligt med tanken att behöva springa på honom.

       När det kommer till förlossningen kan hon givetvis ändra sig 10 ggr om. Hur hon kommer känna när det närmar sig går inte att förutse.

     Hej Lewis!

     Vid en förlossning så trumfar mammans önskningar någon annans önskemål. Vad en man vill eller inte vill vid en förlossning är en fis i rymden.

     Är ju enbart en kulturell grej att det är så viktigt att se just när barnet kommer ut ur hålet så att säga, kommer ärligt påverka deras relation ca 0% om han träffar barnet lite senare, det är enbart en egoistisk grej att vilja se barnet födas fram så han bör stå tillbaka och respektera mamman.

      Men han verkar ju respektera det. Jag tolkade i alla fall texten som att han säger att det är vad han önskar men inte att han kräver eller inte kommer att respektera vad hon vill.

    Han skrev väl att det var det han ville/önskade, krävde han verkligen? 🤔 jag kan ha missat så klart, lusläste inte alla långa sms.

    Min enda tanke är att de borde hålla det där privat. Och tänka på barnets bästa.

     Det är ju ett skvallerkonto som delar det inte de själva.

      Vad tror de när de delar det med ett skvallerkonto då?! 😅😅 skulle du låta nessa ”medla” i något du vill hålla privat? Givetvis vet de att hon sprider det, antagligen har de till och med godkänt det. Och hon skriker i kvadrat samtidigt.

      Tackar min lyckliga stjärna att mina föräldrar inte tog sin infekterade skilsmässa via ett skvallerkonto i alla fall😆

       Det är han som skickar in meddelande till Nessa. Antagligen för att få henne att se dum ut och han själv som bättre. Jag tycker det har precis tvärtom effekt.

        De båda borde växa upp och inte kommunicera med varandra via ett skvallerkonto. Nessa skriver ju själv att hon medlar mellan dom och visar att de båda skriver till henne. Jösses alltså… vad hände med att ta saker privat egentligen?

        Vad ska man med parterapi till när man kan ta det på skvallerkonton

         Jag tolkar det som att han skickar dersd meddelande till Nessa. Sen har Nessa frågat Nikki saker. Nikki har ju inte valt att detta ska komma ut.

          Nä vad tror hon om hon säger saker till nessa då?!? Är hon känd för att hålla inne på skvaller?

          Men du tror alltså att nessa lagt upp meddelandena mot niccis vilja? Jag tror absolut att hon har frågat henne om hon får lägga upp det.

          Hon skrev nu att han kontaktat Nessa och gett henne alla deras meddelande. Hon har alltså inte valt att ta något den vägen. I hennes egna uttalande nämner hon något de inte kan berätta. Det låter väldigt allvarligt. Rycker synd om stackars Nikki som går runt med sammandragningar och uppenbarligen är traumatiserad.

           Om nessa har pratat med nicki så borde hon väl ha sagt att hon fått dessa meddelanden från honom. Jäkligt oschysst att lägga upp om nicki inte vill det då. Men Nessa har ju alltid känts som en mean girl i och för sig.

           Och innan någon säger något annat så tar jag ingens parti innan jag vet vad som ligger bakom detta, förutom barnets. Barnets parti tar jag!

    Vem behöver Netflix när flunsor skiljer sig inför hela svenska folket 😅🫣🤦‍♀️

    klart Nikki, själv väljer. sällan pappan är med om man brutit upp och det är infekterat. vad tror han
    hon måste ju bevilja hans, faderskap och sen, har hon ensam vårdnad. han borde ta det lugnt i båten ist!! en gravid kvinna ska inte behöva sånt tjat av en man!!
    han bör absolut INTE va med på förlossningen om inte nikki VILL DET. han har noll rättighet att va där..

     Måste en mamma bevilja faderskapet? Trodde att det gjordes via test om det var oklarheter. Förlåt om dum fråga. Har inga barn själv.

      Man måste skriva på ett papper om man int rör gifta. Men han kan såklart se till att hans namn kommer med, göra test osv. Hon kan inte utesluta honom.

       Papper är gammalt, du gör med bankID på skatteverkets hemsida. Pappan anger personnumret på barnet och mamman går sen in och bekräftar.

        Och om hon inte bekräftar så kan han så klart ändå stå som pappa efter ett test.

    Att säga att man gärna vill vara med på förlossningen och att det är vad man önskar är väl inte att kräva något ändå? Onödigt att förvränga i den redan röriga soppan.

     Kunde inte dessa dokusoporna använt kondom så detta stackars barn slapp födas. Är ju liksom inte en hamster de ska ha delad vårdnad och bråka om..

      Barn ska inte ha barn

  GUD FÖRBJUDE att vi skulle missa att hon är gravid!

  Äsch, jag tror bara att hon gör det för fotografens skull…lite ballt, lite tufft, lite crazy bara…sån är hon – Petra!

   Fast då går Lojsan också runt, även på stan.

   Lite ballt??? Att ha uppknäppta byxor med gravidmagen putande? Fast nä, hon ser jättefånig ut.

  Det är väl hela grejen med Bloggbevakning att du ska ha koll, märkligt att utgå från en person och sen generalisera. Gör research så får du en mer trovärdig blogg.

   Kontrollera uppknäppta byxor? Ja, det låter ju som något värt att lägga tid på.

    Gäller nog inte bara detta skulle jag tro. Är ju en återkommande kritik. (Men har också märkt att kritik är strikt förbjudet mot den här bloggen, vilket i sig är lite ironiskt)

     Jo, men nu ligger kommentaren under ett kort inlägg om ett par uppknäppta byxor. Då blir eventuell befogad kritik i ett annat sammanhang endast fånig och är omöjlig att ta på allvar.

      Den var nog inte riktad till dig ändå 😜

       Precis som min kommentar inte var riktad till dig 🙄

    Hon tycker ju uppenbarligen det är värt ett inlägg så..

     Sjuka idéer är väl kul att vi får se här? Att hånskratta åt det bevisar väl mest att du är på fel ställe.

    😂

  Det handlar väl om ”belly only”, att visa att du kan ga samma byxor som innan, bara att du behöver knäppa upp byxorna.

   Fy fan om det gör det. Jag gick upp 25 kilo när jag väntade min son och kände direkt av pressen ”att komma tillbaka”. Ska man nu känna press redan under graviditeten?

    Känna press att ha byxorna uppknäppta?

     Dum på riktigt?

     Bara byxor med pressveck i så fall 🙃

    Japp. Är någon trend att inte gå upp någon annanstans än vid magen just nu.

     ”Just nu”. Eller sedan 2017, när belly only var som störst.

      Hahahaha så jävla sjuk trend att ens ha koll på

   Växte bara kring magen. (Obs Inte självvalt!) Kunde ändå inte ha samma byxor redan månad 2.

    +1

  Fånigt gå omkring så där. Om det nu är en vana.
  Undrar varför det inte blev en cool trend när min dragkedja på stöveln gick sönder och skaftet sladdrade nere på marken?

  Ett nytt mode bara om Rihanna gör det

  Har senaste veckan ungefär hört två stycken i min omgivning också fråga om detta med uppknäppta byxor är en trend 😆

  För övrigt verkar gravida väldigt rädda att någon ska missa deras mage.

   Skulle inte tro att hon spatserar på stan så där, utan fotograf eller ett gäng kompisar.

    Fast det gör ju folk. Och varför skulle det vara mer normalt om man hade ett gäng kompisar med sig😆

  Jag knäpper alltid upp byxorna vid lunch. Går inte annars. Behöver egentligen större arbetsbyxor men man gör vad man kan med det man har så att säga. Min mage har kraftiga humörsvängningar så skulle nog behöva ha en bred resår istället för knappar.
  Varför är arbetskläder ofta så elaka mot magen?

   Vad jobbar du med?

    Kock. Så elaka kläder. Kockrockar som inte passar kvinnliga former. Herrbyxor som stramar i midjan och är långa och pösiga i benen.

     Låter som det finns potential för en affärsidé där.

   Jag håller verkligen med! I alla fall inom lager och industri.

   Jag valde alltid jobbets (sjukhus) gravidbyxa med superresår så magen fick plats oavsett tid på dagen, ibs och annat

    Smart ju.

   Ja har du blåställ? Hemska kläder. Bra att de finns men fan, det enda man vill är att dagen ska gå fort så man får ta av sig dem.
   Är i alla fall glad att jag valde arbetsbyxor med stretch i, men tyvärr inte stretch i midjan.

   Butiksanställd med profilkläder här….. Herrvarianten löst sittande t-shirt, men alldeles för lång. Damvarianten – tight och figursydd! och för jävlig! 🙃

  Kanske kunde hon inte ha byxorna när det var dags för fotografering och då fick de vara kreativa och hitta på någon lösning?

  Hur kan Graf missa att reklam för sockerpiller och böcker behöver identifieras.

   Rolig kommentar på hennes insta, typ ”förlåt men dina piller verkar inte hjälpa”

    Där reklammarkera hon iaf. Inte på bloggen.

   Vad speedad hon verkar på instastory!

    För mycket socker i pillret

  Såg samma styling på Tanbyklara på insta och Kenza i en mama-tidning i våras.
  Var gravid tidigare och kände ändå inte flr att ta efter det uppenbara modet

   Ja, hon går väl fortfarande runt med uppknäppta byxor. Men gjorde det hela tiden under graviditeten. Tycker att hon klär sig lite väl ”opassande” för omgivningen. Typ halvnaken med något som såg ut att vara typ en sporttopp, i något klipp i Italien. Ok om man bara har en topp på stranden eller möjligtvis på nattklubb. Men tycker det är ett märkligt mode på en restaurang i en storstad. Men jag är väl för gammal för det där modet.

   I en fotoserie/session för en tidning så förstår man ändå att det ofta stylas på ett sätt som folk förmodligen inte skulle ha ”normalt”. Är ju ibland halva grejen i en del photoshoots att göra lite annorlunda eller udda saker efter ett visst koncept eller tema. Samma om någon skulle ta egna gravidfoton eller dyl. Hur man ser ut där är ju inte detsamma som hur man går klädd vanligtvis eller vad som är särskilt praktiskt.

    Fast Klara går fortfarande med uppknäppta byxor. Fast du kanske tycker hennes bloggande när hon går runt i Stockholm och gör dagliga ting är en photoshot? De själva verkar ju tycka det…

     Du kanske blev så uppspelt av att få trycka till att du missade den del jag syftade på? ”Kenza i en mama-tidning i våras”

     Alltså, en photoshoot i en tidning, inte hur man går runt på stan.

  Jag tänker bara att byxorna kommer rasa ner helt vid minsta rörelse.

  På ”min tid” hade man en hårsnodd i knapphålet och lång skjorta över.

   Snodden är ju bästa gravidhacket.

  Jag körde på uppknäppta byxor när jag var gravid för att slippa köpa gravidkläder.

  Men jag vek in kanterna och hade lång tröja över så det syntes ju inte att de var uppknäppta.

  Nedå, de flesta gravida blir lite svulstiga så byxorna hålla nog uppe ändå. Men nej, det ser rätt förjä*ligt ut! 😳

  Linnea Holms senaste outfit som hon postade på instastory…. vad är detta för trend egentligen?? Det ser enligt mig ut som en treåring gått in i mammas garderob och klätt sig själv till förskolan.

   Haha tänkte på samma sak. Det var inte speciellt snyggt. Men Hanna verkar ju avguda hennes stil och hennes ”öga för mode”…

  Det där ”modet” är så jäkla fult. Ser för taskigt ut att gå runt med uppknäppta byxor och fattar inte hur det kan vara bekvämt heller. Ännu konstigaste att Tanbyklara fortsätter ha byxorna sådär efter graviditeten.

  Skulle aldrig själv gå ut med knapparna uppknäppta, men många gravida flunsor har ju gått så men såg nu också att Louis Jorges kompis Micki hade så i en vlogg trots att hon inte är gravid 😬🙄

  Jag går runt hemma med uppknäppta byxor när min ibs-mage kaosar. Kanske borde testa det även på jobbet?

   Behövs ingen ibs-mage för det ens. Själv får jag skynda mig att knäppa byxorna när ungarnas kompisar plingar på.

  OT men såg på Youtube nu att Hairtalkbyemelie, hon som besöker kändisar och kollar vad de har i sina badrumsskåp öppnar Caias julkalender. Hon hade blivit tillfrågad av Caia om hon ville bli den första flunsan att öppna den och fått en när hon sa ja. Hon har 20 000 prenumeranter ungefär. Misstänker att Margareta Gräs och Elin med sina krälande pärlor grinar sig till sömns i natt.

   Förstår inte att kalendrar kan engagera så mycket. Längtar till den dagen man ser tillbaka på den sjuka konsumtionen med dessa kalendrar i spetsen.

    Ja men visst är det bara äckligt med dessa kalendrar! Jag är verkligen inte guds bästa barn heller när det gäller konsumtion men alla dessa kalendrar med onödiga saker för vuxna människor….

     Instämmer! Dessutom börjar detta i september, när det fortfarande, på sina ställen, är snudd på sommarvärme ute..Det visas reklam & teasers och jag känner mig redan trött på skiten. För att inte tala om hur det fanns Halloween prylar lite varstans i butiker redan i augusti..

   MG är väl den enda som vågar kritisera caias produkter så antagligen därför inte hon fick kalendern

    Hon köper själv

   Hon älskar ju caia så inte så konstigt

   Står ju precis på deras hemsida vilka produkter den innehåller. Så det är väl inte så spännande att sitta och vänta på att någon ska vara först med att öppna den?!

  Var i D.C. på semester förra veckan, jag var då i mitten av vecka 12 och packade en jeanskjol jag brukar ha på sommaren. Samma vikt som vid inskrivningen, kjolfan gick inte att knäppa dock så fick gå runt med uppknäppt knapp, tur att jag hade långa blusar med mig.

  Tänker julbord jag. Perfekt ju.

  Full krig exspoiler kontot lägger ut om nicci och Andreas. Förmodligen handlar det om att han aldrig tänkt tanken på barn, sen blir hon gravid. Han har väl uttryckt sig klumpigt. Hon vill verkligen hämnas. Han vill ändå vara delaktig nu men antagligen sagt nåt osmart. Hur många män kommer inte till insikt förrän völdigt sent men inget är ju försent. Han har säkert sagt nåt på fyllan till någon och sen gick tåget

   Men varför sitter exspoiler och lägger ut deras konversationer? Det fattar jag inte överhuvudtaget. Nicci beter ju sig som ett barn som försöker hämnas på det här sättet. Mer popcorn.

    För att Nessa bryr sig mer om att sprida skvaller än personerna bakom det.

  Är de ok eller inte att Nicci i princip förbjuder Andreas att vara med på förlossningen och tiden efter?
  Kan förstå båda sidor men det känns fan som hämnd från hennes sida. Hon tar de starkaste vapen hon har och använder det mot honom. Svårt o tänka mig att han varit sån idiot att han inte förtjänar att träffa sitt barn.

   Är väl ändå helt rimligt att hon bestämmer vem som är med på förlossningen. Tiden efter kommer nog ge sig och tror inte hon kommer hindra honom från att träffa sitt barn.

    Nej för det kan hon inte, han har rätt att träffa sitt barn.

     Ja men inte att vara med på förlossningen

   Hon best väl det tyvärr och ja Hon är verkligen ute efter hämnd

   Under förlossningen – ja. Hennes önskemål trumfar vad han vill.

   Alltså sånt barnsligt beteende och de ska få barn? 🤯🤦🏻‍♀️
   Kan inte tro att det kan vara att han typ uttryckt att han inte ännu är redo för barn och det skulle vara orsaken.. om jag skulle reagera på detta sätt som gravid skulle det ha måsta vara våld, olagliga substanser eller liknande inblandade i soppan 🤦🏻‍♀️

   Det är helt upp till mamman vem hon vill ha med på förlossningen. När jag skulle få mitt första barn så var inte pappan välkommen. Vi gjorde slut tidigt under graviditeten och jag ville inte ha honom där.

  Här i New York har jag sett uppknäppta byxor på stan sen i våras. Främst unga tjejer.

   Skulle män gå omkring så skulle dom bli anklagade för sexuella trakasserier.

    Nåja.

  Kommer aldrig förstå varför hon förstörde sitt fina ansikte.

  Tog jag på mig för tajta byxor som gravid så åkte de av omedelbart.

  Att Andreas skickar in hans och Niccis konversationer till Nessa är ju helt sjukt. Vem fan vill ha honom i förlossningsrummet när han beter sig så. Dessutom var min mage på väg att bli utskickad från förlossningsrummet för han stressade mig jättemycket i värkarbetet. Så det är hennes rättighet att inte ha honom där i en sådan utsatt och sårbar upplevelse. Men därefter måste dessa två kunna samarbeta. Dom får redan nu boka tid till familjerätten och göra upp ett avtal om hur deras kommunikation ska fungera. Även sen när barnet är fött.

   Jag har tidsinställt ett inlägg om detta till kl 09 men drar iväg det nu eftersom ni är så på hugget ändå. 😁

  Det är ett gammalt mode som är tillbaka, så som modet brukar gå. Men utbilda oss gärna om mode!

  En gravid kollega gick med byxorna uppknäppta på jobbet flera gånger. Med kort tröja till så hon försökte inte dölja det heller. Kändes lite konstigt när man nästan såg underkläderna. Hon var anti gravidkläder så det var nog anledningen. Fast själv hade jag nog valt gummisnodd och lång tröja.

  Ser ju inte klokt ut!!! Gravid eller icke gravid! Ful stil kan inte bortförklaras bara genom att man är gravid!

  Hahahahaha! Instämmer!

  Hur kan en person som parodiposerar men ändå är genuint tillgjord anses sätta trender?
  Hon är inte min trendsättare, det gör jag bättre själv…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.