Gabriella Joss Posslers förlossningsberättelse

Bildkälla: Gabriella Joss Possler blogg

Väl hemkomna så hade vi väääärldens tjafs. Jag med mina hormoner bara brast och exploderade och vi bråkade ihjäl oss. Slutade med att jag faktiskt satt ensam på självaste julaftonskvällen med förvärkar och var så arg, ledsen, förbannad, galen, förstörd.. // Gabriella Joss Possler

Gabriella Joss Possler har publicerat sin förlossningsberättelse och den målar inte upp en alltför snygg bild av hennes man och deras förhållande, men jag antar att han godkänt att hon publicerar det här. 
Jag förstår dock inte varför man gör det, men idag kanske det förväntas, snudd på krävs, av en influencer att publicera en förlossningsberättelse och helst också en video på alltsammans, så det där med integritet och gränsdragning kastades kanske ut genom fönstret för längesedan?

Läs gärna hela Gabriellas inlägg innan ni kommenterar. 

67 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Nä, jag tänker inte läsa hennes inlägg. Shit vilket hemskt liv det vore att bo ihop med en influencer vars enda mål i livet är att lägga ut allt till beskådan, istället för att skaffa sig ett vanligt jobb.

   Men det är ju inte i ifluencers ändå mål.
   Dom har ju även privatliv och tid med man och barn.

    🤣

   Verkligen, varför vill man läsa det. Sunt att skaffa barn efter ca 3 minuter ihop och sen berätta offentligt att man bråkar så här
   Hon verkar dock en handfull att leva med och trossniffaren orkar jag inte ens gå in på..

    Haha alltså nu har jag läst flera gånger om ”trossniffaren” och fattar ingenting. Har följt henne läääänge men ändå helt missat vad han gjort? Har han på riktigt luktat på hennes trosor?

     Ja det har han.

     Det var i en film de la upp så visade han hur han skiljer rena trosor från använda genom att sniffa ordentligt på dem. Det var ju hon som filmade. Och de la upp det… 🙄

      Nej men hjälp 🫠

      Och?

       Vadå ”och”? Kastar du också trosor på golvet, för att sedan lukta runt efter vilka som är rena och smutsiga?

      Lägger dom rena och smutsiga trosor i samma hög?

       Märkligt med tanke på hennes 57 inlägg om hur hon inte ”behöver” duscha varje dag för hon luktar faktiskt aaaldrig illa och hon svettas inte! Inte ens på gymmet! Så trosorna måste lukta rosor och… rosor? Hur vet han vilka som är rena vs smutsiga då😱

        Nu vet jag såklart inte vad hon menar men att ens kön luktar kön vs att ens kön luktar illa är väl två olika saker? Typ som att mjölk luktar mjölk, men kan också lukta sur mjölk, liksom?

  Jag har läst inlägget. Och det enda som jag kan säga är att JAG tycker det är två rätt omogna personer.

  Tråkiga inlägg idag! Kan vi få se en granskning av Rams hudvård?

   Sorry, är på bokmässan i Göteborg. 🙁

  Låter fruktansvärt. Har man en höggravid fru som uppenbarligen mår dåligt får man väl för fan svälja stoltheten och vara den större människan. Tönt.

   Hon verkar lika explosiv, hoppas de iaf har omdömet att inte hålla på framför barnen.

    Minns att hon skrev i sina tidigare graviditeter att hon fick totala utbrott på sin Exman, bland annat att hon skrek och sprang ut i trapphuset och satte sig och grät och hennes man fick leta efter henne i en timme innan han hittade henne.

     Jepp. Han var väl dock den lugna och nu har hon träffat någon i en annan kaliber.

     Hur kan man leta efter någon i ett trapphus i en hel timme? Till och med min treåring är snabbare.

      Han fattade inte att hon va i trapphuset så han drog ut och letade. Hittade henne när han skulle tillbaka till lägenheten. Men sen grät de i varandras armar 🥺

  Jaha,är inte ett ett dugg intresserad av någons förlossningsberättelse.

   Du vet väl att du slipper läsa?

    Du vet väl att man slipper kommentera?

     Att man ska behöva gå dit varje gång. Nä jag behöver inte kommentera din kommentar osv osv men varför ens skriva en kommentar att man inte bryr sig från början? Allt i livet kan inte intressera dig personligen hela tiden.

      Du bad om det. Darling.

  Ett försvarsanläggning från G om att bråket berodde på henne och att hon förstod att han drog kommer om 3 2 1…. 🙃

  Har inte besökt hennes blogg tidigare. Jag reagerar självklart främst på det där med att hennes man drar, men även på att hon skriver väldigt bra jämfört med andra influencers.

   Hållermed! Tycker oxå att hon skriver väldigt fint och håller med om att hon är en av få som skriver bra svenska.

  Nja, jag har svårt att tro att hennes följare tigger och ber om en förlossningsberättelse som dessutom kommer ut nu.

  Även om de gjorde det har hon själv ett val att inte skriva om allt som hänt. Det är endast hennes eget val att lägga ut och syftet är givetvis klick.

  Ingen är perfekt! Härligt med lite äkta vara:)

   Ja, dessa nya nykomlingar, härligt med lite nya hjärnkirgurger🙂

  Blev illa berörd av att läsa om deras gräl. Att gräla så hemskt t om under värkarbete? Vad är det för sjuk människa som lämnar sin gravida fru ensam på julafton med värkar och allt? Tror absolut att Gabbi är rätt ”het” också, men ändå vafan? Hennes räddning tidigare har väl varit att F verkar vara väldigt lugn. Z är ju minst sagt motsatsen utifrån vad jag kunnat läsa mig till. Två såna personer i ett förhållande kan ju inte bli annat än konfliktfyllt.

   Håller med! De har ju stolt visat upp hålet i sovrumsväggen som han gjorde under ett raseriutbrott. 🙄 Men att bråka så under pågående värkarbete…. Jag blev också illa berörd och undrar hur hon har det egentligen.

    Fast jag tänker att då är det väl väldigt mycket bättre att han vet sina gränser. Och sticker ut på en promenad, djupandas, kanske äter något, och sen kommer tillbaka när han lugnat sig. Istället för att slå ett nytt hål i väggen, eller ännu värre ta ut det på G. Kan ha varit en superstressig dag av många orsaker, och vi kan inte veta om det var ett skitdrag av honom att sticka, eller det smartaste han kunde ha gjort.

   Fattar inte heller. Jag är gravid med bara några veckor kvar tills BF och senaste veckorna har jag fått såna vilda hormonstormningar med ilska så jag ”gjort slut” med min kille minst en gång i veckan och sen lägger jag mig och kokar av ilska och gråt i sängen. Då låter han mig vara 10 minuter och kommer sen in i rummet och frågar om han ska skära upp ett äpple till mig och massera mina ben och jag säger ja tack som ett barn. Liksom, som en riktig soon-to-be-pappa ska bete sig. Inte som G:s snubbe. PS. Jag är medveten om att JAG är en pain in the ass, men gravidhormoner fuckar rejält med ens huvud, och jag har varit normal mot honom i tio år innan😂 Bara så ni vet.

  Jag tycker det är sorgligt att hon beskriver honom så fantastisk och underbar… Han behandlar ju henne som skit!!

  Och att ”bråka ihjäl sig”? Och inte ens kunna höja sig över bråket när värkarna satt igång utan fortfarande bara sura på varann när de åker in för förlossning? De verkar väldigt omogna båda två.

  Stabilt.

  Off topic: jag fick ingen smörgås på BB! Sån sanslös besvikelse. Ingen flagga, ingen juice, ingen smörgås. Känner mig diskriminerad (obs skämt).

   Dom frågade om jag ville ha ”yoghurt eller nånting.” Eh nej, har jag precis klämt ut en unge vill jag ha den där jävla brickan som alla pratar om tack. Så det fick jag. Kostade mig 120 kronor. Det var det värt.

    Kostade???

    ”Den där jävla brickan” 😂 Skrattade rakt ut.

   Vi har nya, fattiga medborgare som behöver vården mer. Skäms på er att kräva en ”räkmacka” för att ni föder barn, som även bidrar till klimatförändringarna.

   Hur kan ni ens vara förvånade? Att ta med en smörgås när man ska ligga på sjukhus kan väl inte vara så svårt? Inte direkt som att det är något akut ni åker in för.

   Väx upp.

    Äh ditt lilla troll. Ät en pepparkaka eller nåt.

    Eh hur mår du?

     Jättebra tack. Hade självklart med mig både smörgås och saft i väskan när jag opererades, jag är medveten så förväntade mig inget, sköterskorna tyckte jag var smart.

      Hahaha alltså en förlossning är väl akut? Jag hade då inte tid att bre en macka när jag åkte in.

      Min dotter föddes med akut kejsarsnitt. Det var inte läge att ställa sig och bre en smörgås då, vi prioriterade att bebisen skulle överleva. Men MVG till dig!

    Väx uppeliuppsnupp. Ursäkta? Den där jävla mackan är belöningen när man inte får snittas.

    Tönt

   Samma här! Vi fick inte heller någon bricka. Varken på förlossning nr 1 eller nr 2 (två år senare)…. känner mig på riktigt rätt besviken faktiskt. För även jag hade liksom haft det som en målbild, att efter kämpandet få andas ut och vila med bebis, macka och en stunds högtidlighet, typ. Men när det gällde fikat glömde personalen bort oss, trots att rutinen på det sjukhuset är att man får en bricka. Well, well sånt är livet – ibland blir man bortglömd..

  Camilla var har du köpt skorna på bilden från Bokmässan? Blev kär i dem 🦓

    TACK 😘

  Nu har jag läst blogginlägget. Jag hade ALDRIG förlåtit min man för det där. Aldrig. Att de bråkade så pass att han drog därifrån och hon åker in för en sovdos ensam. Vilket team alltså 👍🏻.

  Stackars ungar som lever med dem.

   Nej många varningsflaggor där.

  Det var många ”bebis” i obestämd form.

  Röda flaggor överallt.

   Ja det har det varit ända sen de träffades. 🚩

  Oj, blev förvånad över att folk verkar reagera på att han drog ett tag. Om hon var gravid, hormonell och bara letade bråk förstår jag om han drog ut ett tag (för han kom ju tillbaka) för att få lite paus. Bara för att man är gravid kan man inte behandla sin respektive hur som helst. Tycker inte heller hon framställer honom dåligt då hon sedan övergår i att berätta hur bra stöd han är under själva förlossningen.

   Ja vad snällt av honom att kolla tillbaka när hon låg med värkar, höggravid. Verkligen.

   The bar is low alltså.

   Högravid, med värkar. På Julafton. Raise the bar!

   Man drar inte ut ”ett tag” på julafton och lämnar sin höggravida partner, som dessutom har värkar. Fan har du för män runt omkring dig om du inte tycker det är så farligt. Och oavsett, mognadsnivå 7–åring att över huvud taget ”dra” istället för att lösa konflikten. Behövs en paus kan man vistas i varsitt rum tills man lugnat ned sig.

    Med tanke på hur hon framställt sig i sin blogg genom åren, är det tydligt att de båda är ytterst märkliga.

    Fast det var ju väl just det han gjorde. Mycket effektivare att ta en promenad, eller sticka till en kompis som lugnar ner er, promenera till max och äta lite eller liknande. Det finns bråk när det lönar sig att avlägsna sig för en stund innan man gör eller säger något dumt. Jag är oftast lugnt, men ett par gånger per år spårar bråken ur (oftast när jag är väldigt stressad), och då är det bara att avbryta och fortsätta senare, istället för att göra det värre. Ibland räcker det med 10 minuter, men ibland krävs det ett par timmar om man är skitarg. Jag skulle hellre ha varit ensam under min förlossning än haft ett stort gräl under hela. Inte heller en passivt aggressiv man som är svinarg är något som främjar en förlossning.

  Såg någon som skrev att hennes rumpa från sidan är fin men bakifrån , är ”it’s been a long ass day”? Alltså dvs en riktit lång rumpa som ser ut som en blöja bakifrån. Nu kan jag inte släppa det. 😫 förlåt

   Wtf

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.