Isabella Jedlers kärleksförklaring

I slutet av juli i år postade Isabella Jedler det här inlägget på Instagram, där hon offentliggör att hon och maken Tobias Meisner går skilda vägar. 
Kanske var beslutet förhastat, kanske förändrades något eller så bestämde de sig bara för att försöka igen, för idag kom inlägget här nedan som tydligt visar att paret är tillsammans igen.
Paret kysser varandra och Isabella har skrivit texten: ”Love of my life ❤️”

I kommentarsfältet är vänner och kollegor glada för paret.

35 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Störst av allt är kärleken !

   Kärleken kanske är där, men hur mycket har det arbetats under separationen? Saknad kan få människor att gå tillbaka och så känns det strålande efter några månaders uppehåll. Relativt snart inser de här paren att ingenting är löst, eftersom saknaden inte var orsaken till separationen. Inom kort lär det bli en ny separation. Det kan dock vara lite småmysigt igen under ”smekmånadsperioden” vid en återkoppling. Nystart kräver mer än avstånd och saknad!

   Vad har de gjort för att bli mer kompatibla den här vändan?

  Så fint ❤️

  Herregud vilket bajsnödigt inlägg när hon gick ut med separationen.

   Gör lite ont att se när personer ska skriva ”noveller” på ett språk de uppenbarligen inte riktigt kan hantera.

   Nej, jag säger inte att hennes engelska är totalt usel, men det där inlägget hade hon hanterat bättre på sitt modersmål!

    Klart som korvspad att folk skriver noveller bättre på sitt modersmål? 😅 Vet inte vad Isabella har för publik men om hon främst har utländska följare är det väl inte så konstigt att i alla fall försöka på engelska.

    Varför skulle hon skriva perfekt engelska när det inte är hennes modersmål. Om nån som inte hade svenska som modersmål skrivit lika bra hade jag var imponerad istället för kritisk.

    Jag tycker tvärtom att det var misstänkt välskrivet. Tror absolut hon gett chatGPT några prompts för att få till den texten. 😅

   I call AI..

  Åh nej. Folk som återvänder till ett ex slutar så ofta i katastrof. Det är samma sak som att försöka laga en gammal bil verkar det som. Det blir bara dyrt, men bilen fortsätter att vara sönder ändå. Men jag önskar de naturligtvis lycka till!

  OT. Jag har panik! Jag har ätit champinjoner varje dag i flera år, eftersom jag älskar champinjoner, det är det godaste jag vet. Av en ren slump så läste jag nu om champinjoner (i samband med att en familj fick söka sjukhusvård igår, en i familjen dog, de andra allvarligt läge, ev. matförgiftning) då började jag googla på svampar och läste ”Att äta några hekto champinjoner i månaden är ingen fara, men om man äter några hekto i veckan då kan det bli farligt och ökad risk för hälsan”. Ehhh.. Va?! Jag äter ju några hekto champinjoner VARJE DAG, jag äter en sån där burk varje dag som innehåller 230 g, 230 g är ju 2,3 hekto, så har jag ätit varje dag i flera år.. Va?? Är champinjoner farligt?! ”En människa kan äta högst 2-2,5 kg champinjoner per år”, läste jag. What?! Jag räknade ut att jag äter typ 60 KG champinjoner per år!! Hade ingen aning om att det var farligt för hälsan?! Shit, undrar vad som kan hända egentligen?? Det vågar jag inte googla. Åtminstone så dör man ju inte för då hade man ju varit stendöd nu!?

   Haha, varför skulle champinjoner vara farligt?:) Menar de inte att plåtburken innehåller något som blir till ”gift”, som i nån pytteliten mån tas upp av champinjonerna och man sedan får i sig det. Att Lite är ok men inte mängder. Gissar lite nu…Men du klarar dig nog!

   Fick också veta det av en slump, älskar champinjoner i matlagning. Tydligen cancerogena i stor mängd https://www.livsmedelsverket.se/livsmedel-och-innehall/oonskade-amnen/vaxtgifter/fenylhydrasiner-i-champinjoner

   Max 2-2,5 kg per år, konserverade är inte lika illa som tur är!

   Alltså omg vill verkligen vara din kompis!!! Det är nog ingen fara, säkert bättre än de som typ snusar, röker och äter massa halvfabrikat. Om man ska dra det still sin ytterlighet haha. Champinjoner är ändå svamp och naturligt och drar du ner på det lite framöver så är det ju garanterat ingen fara

   Sorry, visste inte de kunde vara cancerogena i stora mängder. Tror dock ändå du är okej:)

   Viktigt att förtydliga är att 200 hg avser råa champinjoner. Genom att tillaga svampen minskar man mängden fenylhydraziner, alltså det carcinogena ämnet. Man får dock inte bort det helt vid tillagning utan minskar endast mängden, vilket kan vara bra att ta i beaktande om man äter stora mängder fenylhydrazininnehållande svamp. Karljohansvamp och kantareller innehåller inte fenylhydraziner, så det är ett tips om man gillar svamp. Detta verkar likt exempelvis cyanid i linfrön vara något tämligen då känner till.

   Gällande det tragiska fallet i Söderhamn/Hudiksvall har man utifrån kliniska symtom och värden konstaterar att det osannolikt rör sig om matförgiftning. Inte omöjligt, men osannolikt. Att samtliga familjemedlemmar skulle bli letalt förgiftade av champinjoner har jag otroligt svårt att se, i sådana fall handlar det nog om en annan svampsort så som vit flugsvamp. Att något är carcinogent betyder inte nödvändigtvis att det är slut toxiskt, och toxiskt behöver inte vara parallellt med direkt dödligt.

    Nej, jag kan inte skriva på mobilen. Slut ska vara akut och resten kan ni räkna ut.

     Precis, det är ju summan av kardemumman som räknas här i livet. Tror att få kommer upp i de mängder som krävs. Sedan finns det folk till allt…man behöver inte vara Krösamaja, men för mig var det ny info.

   ja det har jag hört för rätt länge sen att man inte ska äta så ofta.
   men om du mår bra och slutar nu så är det säker ok.❤️

  Har inte läst så många tomma ord sedan

   …Dackefejden 😃

   … Ebba Busch drog fram falukorven i slutdebatten

    Ja, det brukar kunna bli en hel del tomma ord innan någon drar fram falukorven.

  Oj vilken novell om separationen, som att det ska beskrivas på det vackraste sättet för omgivningen. Undrar bara hur de ska kunna vara autentiska och utveckla sig själva tillsammans nu om det var tvärstopp tidigare?

  Och alla citat om narcissism hon postat som känts som en pik till maken? Och packat ihop kontoret i Köpenhamn, mäklaren som kommer och tittar på huset för det skall säljas. Härligt om de backat bandet då

   Citaten har jag uppfattat som det är riktat till hennes mamma

   De citaten gäller hennes mamma.

    Ahhh, har följt henne ett tag men inte fattat att det var till mamman. Tack för klargörandet.

    Toxiska föräldrar här med, det lämnar en aldrig.

  Först en ChatGPT genererad novell om separationen, som inte intresserar någon; sen fyra ord om återföreningen, som faktiskt skulle kunna intressera folk.

  Queen of töntiga quotes i alla fall under varje bild

  Gaaah stör mig på Nattid alltid lägger upp ”den här leksaken är bäst” *reklamlänk* typ. Utan att berätta VAD det är. Blir ni nyfikna eller tvärtom? Jag blir tvärtom 😂

   Effekten blir direkt omvänd på mig när det uppenbart handlar om pengar och inte ett genuint tips. Spelar ingen roll om jag blir nyfiken, mitt envisa jag kommer inte klicka.

  Fantastiskt om dom lyckas att återförenas speciellt om dom har barn.

  Nu håller vi tummarna för att familjen håller ihop♥️

   Nej vi hoppas att dom mår bra tillsammans, annars är det ok att separera igen.

    Det ingår i orden ”lyckas att återförenas”.

    Stackars dig

  Vem är den här GALNA människan? Det var det sjukaste (och sämsta) jag läst på länge! Hennes konstlade novell och försök till författarhatt alltså, om uppbrottet. Snälla någon ta ifrån henne hennes telefon genast.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.