Töntigt och omoget

Alltså, jag skäms å deras vägnar när de uttrycker sig så här vad gäller sitt yrke:

…och vill såklart reklammärka så ingen blir arg…

Det är den här typen av pajsare som borde släpas i håret till Patent och Marknadsdomstolen, till skillnad från de som i alla fall försöker göra rätt. 
”VILL så klart reklammärka” men gör det sen inte?
Det är sällan jag ger mig på att anmäla inlägg, men nu kliar det fan i fingrarna…
Jävla tönt! << töntigt skrivet av mig 🙂

Tack för tips!

46 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Men dom är ju för fan hemma hos Amanda… 😂😂

   Haha! Jag missade detaljen med All I am – sorry!

  Snacka om vinlunch…

   Alex å co verkar köra på rätt bra allihop

  Varför är så många influencers typ besatta av Amanda? Bianca bland annat. Hon har ett fint hus på Gotland och vad mer? Dukar snyggt? Hjälp mig förstå hypen

   Fattar inte heller? Känner typ ”vad är det andra ser men inte jag”?

   Hon är en medelålders kvinna som helst umgås med unga ”inne” personer. Gör i princip vad som helst för att bli rik. Känns ofta som flamsig och oseriös.

    Vad har hennes medelålder med något att göra? Och vad har hon gjort för att bli rik som innefattar ”gör vad som helst”. Skapa sminkmärke? Podda?

     Kokboken där alla recept va från andra? Som Hannah och Amanda själva suttit och hånskrattat åt i podden.
     Boken ”the golden year” (eller något åt det hållet)? Där det predikades hur man skulle leva får att bli lycklig typ. Vet personer som följde den slaviskt och verkligen trodde på det som stod där. Det var ju bara rappakalja.

   Tänker att mycket är för att hon passar väldigt väl in i en skönhetsnorm och det blir en halo-effekt kring allt hon gör pga det.

   Precis som för alla andra som hypas: status, pengar, makt, utseende etc

   Alla i kretsen vet ju att Amanda är otroligt intelligent. På något sätt har hon lyckats med att aldrig visa det för någon annan men så säger folk iaf.

    ”Otroligt intelligent men visar det inte” 😂😂😂

    Hahaha

    Hahhahaah, såg henne då hon var med i Alla mot alla. Det är ju inget intelligenstest precis, men en liten hum om hur smart hon är fick man allt…

   Har ett fint hus och dukar snyggt? Vad sägs om att hon grundar och driver bolag.

  ”Jävla tönt!”, ja det är verkligen så man framför genomtänkta argument och får sig själv att framstå som påläst och seriös.

  Det heter Patent- och Marknadsdomstolen.

  Tänk om du vore lika arg över all rasism i dina kommentarsfält som du är pga av reklam. Det är mer här i din blogg än på SDs instagram. Eftersom här får folk lov och sprida sina vidriga åsikter anonymt.

   Vilka kommentarer menar du?
   Bara för att du uppfattar saker som rasism så betyder det inte per automatik att det är rasism.

   Så kom gärna med exempel på rasistiska kommentarer.

    Börjar se ett tema för vilka ämnen som lockar fram Lewis 🙂

     Och ännu inte en enda rasistsk kommentar presenterad.
     Märkligt hur det kan bli 😉

   Men sluta överdriv. Det förekommer väldigt sällan rasistiska kommentarer här. Varför hittar du på?

    Sällan var verkligen en underdrift. Tycker att man ser det under varje inlägg, och bara för att DU inte uppfattar det som rasistiskt så kan någon annan göra det, bara att du inte är den som blir utsatt.

     Återigen, vilka kommentarer menar du/ni ?
     För ni bara påstår en massa utan att påvisa vad ni menar.

     Rasism är inte på ett spektrum, aningen är det rasism eller inte, det är inte öppet för egna tolkningar av vad det betyder.

   Sätter fingret på det Js. Samtidigt tror jag hon genuint är obildad och drivs av okunskap, har svårt att se att hon skulle fortsätta tillåta detta om hon verkligen var påläst om rasism. Men omedveten rasism är ingen ursäkt. Däremot kan man tycka att en person med en sån här plattform borde vara klädd nog för att inse sin makt i att fortsätta polarisera samhället.

    Va??

    mår ni bra?

   Man får väl skilja på vad Camilla väljer att skriva inlägg om och hur kommentarsfältet tar sig? Finns ju andra konton som bevakar rasism och det här är bloggbevakning, inte rasismbevakning. Den drivs väl det här endast av Camilla och man kan ju inte förvänta sig att en enstaka person ska kunna moderera ett kommentarsfält 24/7 till 100%? Självklart finns det alternativ och sätt att komma runt det men då skulle nog den här bloggen dö ut rätt fort. Uppenbarligen har folk helt enkelt åsikter de vill ventilera snabbt och anonymt och det hålls efter så gott det går samtidigt som det produceras inlägg löpande som hör till bloggens fokus.

  Finns då några influencers som exploaterar sina barn så mycket som Jonna och Joakim? Sjukt vad dom utsätter barnen för. Respekterar inte deras integritet och gränser. Berättar om sina problem med sonen. Hänger ut allt ang barnen. Så jäkla dåliga föräldrar. Barnen har en kamera i ansiktet jämt.

   Och ändå verkar du fortsätta att följa dom för att veta att dom gör detta? Om man inte gillar det någon publicerar så slutar man väl att följa dom? Dels för att man inte stöttar det dom gör, dels för att även dom ska märka att folk inte gillar det genom att tappa följare/tittare?

    Fast det där kommer upp när man scrollar TikTok, fick också upp något klipp där han skulle tillrättavisa sonen för att han målat på väggarna och något klipp där han hade sparkat på hunden. Så man behöver inte följa för att ha sett det.

     Fast det är ju samma sak som att kolla på deras YT-videor eller följa på IG osv? Vill man inte bidra så skippar man deras klipp på Tiktok med. Man kan även välja att inte se fler klipp från konton man inte gillar.

      Andra på TikTok lägger ut urklipp från deras videos!

   Håller faktiskt med .
   Som förra veckan när dom tog en bild på en nersövd lunabelle och la upp på story.
   Och berättade hur rädd och ledsen hon var .
   Där gick man verkligen över någon slags gräns .

  ”Vill så klart reklammärka”… men reklammärker inte. 😀

  Jaja, världen går under

  Men alltså… hon driver ju. De är ju hemma hos A. Detta inlägg är alltså helt onödigt.

   Om du bläddrar bland bilderna så ser du att inlägget räknas som reklam, oavsett om de är hemma hos Amanda eller inlåsta i en bajamaja på Sweden Rock.

  Nä följer inte dom öht. Men har man tre tonåringar som följer dom så får man höra det. Då skulle alla här inne sluta följa influencers dom ogillar. 😂 Du är så inne på fel blogg.

   Jag följer inte en enda jag ogillar. Förstår inte riktigt din 😂

  Vill man uppfattas oseriös och att man har ett hittepå arbete, kan man kalla sig influenser. Synd att de fortfarande tjänar en massa pengar på sin omarkerade reklam.

  När viljan att reklammarkera inte räcker till för att faktiskt göra det 😂

  Men hur kan ett sånt inlägg få 5,500 likes? Ofattbart.

  Det hade varit jätteintressant om du Camilla tittade på hur Jennie Hammar marknadsför kläder utan att reklammärka. Som här där hon ”älskar sina nya boots” och i kommentarer svarar att de är från Dagmar https://www.instagram.com/p/CyPsQklrcUD/?utm_source=ig_web_copy_link Hon gör väldigt ofta så med nya kläder. Helt övertygad om att hon får kläderna som spons och att hon hittat ett listigt sätt att komma undan reklammärkning

   Även all reklam hon gör för sina doftljus Moreno…

   Jennie bor ju i USA, kanske andra regler där. 🤷🏻‍♀️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.