Anitha Clemence praoar hos Alice Bah Kuhnke

Anitha Clemence har postat ett inlägg om hur hon praoat hos den tidigare kulturministern Alice Bah Kuhnke. som är EU-parlamentariker för Miljöpartiet som arbetar i EU-parlamentet och inte på EU-departementet, som det stod tidigare.
I sitt klipp åker hon tåg med den pendlande politikern, som åkt den här sträckan – Stockholm/Bryssel två gånger i veckan. – och som ger henne sina allra bästa tips inför långresor med just tåg.

Jag tycker det är toppen att en influencer gör den här typen av innehåll, och Anitha skriver att hon kommer dela massor av innehåll i sitt flöde, som bland annat kommer handla om textilindustrins utmaningar vad gäller miljö och hållbarhet.

Det är inte bara Alexandra Nilsson som provar på nya jobb, och förhoppningsvis hakar fler på den här typen av innehåll! 👍🏻

11 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Är det bara jag som inte kan se instagrambilden?

    Två hjältinnor som åker tåg 😍

      Hahahahahahahaha ……..

    Nej, men den syns om man går in själv på Anithas insta. Kul idé tycker jag och jag kommer följa och se vad hon postar som EU-prao framöver. Tycker det är mkt intressantare att följa personer postar vad de gör istället för hur de ser ut.

    ”EU-departementet i Bryssel” – fnissar lite bakom min skärm. Vad jag tror du menar är att Alice Bah Kuhnke är europaparlamentariker för Miljöpartiet på Europaparlamentet. Nu vet jag inte var informationen brustit men en liten snabb googling hade lätt kunnat lösa detta 🙂 Mer EU-kunskap åt folket!

      Anitha själv skriver på sin insta att hon praoat på ”EU-departementet”. HUR är det möjligt att ha planerat detta och inte ens uppfattat rätt namn på Europaparlamentet? Suck…

    Vad är ”EU-departementet i Bryssel”?

      EU parlamentet är nog det som avses men det visste du redan😉

    Skeptisk till hennes nyfunna politiska intresse. Tror att det mest är nätverkandet hon är ute efter.

    Nice!👍

    Bra om man vet namnet på platsen där man ska praoa:) särskilt om det är en plats dit man fram sina politiska representanter. Hoppas verkligen det är ett typo…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.