Carina Bergfeldt goes Pontus Rasmusson

Carina Bergfeldt erkänner i gårdagens BIANCA hur avundsjuk hon är på alla prylar som bär Bianca Ingrossos namn, och visar upp en prototyp – en stringtrosa med sitt ansikte på – som hon tänker att hon kan börja sälja i SVTs webbshop för 39:90.
Till skillnad från Pontus Rasmusson så är Carinas tilltag skämtsamt menat, för ingen har väl missat de stringtrosor Pontus sålde i sin webbshop med SITT ansikte på. 

Vad var det Pontus kallade det för?
”Team Pontus”?
Det vill man väl tillhöra?
Eller näää….tio gånger hellre ”Team Carina” än ”Team Pontus”. Eller vems Team vill du tillhöra? ”Team Alpacka”!

30 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Ska Bianca alltid snacka om sex6- fattar hon inte hur bort hon gör sig?
  Märkligt

   Jag är väldigt öppen av mig och pratar gärna om sex osv (med vänner) men stör mig också på att Bianca bara frågar en massa sexfrågor i sin show. Känns så barnsligt och löjligt.

   Tror produktionen vill att programmet ska kännas lite yngre, inte lika ”mossigt” som liknande program. Samt att det ska vara klickvänligt å skapa mkt rubriker. Och det funkar nog, kommer upp sånna rubriker för mig hela tiden och jag har varit sugen att klicka många ggr, man blir nyfiken.

   MEN jag håller med dig fullständigt. Tycker det är helt fel väg att gå. Känns korkat och ”oroligt” att gå den vägen. Blir tramsigt och konstigt. Men alla gäster hakar på för Bianca är så stor å känd, man vågar liksom inte tacka nej. Man ”måste ju bjussa på sig själv”

    Men sex är ju något varenda tråkig Svensson har, alla blev vi till genom sex. Jag fattar inte hur det kan anses vara något ”coolt” eller spännande att prata om? Det är gratis, det är för alla, det är en rent kroppslig funktion liksom. Bianca är dessutom vuxen och har som nästan alla vuxna erfarenhet av sex, det vore mer förståeligt om en 12-åring tyckte det var spännande att prata om sex.

     Som när Bianca berättade att hon gått på massage av sin fiffi, om en man gjort det… det är skillnad märkligt nog. Eller om en man daskat sina anställda på rumpan som Bianca gjorde. Eller bara om en äldre man sagt om en yngre tjej att åh henne skulle jag kunna ligga med som när Bianca säger det om en äldre man (vilket hon sa om Pernillas Bauer t.ex). Tänk om Hellenius skule ställa sexfrågor till sina gäster, han skulle bli totalsågad. Det är sådana skillnader, och likadant skillnad på folk och folk trots de gjort samma saker det ser vi inte minst härinne. Vissa kommer undan med allt.

    Det här är ju ingen roll Bianca tar. Det är inget ”produktionen vill”. Bianca är så här sexfixerad. Jag har massor av yngre människor omkring mig, dom undrar också vad det är för fel på henne.

   Så stört.

  Nej det står inte Bianca Ingrosso på några prylar men de har tryckt upp kepsar som det står Bianca på, inget som säljs men som hon och teamet delat ut till vänner, familj, kändisar och en del för det ska ge pr och ge Bianca stjärnstatus. De har ju också tryckt kaffemuggar det står Bianca på och gjort kuddar med hennes bild på som de har i logerna när det spelas in och så Bianca på stora bilder och i pappfigur… så löjligt. Var väl Biancas idé med stringtrosor kan man tänka, och hon skulle sova i dem. Bianca är lite för mycket, inget fel på hennes självförtroende nu, nästan lite för stort men blir väl så med allt beröm och skönhetsfix och lite annat…

   Du är medveten om att det inte är Biancas bild på stringtrosorna va?

    Ja varför skulle jag inte vara det, vad menar du? Du missförstår nog vad du läste. De har tryckt upp kepsar det står Bianca på och trosorna med Carinas ansikte var nog Biancas idé tror jag – hennes idé att det skulle vara Carina på stringtrosor alltså och Bianca sa att hon ska sova i dem. Och jag tycker det var löjligt och att Bianca är löjlig. Är det klarare nu?

   Hej Jante!

   Seriöst nu. Allt du kritiserar Bianca för är ju exakt likadan som kritiken Isabella fick, men henne försvarade du med hull och hår. Vad är skillnaden isf?

    Har jag försvarat Isabella tror du, haha vad vet du om det. Herregud folk alltså, galet… Har aldrig sett Isabella på några muggar eller kuddar, har du det? Inte att hon åmar sig så mycket heller eller ställer sexfrågor till folk. Inte att hon har en talkshow heller fast hon hade ju det på youtube en gång i tiden för längesen.
    Är det så att du själv klagar på allt Isabella gör kanske men försvarar Bianca och tycker att hon är goals vad hon än gör 😉

   Gud vad du gaggar, dags att ta din medicin tror jag

   Förklara skillnaden mellan Isabella och Bianca för mig är du snäll 06:33. Du verkar insatt.

    VA? Vad har Isabella med detta att göra? Fattar inte, varför ska JAG förklara skillnader på dem men det finns väl många skillnader? Finna många anonyma här så om någon anonym försvarat Isabella i något så betyder inte det att just jag gjort det men visst jag är ganska insatt. Ser alltid kommentarer likt den 08:17 skrivit så fort någon skriver annat än hyllar Bianca, stört.

   Håller så fullständigt med. Det är så otroligt ”obusigt” med sex som vuxet. Klart ens eget privatliv kan va busigt emellanåt, men inte andra människors! Det är så totalt ointressant i min värld:)

  Herregud, är så FRUKTANSVÄRT trött på den där Carina Bergfeldt – hon är verkligen överallt.

   Ja Carina B är överallt utom hemma hos sitt barn. Är hon inte bortrest springer hon på alla events.

   JAG SKRIVER UNDER.

   Är SÅ trött på den självbekräftelsesökande damen.

  Hur många företag godkänner att de anställda dricker alkohol på sin arbetstid?

   Företag som av någon anledning tjänar mer pengar på att personen i fråga dricker såklart.

   Inte många skulle jag tro men tjejen i fråga blir bättre då, hon kräver nog det och har inte tillräckligt mod annars. I gårdagens avsnitt hade det nog intagits en hel del av den varan. När det går in blir självförtroendet stort men det är inte alla som förstår det. Inte så snällt att säga till Anders ”vi måste prata om elefanten i rummet nu”. Lite kul när han i publiken sa att han gillar Benjamin mest haha fast innan att Bianca var hans största idol, hade de bett honom säga det tro, gick inte riktigt ihop hur som haha. Och så måste hon påpeka högt att Anders sa hon är vacker, och publiken är den snyggaste… så utseendefixerad och bekräftelsesökande.

  Fast det var väl Bianca som låtit trycka upp trosorna till Carina? Är trött och seg och kanske misstolkar dig, men i din text låter det som att Carina tryckt upp trosorna på eget bevåg och tagit med till studion på eget bevåg, det stämmer alltså inte.

   När jag är trött och seg verkar jag gilla att skriva ”på eget bevåg”. Sorry 🥲

   Fattade också det så, att Bianca låtit trycka upp. Kan faktiskt se humorn i det. Däremot synd att Bianca sen sitter och tjatar om sex. Kan ju vara så att det är ett av få ämnen hon är bekväm att prata om.

    Ja för det ämnet behöver man inte ha intelligens.

   Helt rätt! Inte carina som tagit fram en prototyp.😂😂 Var fick hon det ifrån

  Jag tycker det är så märkligt att teamet ska pusha på att Bianca ska va så busig å frigjord och prata om sex 24/7. När jag ser Bianca ( personlig åsikt ) får jag inte vibbar av sex appeal eller ett sug, hon är så assexuel gör mig för att hon känns inte som en riktig person längre

  Varför skaffar man barn när man inte orkar umgås, ha semester med familjen? Sa hon igår

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.