Kompromiss och/eller förråd?

Bildkälla: Therese Lindgren Instastory

Therese Lindgren och hennes sambo håller just nu på att renovera sitt nya hus och Therese berättar nu på Instastory att de båda nått en kompromiss vad gäller alla jourdjur som Therese tar in. 
De ska tydligen enbart få husera på ovanvåningen efter att de flyttar in och Therese frågar även sina följare vad hon borde göra med ett av rummen på ovanvåningen.
Hon velar mellan att göra det till ett gästrum – trots att de bara får gäster typ en gång om året – eller till ett förråd för allt som djuren behöver, så som hö, halm, foder och annat.
Personligen tycker jag det är lyx att kunna göra ett helt rum till förvaring, särskilt med tanke på hur ofta det är en bristvara i mindre hus eller i lägenheter, så jag hade nog valt alternativ nummer två.
Man kan alltid skaffa en bäddsoffa om man trots allt vill kunna ta emot gäster som inte vill sova bland höbalar och pellets. 🙂

Hur hade ni gjort? 

31 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Luffarutrymmet funkar ju fint för förvaring annars, ett draperi för så är problemet löst. Hon vill ju inte ha kvar det utrymmet men varför inte använda det som förvaring??

  Och gästrum när man så sällan har gäster känns så bortkastat när hon kan husera behövande djur där istället 😊 så jag röstar för djurrum.

   Håller med. Praktiskt upplägg för 🐇🐀🦜

   Det utrymmet är ju inte så stort och rymmer inte mycket. Bättre o ha det på övervåningen där djuren ska vara

    Funkar fort för förvaring. När det är fullt är det fullt.

   Vad är ett luffarutrymme?

  Djuren bör rimligen få bo i eget hus på tomten. Utom kackerlackan,kanske. Den bör man hålla koll på.
  Behjärtansvärt initiativ men lite fnoskigt är det allt att ha djurjour i ett bostadshus. Kommer ihåg svantanten.

   Kackerlackan har ett nytt hem sen igår

    Detta tycker jag skriker psykisk ohälsa, att ta in en kackerlacka? Vad kommer det behovet ifrån? Säg mig en normal person som skulle göra så? Det är ju ett skadedjur och man måste väl kunna se det 😹😹😹
    Det finns väl ungefär 87miljarder av dom.
    Vad är det för hål hon försöker fylla?

     Måste man ha ett hål i sig för att man har ett annorlunda intresse 🤔

     Det var väl någon som haft kackerlackan som husdjur innan då antar jag? Så då är det väl inte Therese som är ”knäpp” bara för att hon tog hand om den istället för att den skulle avlivas (för tror ju ingen vill att den skall slippa lös?!)
     Det finns olika arter av kackerlackor och folk har faktiskt rätt att ha olika intresse av olika sorters djur

     Sluta släng med.psykisl ohälsa bara för folk inte är som du!!

   Vad gör du då?

   Fnoskigt? Antar det är ett negativt ord. Tycker det är beundransvärt snarare!

  Ja vill hon vara ett seriöst jourhem så skulle ju förvaring för den grejen vara ett stort plus

   Hon är ju seriös, sluta nu

    Jaha jag menade inte min kommentar på det sättet du tolkade den. Jag röstade bara för förvaring av djurartiklar, snarare än gästrum. Hoppas du är okej nu när du fått det klargjort. Jag är själv djurvårdare och använder mitt ”städskåp” i köket till förvaring av djursaker. Skulle jag agera stor jourhem hade jag lätt velat ha ett vettigt förråd i närheten för allt tänkbart

    Ska man ha en massa olika arter av djur så borde det väl vara helt nödvändigt att ha ordentligt med förvaring, alltså att grejerna som används för olika djur inte ligger i samma backar nedlastade, tänker på smittspridning och sånt och vem skulle vilja ligga i ett litet utrymme på djurvåningen när de kommer som gäst ändå?

  Varför inte en spilta🐎

  Kvalitetsinnehåll, verkligen. Vad är det tänkt att vi ska diskutera? Hur någon annan med helt andra behov borde inreda sitt hus? Eller en teoretisk situation som inte kommer att inträffa?
  Hellre färre inlägg som faktiskt innehåller något tycker jag…

   Det har väl blivit färre inlägg? Sällan som det är några tidiga morgoninlägg och sena kvällsinläggen har hon helt slutat med.

   Håller med. Tycker också det är så tråkigt med ”Vad skulle ni gjort?”, ”Har ni någon gång ätit en banan?”, ”Vad tycker ni om att ha en långklänning på julafton”, ”Skulle ni vilja ha de här skorna” frågorna i slutet av inläggen. Ge oss lite gräv istället för att berätta om att en kollektion sålt slut eller att någon inte vet hur de ska inreda ett rum.

    Bloggen handlar om vad som skrivs hos andra bloggare. Sluta klaga. Läs det du ev. gillar, scrolla förbi det andra.
    Finns säkert folk som gillar Therese och hennes kackerlackor.

  Skulle bygga ett hus på tomten till djuren och fodret. Fy vad det kommer lukta ”djuraffär” på övervåningen. Skulle inte vilja bo där som gäst.

   Tur att du slipper det då;)

   Therese kommer aldrig invitera en djurhatare som dig på besök så du behöver inte oroa dig för att det luktar hö.

  Önskar jag hade mer förvaring. En klädkammare som vi hade i barndomshemmet vore drömmen.

  Ett förråd för slutförvaring av kärnbränsle & ett gästrum samtidigt.

   Exakt. Och kackerlackan överlever, toppen.

  Förvaring ❤️
  I hennes fall låter det väldigt smidigt o j självklart. Ens hus är ju till för en själv först och främst, särskilt när man har övernattande gäster så sällan är det onödigt att ha ett helt rum till dem.

   Oavsett gäster kommer sällan, skulle inte hysa in dom nära djurlukt ( bajs och bajs)- tom du jurmat luktar äckligt- släng ut djuren till ladugården

    Mm för alla har en ladugård? Nästan alla människor har husdjuren inomhus, inget konstigt. Luktar inte äckligt om man städar vilket man bör.
    Tycker gästerna ändå det så avstår det nog att besöka/sova över hos henne. Som sagt, vad ska man prioritera? Sitt intresse eller nån känslig gäst?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.