Saker man inte får göra på sociala medier

Bildkälla: Katrin Zytomierska Instastory

Katrin tycker det går så jävla bra för Clean Eating och samtidigt gör hon sitt bästa för att bli stämd av fler upphovsrättspersoner genom att fortsätta använda skyddad musik i sin reklam. Hon har redan stämts för att ha använt en Abbalåt i en annan reklamfilm för Clean Eatings produkter.

Att använda skyddad musik i en reklamfilm kräver en synkroniseringslicens som söks hos rättighetshavarna. Musiken som finns tillgänglig i Instagramappen enbart får användas för ickekommersiellt innehåll. Reklam är i högsta grad kommersiellt. Man kan ju tycka att hennes advokat borde ha förklarat för henne vad hon stämts för men så verkar inte vara fallet.

Häromveckan gjorde Katrin samma sak ytterligare en gång när hon använde ”All I want for Christmas” med Mariah Carey i sin reklamfilm, så det här alltså minst tredje gången.

Skrolla nedåt för att läsa mina pedagogiska försök att nå fram till henne, där jag till slut kapitulerade och helt enkelt gav upp.
Efter jag skrev det här till henne fick jag inte längre följa henne.

Efter jag skrev det här inlägget har Katrin postat ytterligare en reklam med skyddad musik:

39 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Influencers hojtar hela tiden att deras yrke är visst ett yrke , ungefär att vara nutidens reklambyrå. Ändå kan de inte lagar och regler om någonting inom sitt ”yrke”.

  Vad dum hon är som inte tar emot hjälp när hon får den.

   Sen när hon fälls igen skall hon väl skylla på Bloggbevakning igen.

  Tappad människa.

  Hon är korkad, låt henne betala miljoner, hon har råd, om 1 mån åker Hon till värmen igen. Hon har lagt ut ytterligare ett.

  Katrin VILL provocera (oavsett vad hon gör). Såg en fråga i ett tidigare inlägg om henne ang. hur Alex Schulman kunde vara ett par med henne.

  Jag har verkligen haft svårt för Alex men jag måste ändå medge att han, sakta men säkert, växer upp och lämnar ”högstadie-mentaliteten”. Jag kan verkligen inte säga detsamma om Katrin.

   Att Alex har växt upp har enbart att göra med att han hade tur som träffade Amanda. Utan henne hade han också garanterat fortsatt att bete sig som förut.

    Du menar hon som när hon jobbade på kafe medvetet värmde mjölken till latten extra mycket för hon tyckte det var så kul att se när folk tappade glaset i golvet?

    Ingen av de tre är mogna.

     Hur gammal var hon då?

      Det spelar roll – hur? En del saker gör man fan bara inte.

     hahah vad är detta för något?? när var detta?

     Men det måste väl vara väldigt längesedan 😂 och sen ska man nog inte ta allting så bokstavligt. Typ alla kryddar sina gamla ”roliga” minnen/historier, speciellt om man ska berätta det offentligt.

     Mogna och mogna. Amanda är mer ängslig och mer mån om vad andra folk tycker och tänker. Hon har smittat av sig det på Alex.
     Katrin skiter ju i precis allt, och är ute efter att provocera så mycket som möjligt. Precis så som Alex var innan Amanda.

    Tycker de var en bra match.

   Är en fråga om intelligensk, Alex har den med Katrin har slagit i taket där för länge sen.

  Influencers har sig själva som varumärke men väldigt få verkar faktiskt förstå det. Så märkligt.

  Har hon hittat bilen?

   😅

  Tydligen har KZ obegränsat med pengar (pappa Vladde har väl deg) eftersom det är så viktigt för henne att bryta alla regler, spendera oändliga pengar på sitt yttre, köra dyr bil som hon knappt vet var den är samt tillbringa varannan vecka på krogen.

   Låt henne hålla på, vem bryr sig🙄

   Men du ser ju på hennes sms att hon verkligen inte förstår.

  Vore intressant med bevakning hur hur Lady Dahmer postar maxat i story kring Palestina konflikten på ett extremt aggressivt sätt!
  Ni kan ju kolla hennes storys själv idag ex, det förefaller mycket grovt.

  För mig är det skillnad att ta politisk ställning, driva den relevanta frågan- än att uppmana våld och skildra död och lidande på detta gränslösa sätt.

   Har fortfarande nedsatt syn efter att ha sett hennes tofstuttar i Pridetåget senast😳 Var inte bra med Klorin i ögonen..

   Nej det är absolut inte intressant.

   Det behövs ju ett extremt aggressivt sätt. Jag klarar inte heller att se dem för att det är så otroligt hemskt det som händer just nu!!
   Bara för att vi ska ”slippa se” då eller? Hur uppmanar hon våld?
   Fler borde fan skrika högt om detta för att få ett slut!

  Men hur ska man kunna söka licens hos rättighetshavaren. Det går ju inte att kontakta Mariah Carey direkt, eller vem det nu är som har rätten till den låten, vilket jag tvivlar på är någon person i Sverige som har rätten till den låten. Det funkar ju inte att man sitter och försöker få tag på Mariah Carey.. Och om alla skulle kontakta de som äger kända låtar så fort de vill använda den till nåt skulle de kändaste låtarna ju få samtal hela tiden ju, fullkomligt nedringda.

   Gick nästan på det, tills jag såg ditt användarnamn 🤦🏻‍♀️ Hitta ett annat intresse Lina. Du är inte det minsta rolig/trovärdig.

   Är väl inte meningen att det ska vara enkelt heller när du inte får använda dom hur som helst. Gaaah

  Kaos-Katrin, lika dum som hon ser ut.

  Jag driver eget företag och är livrädd för att göra fel på något vis. Har en liten gruppchatt med andra som driver eget där vi diskuterar vad som gäller, påminner om viktiga datum till Skatteverket osv. Men alla är tydligen inte såna. Är det kanske för att jag saknar kontakter till alkoholombudsmannen?

  Men skit i henne. Låt henne betala böter istället om hon nu ska va så korkad

  Genuin fråga hur anmäler man henne?? 🤔🤔🤔

  Tänk att vara känd för att man provocerar. Det är allt liksom. Hur tomt och meningslöst.

  Vissa människor är bara BDIH men här ser jag en smart människa som beter sig illa, som anser sig vara superior, stå över lagen, är promuskiös och anser sig vara bättre än alla andra på allt.

  Jag har en diagnos där många boxar kan bockas av men man ska ju inte sätta diagnoser….såklart.

  Tja vissa kommer bara fortsätta köra sitt race oavsett vad. Skulle hon bli stämd igen har hon blivit varnad. Det är hennes val hur hon väljer att hantera det.

  ”Det är inte solklar reklam”, men hon har sina egna varor i bild. Hur tänkte hon nu?

   Hon tänkte inte som vanligt, det är de som är problemet med henne.

  Lyssnade på avsnittet om Kissie i podden Oförskämt att anta igår. Tänkte på att Alexandra är runt samma ålder nu som Katrin var när hon skrev hemska saker om Alexandra på sin blogg när Alexandra bara var 16 år, ett barn. Katrin är så fruktansvärt omogen, som att hennes hjärna slutade utvecklas när hon fyllde 12, vilket hon bevisar gång på gång. Har så svårt att förstå hur Bingo orkar med henne, förstår att han vill upprätta en bra relation för barnens skull. Men att han orkar ha henne som poddpartner osv. Hon är ju så extremt elak och osympatisk.

  Hon verkar sugen på lite mer böter. Herregud så korkade svar hon ger. ”Om jag har privat konto är det okej” 😆

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.