Joakim Lundell blir ny trolljägare

Jag håller på med en dokumentärserie, likt trolljägarna.
Så om någon vet vilka som använder sig av ”Goldentie” och ”Dopy” och ”Kungpungpat” på internet så hör av er, ersättning ges givetvis! // Joakim Lundell

Behöver personerna bakom ovan nämnda alias vara oroliga, tror ni?
Nog för att pengar kan motivera till det mesta, men jag tvivlar på att folk generellt vet vilka i deras närhet som brukar trolla på nätet.

Vad tror ni?

 

42 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    P atricia v ide L aka Patriciasrum friade till J igår när dom avslöjade kön på familjens 8e barn

    Tror att Jocke menar om någon från deras nät-liv vet vilka det är. Folk har ju ett liv på nätet också (nät-vänner, nät-spelkompisar, nät-forumvänner osv), och någon i nät-livet kanske vet om någon av deras nät-vänner kallar sig så. I det riktiga livet finns det säkert ingen som vet sånt om sina anhöriga, men i nät-livet så kanske det finns någon som vet, folk brukar ju berätta om sina olika alias för sina nät-vänner, och det var så jag tror att Joakim menar.

    Jag är så fruktansvärt trött på honom och hans projekt.
    Tolljägarna är redan gjort, kom på något nytt för en gångs skull!

      De har dressat Joakim😀

      Trolljägarna är väl slut el har jag missat ngt? Jag kan förstå honom, hur kul är det att ngn hotar att döda deras barn t ex? Tycker både Trolljägarna och Dumpen gör ett bra jobb.

        Dumpen är helt sjukt. De är som en sekt som hänger ut män men på köpet deras familjer och andra närstående. Det är förfärligt. Ja, givetvis är pedofiler också förfärligt men att chatta med ett fiktivt ”barn” som tjatar om att ses för att ha sex är inte straffbart.

          Ööööh att pedofiler letar efter barn att våldta är sjukt. Det dumpen gör är bra då vår svenska lag är helt skev. Givetvis borde det vara olagligt att sexuellt trakassera barn på nätet. Dom hänger dessutom inte ut anhöriga. Endast pedofiläcklena. Fattar inte hur du kan vara på pedofilernas sida 🤮

            Det borde också vara olagligt att hänga ut helt oskyldiga människor som pedofiler. Något som Dumpen har gjort. Flera gånger. Tolkar det inte som att Katarina är på pedofilernas sida utan snarare talar om problemen med Dumpen för du måste vara bra naiv om du inte ser att det faktiskt är det.

          De skriver uttryckligen att närstående inte vill bli kontaktade. Varje människa med hjärnceller förstår att det inte är pedofilernas närståendes fel. Om du hade en dotter (el son) som blev utsatt el kanske ”bara” fått snopp och runkbilder till sig, vad hade du tyckt? Polisen har inte resurser till detta i ”det nya spännande Sverige” så jag är glad över att andra kan förhindra åtminstone några av övergreppen på barn.

    Men vad hjälper det honom om någon ger honom ett namn? Han behöver ju ändå kunna bevisa att det är den personen. Och om han inte nu kan göra det, vad hjälper det om han har ett namn. Känns som han börjar i fel ände.

      Samt att det väl är det som är hela grejen med programmet att HAN (hans team, ja jag vet) ska hitta dessa personer? Varför ska kolla på ett program där folk gjort allt jobb åt honom?

        Är det alltså själva hittandet som är programidén, inte den efterföljande konfrontationen?

      Tror han bara försöker tysta ner de som skriver om hans bror, lär inte bli något program. Hur ska han lyckas bevisa vem någon på fb är, är ju bara att få ett namn, behövs ju riktiga bevis för att kunna göra ett program av det. Men tror inte syftet är att göra ett program dock.

        Vad skriver dem om hans bror?

    Ska han försöka avslöja folk från Flashback? Lycka till med det.

      Det finns en tråd om Joakims bror Christoffer ”Chrippa”. Christoffer har tagit några högst klandervärda beslut detta året som det skrivs om i tråden. Jag känner igen dessa alias från tråden och förmodar att detta är en personlig vendetta för Jockiboi.
      Han tål helt enkelt inte att anonyma användare på Flashback skriver öppet om sin brors klandervärda beteende.

        Låter ju rimligt, vem skulle gilla det?! 😄

        Har slutat kolla hans Youtube då de umgås med den där människan (hans bror). Droger och allt som han håller på med, nä fy.

    Väx upp för fn Joakim.

      Det är väll trollen som ska växa upp!
      Klarar dom det?

        Vad har dressa troll gjort?

    Ja, nu ska han försöka sig på att tysta Flashback 🤣

    Det blir ju spännande 😁

    Minns jag fel men var inte Joakim ett av trollen som åkte dit i Trolljägarna när det begav sig?

      Det va Chrippa, hans gapiga bror.

        Båda två. CB pga en tidigare BB-deltagare samt JL enligt AN. Det med AN och JL skedde tidigare än konfrontationen med hans bror.

    Tror inte det kommer bli någon dokumentär eller att han tror att någon kommer kunna berätta vem dessa personer är, han vill nog bara skrämmas.

      Och även om någon säger vem de är, hur skulle han kunna bevisa det?

        Jag undrar mest vad han är ute efter. Vill han ha ett förlåt?
        Folk tycker ju vad de tycker, även om en del skriver riktigt lågt, men varför bry sig om dessa?

          Tror inte han vill ha ett förlåt, han vill bara att de ska sluta skriva om hans bror på fb.

          Jag gillar inte Jockiboy och har inget intresse av att försvara honom, men jag skulle må fruktansvärt dåligt om det fördes diskussioner om mig på Flashback. Inget som jag skulle ha förmåga att ignorera.

            Läste fel på ditt alias… läste, What the anal fuck”

    Stör mig fortfarande på att man nuförtiden använder ordet ”troll” synonymt med nån typ av hat.

      Dessutom skriver de flesta väl bara faktiska situationer om hans bror och lögner han ertappats i. Man är väl för tusan inte per definition ett ”troll” för att man delar osmickrande saker om någons familjemedlem? Eller? Känns mer som att Joakim är upprörd över att familjemedlemmar diskuteras.

    Någon som såg första kommentaren här ovan och kan berätta vad det står? Jag fick bara ett stort Casinoreklam. Bara på denna blogg jag ser detta fenomen.

      Gervide, det är så jobbigt med den där reklamen som man inte kan ta bort… Den skymmer inläggen. Enda sättet att ta bort den är att acceptera vissa cookies. Går det att ordna?

        Jag har skrivit till ansvarig på Life of Svea två ggr om den, men skickar ett mail till! Så ska det inte vara.

        Jag läser oftast på datorn och där är reklamen inga problem. Verkar som de anpassat efter dator och inte mobil, eller efter vissa mobiler men inte andra, mindre.

    … så om någon påstår att Arne Banarne (!) är namnet bakom aliaset som efterfrågas, hur ska han kunna bevisa det? En ”riktig” trolljägare lyckas från trollinlägg hitta riktiga identiteten åt andra hållet.
    Finns här risk för att man hittar på något namn på någon man stör sig på, typ Joey som drar ut genom dörren och ska nita David Linn?

      Sugen på att ange mig själv bara för att se vad som händer.

        🤣

    snabb googling så verkar iaf två av dessa vara lite konspiratoriska/konstiga flashback-konton. Jag hoppas JL har mer mot dom än det för att hänga ut kontonamnen och sätta igång prisjakt på dom – det känns som det finns tusen andra konton som är farligare/hemskare/äckligare än vad jag sett dessa skriva. Grejen med internetforum typ flashback är ju att det finns en hel del människor där som kanske inte känns helt stabila, som mest kanske behöver bryta sig ur de här isolerande bubblorna de fastnat i och återgå till någon mer ”normal” verklighet. Tror inte att namnge dem offentligt är sättet att få dem till det. Men de kanske gjort helt sjuka saker som jag inte vet om och det skulle väl isf försvara namngivningen så jag vill inte heller ställa mig på ”deras sida” i det här, annars hoppas jag att JL tar chansen att kontakta dem privat innan han går ut med namnen och ger dem en chans till någon form av förändring som inte involverar att bränna deras vanliga liv/namn – hur små dessa än må vara i jämförelse med JL.

    hhaha hanförsöker vara robert. robert är bättre dessutom inte gör olagligt utan ett tv program man kan inte ta jockeboi på allvar. störd människa farlig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.