Antonija Mandirs skådespelardrömmar

TACKADE PRECIS NEJ TILL EN STOR ROLL I EN LÅNGFILM 🙃💔
Att skådespela är en av mina många stora drömmar, men tiden är inte rätt nu. Och den kommer komma. Det finns tid för allt. Säger typ detta för att lugna mig själv för känner samtidigt VAD FUCK GJORDE JAG PRECIS??

Antoina Mandir tackade precis nej till en stor roll i en långfilm, då tajmingen inte kändes rätt, samtidigt som hon berättar för följarna att skådespeleriet är en av hennes största drömmar. 
I kommentarsfältet peppars hon av sina influencerkollegor, och de allra flesta kommentarer handlar om att Antonijas tid kommer komma och om det inte kändes rätt så var det förmodligen inte det.

Jag undrar vad det var för typ av film?
Komedi? Drama? Skräck?
Är hon huvudrollsinnehavaren av Joakim Lundells nästa rulle?

59 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Låter lite dumt om det verkligen var en stor dröm. Inte alls säkert att chansen kommer igen, flumtänk…

      Stor dröm? Vad har hon gjort för att nå sin ”stora dröm”? Har hon ens tagit en endaste teaterlektion eller ägnar sig åt läsande för att förstå karaktärer eller tagit skräpkorgen inom filmbranschen.

      Blir trött på folk som gnäller över saker de inte har ansträngt sig för. Klart hon dessutom får fler chanser, eftersom hon endast hade anställts pga. sitt följarantal och inte meriter.

      Minns fortfarande hur Nicole Falciani tjatade om att hennes drömyrke var att bli ”skådis”, men inte hade hon ägnat ett ögonblick för att nå dit. Hon ville bara bli serverad en roll. Några i kommentarsfältet påpekade hennes brist av kunskap och erfarenhet inom yrket och de fick genast mothugg av Nicole själv och hennes följare. Tydligen ansågs det vara ”avundsjuka” och ”hat” att ifrågasätta henne.

      Låt mig inte börja med alla ”författare” inom influenservärlden, trots haltande skolgång för merparten av ”författarna”. Det gör mig djupt besviken att vi ska behöva stå ut med skräp enbart för att vi har slafsiga produktionsbolag och diverse bokförlag. De som däremot har intressanta grejer att säga och som dessutom har en förmåga att behärska de olika professionerna för att de har ägnat en massa tid, de får inte chansen för man måste ha kontakter/se ut som en modell/ha minst 200 000 följare.

      Nej, jag är inte avundsjuk utan bara trött på all skit vi blir serverad, när vi hade kunnat få bra och välproducerade saker som gestaltas av personer som besitter en faktisk kunskap. Server absurt att det anställs sjuksköterskor som ska ha statistrollen som sjuksköterskor för det är ju omöjligt numera att tro att en skådespelare kan göra sitt jobb och…skådespela. Suck!

        Fast det finns ju också nåt som heter talang eller fallenhet för grejer. Jag har lätt för mig i matte och behöver inte kämpa särskilt mycket men skulle kunna ta svindyra sånglektioner 8 timmar per dag i fem år och ändå aldrig bli operasångare…vad är det för myt att man måste kämpa för allt.

          Så kan det vara. Men en person som inte har ” det ” när det kommer det skådespeleri är antonja mandir.

          Talang är inget som automatiskt bär någon framåt, utan man måste aktivt jobba på det trots att man kanske har lite fallenhet för något.

          Är det någon här som spontant har tänkt att Mandir är en excellent skådespelare (när hon gjort sina grejer på Instagram bl.a.)? Har ni även undrat varför hon inte gör något med en sån utomordentligt fantastisk skådespelartalang?

          Vad kommer härnäst, att motivation kommer flygandes till en om man bara väntar tillräckligt länge!?

            Fast man MÅSTE faktiskt inte, det finns trots allt människor som har det lättare för sig än andra inom vissa områden. Jag har ingen aning om Antonija är världens mest briljanta skådis eller helt värdelös men eftersom vi inte sett henne i en stor långfilm (än…) så kanske man bör vänta med recensionerna baserat på att hon inte gått 10 år på teaterskola…

              Om folk redan gnäller över hennes skådespelarinsatser på sociala media, skulle jag knappast tro att det gör sig bättre på den stora duken.

              Det blir patetiskt när de som inte kan och inte ens har behövt bevisa någonting ändå ska hållas om ryggen. Det finns skådespelare som har gått dramautbildning på högskolan under minst 3 år och har berättat hur svårt det var att lära sig allting som en filmroll krävde. Det är naivt att tro att det mest handlar om att säga sina repliker och inte se för stel ut.

              Det är tack vare er som vi får sånt här skräp för att ni ska stötta alla förlorare bara för att ni sitter och stirrar på deras bilder dagarna i ända.

                Men seriöst…vilka är ”folk som gnäller över hennes IG”? Knappast folk som själva har kapacitet att grundat på nån skämtgrej på nätet kunna avgöra om nån kan spela teater eller ej.

              Är inte i den branschen men ska man anställa någon till att göra en stor roll i en långfilm – väljer man inte helst då någon med kunskaper och erfarenhet? Alltså att det inte bara är att spela väl men också att ha vana att jobba på det sättet, fattar olika uttryck som används och liknande. Någon man vet fixar att läsa in sig, ett säkrare kort liksom. Sen kanske de verkligen inte hittade någon annan skådespelare som passade till rollen men det verkar ju konstigt, finns väl många amatörskådespelare och även mer professionella att välja mellan.

            Hennes sketcher visar väl ändå att hon har ett intresse/motivation för teater och karaktärer?

              Ja, och jag har ett intresse för konståkning men inte i helvete ska jag stå på isen med mina två vänsterfötter för det framför någon jury eller tv-publik.

              Kan vi för en gångs få en kombination av de som faktiskt kan och som har kämpat och lagt ner tid och energi på att lära sig? Varför ska vi återigen tvingas titta på nån sopa som inte lyft ett finger?

                Jag håller inte med och är inget superfan av Antonija Mandir. Det krävs ändå något av någon som ens gör de där sketcherna och bemödar sig om att lägga ut dem.

                  Absolut. Trycka på rec. kan de flesta.

                    Kan- absolut. Men gör det inte. Den lilla skillnaden räcker för att jag skulle ge henne en chans.

                      Jag blir nyfiken på hur det kommer sig att du ställer noll krav, med tanke på att en biobiljett kostar ca. 200:-?

                      Det är mer än vad merparten tjänar under en timme.

                      Är det inte lite tidigt ställa krav/döma skådisen som inte tog jobbet/recensera filmen vi inte vet vad den handlar om, innan den ens är inspelad (& och du läst en enda recension 😉 )

                      Hon är inte en skådespelare. När ska du förstå det?

                      Du får svar här för det stängdes av nertill.

              Va? min 5 åring gillar också att spela apa.

        Det är ändå lite kul att du som inte vet något om casting eller tv-produktion anser dig bättre än de med kunskap och erfarenhet, när dina egna argument är att folk som har kunskap och erfarenhet som ska göra jobbet . Har du gjort något för att bidra till bättre och välproducerande filmer och böcker för annars borde väl du, med ditt eget resonemang, sluta gnälla.

          Gick på Unga Klara som barn och var med som statist i en del produktioner för barn/ungdomar och en dramaserie. Fick även några statistroller som barn på olika teaterscener i stan pga. att jag även gick på AFMU (Adolf Fredriks musikklasser) under några terminer. Ovanpå det har jag nära släktingar samt vänner som jobbar inom filmbranschen (en del som skådespelare), som jag besökt på deras jobb genom åren. Vad är det du tror att jag inte har koll på?

          Bara för att man vill se på saker som inte är undermåliga, så betyder inte det att man ska vara tyst när en del säger helt orimliga saker gällande ett ämne.

          Jag vill göra nytta i samhället och det blir nog svårt att fokusera på mer än mina juridikstudier i Skåne. Men tack för förslaget 😉

          Pöss

          Ps. Djärvt av dig att inte känna mig men ändå påstå dig veta vad jag inte vet någonting om.

            Åh tro mig, jag känner din typ. Tycker du att dina små statistroller på en barnteater gör dig mer trovärdig än någon som producerar riktiga filmer och tv-serier? Att dina nära släktingar är i branschen gör dig inte kompetent, lika lite som mina läkarsläktingar gör mig lämplig att utföra en hjärtoperation.

            Varför ska du få gnälla över att världen inte är perfekt anpassad efter dig men alla andra ska hålla käften om de inte ansträngt sig?

            Fast om man då får spekulera lite tillhör du en kulturell klick/elit som har en entry point i den världen. Väl förspänt med andra ord. Tom gräddfil i somligas ögon. Ändå lyckades du inte. Så vi tänker att talangen kanske inte räckte till (jag menar verkligen inget illa med det, det är en tuff bransch och man kan vara jättebra utan att lyckas). Antonija har invandrarföräldrar och ingen röd matta till stockholms kulturliv. Det hon har har hon skapat själv genom sina sketcher och sin IG. Inte så pjåkigt tycker jag ändå även om massa människor ser ner på henne för det. Ni är inte inne i samma sväng men det har mer med era föräldrar att göra än just du och henne och er respektive ”talang.”

              Jag tröttnade och hade inte intresset att fortsätta. Det är inte detsamma som att inte lyckas.

              Barn är sådana, de byter hobby och hittat något annat. Vissa barn hänger fast och bär sitt intresse in i vuxenlivet.

              Absolut hade jag ett privilegium som hade det tillgängligt för mig. Hade jag växt upp i en småstad, hade jag aldrig haft den chansen som barn.

              Du kommer inte in på Adolf Fredriks musikklasser utan inträdesprov (det var genom skolan jag kom åt rollerna och mitt curriculum vitae). Det spelar ingen roll vem du känner om du inte klarar de kraven. Sen finns det klart vissa som inte gjort inträdesprover och tilldelats roller pga. nepotism. Mina föräldrar är inom näringslivet så vet inte varför du drar in mina föräldrar i det hela.

    Tror att där gick det tåget för att inte komma åter…
    Hur kan man tacka nej till stor filmroll om man mest av allt vill bli skådespelare?!?

      Det kanske var en roll eller film som hon inte kände sig bekväm med.
      Man kan ju ha en dröm att bli VD för ett företag, men kanske ändå skulle tacka nej om Think Pink hör av sig. 😄

    Tror rollen var som ond jedi i nästa Star Wars film.

      😂😂

      Någon som verkade vara en del av produktionen eller med kännedom därtill skrev att det inte alls var en stor roll och att hon hade fått en förfrågan om provspel eller liknande, att hon nu bara spelar för följarna.

      Lät väldigt sannolikt med tanke på Antonijas tidigare vaneföreställningar.

    Ja för vi har ju sett på IG och youtube vilken bra skådespelare hon är när hon råkar ut för all sina ”tokigheter”..

    #sakersominteharhänt2024

      😼

      Men hon fick ju lägga ut ett foto på sig själv när hon bölar. Hon också.

    Hon skulle väl vara statist som influenser🤣

    Stor roll, seriöst.

    En porrvåffla?

    Men hahaha vad är det för bajsnödiga kommentarer? ”Kära du. Allt har sin tid❤️”. Låter som nån har dött

      Eller kommentaren ”ditt barn är viktigare än denna roll” snacka om spekulation eller är det skvaller som stämmer haha

    Och Daniel Paris bara ’jag finns här’
    cry.me.a.river.

      Så krystat 😂

    Man tackar inte nej till en ”stor roll” om det är något man drömt om. Och varför ens berätta det? Om inte för uppmärksamhet…

    Hur reagerar dessa människor när de får riktiga och allvarliga problem i livet?

      M, ja en mycket intressant fråga som vi troligen aldrig får svar på.

    Jag skrek av skratt så mycket åt hans kommentar att jag gled ner ur soffan.

      Oj, så tokigt! Skrika av skratt och glida ut soffan, tänka sig!

    öhh… har väldigt svårt att se henne som en stjärnskådis….

    Hade aldrig tackat nej till en stor roll om det är min dröm. Det är inte alls säkert att hon får chansen igen.

    Och en gråtselfie på det, ja jisses 🙄

    Ungefär som en blivande formel 1 förare som tackar nej till Ferrari. Tajmingen vettu. Sen gråta på det…. och alla kändisar som backar i kommentarerna. Vilken tid vi lever i.

    Jag tror på p-rulle.

    Läpparna är så så stora att det är ett konstigt veck ovanför läppen

      Kan ju vara så att ”tiden inte är rätt nu”, pga svårt att prata med upppumpade läppar.. Var i en butik nyligen och bad om råd av en säljare, det var på riktigt svårt att höra riktigt vad hon sa, pga läppfillers gone crazy. En del läspar nästan lite när de har fyllt läpparna.

      Precis, en kompis har också gjort nått med läpparna och det blir alltid ett sånt veck när hon ler ( kanske när hon gråter också då).

    Folk som fotar/filmar sig själv när de gråter- fy fan

    Hahah fan vad hon ljuger 😂

    När kommer dessa influencers sluta gråta och vara patetiska? Det är 2024, dags att växa upp.

    Hur gick det förresten med hennes head SPA?

      Ja just det, hur gick det? Vad hette företaget?

    Varför tackade hon nej?
    Det låter så motsägesfullt att drömma om nåt och sen nobba
    Jag vill vinna på Lotto, om jag vinner så tackar jag inte nej
    Men, allvarligt så kommer inte chansen tillbaka
    Det är tuff konkurrens för alla roller

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.