Paow och Christian, utslängda från nytt hotell

I veckans avsnitt av ”Mellan himmel och jord” med JLC berättar Carl Déman om när han och familjen åkte på skidsemester och hamnade på samma hotell i Hemsödalen som Paow och hennes kille – norrmannen Christian.
Enligt Carl bråkade Paow och Christian så mycket under sin första natt på hotellet – de skulle stanna en vecka – att polisen kom till hotellet, och paret blev utslängda. Enligt poddavsnittet väckte de hela hotellet och i alla fall Carl och hans sällskap blev kompenserade för parets kaosnatt.
Dagen efter såg Carl Paow och Christian i backen. De verkade ha blivit kompisar igen, sin vana trogen.
De berättade att de checkat in på ett nytt hotell, ett stenkast bort från det där de blivit utslängda.

Paow beskrev även Christian som ”Norges svar på Adinatoor, fast fullexaminerad”. Jag vet inte vem som ska bli mest förolämpad av den jämförelsen. 😂

Här kan du läsa om när Paow och Christian blev utslängda från Petter Stordalens hotell på nyårsafton. 

43 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Lite flax ändå hamna bredvid dem på hotell om man blir kompenserad efteråt? Jag åker gärna om Paow berättar vart de ska nästa gång.

   Jättekul.

   Du får din efterlängtade hotellnatt förstörd och får kompensation, är det något man strävar efter?

    Vad ska de kunna göra som förstör min natt? Jag sover tungt.

     De bryter sig in i ditt rum och vill ha trekant till deras OF?😉

  Hemsedal. Inte Hemsödalen.

  Gud de där två är gränslösa. Att de inte skäms. Hon är 30 🙃🙃🙃

   Herregud alltså! Nu får de väl ge sig. Paow, sluta umgås med honom. Ni verkar ta fram varandras absolut sämsta sidor och han är uppenbart inte snäll mot dig!

    Tror du att hon är snäll mot honom???

     Nej, det tror jag inte men det är hennes ansikte jag har sett helt sönderslaget. Har du sett att han blivit slagen så hela ansiktet är förstört? Som sagt, jag skriver ju att de inte är bra för varandra så tror nog att båda håller på med massa skit…

   Oavsett om Paow är gränslös eller inte känns denna kommentar över gränsen faktiskt. Det är en sak att uttrycka oro, men att sia om en förtida död känns inte helt okej.

    Håller med, tycka vad man vill om hennes livsstil, men den där kommentaren var osmaklig.

    Vad vet du om att jag uttryckte oro el inte?

    Det som uttrycktes var väl också en oro?
    Fakta är att hon lever i ett väldigt destruktivt förhållande. Där det är killen som verkar vara den som trappar upp det destruktiva.
    Det är ändå rätt vanligt att kvinnor som lever i dessa typ av förhållanden brukar dö rätt mycket i förtid.
    Paow lever på lånad tid just nu, fakta.

  Hur lyckas man bli utslängd från ett hotell ?! Ja jag fattar ,men i mina öron låter det otroligt

   De gapade väl och skrek, var väl antagligen ganska påverkade också.

   Om du lyssnar/läser hur dom betett sig så bör du förstå.

  Paow är influensern som känns som den absolut största tågkraschen att följa.. Får typ ångest av att bara sätta mig in i hennes skor, nu är hon inte purung längre heller och allt finns på nätet..

  Hon blev utslängd och portad från hotellet min dotter jobbar på också.I Helsingborg…

   Det är ju sjukt. Va gör människan

   Vad ska man göra för att bli utslängd och för att polisen ska komma? Är så nyfiken

    Det räcker nog med att man bråkar högt, slänger grejer å lever runt. Stör andra gäster och trashar hotellet. Då ringer man polisen.
    Sen om man inte är samarbetsvillig eller man hittar droger/märker att personerna är påverkade av substanser osv så slänger man ut dom.

    Har varit på flera hotell utomlands där sånt hänt med andra gäster och där vi blivit kompenserade efteråt av hotellet.

   Va? Ge oss allt skvaller om detta!

  Paow och hennes kille har ju ändå väldigt ovanliga gemensamma intressen, operationer, porr, resor… borde va rätt sammansvetsade kan tänkas, mot alla med vanliga liv…
  Och ändå bråkar de så mycket

   Det är ju bara yta alltihopa. Tror man behöver ngt genuint för att känna sig tillfreds i tillvaron. Se på BI, hon hittar ju inte heller rätt. Men allvarligt, gör Paow och norrbaggen inget annat än att bo på hotell? Finns väl inga kvar snart där de inte är portade. Slänger de ut TV också😉

   Operationer, porr, resor och droger?

  Kan man ett mer meningslöst liv? Att kasta bort all tid och pengar på att fly från sig själv. År efter år. Alla operationer, resor, OnlyFans och droger… Hon måste ha världens sämsta självkänsla vilket är jäkligt sorgligt. Tänker ibland på att hennes blick på foton är helt tom. Även när hon hävdar annat. En ”djurvän” som aldrig är hemma med sina katter.

   När man väl fastnat så är det svårt att ta sig ur. Även om hon skulle vakna upp en dag och tänka att hon ska ha en dag där hon inte är påverkad av något osv så skulle det vara lättare sagt än gjort. Har själv haft ett missbruk, och mitt liv var totalt meningslöst, levde bara för nuet och hade inget hopp för framtiden så tänkte att jag lika gärna kunde fortsätta. Hjärnan blir totalt avtrubbad. Krävdes att jag nästan dog och hamnade på akuten för att jag äntligen skulle ta hjälp. Och är så tacksam idag, nu vet jag att det går att må bra och känna sig glad osv utan att dricka osv.

    Håller med. Tror även att många underskattar den styrka som krävs för att faktiskt lyckas bryta destruktivitet och börja skapa ett annat liv. Det tar lång tid och är väldigt tufft, och det är tyvärr inte alla som klarar det.

   Vissa människor har tyvärr inte förmågan att vakna upp och kunna förändringa livet till det bättre utan de är dömda till att göra misstag på misstag och råka ut för det ena efter det andra tills de dör. Trasiga människor lever ofta trasiga liv och skapar kaos omkring sig hur de än gör och var de än är. Visst går det att bryta men det krävs stora ansträngningar, insikt, förmåga att ta ansvar och en massa andra saker som många inte orkar med. Det är ”lättare” att fortsätta leva ett trasigt liv än att göra grovjobbet och börja jobba med sig själv och bygga upp något sunt.

    *förändra

   Fast hon har väl inga katter längre?

  Trash.

  OT: Trillade över Lisa Sidéns mukbangs på TikTok och reagerade att hon alltid klipper precis innan hon sväljer maten. Tror ni hon spottar ut och bara ”fejkar” att hon äter allt? 🤨

   Jag såg när hon åt sushi och det känns verkligen som att hon spottar ut. När man trycker tre bitar i en tugga krävs det liksom lite mer än två tuggor och sedan sväljer man…

   Tror också hon spottar ut, såg henne inte svälja en enda gång. Blev illa till mods av klippen.

   Ja jag börjar också undra.. såg ni när hon tryckte en rå lax? Väger typ ett kilo 😭

    Det var något av det osmakligaste jag sett😩

   Inte sett henne men har sett Baby Dumplings videos på tiktok. Är övertygad om att hon inte sväljer maten! Hon äter helt enorma galna mängder mat, hävdar hon… Men nej jag kan inte tro det. Då vore hon själv stor. Och helt pank…

   Blir också otroligt illa till mods av hennes mukbangs.

  Jag undrar vem som passar hennes ääääälskade katter på alla dessa resor?

   Men sluta att tjata om katterna. Dom klarar sig nog mycket bättre utan henne. Om dom lever.

  Såg något klipp när Christian är med i norska farmen. Och där var han ännu en gång en idiot… Så han fick en del hatmeddelanden och då var han tvungen att rymma till fjällen typ för att slippa allt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.