Filip Lamprecht & Let’s dance-partnern firar 1 år

Minns ni det här inlägget som jag skrev i somras? 😍

Grattis till kärleken, turturduvor!

119 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Har en obehaglig känsla kring att mamma Kristin har velat hooka upp Linn som en bästis ända sedan hon själv var med i Lets Dance. Att Peg skulle ut och Linn skulle in i familjen känns det som att hon till ganska stor del ligger bakom. Fast i ärlighetens namn har jag en obehaglig känsla kring det mesta som har med Kristin att göra så kanske är väl konspiratorisk.

   Men snälla – ta av dig foliehatten.

   Vad är det med Kristin som gör att hon verkar så illa omtyckt? Liksom, hur är hon, vad gör hon?

   Ps tycker annars din teori låter helt orimlig också.

   Dessutom är det extremt svårt att se att man lever i ett destruktivt förhållande när man är mitt i det. Peg är fruktansvärd och har varit så elak mot Filip och tryckt ner honom under alla dessa år. Han är äntligen lycklig tack vare Linn och de är som gjorda för varandra.

    Hur kan du veta det?

     Jadu jag kanske har sett programmet.

      😂😭 jesus

   Oj det var många spekulationer på samma gång. Du måste ha mycket tid över. Två vuxna människor har blivit kära och är tillsammans. Kul för dem. Det räcker så.

   Det handlar ju om två vuxna människor, tror knappast någons mamma kan ”få” den att bli kär…

    Oj, du har inte träffat manipulativa mammor 🫣

     Haha, jodå- det har jag (tro mig!) men känslor som kärlek och attraktion kan de faktiskt inte skapa på egen hand 🙂

      Attraktion finns ju mellan massor av människor. Inget unikt.

   S! Berätta mer om dina teorier. (Jag är seriös, jag vill veta)

   Nu ser killen i alla fall glittrande ut i blicken igen till skillnad från hur trött/tom. han såg ut i blicken under tiden med P.P. Vägen till det där uppbrottet skötte P.P. alldeles utmärkt på egen hand. Man kan inte behandla människor hursomhelst.

   Kommer inte glömma hur P.P. stod och vrålade på honom inför öppen ridå under en tillställning och han såg genuint rädd ut för henne. Hon gav sig inte förrän det var en gäst som bad henne att dämpa sig. Man kan ju undra hur det var för honom att vara sambo med någon som kände sig så bekväm att behandla honom så även inför andra!? Facit säger att de personerna som beter sig så, aldrig är bättre i hemmet utan snarare tvärtom.

   Om jag hade fått välja partner mellan de två tjejerna, hade jag valt den som är charmig, stöttande, emotionellt mogen, kul att ha att göra med och som även förstår att det inte bara är hennes familj som är viktig och att man umgås med bådas familjer. Vem hade ni själva valt? Tror knappast att det är många som hade valt P.P. Dessutom läste jag någon artikel om att pojkvännen hon hade direkt efter Filip, den killen kallade hon för sin ”twin flame”. Det är lovebombing och ren manipulation och sådana personer ska man inte ha så nära i sitt liv. Det blir fort obehagligt och extremt jobbigt att ha en relation med en sådan individ.

   Varför måste det klämmas in konspirationer och varför kan det inte räcka att konstatera att han äntligen har ett förhållande som verkar ge honom glädje och trygghet och där han inte behöver göra sig själv mindre!? Tror knappast att det är någon som vill bli utskälld och kontrollerad på det sättet som P.P. behandlade F.L.

   Ni har dessutom själva här bland kommentarerna diskuterat hur gränslöst P.P. betedde sig när systern väntade sitt första barn.

   När någon ständigt är den gemensamma nämnaren och ändå utser sig själv som ett offer, måste man fråga sig själv hur det kan komma sig.

   Tror hon har lärt sig mycket av sina fula knep av bl.a. sin mamma som glatt försökte manipulera sina följare till att rösta ut dotterns ex-pojkvän till förmån för ”min bästis Keyyo”.

   Ännu ett inlägg där blogginnehavaren kör fulspel med sin *titel* (och inlägg).

    Det är så tydligt att du är någon form av anhörig till Filip. DET är lite obehagligt 😬.

     Det stämmer absolut inte. Stockholm är däremot väldigt litet och särskilt när det gäller offentliga personers umgänge. Du måste inte känna en person för att veta saker. Tillställning innebär *inte* privat middag för nära!

     Instämmer! Alternativt anhörig till Linn. Tror mer på mkt nära anhörig till Filip dock!

      Det blir inte mer sant bara för att ni antar det!

  Riktigt gulliga ihop!!! De matchar varandras energier perfekt tycker jag 🥰 good for them!

  Älskar dessa fantastiskt fina människor! Heja er! ❤️❤️❤️❤️

  Fick upp honom på Raya för typ 1 månad sen?

   Sluta sprida rykten.

    Inte rykten det stämmer för jag har fått upp honom ofta också. Men tror man kan få upp personer även om de inte är aktiva? Tror inte Raya fungerar som tinder, vi betalar ju ändå ganska mycket för det…

     Okej Peg

      Jag är inte Peg nej. Du kanske inte kvalificerade dig för Raya så du har lite svårt att veta bara🙂

       Eller så är det snarare så att Rata är för offentliga personer och kändisar och tack och lov är jag inget av det. Och dessutom har jag inte en iPhone som tur är.

        *Raya

        Var så förr. Nu kan vi dödliga också komma in där med en inbjudan eller ansökan.

        Ja fast nu har ju jag Raya och har fått upp honom under det senaste året. Vad har Iphone med Raya som är en app att göra?
        Jag säger ju att du kan kanske få upp profiler som inte är ”aktiva” ändå, men du får inte upp dem på kartan så länge de inte är inne i appen.
        Vad är det att säga emot?

         För att Raya är en iOS app? Eller är du född igår?

          Kul visste faktiskt inte det! Ändå oklart av en person som inte ens har appen säger emot fakta vad folk hittar där inne.

          Tycker dock de är supersöta ihop. Konstaterade bara fakta att hans profil finns där inne och den går att likea. Sen om man får en tillbaka är en annan femma.

          Antar du kände att du va tvungen att vara otrevlig pga av att du kände du hade fel ang profilerna?

           Nej – är förbannad för att du kanske inte fattar att den profilen kan vara gammal och för att du säger: Vad har Raya med iPhone att göra? När det är en iOS app hahaha.

   Vad är Raya…? En app förstod jag men sen? Är det för dejting enbart?

    Mango Raja

    Dejtingapp för kändisar. Undrar hur stor marknaden är i Sverige..? 🤔

    Nya elitsinglar

  Men jag trodde han träffat en kille och var störtkär i honom?!?

   ?

   Benji?😂

   För att någon på Hänt extra/Stoppa pressarna skrev det som en sanning?

  Tror många blir glada över att att två så gulliga personer älskar varandra. Jag önskade detta sen deras första dans i lets dance. Grattis ♥️♥️

   Ok.va ju inte Nice mot Peg att önska det. Mdn man har ju vetat hela tiden att de var ihop, ingen nyhet faktiskt

    Jag har flera vänner eller bekanta som jag i mitt huvud önskar vore ihop med någon annan för de förtjänar en trevligare partner. Och Peg visade inte särskilt trevliga sidor mot honom

    Den som har betett sig illa i det här fallet är Peg – ingen annan. Om du har sett Familjen Parnevik så har du antagligen sett hur hon har betett sig mot Filip. Hon har varit i korta förhållanden sedan det tog slut med Filip för hon blev lämnad. Finns nog många anledningar till det. Hon behöver jobba med sig själv.

    Men vem bryr sig om vad som är snällt att önska mot Peg haha, personen känner inte ens Peg

     Nä precis ännu dummare av personen o skriva nåt sånt. Svarade bara på det.

    Fast om de firar ett år ihop så gick det typ två år efter att de var med i let’s Dance som de fick ihop det.

     Har nog varit ihop längre men hållit tyst om det.

      För att du tror det? Varför skulle dom säga 1år då?

       Officiellt ett år kanske?

      Ändå tre år sen de var med. Och hon hade ju också sambo, som hon inte gjorde slut med då. Då i så fall är det väl mer synd om honom än om Peg?

   Undrar hur Linns ex känner över den situationen… Måste varit lite tufft

  Blir uppriktigt oroad när jag går in hos Annawiis blogg. I senaste inlägget är hon så kraftigt avmagrad. 😢

   Hon känns väldigt vilsen! Så fin tjej!

    Det är väl inte så konstigt att vara vilsen till och från efter att ha gått igenom ett sådant trauma som när hon förlorade sin man? Jag tycker hon verkar ha sunda prioriteringar och tankar kring livet sen får man vara både rak och rund som människa.

  Tror ärligt talat att de varit ihop mycket längre än så. Men nu har ju Peg hittat en ny också så kanske är passande att gå ut med det nu

   Hon hittade väl en ny redan innan den hon har nu?

    Ingen aning haha

    Som min kompis säger: det är inget svårt att träffa nya, det är svårare att behålla dem😉

   Tror hon har lätt för att dra in killar och sedan blir det jobbigt när hon inte kan hålla uppe ”skön-brud”-fasaden. Jag skulle aldrig döma någon för att den har haft många partners, MEN samtidigt tycker jag att det är bättre att ha lite paus innan ett ny relation. Det blir inte utrymme för introspektion och att växa om man går från person till person. Man stagnerar om man inte arbetar med sig själv.

   F gjorde slut med P för 3år sen. P har haft x antal killar sen dess.

  Såg dessa två plus givetvis mamman på Järvsö crêperie i somras. Otroligt nonchalant stil, trängdes före för att fota med en stor systemkamera och ett smörande för personalen 🤢🤮

   Haha

   Kan ju bero på att dom känner personalen.

    Ja men då är det ju superrimligt att man trängs! Såklart! 😉

  Kommer sakna lets dance. Ett program jag blev glad av. Och gillar Petra mede.

   Kul idé men tillslut är det ju inte jättemånga intressanta deltagare tycker iaf jag. Lite som Så mycket bättre, borde lagt ner för flera säsonger sen

   Jag saknar Petra Mede mer än lets dance. Men hon dyker förhoppningsvis upp snart igen efter sin föräldraledighet.

    Om hon inte har ryggproblem🙁

    Saknar programmet men verkligen inte Petra Mede.

  Gulliga! En allmän spaning, inte personligt riktad mot dem: Tror par som riggar upp en kamera och filmar sig själva utan att låtsas om att den är där att följarna inte fattar att det är fejk? Eller är de bara skamlösa? Även om de säkert är lika gulliga utan kameran så försvinner ju det fina i samma stund som man trycker på record. Lite som att göra en god gärning och filma och lägga ut det. Känns väldigt cyniskt och oromantiskt.

   Det sista du nämner är ju en altruistisk fråga. Är den goda gärningen verkligen inte god längre för att den läggs ut? Är den lite mindre god? Spelar det någon roll för den som är mottagare av gärningen?

    Personen som utför gärningen framstår ju som mindre god, åtminsone i mina ögon. Måste väl ändå vara ganska universellt att en god gärning som man gör för sin egen skull inte anses lika fin som en god gärning man gör för någon annans skull?

     Men det är ju inte så svartvitt. Man kan ju göra båda och det är där altruismen kommer in. Annars vore den helt irrelevant.

     Givetvis är det inte ”universiellt” eftersom vi redan här är oense. Jag tycker till exempel att jag kan posta en bild på mig själv, sittandes i en bil, i färd att dela ut donerade gosedjur till behövande barn. Du tycker att min till synes goda gärning då upphör att vara god. Det är i alla fall det du skriver. Så du ser, det är inte alls universiellt.

      Ok, läser du just nu på Universitetet? Känns som att du gör det & jag känner igen mig själv & kompisar lite från när vi pluggade. Jag var nog alltid samtidigt i verkligheten & fällde aldrig sådana kommentarer dock!

  Men kan ej styra sina känslor åt varken det ena eller det andra hållet, men känner så mycket för Peg. Måste varit en sån tung tid för henne 🥺

   Men hon var så skitotrevlig mot F. Hon betedde sig som en tillrättavisande morsa. Inget förhållande klarar det. Och älskar man någon så beter man sig inte så.

    Känner också mycket för Peg. Hon vet kanske inte bättre & kan inte bättre i relationer. Jag tror inte att hon valde att vara så!

  Då hade Peg anledning alltså att må dåligt och vara svartsjuk när han var med i Let’s dance…

   Eller inte, det kan man ju verkligen aldrig veta. Har man problem med svartsjuka kan man ju också sabotera sin egen relation och så att säga skicka ens partner rakt in i armarna på någon annan.

    Det tror jag inte på. Han var nog sugen på henne redan från första början. Vilket man känner som partner. Äckligt och fult gjort av honom.

     Verkligen!

     Såklart han ska få skulden. Hon då? Hon har ju betett sig som en skitstövel – både mot honom och till och med sina syskon. Han förtjänade så mycket bättre och nu har han äntligen fått det.

      Hur har hon betett sig som en skitstövel? Klart man blir ledsen och osäker när ALLA ser att ens partner dräglar öppet över en person inför hela svenska folket. Alla såg det. Fint att han var otrogen och att dom fann varandra. Att hon skulle ”drivit” honom till otrohet är bara äckligt sagt. Han var verkligen emotionellt otrogen. Han lär göra samma sak mot sin nya flickvän sen när något bättre dyker upp :).

       Nej det kommer han inte göra. Han har levt i ett destruktivt förhållande i sju år och insåg äntligen sitt värde när han började dansa. Och det känns som du inte vet vad dans är – det handlar om att vara nära sin danspartner. Tror du de står på avstånd när de dansar?

        Uppenbarligen spenderade de mycket mer tid ihop än bara dansandet, det var nog det som ledde till en djupare relation snarare än en cha cha? Säkert massa tid utanför studion kanske AW med Let’s Dance teamet eller middag med några ur gänget och hans mamma? Det enda den här situationen bevisar är att Peg hade rätt från början som tyckte det var jobbigt när alla antydde att de hade en fling

    Jag hade varit helt extremt & sjukt svartsjuk bara av det faktum att veta att min partner skulle lära sig dansa med någon. Tillbringa så mkt nära tid med en person som har sådan kroppskontroll & att han skulle vara så intim med ett charmigt dansproffs dessutom. Skulle inte ni varit galna av svartsjuka? Dans är så sensuellt & nära. Själv kan jag inte dansa alls. Vill bara säga att jag verkligen förstår dem alla tre. Jag tror att många skulle kunna bli förälskade i &
    förtrollade av någon med absolut kroppskontroll som skulle lära en att dansa. Någon som känner samma?

   Om hon hade varit lite trevligare mot honom kanske han inte hade dragits till ngn annan kvinna. Alla syskonen verkade ju trippa på tå för henne🤔

    Helt klart ett medberoende kring henne. Hoppas att hon får stöd för det påverkar hennes relationer negativt när hon inte har styr på sina emotioner.

   Men snälla – hon har ju för fan manipulerat honom i sju år. Hon är ju inte frisk.

   Jag tror på riktigt att han insåg ditt värde och förmodligen insåg att Peg inte var en bra partner för honom när han träffade Linn. Ibland händer det att man får den insikten av att stöta på någon. Linn och han hade förmodligen sjukt kul, hon var supertrevlig, go glad och allt sånt fick han nog att inse att det är såhär det ska vara eller det är en sån tjej jag vill ha. Av den anledningen tror jag han dumpa Peg. Sen fatta de nog tycke för varann. Tycker det är bra att han insåg att Peg inte behandla han bra iallafall

    Det är verkligen så att ibland behöver det komma in nya perspektiv, för att personer ska kunna se saker mer tydligt.

    En vän dumpade sin sambo efter att jag självmant erbjöd mig att passa hennes småbarn när hon var sjuk. Sambon jobbade borta och min vän blev sjuk. Åkte till henne och gjorde soppa och sa åt henne att vila. Städade hemmet och tog barnet på långpromenad sovandes i vagnen. Tvättade och vek ihop ordentligt. Under 3 dagar lämnade och hämtade jag deras barn på förskolan.

    Dåvarande sambon till henne hade aldrig tagit en endaste natt. Vägrade systematiskt att laga mat och när han väl ”fixade” mat var det Gorbys piroger eller annat skräp att värna i mikron. Tvättade aldrig och hon fick tjata på honom att byta kalsongerna han använt i över en vecka i sträck ibland. Skällde ofta på henne för att hon inte fick tyst på barnet, vilket störde hans sömn.

    Det var som att hon var helt nollställd och bara försökte överleva och att få hjälp av en utomstående fick henne att vakna upp.

    Livet ska inte vara mest motigt och göra ont med en partner!

   Nu skapar du en tidslinje som inte är aktuell. Det verkar snarare som att de starkare känslorna växte fram efter att de fann en vänskap.

   Tänk dig själv att du har ett långt och rätt trasigt förhållande med någon som är mer benägen att berätta hur fel du är. Sedan får du paus och får spendera långa dagar genom att vara fysisk aktivitet (endorfinerna sprutar) och skrattar och blir uppmuntrad att du kan fast du kanske gör fel. Livet känns lätt och härligt igen. Din förälder är med på tåget och ni kan alla tre ta en lunch/fika och prata om träningen. Samtidigt får du fina tips från båda och danspartnern har haft kontakt med din förälder sedan länge och de har en fin kontakt de också.

   Människor gör slut och går vidare, men det är faktiskt fult att påstå att de har tränat, tävlat och haft mer bakom ryggen på sina respektive dåvarande. Det verkar snarare som att de har varit jätterädda för att det ska tolkas som otrohet från början. Det måste ha varit fullkomligt vidrigt och dränerande att behöva smyga med ett förhållande för att media och allmänheten kommer piska upp en stämning och försöka bestämma narrativet kring deras nuvarande relation. Det här förhållandet verkar hälsosamt och de kommer troligtvis hålla ihop väldigt länge…vem vet det kanske är varandras person de väljer att skaffa familj med. Det verkar stabilt och moget. Måste erkänna att det har varit roligt att se er spekulera om de är i en relation eller inte. Haha

    Men snälla. Hundra procent att han var otrogen. Om inte fysiskt, så emotionellt. Det såg nog hela svenska folket. Förstår Peg och lider med henne. Måste kännas jobbigt för henne även nu. Men sånna män tenderar att göra så även mot sina nya tjejer när något bättre dyker upp.

     Såna män? Linn hade ju också en sambo. Du bara bestämmer att dom var otrogna?
     Peg var ju hysterisk över hur dom dansade. Alla paren dansade så. Man tittar in i varandras ögon, tar i varann, ansikten är så nära det bara går. Man kramas man håller om varann. Allt det där gör alla danspar, men P stod inte ut att se det.
     Om dom säger att dom nu varit tillsammans i 1 år, då är det så klart så.

      Nu sa personen att det kanske inte var fysisk otrohet. För det är ju större chans att den ovana dansaren blandar ihop närheten i dansen med andra känslor än den professionella dansaren skon dansat lika nära många partners och nog kan hålla känslorna utanför på ett annat sätt.
      Sen vet jag inte om man kan kalla det otrohet att man råkar falla för någon annan, men sen tar ett tag på dig att göra slut.

     Fast man rår inte över sina känslor & jag tycker att han skött det jättesnyggt. Linn verkar pigg, självsäker, omtänksam & glad & lätt att få kontakt med. F & P hade nog hamnat i något destruktivt som de båda hade lika stort ansvar för! Önskar att jag själv var mer som Linn, men tyvärr
     har jag varit osäker i relationer pga dålig självkänsla.

      Båda har inte lika mycket ansvar när det är destruktivt, om det är en part som står för att det är destruktivt.

      Det är så tröttsamt med alla er som ständigt envisas med att psykiskt misshandel är bådas ansvar. Det är inte heller en konflikt så ni kan lägga ner det skräpet!

    Men snälla det är så tydligt att du är anhörig vad gör du i bloggbevaknings kommentarsfält? Svart målar peg? Patetiskt

    Instämmer ❤️❤️❤️

   Haha äcklet när han då förmodligen var sur på henne och ba ”sluuuuta vara så svartsjuk. Du är sååå kontrollerande”. Och sen var han råsugen på sin danspartner och tom blev ihop med henne 😂 typiskt sånna män.

    Men skärp dig.

     Men det är ju sant?

      Bara för att du tänker en sanning, så blir det inte per automatik till en objektiv sanning.

  Tycker det är roligt att tjejen i Paparazzi-podden förnekade dessa rykten så starkt när det började pratas om att Filip och danspartnern hade en relation! Hon är tydligen barndomsvän med danspartners och bara ”HON SKULLE AAAAALDRIG GÖRA NÅGOT SÅDANT NEJNEJ OCH FILIP ÄR INTE HENNES TYP ENS NEJNEJNEJ VAD FEL NI HAR”.

   😂😂😂 Haha dom har nog varit ihop i flera år. Usch.

   Dom har varit i hop 1 år. Dom dansade med varann för 3 år sen.

  *Vi såg alla detta glasklart genom våra TV apparater redan i Lets Dance.
  Som ordspråket lyder; Det finns tre saker som inte kan döljas: Kärlek, rök och en man som rider på en kamel.

   Vilket uselt ordspråk? Det måste ju finnas minst en miljard mer saker som inte går att dölja.

    Står ju inte Det finns BARA tre saker…

     Fast insinuerar ju verkligen det alt att de skulle vara nåt speciellt med just de tre sakerna. ”Det finns tre saker som inte går att dölja.” Vad sägs om en elefant i hissen? Går den att dölja? Va?!!!

      Är det inte precis så ordspråk brukar vara uppbyggda? 😂

       Nej? Vilket annat ordspråk räknar grejer?

    Det är ett gammalt arabiskt ordspråk. (För oss lite mer mer utbildade.)

     Nähä…? Och jag som trodde det var det var typiskt samiskt att referera till män på kameler. Damn så utbildad du måste vara.

     Hahahahahahahahahaha

   Visst visst kan du då förklara varför så många har insisterat på att både min bror och en del av mina homosexuella killkompisar är mina förälskelser?

   Bara för att personer av motsatt kön trivs ihop och är glada och bekväma med varandra, behöver det inte betyda kärlek/romans/attraktion.

  Tycker att de skött detta så jäkla fult faktiskt. Hade varit snyggare att erkänna att ”Ja vi är kära och blev det i Lets dance”. Istället för att låtsas och mörka när alla såg att de blev kära. Det är också fult att påstå att Peg är svartsjuk och kontrollerande. Vilken jävel som helst hade blivit svartsjuk av att se sin pojkvän klänga och sukta efter en annan.
  Näe fy.

   Tycker tvärt om att dom har skött det bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.