She is back- ish…

Bildkälla: STELLA Pictures/Ida Åkesson

Efter ett par tunga år har Margaux Dietz återigen börjat ta mer plats på sociala medier och uppdaterade även flitigt under sin och sonens resa till Sydafrika.
Nu meddelar Breakit att Margaux är tillbaka, och den här gången i form av delägare till bolaget Hypertype.
Bolaget beskrivs av Breakit som sprunget ur AI-hajpen. Tjänsten analyserar företagsdata med hjälp av maskininlärning och hjälper sedan bolag att svara sina kunder med företagsspecifika och personliga svar baserat på ens egna data.
Så här sa Margaux själv till Breakit om sitt nya projekt:

Jag blev extremt positivt överraskad över hur mycket tid jag sparade med Hypertype och hur snabbt jag fick som vana att använda produkten i mitt dagliga arbete. Jag såg direkt produktens värde, framför allt för kundsupport- och säljmedarbetare.

Enligt Margaux själv har hon erfarenhet av sälj och marknadsföring var det enkelt för henne att se hur mycket tid och pengar bolag kan spara genom att använda den här tjänsten.
Att företaget grundats av två unga kvinnor här i Stockholm, gjorde det ännu mer lockande för Margaux att gå in som delägare och partner, men huruvida Marguax gått in med pengar eller enbart sin tid och erfarenhet är fortfarande oklart då företaget ännu inte kommenterat ägarlistan. 

 

43 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Nej, tack.

      Kommer att undvika det företaget helt och hållet.

        Dom överlever utan dig. Dessutom är den där videon 2 år gammal nu, move on. Eller ska hon säga förlåt typ 300 miljarder gånger till

    Margaux är så jävla ute

      Lite sorgligt ändå att beskriva en människa som ”ute”, som om hon vore en pryl.

        Hon är ett varumärke, en verksamhet, en produkt. Och så jävla ute.

          Fattade aldrig ”grejen” med henne när hon stod på toppen. Och med tiden – fejkbröllop, filmad/fotograferat ”spontanfrieri”, utnyttjandet av sitt barn i SoMe och till sist den bedrövliga filmen. Samt gråta ut i tv med hjälp av Ann Söderlund. Hu..!

    Margaux är nog som en ”vippdocka” som reser sig gång på gång.
    Nu kanske hon lärt sig att hjälpa andra att resa sig också.

      En vippdocka med huvudet i sanden. Alltid varit så oklar men tydligt visat att hon skiter i kritik på uppenbart viktiga punkter. Bet henne i arslet tillslut.

        Ja det förklarar ju varför hon bad om ursäkt typ niohundra miljarder gånger. Vad mer vill du ha?

    Ot, schysst av Dora att ge Klara thailändskt kranvatten. Hur kan man inte veta att man inte ska dricka det??

      Dora och Klara Who?

        Tanbyklara och hennes svärmor

      Det hade ju inte varit schysst om Dora gjort det med avsikt att skada, men att begå misstag är mänskligt och något vi alla gör ibland.

      Jag känner mest hur kan man inte veta om att man inte bara kan dricka kranvatten hur som helst överallt. Också att Klara tycker det smakar unket men ändå dricker det 😭

    Hemska människa.

    Vi har inte glömt Margaux.

      Folk här inne är så ohälsosamt långsint, sen undrar dom varför dom inte har några vänner! 😂 Höga hästar och pinne i röven är lika jävligt som en snål person.

        Är det AI som skrivit hennes kommentar? Så himla stel

          Det skulle vara en egen kommentar, inte ett svar till dig ”🫠”, Var lite snabb!

        Vilka dom undrar varför dom inte har några vänner?

          Haha läst öppet spår? Så många ensamma som hänger här och man förstår ju varför så att säga 👌

            Varför så elak? Det kan väl finnas många olika anledningar till att en del människor inte har vänner?

            Det är väl toppen avkoppling att vara här, både från jobb och vänner. Har haft min särbo med barn här halva dan och snart ska jag ut med vänner. Tror inte jag är ensam här om att leva så. Väldigt många verkar ju ha småbarn och jag skulle gärna haft den här typen av instant avkoppling och igenkänning när mina barn var små.

            Haha men varför tror ni alltid att det är samma personer som klagar över sina egna liv i öppet spår som skriver i andra inlägg?
            Jag läser eller skriver aldrig i öppet spår, det måste betyda att mitt liv är perfekt och jag har massor av vänner

        För du verkar ju vara en jättecharmig person. Not.

    OT Sandra Lindahls kille Måns har tydligen gjort slut med henne skriver hon nu. Någon mer än jag som haft på känn att det här varit på g ända sen de flyttade till Sthlm?

      Blev förvånad. Vad får dig att känna att det var väntat? Hon verkar ta det med ro ändå? Eller kanske hennes sätt att hantera det,

        Måns hade ju sagt till henne precis när de hade flyttat att han funderat på att göra slut har hon själv sagt i flera vloggar. Hon har sagt att de har en kris och att han sällan är hemma. Dessutom i vloggarna har han verkat kallare mot henne.

      Gick in hit precis för att skriva om detta?!

      Men också, om dom inte kan hålla ihop. Då slutar jag fan tro på kärlek? Dom är ju som klippt och skurna för varandra? 😭

        Även om man älskar varandra kan känslorna svalna när man lever olika liv, som jag fått intrycket av att de gjort länge nu. Sandra sitter mest hemma eller går på event ibland, och Måns har ett nytt jobb med massa aw och nya bekantskaper. Om man bara utgår från hennes vloggar (eftersom ingen av oss känner de privat) så verkar hennes liv kretsa otroligt mycket kring hennes utseende till en sjuklig grad. Hon har varit öppen om sin ätstörning men det verkar vara mer problem än den. Hon är så fin människa och önskar henne allt väl.

        Fast nej det var dom ju inte, han har ju BARA varit toffel. Ändrat åsikt så fort hon ifrågasatt?! Dom pratar BARA om barnfrågan i vloggar när alkohol är inblandat, Sandra vågar inte prata om det nykter?! Så deras kommunikation verkar inte heller vara på topp när man inte kan lyfta såna viktiga frågor.

          Haha ja ibland har det varit väldigt roande måste jag säga. De kanske har köpt en ny lampa och dialogen låter så här:
          Sandra: Åh detta blev fan bra.
          Måns: Ja fan vad bra det blev.
          Sandra: Eller nä den är fan för stor.
          Måns: Ja den är nog för stor.

          Sen kanske det är en ironisk roll hon spelar i sina medier men herregud vad hon är negativ och gnällig och när hon väl snöar in på något så ältas det så förbannat. Tänk dragspelaren, dag ut och dag in i månader var det allt hon skrev om. Och nu botoxen. Så är hon likadan privat så förstår jag att han tröttnade till slut.

        Haha, du skriver ju precis som henne 🙂 Massor av !!?? och frågor som egentligen är uttryck. Sött!

        Med det sagt – om Mård lämnat Sandris är jag så otroligt ledsen för hennes skull. Hon är en av de finaste influenserna vi har tycker jag och vad vi fått se i kanalerna verkar de passa så bra ihop.

      Jag lider som fan med Sandra, verkar vara samma situation som när jag själv blev dumpad efter 8 år. Man umgås mindre, en av oss fick nytt jobb och började träffa massa nya människor, man får helt enkelt en ny syn på livet och med det kan känslor försvinna trots att man älskar varandra.

      Jag lider även med måns, måste var otroligt svårt att göra slut när han är en så stor del av hennes vloggar och även han blivit offentlig. Så många tjejer som kommer skicka hat mot honom nu.

      Sandras vloggar består ju mest av att som sagt prova kläder och möblera om hemma, och klaga på sitt utseende trots att hon är jättevacker. De hade nog behövt göra fler saker tillsammans. Eller att Sandra hade fler saker att göra om dagarna utöver promenader och event. Utöver relationen hade det säkert varit bra för hennes välmående.

        Ja Sandras sociala liv verkar ju endast bestå av sin mamma och syster utöver Måns så hon verkar leva väldigt ensamt efter flytten och kan tänka mig att det blir lite påfrestande för Måns som fick en helt ny vardag.

      Men vad tråkigt. Precis hittat till hennes kanal via TikTok och tycker hon verkar så jäkla härlig. Hur länge var de tillsammans?

        Runt fem år eller så tror jag.

          Men :(( de såg ut att vara ett så kul och hälsosamt par, skrattat så mycket åt deras videos tillsammans

    Ot: Är Jelena Meacham singel igen?

      Ingen vet vem hon är och ingen bryr sig.

        Jag vet vem hon är och är nyfiken 🙂

      Har funderat på samma sak och tror det! Hon var inte lagt upp något om Marcus eller bonusbarnet på flera veckor, och nyligen var hon tvungen att skaffa en ny soffa för den andra försvann.. och det var ju hans soffa om jag inte minns fel. Känns som att de gör slut varje gång de flyttar ihop :/ Men tycker om att följa henne, alltid så positiv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.