Det svänger fort i hockey

För några veckor sedan lät det så här:

Jag har inte mått så här dåligt på väldigt länge som jag gjort senaste veckorna. Varit vilsen, känt mig extremt nedstämd, tom, ifrågasatt hela mig, hela mitt liv och haft vidrigt självförtroende.

Idag postade Bianca följande inlägg på Instastory:

If I only new a couple a years ago I couls be this happy.

Jag hade blivit utmattad av att ständigt växla mellan dessa känslomässiga höga toppar och djupa dalar, men kanske är det bara för att jag inte betalat ett litet lands BNP för att ta kurser på ”Bara Vara”? 
Kul att hon mår bättre så klart, men också ”va?”

142 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Väldigt snygg bikini, märke någon?

   Finns på Lager 157😂

   Den ZEBRA ut

   Gissar på @fl.swimwear på instagram.

  Men låt henne vara? Måste du skriva om en persons mående om det nu är uppenbart att hon inte mår bra?

   Hahahahaha snart kommer armén!

   Jag tror inte alls att det är uppenbart att hon inte mår bra. Sen är väl det där sättet att prata på ”allt är fantastiskt” eller ”allt är bottenlös katastrof” jargong hos många, det betyder inget särskilt.

   Men vilket gnäll, vem än CAM väljer att skriva om så är det fel. Varför skriver BI själv om sitt mående hela tiden, kan hon inte bara pausa sociala medier.

   ”Låt henne vara” och frågetecken efter det?

    Ska läsas uppåtgående på slutet istället för som imperativ. Det var väl inte så svårt att tyda?

     Det var väl mer en undran varför du använder ? när det inte är en fråga? Det är väl inte meningen att folk ska behöva ”tyda” det du skriver?

      Kallas påståendefråga. Hur anonyms kommentar kan vara ett sånt problem för dig att förstå är svårare för mig att tyda.

   Låt henne vara? Det är ju hon som lägger ut det.

   Känner likadant. Jag kan må toppen vissa dagar och botten andra dagar. Inget konstigt med det. Men då är jag en random människa som inte lever via mina sociala medier, så jag kan inte tänka mig hur det är att vara just Bianca.
   Tror hon kämpar mycket med sin ätstörning och allt på sociala medier. Hat och kränkningar blandat med kärlek och hyllningar. Jag skulle nog bli knäpp av det. Tappa bort mig själv ganska snabbt. Bara Vara tror jag är ett fantastiskt ställe att komma till om man vill jobba med sitt inre. Och jag hoppas hon fortsätter kurserna där ute. Å drar ner på det sociala mediekravet. Önskar hon hade lagt ifrån sig telefonen där hon är nu och bara vara i nuet med sina vänner. Skippa kontent helt enkelt. Men jag tror (har ingen aning)att det också är ett beroende som har gått för långt. Att ständigt uppdatera allt.
   Tycker Bianca känns som en otroligt varm person och hoppas hon byter riktning på just det socialamedie trycket. Kan inte vara bra för någon.

    Samma här!

   Fast hon vill ju ha uppmärksamhet. Hon dricker sig lycklig nu i Mexico nu och söker uppmärksamhet där genom att dansa och ha sig. Hon tycker att hon är så snygg och sexig och det är ju härligt att hon är så nöjd och glad. Mycket fokus på rumpan nu då Emelie går bakom henne och filmar.
   Att hon är så lycklig som man kan bli skriver hon ju ofta, sedan emellanåt så kommer snyft att hon mår dåligt och det i samband med att det ska släppas nya produkter, hon gjort bort sig eller fått kritik. Det går i ett mönster. Går inte att ta Bianca på allvar, allt är taktik och när hon ska försvara sig och bortförklara sig så blir det ännu värre med uppenbara lögner och trams.

   ”Superentreprenören” som skriver så dålig engelska 🤭

    T H I S 👏🏻⬆️⬆️💯
    Spot on. Allt är kalkylerat & medvetet.

     Också spännande att om det hade varit en man så hade det varit strategiskt smart, är det en kvinna är det kalkylerat och kallt?

      Tror inte en man skulle spela så mycket på känslor, som strategi. Men kanske Samir då.

    Det är väl inte märkligt om hon känner sig glad och lycklig nu om hon fått insikt och hjälp att hitta de verktyg hon behöver för att kunna må bättre? Som att gå i terapi ju; när man börjar nysta i ”skiten” och se sammanhang så kan man lära sig att undvika de värsta fallgroparna.

    ”Hon tycker att hon är” det är direkt projicering av dina tankar som du sedan applicerar på henne. Dina funderingar kring henne och hur du bedömer henne, är *inte* hennes tankar!

    Kan ni någonsin lära er det, ni som envisas med att uttrycka ”hon/han tycker/känner”. Du kan aldrig veta vad andra tycker/tänker/känner om personen inte uttryckligen har sagt det.

     ”Hon tycker hon är snygg och sexig” står det. Om inte du kan läsa ut det ur bilderna som Bianca lägger upp på sig själv är du antingen blind eller helt oförmögen att läsa av folk. Har du hört talas om bilder som ofta säger mer än tusen ord.
     Det är dessutom inte en projektion då en projektion är något som vi själva inte tycker om hos oss själva och försöker lägga över på någon annan att de gör samma sak.

  Men hennes engelska är ju fantastisk… New?

   Stör mig ändå inte om engelska är hennes andraspråk. Jag menar, hon vet hur ordet uttalas men inte hur det stavas. Då stör jag mig mer på infödda svenskar som misshandlar svenska språket. Tycker inte heller på svenska att stavfel är så störigt som orimlig meningsbyggnad eller felaktiga prepositioner…

    Instämmer.

    Stör mig också på hur infödda svenskar gärna klankar ner på andra svenskars engelska.

     Min man som är engelsman bryr sig ALDRIG om hur folk uttalar engelska eller om de hackar sig fram. Huvudsaken att de pratar och försöker. Då är det tråkigare med folk som förstår allt han säger på engelska, men sen svarar på svenska eftersom de är generade och rädda att säga fel.

      Det får man väl ändå ha förståelse för, att folk är generade om dom inte brukar prata ett annat språk?

    +1! Trenden hos alla influencers nu är att säga ”romantisera” om allt, och de har totalt missuppfattat ordet. Kräks.

    Det lustiga är att vi säger vi svenskar är riktigt bra på engelska, bara vi svenskar som gnäller! 🙄

    +1! Så länge de inte själva påstår att de pratar engelska på helt tvåspråkig nivå är det väl skitsamma om det inte är helt grammatiskt korrekt eller det finns något stavfel. Ett betydligt större problem är ju att ingen verkar kunna svenska på modersmålsnivå längre och använder engelska uttryck, ibland direktöversatta, i varannan mening. ”Kasta någon under bussen”, exempelvis.

   Det där är ett tämligen vanligt stavfel ”new” istället för *knew.

   Det faller inom samma kategori som ”your” istället för *you’re. De två brukar många svänga om, även de som har engelska som modersmål.

   Låt mig även nämna ”their” eller ”their” istället för ett korrekt tillämpat *their/there osv.

   Deer/Dear/There förväxlas alternativt svängs också runt friskt.

   ”I” och *A, kan många svenska skriva ut felaktigt eftersom det låter likt när de blandar språkens uttal och det blir därför fel för en del.

  Toppen om hon verkligen mår bra men tycker allt som läggs upp från den där resan är så otroligt cringe. 🤪 Särskilt Rosannas smörande när hon postar stories om alla killar som stöter på stackars Bianca som sen Bianca repostar. Dom är ju snygga allihop så tvivlar starkt på att det bara är Bianca som får uppmärksamhet liksom, men det är verkligen som att hon ska framställas som nån drottning.

   Bianca betalar därför den där blodigeln smörar. Ibland kan jag tycka synd om Bianca för hon verkar så naiv och bara vill bli accepterad och vara med de coola kidsen trots att hon är den hon är.

    Verkligen. Och alla som hon hänger med är typ bara med för att åka på en gratis resa och hänga på i hennes lyxliv. Lite märkligt att Lovisa W inte är intresserad av att följa med längre nu när hon har en rik pojkvän istället som kan betala för allt, då behövs inte biancas resor längre 😂

   De fortsätter och roa sig med att slå Bianca på stjärten… Har det slagit över i värmen?

    Sånt var kul när man var 17.. om ens då. Det bevisar väl egentligen bara vilken nivå de ör på mognadsmässigt. B kommer aldrig hitta en vettig kille så som hon håller på.

     Hon kanske vill ett förhållande med en kvinna vid något tillfälle? Ta inte föregivet att du vet allas sexualitet till 100 %.

      Jag tror definitivt att hon är
      a closet lesbian.

  Jaha var det som hon menade? Läste flera gånger på hennes story men fattade inte 😂

  ADHD är väl så också ibland. Toppar och dalar som svänger fort.

   Kan vi inte bara sluta att diagnostisera meningar på insta…

   Tänker du på bipolär sjukdom? Det du nämner handlar väl i fråga om adhd mer om ojämn ”ork” till följt av en oförmåga att reglera sådant, inte känslor på samma sätt som vid bipolär sjukdom, även om svårigheter att reglera sin energi såklart inte sällan leder till utmattning med medföljande depression, med mera, men känslorna är, vid adhd, som jag förstått det och enligt egen erfarenhet, inte svartvita som vid bipolär sjukdom, utan motsvarar snarare de känslor någon utan adhd erfar om denne blir deprimerad?

   Obs inget av ovan skrivna handlar om Bianca specifikt.

    Bianca sa en gång att en läkare sagt att hon troligtvis är bipolär.

     Troligtvis? Varför gör hon inte en utredning, finns medicin för detta, min kille har och äter medicin. Sedan behandlingshem för bulimin, nä just det. Hon vet ju inte om hon vill bli frisk från den🤔

     Jag tror B kan vara bipolär tyvärr. Adhd och kombinationen bipolär är vanlig. Sedan kan det röra sig om känslighet för hormonella svängningar i cykeln vilket människor med adhd verkar vara mer känsliga för. Trist på en ung tjej.

   Bianca är väll själv övertygad om att hon själv, Pernilla och Benjamin har odiagnostiserad adhd. Adhd ger toppar och dalar men inte så dramatiskt som Bianca beskriver.

   Något jag tycker hon borde göra för sin egen skull är en ordentlig utredning och få adekvat behandling. Hon har ju råd med privat vård och behöver inte stå i kö

    Alla med adhd måste inte behandlas. Har man inga större problem med sin misstanke är det ju onödigt göra utredning. Jag tror själv jag har adhd men känner ’och’ det är inget som stör mig något enormt eller något jag skulle vilja medicinera emot.

     Men Bianca mår ju uppenbarligen inte bra

      Men du vet inte hur hon mår. Du vet inte heller om hon har adhd…

       Nej jag vet inte, hänvisar bara till vad Bianca själv sagt i intervjuer och sitt mående med depression, ångest och panikattacker har hon varit väldigt öppen med

  Var är hon? Knappast Sverige va?

   Ser ut som Laholm i februari.

    Ah, trodde det var Sveg men du har nog rätt.

   Kunde väl varit på spa?

   Tulum.

   Som Paow har skapat 😅

   Hon skrev på någon inlägg att hon var på en tropisk ö eller om det var en paradisö. Jag vet inte om man brukar betrakta kontinenten Nordamerika som en ö, men allt är väl relativt. 😂😂😂

    Just det är nog inte relativt.

  Jag är inte super imponerad av denna typ av inlägg. Utan att hobby diagnosera någon så är vi faktiskt många som lever ett liv med konstanta toppar och dalar – vilket är utmattade. Det syns inte alltid och är kanske inget man vill tala om, men det är inget att förlöjliga

   Men det är ju hon själv som talar om det?

   Dock så missar du vad inlägget handlar om.

   Håller med, har närstående som har det precis likadant, men det behöver inte handla om vågor på veckor utan det kan handla om timmar.

   Så ja Camilla, det ÄR otroligt utmanande för alla inblandande och den största utmaningen är utomstående som har noll förståelse och kommenterar nedsättande som att personen hittar på.

   Du pratar ofta om att influensers har ansvar för hur de kommunicerar och uttrycker sig. Tror att det är dags att du tar dig en liten fundering på din egen roll.

  För ett par dagar sedan gjorde hon ett inlägg på Stories angående rumppussen och rumpa med frukt. Hon skyller på assistenten. Inget hon lägger ut är arrangerat ! Så i hennes värld är det helt ok att hennes anställda kysser hennes stjärt.
  Hon har bara semester i bikini. Oslagbart korkat.

   Gamla nyheter.

   Hon säger alltid att inget är arrangerat. Ändå filmar rosanna när både Emelie och saga helt onaturligt hänger över ett matbord för att fota henne samtidigt som Bianca posar ihjäl sig. Så nej, inte alls arrangerat

   Men det säger väl en del om Bi också? Att hon vill och uppskattar att assistenten kysser rumpan?

  Fånigt inlägg. Många inklusive jag själv kan svänga snabbt mellan djupa dalar och höga höjder. Inte alls ovanligt

  jag mådde också skit i december men idag mår jag bra. det är väl inget ovanligt att ens mående svänger?

   Nej, men hon vill alltid vara märkvärdig. Så less på att det alltid ska vara synd om henne🙄

    Likväl som att hon kan posta att hon mår dåligt så är det väl fantastiskt att hon postar när hon mår bra? Blir det per automatik synd om henne och att man är märkvärdig för att man gör det?
    Taskig människosyn verkar du ha.

   Jag mår så mycket bättre nu änn föra året. Är så härligt att känna så.

  Tänkte också på detta. Nog kan mitt mående också svänga från dag till dag, men har sällan så djupa dalar och så höga toppar.

  OT Stämmer det att S Lindahl och hennes kille gjort slut? Blev så chockad

  Jäkligt lågt och nedvärderande inlägg om någons mående. Och ja, det kan vara väldigt utmattande för personer som växlar mellan höga toppar och djupa dalar. Vadå ”va” ?

   Kanske Bianca ska sluta lägga ut om sitt mående heeeela tiden, om det är så nervärderande att skriva om det?

    Det är väl en jäkla skillnad va. Om hon vill dela med sig om sitt mående är en sak . att bli förlöjligad och nedvärderad på en skvallerblogg något helt annat.

   Hon gjorde reklam med sitt dåliga mående som anledning, det är väl bra om det uppmärksammas när hon uppenbart ljuger.

  Drygt inlägg. Speciellt ”kul för henne men också va?”. Att slungas mellan emotionella stadier är inte ovanligt men däremot ganska påfrestande och när man väl har en ”high” är det rätt skönt att få njuta av den utan att bli ifrågasatt och förlöjligad. Låt henne vara och låt henne få må bra.

  Fan vad jag tycker Bianca är snygg! Vet att hon fixat mycket – och det är just det, Bianca är den enda som jag verkligen tycker fått till justeringarna estetiskt snyggt! Så jävla bra och snyggt gjort! Jag har undrat många gånger vem/vilka hon går till och vad som exakt har gjorts för tycker helt ärligt att det ser väldigt naturligt ut, hon har verkligen förbättrat sitt utseende på ett ”sunt” sätt. Missförstå mig rätt. De flesta som opererar sig och sprutar in saker har inte den estetiska känslan för vad som ser bra ut. Men det har verkligen Bianca och de som utför jobbet tycker jag.

   Verkligen! Är så avis just på utseendet. Hade jag haft pengarna bara.

   Hon är jättesnygg. Vad jag estetiskt inte gillar med botox och fillers (inget med Bianca att göra) är hur stela folks ansikten ofta blir, de flesta blir fina på bild men när de ska uttrycka något i verkligheten är det något som inte stämmer. Annars hade jag nog gjort botox själv.

   Hon betalade väll 60.000 för brösten. 😳

    Det är väl vad det kostar misstänker jag. Plastikkirurgi är inte billigt då det måste betalas privat. Sen är det knappast hennes tuttar som gör att hon är vacker, hon hade ju ett bra utgångsläge från första början om man säger så…

    Kostar så i Sverige. Om inte 75.000 numera.

     Säkert. Kirurg, narkosläkare, sköterska, uppvak…låter på ett sätt ”billigt’

   Ja hon är verkligen skit snygg!

   Hon är sjukt snygg. Operationerna har inte gått fel i detta fallet så att säga. Hoppas hon stannar nu och tar hand om sitt inre 🫶🏻

    Men som man brukar säga, att vara snygg gör en ju inte till en bra människa.

     Vilken tur för henne då att hon är både snygg och är en bra människa. 😘

      Fast nej, så är det verkligen inte. Det är ju därför så många inte tycker om henne.

       Majoriteten tycker om henne. Bara små missunnsamma, avundsjuka små ig troll med dålig självkänsla som skriver skit som du gör. 🤡

        Majoriteten? Har du gjort en undersökning på det? Varför tror du att alla som inte tycker som du har dålig självkänsla?

        Om man är nonchalant spydig och elak mot sin familj, så anser inte jag att man är en bra människa.
        Du vill nog att alla ska älska henne men vet du, majoriteten tycker inte om henne.
        Din åsikt om dom som inte tycker som du är bara barnslig.

   Visst är hon snygg, tyvärr har hon enligt min åsikt en personlighet som gör henne oattraktiv och därför blir hon ful i mina ögon.

    Jag håller verkligen med. Hon är inte likeable över huvud taget.

     Exakt så.

    😂🤣🤡

   Glöm inte att bilderna innehåller en rejäl dos av filter. Ibland så mycket att naveln har försvunnit och hela magen är helt babyslät.

    På originalet syns naveln.

     Nu var det inte det som Anonym skrev. ”Ibland så mycket filter så naveln har försvunnit”.

   Nja hennes ansikte ser inte ett dugg naturligt ut, bara stelt och utan naturlig mimik. Munnen syns så tydligt att den är fejk. Och alltihop ser ännu mer wierd ut på sättet hon sminkar sig nuförtiden

    Hon börjar likna Melania Trump.

     Eller också Grinchen.

    Jag håller med dig. Tycker bara det ser plastigt & orörligt ut, sen alla make lager på det. Tycker det blir transvestit av det hela.

   Jag kan hålla med dig Anonym /13.07

   Hon har fått till sitt estetiskt snyggt.

   Det är värre när tanterna ser plastiga och strama ut, med mungipor som pekar rätt upp.
   Så onaturligt och otroligt fult.

    Vad har tanter med det här att göra?

   Är du galen? Tuttarna är klotrunda och sprickfärdiga. Gick hon inte tillbaka till kliniken och bad dem ersätta version ett eftersom de var för naturliga?

    Tycker dom är konstigt placerade.

   Lustigt att Bianca anses så snygg. Om man jämför med andra kända kvinnor som anses vackra så tycker jag Bianca är väldigt alldaglig. Carolina Gynning som ung och icke opererad hade ju tusen gånger vackrare ansiktsdrag än vad den opererade Bianca har. Det har blivit någon sorts hype bara.

    Smaken är som baken. Tycker båda är jätte snygga.

    Precis exakt så tycker jag med. Ser bara ett alldagligt utseende med extremt mycket smink & fillers.

     Förstår inte att hon inte ser att hennes smink är jättemärkligt?

  Bianca har vispat upp denna ” hat-storm” helt på egen hand i enlighet med hennes excel ark. Eftersom CAIA har en ny lansering på ingång. Hon bryr sig inte ett DUGG. Är glad och nöjd med kroppen hon köpte & låter allt annat rinna av. Jag tror det är dags att se på Bianca med en blick som säger ” stackars lilla flicka”
  Hon vet precis vad hon gör, säger och hur reaktionerna kommer bli på att hon postar det hon gör på sin Instagram. Och alla faller i fällan direkt och ger henne mer reklam, exponering och i slutändan mer pengar😂

   Du har så rätt. Hon är en affärskvinna.

    Nej du, det här är ingenting Bianca kan tänka ut.

     Givetvis kan hon det? Precis som alla andra influensers , det gör liksom till jobbet 😄

      Biancas jobb? 🙂

   Oj 😂🤣 var köpte hon kroppen? vill också ha en sån 🔥🔥🔥

    Det ryktas väl om att hon går till Viktoriakliniken😄

   Så sant Tant gredelin men det var reklam för Ani jewels hon ville nå ut med (kom just efter hon gapade ”hatstorm”) så visst var det planlagt och hon fick mycket uppmärksamhet så det fungerade. Sedan nu reklam för Avora också. Hon är beräknande.

    Hur säljer hon mer när folk hatar henne?

     Inte riktigt. Det är ingen hemlighet att Ani är en besvikelse. De säljer långt under förväntningarna och det finns ägare i bolaget som inte är så imponerade. Avora går inte heller som planerat kanske de lyckas vända på det vem vet. För Beauty Icons eller Caia som är varumärket, är det verkligen upp till bevis. Det är ingen hemlighet att investerarna gick in med pengar för att det utlovades en internationell expansion. Asien var en fullständig flopp och Hong Kong kontoret fick stanna i Biancas drömmar. Tyskland gick snäppet bättre än en flopp. Nu är det usa och U.K. som gäller. Vi får väl se. Hjärnorna bakom caia har alltid hållit en låg profil. Den enda som är korkad nog att ställa sig i ljuset är Bianca. När det rasar vilket det kommer att göra förr eller senare är det hon som kommer att sitta med svarte Petter.

   Hear, hear!

  Vistelsen på Bara Vara fick hon av mamma Pernilla.

   Hur vet man det?

    Pernilla berättade i sin podd att det var en present. Hon och Sofia har såå många nöjda vänner som varit där (hm…🤔)

   Snällt av hennes mamma isf.

  Haha! Allt blir alltid tipptopp i livet när naveln försvinner 😝

   Undrade också över naveln. Var är den?? Sudda sudda bort….

    Ny form av skönhetsingrepp = skönhetsHETS så att man glömmer bort verkligheten. Läs=filter och assistent som gör allt för att chefen ska vara nöjd. De är inne i en mycket otäck spiral. Påminner om när Isabella Löwengrip köpte omslag på Hollywoodtidningen.

    Syns på original FILMEN. 🤡

  Bianca är så jävla trasig.

  Var det en story Sandra L lagt ut där hon berättade om att hon blivit dumpad eller? Någon som vet?

   Ja, på instagram i fredags och igår.

   Vem är Sandra L?

    Sandra Lindahl

     ?

  Men är det inte för att hon är på semester det är ju liksom meningen att man ska må bra på semestern 😅

  Äh lägg av, humöret kan svänga snabbt. Man kan må dåligt några veckor men sen med rätt balans av hormoner, träning och sömn eller kanske byte av jobb kan göra stor skillnad direkt.

  Pernilla betalade för Biancas ”Bara vara” vistelse!!

  Jag tycker det är så tragiskt att en uppenbart sjuk människa ska få sån genomslagskraft i sociala medier och så många följare/beundrare. Tjejen har ju uppenbarligen en psykiatrisk diagnos, oavsett det nu är bipolär sjukdom eller något besläktat. Det vore en sak om hon berättade öppet om sin sjukdom och kampen mot den – det kan hjälpa andra acceptera sin diagnos och bestämma sig för att söka hjälp. När kändisar är öppna med missbruk och sjukdomar blir de mindre stigmatiserande. I stället tar Bianca med sig följarna på denna ständiga berg-och-dalbaneresa där ingen dag är den andra lik. Hon pendlar ständigt mellan känslolägen och går till överdrift åt båda hållen. Och allt mot bakgrund av lyx och överdåd. Det bästa både för henne och följarna vore om alla slutade följa henne. Nu blir hon bara uppmuntrad att fortsätta. Tyvärr verkar hon bli lika sporrad av kritik som av beröm, så både strategierna leder till en strid ström av inlägg och bilder. Om jag hade tonårsdöttrar som följde henne skulle jag bli allvarligt oroad.

  Det finns psykologer som hävdar att influenser per definition är narcissister. Förmodligen måste man vara det för att ha som yrke att skriva om sig själv dagarna i ända. Men i Biancas fall går det längre än så…hon verkar inte ha några normala sinnesstämningar eller varaktiga relationer, utan allt är antingen toppen eller botten…ingen bra förebild. Jag kan inte låta bli hur det var att växa upp med en mamma som Pernilla, ständigt fnissande som en tonåring och fullständigt uppe i det blå för jämnan. Något måste ju ha präglat Bianca och gjort henne till den hon är i dag. Jag undrar hur pappan påverkat henne?

   Håller med!

  Var är hennes navel…

  Varför beter sig Biancas vänner? anställda? som att det är unikt för en tjej att bli uppraggad på en publik strand i Mexiko eller utomlands. Inget nytt fenomen. Blir du inte uppraggad måste du vara riktigt ful.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.