Piercing-Paula

Gud jag minns verkligen hur gärna jag ville ha en piercing i naveln. Tror jag började tjata på mamma när jag var 13 år. Två år efter, när jag fyllt 15 fick jag ta den.
Jag älskade verkligen min piercing. Tyckte det var så fint och det tog emot att ta ut den i samband med första graviditeten.
Tror jag lekte med tanken att ta om den efter Leonore men livet kom i mellan. Idag, 32 år gammal känns det sååå långt borta att ta hål i naveln igen. Det känns lite desperat 🙈. Har ni några piercingar kvar? Jag har inget annat än hål i öronen numera. // Paula Rosas

Jag hade också hål i naveln som ung, men mitt hål har inte läkt igen.
Kanske gör de aldrig det?
Jag skulle aldrig sätta in ett smycke i den, för det blev aldrig riktigt bra. Min navel är avgrundsdjup så själva smycket försvann in i naveln och syntes inte alls, men det var att ta lite revansch på den nålfobi jag hade då. 🙂
Dock satte den fortfarande stopp för att pierca tungan, för det vågade jag absolut inte göra och det var kanske lika bra det så här med facit i hand? 😉

Har ni piercingar?
Vilka piercingar är vanligast att göra när man är lite äldre? Ingen? Någon? Kanske inte ögonbrynet?

65 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Varför skulle det vara desperat? Tycker det är intressant hur man gör skillnad på piercing och piercing i vår kultur. Räknas ens hål i öronen som en piercing?

   Ett desperat sätt att verka yngre än man är

    Trist att tänka så! Jag vägrar klippa kort frisyr när jag blir äldre. Kommer det verka desperat att jag har långt hår då också?

  Har haft tankar på att pierca septum, men tänker att det är 40-årskrisen som spökar så får nöja mig med min gamla i tragus.

   Jag piercade septum för tre veckor sedan, fyller 34 om en månad 😀 Vägrar dö nyfiken, i värsta fall är det bara att plocka bort tjurringen 😉 kör hårt säger jag!

    Erkänner mig obildad men måste alltid tänka två varv när jag ser ”septum”. Hinner alltid fundera över vaaaaaarför man vill pierca där eftersom min hjärna tänker att det är någon annan öppning som menas. Den som heter rektum…

     Jag är 32 och har en septum piercing. Gjorde den när jag var 18 och kan inte tänka mig själv utan den 🙂

   Jag är 45 år och gjorde min för 10 år sedan. Har kontorsjobb i kostymer, klackar och allmänt skitnödig look i övrigt men med ett nätt och elegant smycke kan jag smälta in och få beakta min egen smak samtidigt. Kör på!

   Hahahaha ville det när jag var 35. ”Folk avrådde” passade inte. Men förra året när jag fyllde 45 gjorde jag den!!!
   För övrig har jag en i naveln. Den växer ju inte igen.
   En daith och i brosket.
   Dom verkar med ligitima 😇😬

  Inget utöver var sitt hål i öronen.
  Skaffade dock en helryggstatuering när jag fyllde 40 hehe.

  Någon som sytt ihop piercinghål? Alltså först snittat och sen sytt igen. Blev det bra?

   Var sitter piercingen? Näsan?

    Naveln

     Inte gjort men naveln borde gå bra (ärr får du men utan extrem otur och enorma komplikationer borde de vara väldigt små/fina).

   Varför vill du sy ihop?

  När jag var 13 och ville pierca läppen föreslog mamma att jag skulle göra i naveln istället, haha. Aldrig i mitt liv har jag varit sugen på det! Men i läppen blev det, när jag hade fyllt 14. Mammas kille kände en snubbe med piercingstudio så vi åkte dit. Dom lärde känna varandra på kåken. När piercaren hade tagit hål i läppen sa han att ”om du och dina tjejkompisar vill pierca fittan är ni välkomna hit” 🥰 fin liten historia va. Tungan tog jag hål i när jag var 15, inte hos samma person. Mamma gick med på det för att jag hotade att göra det själv om hon inte följde med och gav sitt OK 😅

   😭😭🤢🤢🤮🤮 vidrig person, tur du inte gick tillbaka.

  Jag har/har haft

  Öronsnibben
  Naveln
  Toungeweb
  Tragus
  Conch
  Tungan
  Dermal anchor (på bröstkorgen ovanför brösten i mitten)
  Inre blygdläppen

  Om det är någon jag är sugen på nu som 33-åring är det i ena bröstvårtan.

   Hur funkade det att ha sex med en piercing i inre blygdläppen? Är orimligt nyfiken

    Funkar precis som vanligt! Jag känner ingen skillnad. De killar jag har legat med har inte heller känt någon skillnad men tyckt att det har varit jävligt najs tack vare den ändå

   Förstår typ hälften av vad ställena på din lista är. Hade du lila hår, converse och massor av kajal också?

    Hade blont långt hår och röda höga converse men också vita vans.

    De flesta är i öronen, en är under tungan i strängen (toungeweb). Dermal anchor är som en liten pärla som är vanlig att ha i ansiktet, som du kan ha typ vart som helst.

  Tycker inte att någon piercing förutom vanliga hål i öronen är snyggt, ser så trashigt ut tyvärr.

   Så skitnödigt att snacka om vad som ser trashigt ut hela tiden, man verkar bara självgod som anser sig bättre än andra som har en ”lägre klass” tbh 😅 och nej jag har inga piercingar men så trött på människor som dig som bedömer andra utifrån utseende

  Då kan jag passa på att fråga er som kan här. Hur kan killar som har piercing på sitt känsliga ställe ha sex utan att trasa sönder vaginan på sin partner? Vågade inte fråga killen som berättade om sin piercing haha!

   Förmodligen sätter man väl inte dit nånting med vassa kanter. Antar jag

   Varför skulle vaginan trasas sönder? Är ju antingen en ring (finns inga vassa kanter) eller en stav med två små kulor på sidorna.

   Endast stött på intimpiercing en gång men det var väldigt behagligt.

  Hade en dite men fick plocka ut den pga oplanerad MR för att kontrollera om MS. Valde sen att inte sätta in den igen för med MS blir det ett par MR om året, och jag orkar inte sätta in och ut olika örhängen.

  Sett Samirs TikTok där han gör narr av ett fan till honom och Viktor?

   Kollade nyss. Fick lite högstadievibbar. Samir är snart 34 år 😐. Pinsamt.

  Jag har inte kvar någon av mina piercingar. När jag var ung och dum tyckte jag tydligen att det var en briljant idé med både navel, tunga och nipple – inget av dessa tre hål har helt vuxit igen.

  Tur jag växte upp, övergav piercingar och tatuerade in bland annat disneyfigurer samt en tacos (iklädd en sombrero och mustasch givetvis) som dricker tequila på underarmarna i stället…😂

   Jag är 30+ och lever ett vuxet liv med ett seriöst jobb och är piercad och tatuerad. Enligt dig har jag dock inte vuxit upp eller?

  Hmm. Har gjort 3 titthålsoperationer inom loppet pånågra år och min bullenavel ser mer eller mindre vanställd ut nu. Och med ett indraget ärr ovanför. Tänkte att en piercing skulle kunna lösa detta. Ärret är rätt kort och det finns rymd där under naveln.
  Egentligen är det inte min stil, men det kanske beror på smycket.

   Gjort också titthålsoperation och efter det blev jag sugen på att ta en navelpiercing för att ”dölja” ärret, så det gjorde jag!

   Är jättenöjd, ibland svårt med vissa byxor iomed piercingen. Kör, man lever bara en gång!

   Vet inte varför jag hamnar i modd? Meeen, jag skrev innna och jag har också gjort titthålsoperation och efter det ville jag pierca navel för att ”dölja” ärret lite; så det gjorde jag!

   Tycker den är superfin och känner mig så snygg 😍 så kör, man lever bara en gång!

    Så glad för ditt svar och att det funkade.
    Yes, då kör jag på det inom ngn vecka😁

     Jaaa hoppas du blir nöjd!! 😍

  Någon som har sytt ihop töjningar i öronen? Töjde mina när de var modernt för typ 15+ år sedan men har tröttnat haha, skulle lyssnat på mamma 🫣🤭

   Mina växte nästan igen helt. Sen töjde jag aldrig mer än 10mm (då också för 15+ år sedan haha för då sas det att gränsen för att växa ihop igen var på 10mm????). Har inte sytt som sagt men din kommentar fick mig att tänka på hur Monamifrost (kolla ig) viker upp sina örsnibbar! Jag såg det inte ens först!

    Jag hade 25mm och mitt hål om är kanske 8-10mm nu, gick tillbaka som sjutton. Hade typ 10mm i andra örat och det gick tillbaka helt, kan bara få in ett vanligt örhänge där. Dock töjde jag mina öronsnibbar jätte, jätte, jätte långsamt så tror det hjälpte med att läka tillbaka/ihop så mycket. Usch fyfan vad ont det gjorde. Var en gullig emo dock 😎

  Min mamma på 55 år gjorde till slut en hook, efter att ha pratat om det i flera år och att jag också av den anledningen tjatade på henne att göra det

  Har haft tragus, anti tragus, conch och vch. Har bara conch kvar nu pga varit slarvig med att inte sätta i smycket igen när jag tagit ut. Kanske kommer ta om anti tragus, så jäkla tight med hörlurar sen bara…

  Alltid velat pierca ögonbrynet och tungan men aldrig vågat. Skulle också vilja tatuera en sleeve, men det är mer en kostnadsfråga än att inte våga.
  Har nio hål totalt i öronen, använder nästan aldrig örhängen nuförtiden.

  Ord och inga visor i senaste avsnittet av Högt i tak 🫢😂

  Har 7 piercings totalt (bröstvårtorna, navel, tragus, Daith, conch, sen vet jag inte vad dom sista heter 😂)

   Bröstvårtorna är så fint och coolt tycker jag! Det skulle jag med vilja ha men vill vänta tills jag förminskat brösten

  Piercade näsan när jag va 13 med godkännande av föräldrar.
  Tungan när jag var 15 (godkänt av pappa) och naveln när jag va 18 (hemma hos en kompis). Allt mamma sa nej till va egentligen när jag tjatade om att ta hål i tungan så passade på när hon va utomlands och inte kunde säga eller göra något åt det. Pappa sa mest till piercaren ” Ja men gör det så kanske vi får tyst på henne!” Med glimten i ögat. Mamma va väl inte skitnöjd när hon kom hem och upptäckte det men kom över det rätt fort och sa mest ” jahapp…”

  För att svara på frågan så har jag ingen utav dom kvar. Tungan rykte när jag gjorde lumpen 2013 pga olycksrisk. Naveln ledsna jag på när arbetsbyxorna jämt fastnade i smycket och bestämde mig för att ta ut den. Näsan minns jag inte, ledsnade väl på den också nångång runt 18-19 årsåldern, jag är 29 nu.

  ”i mellan”. 😂😂

   Det går bra nu

  Trodde det skulle bli ett inlägg om när Hugo ristade in bokstäver i en hiss. Tyckte inlägget när Paula kommenterade det var mer intressant än piercing.

   Det skrivs aldrig om när Paula uttalar sig eller gör något korkat här.

  Jag gjorde en conch (piercing i ”den stora, platta” delen av örat) under pandemin. Hade önskat en sådan i några år och 2021 var så tråkigt att jag kom på det en dag på lunchen. Är 40 år och supernöjd med min conch.

  Har haft en ring i läppen som jag gjorde när jag var 20 och flyttat till Sthlm. Gjorde den på East och hade längtat i fem år. Saknar den fortfarande och hade gärna gjort om den nu men vet hur det uppfattas. ”Trashigt” tyvärr, som många skriver här. Borde inte bry mig men gör det ändå.

   Trashigt? Tycker jag verkligen inte, aldrig hört om heller. Så fint och sexigt.

   Människor som ska bedöma andra som trashiga eller inte är bittra, tråkiga och inte snälla. Sådana ska du inte leva ditt liv efter. Kör på och gör det du tycker är snyggt!❤️

  Självklart har jag ingen piercing 🤮

  Har en i näsan, gjorde den för några år sen (är snart 40). Vill ha en i tungan också och fler i öronen. Finns inga (övre) åldersgränser för sånt! ❤️

   Helt rätt ❤️

  Jag har faktiskt idag tagit ut mina tungpiercingar (hade 2st) efter typ 15 år. Väldigt märklig känsla i munnen😅 tungan är så lätt(?)

  Piercade naveln då jag var 19 och har haft den sedan dess. Är 44. Mina (spanska) vänner på 38 och 34 har samma.

  Jag har haft i tungan, tog ut för att den förstörde mina tänder.
  Näsvingen, den hade jag i ett par dagar bara, tyckte inte att jag passade i det.
  Klitoriskappan, den gillar jag verkligen.

  5st i varje örsnibb och 1st varje bröstvårtorna ❤️
  Hade i klittan men den togs ut efter en tid då man var mer singel än i förhållande, mer jobbigt än roligt. I Bröstvårtorna är jag lika stolt nu som när jag kom ut fr. Studion när man var nypiercade, 16år var jag😁

  Haft piercings sen jag var 14. Öron, näsa, tunga, läppar etc. Har kvar dom flesta, är 40 år.

  Tog bort alla utan örsnibbar a.

  Det fulaste jag vet är när folk har tjurring, fulare ju äldre personen är och jag har liksom svårt att ta personen seriöst. Vet att det är extremt fördomsfullt, men kan förstå din känsla kring naveln. Gjorde det samma och tog bort den när jag var typ 30.

  MEN självklart ska folk ha det som de tycker är fint.

  Näsvingen, medusa, bröstvårtan och labret i mitten. 4 hål i öronen. 33 år och kan leva med att Paula tycker att jag är desperat 😆

  Måste åkt på tidig 30 års kris eftersom jag gjorde en dermal på kindbenet för nån vecka sen… Har förövrigt alla mina kvar som är gjorda i 18 års åldern, är 29 nu. 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.