Biancas ”nya” lägenhet

Pernilla Wahlgren postar bilder från Biancas ”nya” lägenhet där hon bodde ett tag i väntan på att den egna ”Villa Wahlgren” skulle bli färdigställt och inflyttningsbart. 
Jag skriver Biancas ”nya” lägenhet eftersom hon ägt den i flera år och fortfarande inte renoverat eller flyttat in i den. 
Jag börjar undra om hon någonsin kommer göra det, alltså flytta in i den? Hon köpte den för flera år sedan, medan hon var tillsammans med Phillipe och jag tror helt ärligt inte att det känns så kul att nu flytta in i den själv, men det är en ren killgissning.

Jag gissar på att den här lägenheten – om vi får se den renoverad – kommer se ut som ungefär som Kenzas lägenhet, bara ännu större. 
Jag tror det skulle göra Bianca gott att skapa ett nytt hem från start, med bara sig själv som utgångspunkt, men det är också en ren killgissning.
Köpa en tomt, bygga ett duplex där hon och Benjamin bor i varsin del.
De verkar ju båda HATA att vara ensamma, så check på den. 🙂

Fakta:
Bianca Ingrossos nya lägenhet är på 300 kvm, ligger på Östermalm och kostade runt 50 miljoner kronor.
Hon köpte den 2021 och har ännu inte flyttat in i den. Dock förvandlade hon den till en nattklubb för sitt delade födelsedags och nyårsfirande, så helt oanvänd har den inte varit.

Två inlägg på rad om Bianca, men det blir så ibland. 

100 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag följer inte Bianca, så jag blev förvånad. Utgick liksom från att hon flyttat in för länge sedan.
  Där ser man.

  Rosanna flyttar säkert in. Hon verkar ha bytt ut Sanna Guidetti som den rika vännen, till ”Bibbz” som bjuder henne på allt. Har hon inte alltid hängt efter it-stockholmarna? Hörde några kända influensers prata om henne på ett är café en gång.

  B har märkligt beteende köpa lägenhet,(Palma), torska renovering eller färdig byggt!
  Det är som kasta pengar i sjön-kostar mycke med dagens räntor.

   Hon har säkert cashat den så räntorna behöver hon nog inte bekymra sig om.

    Tror inte heller ränteläget är något hon behöver tänka på

    Du fattar att pengarna tar slut om de inte fylls på och den vinsten hon gjorde kanske hon gör en gång till när hon säljer sina sista 11% i Beauty Icons. Resten av hennes bisnis drar in kaffepengar jämfört med hur mycket hon sätter sprätt på.

     Precis,dom räcker inte hur som helst om inte nya kommer fram
     Men ändå onödigt beteende,jaja
     Kanske någon ekonom hjälper henne där.

      Så klart hon har hjälp med sin ekonomi, hon kan ju ingenting om sånt där.

   Det är det väl verkligen inte och tror knappast hon tagit bolån hos sbab…Låter som vettiga investeringar. Den stora lägenheten måste hon ju inte renovera eller flytta in i heller, hon kanske vill ha den just som investering och bo i något mindre och mysigare.

   Men fastigheter ökar i värde. Låter som bra investeringar.

    Nej fastigheter ökar inte hela tiden i värde, även om det kan verka så eftersom de har haft en väldigt lång prisuppgång under väldigt många år. Bianca gjorde inte en bra affär, det gjorde däremot säljaren som sålde när marknaden var på topp och dessutom fick ett överpris för lägenheten.

     Beror ju helt på tidsperspektivet du har i ditt ägande. Köper du en sån lägenhet har du nog knappast tänkt avyttra den inom 10 år…

      Det stämmer om avsikten är att bo i den. Hon har redan nu dragit på sig kostnader för dubbelt boende. Lgh har en avgift, hon måste ha försäkring även om hon inte bor där. Lgh drar el. Det hon gjorde är inte särskilt smart, hon bränner bra pengar. Hon är inte den enda kändisen som levt upp pengarna och sedan hamnat i problem.

       Drar el? 😅 Förlpt men det är småpengar. En lägenhet är en investering och det går utmärkt att investera i lägenheter som man inte bor i. Herregud hur ser det ut med allmänbildningen?

        Hur står det till med allmänbildningen egentligen? Har du inte fattat att pengar måste arbeta för att ge avkastning och att placera pengar i en brf i tron att det ger en avkastning är bara obegåvat. Tror du att våra dollarmiljardärer blivit rika på att kasta pengarna i sjön som Bianca gör med sin lägenhet?

         De flesta dollarmiljardärerna äger många fler fastigheter i betydligt högre prisklass än Bianca. Fastigheter har väl ändå räknas som bra investeringar genom tiderna. Förutsatt att man vet om att man har råd att äga dessa genom lågkonjunktur och inflation.

          Ändå skillnad på att äga en fastighet och att äga en bostadsrätt på Östermalm. Inte så att B har gått in i fastighetsbranschen och köpt något flerfamiljshus eller mark som ger avkastning på något sådant sätt.

         Är du 12 år gammal? Det du skriver är ju bara strunt.

          Jaja Trollis…

  Fattar inte, var bor hon då?

   I tvåan hon haft i flera år på Östermalm

    Där hon hade ”pappersförsamlingen” på balkongen 🤣🤣🤣

     Nä det var lägenheten i Hjorthagen

  Materialism, konsumtion får mig att tänka på den senaste forskningen om kemikalier i alla våra produkter som ger oss cancer mm. Helt sinnessjukt att vi tillåter att vår nyttiga mat är förgiftad och att det anses vara normalt att ha mängder med produkter som tex visas i de där youtube-serierna ”badrumsskåpet” och Emelie hairtalk (?). Att ha 10-tals doftljus i ett hem och lika många parfymer och hud, smink och hårprodukter som gör mer skada än nytta.
  Det har under många år tjatats om hur farligt det är med socker dags att prata om de verkligt stora bovarna !!
  Att ekologisk olivolja innehåller miljögifter, grönsakerna besprutade och att vi andas in luft förorenad luft, inte bara ute utan också inne är ett stort folkhälsoproblem som det talas alldeles för lite om.

  Att uppmuntra till detta som blir ett elände för både människor och miljö genom reklam och konsumtionshets.
  Blir mörkrädd av det överfyllda badrumsskåpen och alla doftljus som inhaleras i tron om att det är bra och mysigt.

  Dags att rensa ut skiten! Lite engagemang och protest behövs!

   Vilka miljögifter innehåller ekologisk olivolja? Oliver växer på träd som kan vara upp till tusen år gamla och som inte utsätts för svamp och skadedjur vad jag vet. Ekologiskt vin däremot besprutas med kopparsulfat mot svamp som tar död på allt levande runt vinrankorna och som kan rinna ut i vattendrag, men eftersom det är en grundmetall anses den vara ekologisk. Koppar hamnar sedan i fisk och skaldjur (koppar används även i båtfärg eftersom det tar död på alger etc) och anrikas både i våra kroppar och i djurkroppar. I små mängder kan det vara bra för människan, men för mycket ger huvudvärk och alla möjliga symptom. Djur kan dö, t ex får är känsliga. Alla vin slipper innehållsförteckning för att det är en kulturprodukt (eller något sådant), så vin kan verkligen innehålla precis vilken skit som helst. Huvudvärken kan lika gärna komma från tanniner som från gifter. Dvs även i ekologiskt vin.

    Det är därför jag endast dricker biodynamisk naturvin med demeterstämpel.

  Hon har sagt i en vlogg att lägenheten kändes för stor nu när hon blev ensam. Hon köpte den med tanke på att de var två personer + 3 hundar. Så din killgissning verkar vara spot on.

   Och att hon ville starta familj.

    Starta….

  Tyvärr så är det väl ofta så att lycka inte kan köpa för pengar och det är väldigt uppenbart i Biancas fall. Hon blev inte ett dugg lyckligare av att köpa den här lägenheten.Jag tror att hon hela tiden dels känner en yttre press och dels pressar sig själv att lyxkonsumera fast hon egentligen skulle må bättre av ett mer jordnära liv och vänner som inte är ett entourage utan mer genuina och avslappnade. Den här renoveringen kommer ju inte att bli mysig,hemtrevlig och personlig utan bara handla om lyx och yta och det är nog mest där det skaver.Därför känner hon ingen iver el något intresse av att sätta igång.

   Sätta igång vad?

   Men herregud, lägenheten är ju ingen lyxkonsumtion…vad ska hon göra med 50 mille eller vad hon nu är god för, ha allt på sparkonto? Låter som att hon är klok.

    1 person på 300 kvm i innerstan låter som väldigt mycket lyxkonsumtion. Att det är en investering håller jag med om men inget som är direkt livsnödvändigt att ha.

     Har du endast ägodelar som är livsnödvändiga?

     Men meningen var ju inte att hon skulle bo där ensam

     Men är det en investering är det ju inte konsumtion överhuvudtaget. Vad föreslår du att hon gör för pengarna, lägger dem på kryptovalutor?

      Om nu planen med hennes köp av lgh var investering så har hon gjort en dålig sådan.

       Vad baserar du det på? Du vet inte ens hur långsiktig investeringen är. Man kan inte ha 50 miljoner sittandes på ett konto. Då minskar pengarna i värde.

        Hon hade fått bättre avkastning idag om hon låtit dem sitta på ett konto. Lgh är hittills en förlustaffär. Har du hört talas om värdepapper som slår både bankkontot och lägenhet? Av någon anledning tror Svensson att det är en investering att köpa en bostadsrätt, vilket det inte är. Ofta visar det sig vara en bra affär men inte alltid.

         Hahaha, har du veckopeng? Låter som att du inte är van planera ekonomi längre fram än till nästa helg.

          Har inte trollmor somnat med trollen ännu?

     Alla som kan och har möjligheten bör investera istället för att ha pengarna på banken. Bostäder i den prisklassen har alltid köpare. Kan inte prata om ”lyxkonsumtion” när det gäller fastigheter, dom ”finns” ju och står där dom står och bör göra så lång tid framöver.

      Du vet att brf gör dig inte till fastighetsägare. Därför är inte heller ägandeformen särskilt smart att spekulera i. Sen att folk har gjort bra vinster är för att syftet med ägandet är långsiktigt, dvs att bo där. Även ägande i fastigheter är en långsiktig investering då marknaden är trögrörlig. Hade Bianca varit smart hade hon satt sin 50 millar i värdepapper av olika slag. Med en bra förvaltare hade hon haft mer än 50 millar idag. Istället har hon haft kostnader för lägenheten som dessutom inte är värd 50 mille. Inte så mycket affärssinne där inte.

       Men nu spekulerar hon inte utan har gjort en långsiktig investering. Har du lärt dig om investeringar på Youtube?

        Verkar som det är därifrån du samlar din kunskap ifrån.

       Vilket trams. Jag hoppas inga barn läser ditt inlägg och tror att du har koll…

        Ursäkta men vad svamlar du om?

      Hon hade ju iofs kunnat satt in dem på ett konto med garanterad sparränta à 4.30 % som Marginalen bank har på bundet 1 årsavtal. 50 mille blir alltså garanterat 52 mille på det året. Hade hon köpt fonder och aktier för summan hade det varit lite mer risky, men medelavkastningen på börsen har historiskt varit 7 % vilket hade gett 53,5 millar på ett år. Oklart om bostadsmarknaden gått upp i samma takt på så stora lägenheter. Tror inte det. Om priset var 50.000.000 för lägenheten och den är 300 kvm så har hon betalat hela 166.667 kr kvadraten. Medel på Östermalm ligger på 112.000 kr kvadraten. Skulle hon sälja för 53.500.000 kr för att tjäna lika mycket som på börsen så hade kvadratmeterpriset behövt bli 178.333 kr. Och det betalar ingen. Alltså har hon gjort en rätt så jättedålig affär.

    Ja men tänk så bra om alla med mycket pengar köper upp lägenheter som bara står tomma i flera år när vi har sådan bostadsbrist, eller inte.
    Med de pengar Bianca har är det väl bättre att investera i hyresfastigheter?
    Då kan hon inkassera hyresintäkter samtidigt som det blir en investering, och lägenheterna kommer till gagn för många.

     Har hon tur kanske hon hittar guldtackor också🤑 Någon som hört om det hänt ngt mer i det fallet?

     Det är absolut ett alternativ men det krävs väldigt mycket arbete. Har själv ägt hyresfastigheter och aldrig igen 😅 Folk är helt galna.

      Zlatan fick väl en jobbig hyresgäst på halsen på Östermalm? Som gör att han inte kan flytta in själv.

  Helt ärligt hur mycket är Bianca god för? Hon lever som om hon har obegränsat med pengar.

   Jag undrar också. Har hon ett networth på över en miljard tro?

    Haha, vah, nej knappast.

    Nej då,inte så mycket än iaf
    Haha

     Men säkert närmare en halv miljard. Glöm inte att hon förutom Caia och sina andra företagen drar in stora summor på samarbeten, TV-Shower, framträdanden, intervjuer osv.

   Räntan på 300 miljoner plus, går nog ingen nöd där inte! 😂

    Vilken ränta på 300 miljoner plus? 🤔

     Hon har ju inte direkt caschat ut alla miljoner och lagt under madrassen där de inte ger någon avkastning.
     Har hon investerat och fått en genomsnittlig avkastning på 7% kommer hon tjäna 21 miljoner. Året efter det får hon avkastning på 321 miljoner, vilket blir ytterligare 23 miljoner. Året efter det har det vuxit till 367,5 miljoner.

     Det är lätt att tjäna pengar om man redan har bra kapital liksom.

      Precis det jag menade. Råkade posta fel emoji så tokigt en mening kan bli av det!! 😅

      Men hon har inte ensam fått 300 miljoner. Det är priset för den 51% ägarandel som såldes. De 51% delade 4 personer på och Biancas andel var inte bland de större. Däremot har hon kvar runt 11% och med tanke på hur bra bolaget har utvecklats har hon en del att casha ut. Men hon ska inte vänta för länge.

   Hon behöver göra av med mer än 20 miljoner per år för att gå plus minus noll på vad hon får ut av avkastningen på sitt befintliga kapital.

   Så ja. Hon kan ju faktiskt leva som att hon har obegränsat med pengar. För det är ju typ det hon har..

    Så bra för Emilio att hans barn tjänar mycket pengar så att han och Åsa också kan leva lyxliv.Han har åkt till Stockholm för att tigga mer pengar antagligen, nu mer så älskar han sina barn.När de var små så struntade han i dem.

     Sunkig kommentar. Du har ingen aning. Och hon får ju göra precis vad hon vill med sina pengar – även ge dem till sin pappa.

      Jo du, jag har faktiskt en aning. Har Åsas föräldrar fått tillbaks sina pengar de lånade ut, eller alla andra han varit skyldig?
      Han har ju haft rätt många kunkursade restauranger som lämnat efter sig folk som förlorat pengar på grund av Emilio.Stackars Bianca som måste försörja sin far.

       EI och ÅI äger väl inte ens restaurangerna i Sverige, något som de vill försöka framstå att de gör…

    Hon har inte den avkastningen per år.

     Addera ihop vinsten hennes bolag gör.
     Det är faktiskt runt där hon tjänar per år.

      Vinsten hennes bolag gör är inte hennes pengar utan tillhör bolaget. Pengar till Bianca måste hon plocka ut antingen som lön eller som utdelning. Men låt oss för all del titta på bolagens vinster 2022. Beauty Icons, Caia, gjorde en vinst på 46MSEK. Hennes ägarandel är runt 11% och bolaget gjorde ingen utdelning, så inga pengar därifrån. Avora gjorde det imponerande resultatet -1,3 MSEK, en förlust alltså. Undra hur länge de tänker pumpa in pengar dit. Av förklarliga skäl ingen utdelning där heller. Ani Who hade en vinst på 2,6 MSEK ingen utdelning. Nope inga pengar därifrån heller. Bianca Ingrosso AB gjorde vinst på 15,9 MSEK och där tog hon utdelning på 20 MSEK till Sammy Holding.
      Så slutligen hennes holdingbolag dit hennes utdelningar samlas från hennes andra företagsinnehav. Resultatet är 20 MSEK vilket är utdelningen från Bianca Ingrossa AB och utdelning från holdingbolaget….0 kr. Däremot har hon en helt ok lön från Beauty Icons runt 160 000 SEK/månaden. Kan vara lite mer. Tittar man dessutom på holdingbolaget så ser man att pengarna minskar i det bolaget, hon behöver ett nytt 2020 då det kom in 200MSEK från försäljningen av hennes andel i Caia.
      Hon må vara duktig på att få kidsen att köpa Caias produkter men något affärsgeni det är hon inte och risken är att andra kommer att ta för sig av hennes pengar.

  Bianca får massage och känner en så stor trygghet då att hon blir så överraskad att man kan känna en så stor oändlig trygghet.
  Kanske hon skulle ha en (1) lägenhet som är på bara 150 och låta bli att renovera så mycket att bostaden tappar sin själ. Att bo in den långsamt och ändra på något när hon känner att det här vore nice.

  Att ha bostäder som på 300 kvm och liknande måste ju göra att man känner sig otrygg. Eller om hon bara hade den på 300 för den var jättefin. Att låta bostaden var genuin i stället för sönderrenoverad ger ju den en känsla av att tiden finns. Och det är en trygg känsla att känna att tiden finns.
  När det känns som att tiden inte finns så är man i ett själsligt fängelse.

   Hon bor ju inte där

   Tycker det ser ut som att den blir renoverad på ett ganska smakfullt sätt. Renovera allt eftersom är ju mer för den som inte har råd att göra allt direkt. Sen kan hon ju renovera om senare om hon ändrar sig gällande något, tror hennes ekonomi räcker till det.

    Var ser du renoveringbilder? Jag ser bara såna som det ser ut när hon köpte den.

   Meh, jag skulle inte känna något direkt otryggt med att bo i en 300kvm stor bostad. Bor på 100 kvm nu och kan absolut föreställa mig 300 kvm och vad de kan användas till utan problem. Större badrum med stor dusch och badkar, barnrum, kontor, litet gym, hobbyrum som dubblar som gästrum, separat Tv-rum och salong istället för ett vardagsrum, ett stort kök med plats att hänga och ha stora middagar, en nice tvättstuga m.m. Skulle stormtrivas med 300 kvm!

    Tror otryggheten refererade till att hon ska bo ensam! (Utgår från att du till skillnad från Bianca inte bor själv, mtp att du skrev barnrum! 🙂 )

     Inga barn just nu, men tänker mer långsiktigt liksom!

     Men alla dess lägenheter hon skaffar är väl en bra investering. Bo ska folk alltid göra så även om ekonomin kraschar så ska folk bo ändå.
     Hon säger ju att hon är otrygg.

     Jag bor på 250 kvm och det är verkligen i te jätte stort. Har dessutom en källare som inte är inräknat. Folk får det att låta som om 300 kvm är enormt. Det är liksom en ganska normal villa.

    Men du är ju trygg där du är, hon upplever hastigt en stor trygghet under en massagesejour där det låter som att det överraskar henne med all denna trygghetskänsla. Jag tror att hon själv skulle känna sig trygg med väggar som begränsar hennes otrygghet då en mindre lägenhet ger en mer ombonad och trygg känsla. Och jag är ändå psykolog så jag vet vad jag talar om.

     ”Och jag är ändå psykolog så jag vet vad jag talar om.” okej lol Vet inte många seriösa psykologer som skulle uttala sig såpass säkert om en person de aldrig träffat eller interagerat med utan endast kunnat observera online från personens väldigt kurerade innehåll på sociala medier.

  Tror hon skulle må bra av att flytta utomlands. Är ju även då hon verkar må bäst. Skaffa nya ”riktiga” vänner, skaffa ngn man som inte känner till vem hon är. Skaffa barn för det tror jag hon saknar.

   Köpte hon inte en stor lägenhet på Mallorca?

    Mallorca är lika mycket utomlands som Norra Djurgårdsstaden.

    Ja det gjorde horn några år sedan,huset är inte färdig byggt än
    Haha

  50 miljoner 😳

  Två inlägg i rad om Bianca, kan ingen ställa till med nån skandal snart? Hitta en medvetslös person utanför dörren eller lova guld och gröna skogar med krypto/nft/annat värdelöst?

   Du och dina andra AA kan väl ställa till med en skandal😉

    Jag är alldeles för tråkig och fantasilös. Jag har inte ens ett eget nick.

  Vilket oskönt mobbinginlägg Universumskan gjorde för nån dag sen det gick ju bara ut på mobba en person hon inte ens känner dock känner Hollywoodfrun Åsa Gunilla genom programmet båda medverkande i. Återigen visar hon sin urosköna personlighet

   Hon och MG kan slänga ur sig vad de vill själva men får de kritik bland kommentarsfälten blir det ett jäkla liv.. M är så putt så hon inte velat skriva på flera dagar.

   Jag är verkligen anti Gunilla, på alla sätt och vis, men som Mona och Åsa betedde sig på Monas Insta, visar vilken lågbegåvad människa hon är. För ett tag sen spydde hon ur sig på Insta, att hon hade bra följare, men det fanns även några as.
   As liksom… vad är hon för människa?

  Den verkar ju renoveras nu så antingen ska hon väl flytta in eller sälja den med en förtjänst. Skulle vara konstigt att bo så stort ensam. Hon vet nog inte riktigt vad hon vill tror jag men det ska ju vara lite show off också, något att visa upp, skrytobjekt liksom. Benjamin har ju flyttat in i ny lägenhet, den liknar Biancas nuvarande i stilen tycker jag av det man fick se.

   Ja, jag trodde först att han hade köpt Biancas lägenhet.

   Benjamin sover ju inte i sin lägenhet, det gör han tydligen hos Criborn kompisarna.

    Var det inte BI som berättat att hennes bror spelat in detta par när de hade sex…

    Är Benjamin störd på något sätt? Jag följer inte riktigt med, men det jag snappar upp gör att jag undrar…

  Hon var ju såååå nöjd med nya lgh, sa”Den har en perfekt planlösning!” Sen river hon ut både kök och badrum,ska byta plats o modernisera dem eller hur det nu var..synd göra/förstöra så i en sekelskifteslägenhet. Och flera inbyggda bokhyllor till nån som inte ens äger böcker? 50 mille känns som ett överpris,har bara en pyttebalkong eller finns det nån takterass hon inte visat?
  För den summan kunde hon (om hon velat) fått en annan lika tjusig lgh i Sthlm innerstad OCH en lya mitt i Paris OCH en strandbungalow på Bali!

  Snart kommer det väl en tv-serie där man visar renoveringen av hennes lägenhet.

  Det kanske är så att mamma PW börjat göra reklam för det som komma skall…

  OT…

  Ena stunden reklammarkeras det för ”hennes” smycken, i nästa inlägg ingen reklammarkering.
  Ena stunden reklammarkeras det för ”hennes” klädmärke, i nästa inlägg ingen reklammarkering.
  Detta händer gång på gång och sker öppet i hennes flöde!
  Kanske dags för Konsumentverket att inleda ännu ett tillsynsärende mot BI…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.