Monas Universum om Gunilla Perssons mellomedverkan

Jag får en del kritik för att jag i tidigare inlägg raljerade om att jag skulle avsäga mig mitt svenska medborgarskap om Gunilla blev det svenska bidraget i Eurovison. Jag mobbade henne, tyckte ett par stycken.

Eh, kan vi ta och dra i handbromsen här lite. JAG tycker att hon har NOLL sångröst. Att hon är med handlar ENDAST om att dra tittare till Mello, absolut inget annat och det hoppas jag att varenda individ fattar. // Monas Universum

Monas Universum försvarar sitt sågande vid fotknölarna av Gunilla Perssons medverkande i Melodifestivalen, som vissa kallar för mobbing, med att Gunilla enbart är med för att dra tittare och så är det ju. 
Varje år är det några medverkanden som enbart är med för att skapa underhållning lokalt i Sverige och för att blanda ut de mer ”seriösa bidragen” och i år är några av dem Gunilla Persson, Samir och Viktor, och Fröken Snusk. De funkar i Sverige men är givetvis ingenting vi någonsin skulle skicka till Eurovision.

Mona mobbar väl Gunilla Persson på samma sätt som hjärtröstningen i så fall mobbade Samir och Viktor – vilket är rent trams. Det är inte ofta jag håller med Monas Univsersum men här är jag benägen att ställa mig i hennes ringhörna faktiskt. Dessa mobbade låtar kommer lik väl plåga oss hela sommaren, var så säkra. Så trots att vi inte skickar dem till Eurovision så kommer vi inte slippa dem, och det skulle jag nästan vilja kalla mobbing av allas våra arma trumhinnor.

52 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    och jag som var övertygad om att Gunilla var 75 år, minst… så lite imponerad var jag då…

      Du kan inte sett många 75 åringar i dina dar! 😂

      Minst 75? de flesta som är 75+ ser inte ut som Gunilla 😂 överdriv lite till.

        Man får ibland inse att man haft förutfattade meningar och fel…

        Min svärmor som är 83 ser yngre ut och rör sig smidigare.

          Haha – ja! stelare G Persson får man nog leta efter. Tänkte på det när jag såg henne i mellon i lördags. Jag kikar aldrig på mellon- brukar bara ha det på som skrål i bakgrunden medans jag gör annat- men den här gången var jag tvungen hålla koll för att se Gun Persson riva av sin låt.

          Precis så dålig låt som jag hade förväntat mig – o det jag tänkte på då var hur väldigt stelbent hon är. Tur fatt cowboysen var rörliga!

          När man trodde man sett det mesta så såg jag nyss här i bloggen ett inlägg med youtube- video med Dogge – o så kliver Gun P in…..

          Okej, så denna Monas universum- inte koll på vem det är- anklagas för mobbing för att hon menar att Gunilla inte har sångröst? Det är ju bara sant o det skrevs även ungefär detsamma i bl a kvällstidningarna.

          Läste att mellon tappat tittare o att bl a Babbsan var kritiskt o tyckte mellon i lördags var jättedålig o under all kritik! Håller med! men det verkar som om SVT tar till lite panikåtgärder nu när neddragningar pågår – dvs SVT, vi skattebetalare, ska vara med o promota gamla kändisar på dekis.

          Men såklart mona ger sig på Gunilla. Gunilla och Hollywood frun Åsa rök ju ihop i ett avsnitt. Mona är ju hos Åsa nu. Tycker Gunilla utstrålade värme och lycka i sitt sångnummet. Jag önskar henne lycka till.

            Tror damerna är avundsjuka på Gunilla.
            Hon tar för sig, tar plats och med framgång. Hon skapar det intresse som Mona o Åsa aldrig kommer göra.

              Nu var det där igen, avundsjukan. Vem fasen kan vara avundsjuk på Gunilla Persson? Inte ens Mona.
              Den framgången Gunilla har, är ju att alla gör sig lustiga över henne.

                Förstår inte hur GP kan väcka så mycket känslor. Hon vet ju detta, slipad pr-kvinna som hon är. Hon lär ju slå mynt av detta och där i ligger framgången. Det är nog mest Gunilla som har kul åt andra och sänder nog ett stilla tack för all exponering hon får, negativ, som positiv.

    Of topic; Men Anjo åkte hem till Crippas lägenhet inatt. Minst sagt kaos: https://youtu.be/a-ocudfDRWk?si=IKt1C9WHVzmChS-w

    Kolla hela. Är galet.
    Förstår inte vad dem håller på med? Är dessa vuxna människor? Deras beteenden, och att dem lägger ut allt detta på internet och är stolta över det(?) gör mig på riktigt mörkrädd

      Kan någon förklara för mig som att jag vore fem år, vad tittar jag på och vilka är dessa människor i klippet?

      Snälla sprid inte deras skit. Det är det enda dom vill. Bara ge det ingen uppmärksamhet så det försvinner och dom får skaffasig vanliga jobb för försörjning. Om inte annat så för barnets skulll, pappan verkar ju inte bry sig om hennes bästa då får väl alla vi andra göra det.

      vad är det för wt-tv jag kollar på

      Haha nej jag tänker inte kolla

    Monas universum. Aktuell person🌝

      Har hon fortfarande Sveriges snyggaste kompisar, smartaste barn, hyrt hus bara för att de vill 😀, shoppingmani osv?

        Hon verkar ha slutat att modda Maggans blogg iaf. MG har skalat ner. Det också😉

          Har hon verkligen det. Städning bara varannan vecka 😀😀😀

            Frissabesök även det bara varannan vecka🙂

        Jaja, och hon klickar direkt med alla, speciellt om dom är lite offentliga. Och hon har minsann mer information om allt och alla, men det kan hon tyvärr inte berätta…

      Nej bara patetiskt mest hela tiden. 😂

      Jag tror att den enda som är intresserad av henne är Camilla själv 😅

        Mitt guilty pleasure, alla dagar i veckan.

    Trodde faktiskt Mona var mer vuxen än att från soffan (sängen) sitta och peka på G när hon sjunger.

      Det är väl just bilden som är mobbande om något. Det hon säger är ju sant. Men bilden där dom sitter som elaka mobbare och pekar och flabbar är riktigt smutsigt tycker jag. Kompisen Åsa är ju inte kompatibel med Gunilla, så då måste ju Mona hänga på.

        Elakt tycker jag.

          Jag skulle säga barnsligt, patetiskt, pinsamt? Är hon 5 år gammal? Hu för såna tanter…

    Hur kan Gunilla förekomma i såå många inlägg? Är hon intressant?

      Det skulle jag säga, ja…

        Skriv hellre om Erik Gallis debattartikel och de svar den fått i olika tidningar. Underhållande! Han tror att alla som inte är snygga är avundsjuka på honom. För den som inte vet har han lagt massor med pengar på att operera om sitt ansikte, bl a så att han får helsvenska drag med inga av de chilenska dragen kvar.

          Såg hans dokumentär ’under kniven’ och blev förvånad över innehållet i artikeln. Där ser han ju sig mer som slav under skönhetsideal? Men nu sitter han o pekar finger åt alla oopererade o kallar dem avundsjuka

            Är noll avundsjuk på hans vongoleutblås (hans näsa) 🥲, eller nåns opererade utseende.

          Ja det är intressant! I dokumentären under kniven är det snyft och tårar över att vara slav under skönhetsideal men nu pekar han finger åt de som inte opererat dig o kallar dem avundsjuka?

      Nej, det är inte intressant.

        Jo

    Knappast intressant!

    Stämmer ryktet att Matplatsen ska skilja sig? På frågestunden står det att utmattningen är bättre men livet är dåligt och krossat hjärta. Ingen planerad spanienresa som alltid varit nr 1. Tråkigt för dom.

      Är ju riktigt tråkigt om det är ett rykte som florerar om det nu är så att hon ”bara” drabbats av utmattningssyndrom. Kan ju vara en massa annat som är jobbigt livet. Någon anhörig som blivit sjuk, nått av barnen har det tufft av någon anledning.

      Jag/familjen hade det tufft när ett av barnen blev svårt sjukt. Fick då också höra ryktesvägen att vi skulle skiljas. Kändes som ett oerhört elakt rykte när man redan har det tufft och som verkligen var tagit ur luften.

        Krossat hjärta och inställd semester, utmattningen är bättre.

      HUR kan ett skilsmässorykte uppstå av det lilla på frågestunden?
      Det kan ju handla om föräldrar, svärföräldrar, barn, make, djur, vänner eller annat hon själv drabbats av.

    Mona vill ju bara slicka hennes nya snyyyygga bästis i röven. Att Åsa och Gunilla inte kommer överens är ju ingen nyhet. Nu skriver Mona i sina kommentarer att hon kanske vet mer. Patetisk fjant är vad hon är Universkan.

      Hon är verkligen helt manisk i sitt handlande, det är ju drösvis varje gång. Herregud hur går det runt ?

        Anonym 12.13
        Ja visst är hon.
        Tänk vilken tur att bagaget inte kom som det skulle så hon fick shoppa lite till 🤮

      Mona vet aaaaalltid mer än hon kan säga. Speciellt när någon ifrågasätter henne.

      Inte det igen. Så fort någon påpekar att hon har fel etc så veg hon alltid massor av saker som hon inte kan berätta. I call bs.

    Team Gunilla 👏👍♥️

      Aldrig någonsin.

    charles simonyi

    Det handlar väl om sättet att uttrycka sig, inte att hon har åsikter i sig. Precis som att det är skillnad på uttrycken ”fyfan vad fula kläder” och ”det är ingenting jag skulle bära”, trots att andemeningen kanske är samma.

    Åsikter i sig behöver inte vara mobbning, men hur man uttrycker sig kan göra att åsikten blir en form av mobbning.

    Hon var en mobbare redan som liten.

      Det brukar vara så. I Jordbro då eller? Nu hyr de ju en villa i fashionabla Bromma🙄

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.