Triss i Instagram

Det verkar ha varit ett jäkla drag på influencerläktaren under helgens mellofinal. Jag har en känsla av att Medina kommer bli årets stora ”plåga” i positiv bemärkelse. 🥳

Ni vet var ni hörde det först! 🤩

Vad pågår på hennes hals? Filter?

29 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Halsen 🫣🤔

    Om det är att halsen ser ”kantig” ut är det ju för att kavajen får den formen pga nyckelben?

      Exakt!

        Såg konstigt ut första sekunden men ja man ser tydligt att det är skärningen på kavajen som ger en illusion av att halsen skulle ha en hörna.

          Tycker absolut att det ser ut som att hon har ett ”blur”-filter, men hacket i halsen beror väl på att kavajen helt enkelt skuren med ett ”hack”? Dvs, varken att den böjer sig så av misstag eller att ett filter påverkar det, utan att det helt enkelt är en del av designen? 😊

      Nej hon har retuscherat sig själv lite för mycket , kavajen och halsen rör sig inte samstämmigt 😅🙃

      Exakt, hon har ju tyvärr gått ner massa i vikt iom att hon miste sitt barn, så då syns nyckelbenen och då sitter kavajen så..
      C borde kanske lite igen tänka innan hon öppnar munnen…

        Camilla, ibland man måste inte säger allt man tänker. Det var riktigt onödigt och barnsligt faktisk att kommentera halsen på en video om någon som senaste tiden mest dela med om sin sorg.

          Absolut, men det här är ett reklaminlägg.

            Spelar ingen roll. Lika onödigt gjort att kommentera hennes hals oavsett.

            Det är väl inte olagligt att använda ett filter på sig själv när man gör reklam för mat?

    2 exempel på retuschera i reklamkampanjer som vlev fel, sorgligt med mamman, spårvagnen bara hahaha…..

    Nej låt Satu vara. Hon verkar vara en sån fin mamma och har haft det otroligt tufft senaste året.

      Hon mår verkligen inte bra. Tyvärr har hon fastnat i sin sorg. Hon ”vågar” inte vara glad längre, pga hon känner det som ett svek mot sitt döda barn. Hon skulle verkligen, verkligen behöva professionell hjälp, men anser att den inte tillför henne något.
      Hon skadar sina övriga barn med sitt sätt att uttrycka sig. Att uttrycka att det typ inte finns något att leva för för barnen osäkra på sitt eget värde, samt de vågar inte visa sina sorgkänslor för de vill inte tynga mamman med mer bekymmer.

      Jag har själv växt upp i en familj där ett syskon lämnat och sett mina föräldrars förtvivlan och sorg och kamp att komma tillbaka till en fungerande vardag.

        Håller med att hon skulle verkligen behöva proffshjälp. Nån gång skrev hon att hon vill inte gå och prata med nån utomstående då denna utomstående inte kände hennes dotter och därmed inte skulle kunna hjälpa henne/liknande. Okej… Sorgen är en universiell känsla och proffsen kan hjälpa en att hantera det även om utomstående inte kände den avlidna.

        Hon säger hela tiden att hon skulle kunna göra vad som helst för sina barn, varför gör hon då inte det? As in skaffa hjälp för sig skälv och därmed hjälpa sina barn.

          Men låt henne bearbeta och ta hand om sitt sorg på det sättet HON önskar? Det är en fruktansvärd situation och hon ska inte behöva göra saker för att det är ”normen”. Personligen har ingen psykolog varit rätt för mig och det har istället bara tagit mycket energi att behöva blotta mig och sen skämmas över att få så likgiltiga frågor tillbaka.

            sin sorg* menar jag.

            Absolut har man rätt att sörja på sitt sätt och under lång tid. Problemet med Satu är att hon fastnat i sorgen och för varje dag som går blir det svårare att bryta det mönstret.
            Hon måste också tänka på syskonskaran och inte bara sig själv.
            Jag menar verkligen inget illa med mina rader. Sorg är komplicerat och i hennes fall övermäktig att hantera själv.

              Fastnat?? Hennes barn har inte ens varit död i ett år ens! Fastnat! Vilket vidrigt uttryck. Jag miste barn för 19 år sen, man går vidare men det tar tid. Alla vill inte prata hos en psykolog, man behöver läka oavsett men jisses… Ge kvinnan lite mer tid innan ordet fastnat används!

        Känner samma när jag ser Isabelle Lindell. Hennes instagram är så mörk och sorglig 🙁 Tycker så himla synd om henne, men också jättesynd om hennes två andra barn. Isabelle känns väldigt fast.

          Att mista sitt barn gör att en del av en själv dör. Sen tycker jag inte att man kan döma nån av bilder på insta, det kanske är hennes plats att visa sorgen på medans vardagen annars fortsätter utan att man kanske noterar hennes sorg.

          Instämmer till en viss del, men jag tycker att hon och hennes make är otroligt duktiga på att uttrycka sig och skriva fina texter

          Fast? Dottern gick bort för 1 år sedan. Fast kan du prata om efter kanske 10-15 år. Och nej jag tycker det är onödigt uttryck då också, ett barn är ens allt.

    Camilla om influencers: ”Influencers måste sluta kroppshetsa!” Också Camilla: ”Kolla vilken ful hals den här tjejen har! Kan inte alla mina följare bara kommentera hur fult det är!”

      Camilla menade nog knappast att halsen var ful men att det såg konstigt ut på filmen. Tragiskt med dottern🙁

      Nu hittade du ju på. Det här handlar om att hon har retuscherat sin hals. Inte att halsen är ful.

    Det är helt klart snittet på kavajen som gör att det ser lite konstigt ut, inget annat!

    The end.

    Kavajens krage.
    Henne låter du vara. Punkt.

      Ja, kan vi inte snälla låta henne vara och inte diskutera något som uppenbarligen är en krage? Tror inte hon behöver mer stress i sitt liv. Så harmlös och fin människa. ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.