Katrins bantarhets fortsätter…

Kontot @guiltfree_living fortsätter uppmärksamma Katrin Zytomierskas ”tips” för att bli så smal som möjligt på kortast möjliga tid. 
Förhoppningsvis är den här inställningen någonting hon håller långt borta från sina egna barn, men det är klart att de snappar upp och märker mer än vad vi kanske tror.
Här har du ett inlägg om Katrins första svältinlägg. 

Hon har alltså inte kommit längre än de böcker hon släppte för ungefär 12-15 år sedan, i vilka hon bland annat skriver att hon inte vill att tjocka människor kramar henne. Jag har hennes böcker någonstans tror jag… Ska jag leta fram dem? Inte va?
Man vet ju vad man får med Katrin i alla fall, även om det är fettfobi och tips på att få kroppen i svält.
Alltid något…

114 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Ja, Sveriges befolkning har verkligen problem med undervikt…
    Ungdomar har aldrig varit mer underviktiga än de är idag…

      De har dock aldrig varit så ätstörda som idag.

      Och det har med inläggets ämne att göra HUR tänker du?

      Problemet är att folk är ätstörda.

      Bantning leder till övervikt. Överviktiga började ofta som vanlisar som misslyckades med bantningskurer och gick upp istället.

      Håller med och det skrämmande är att dom flesta unga tjejer vill nog se ut som hon till vänster, dvs deffad /undernärd rutor på magen inget fett osv osv.

    Tänk om fetma och alla ”kroppspositiva” konton skulle belysas på samma problematiska sätt.
    Sveriges folksjukdom är övervikt, inte undervikt.
    Men av någon konstig anledning hyllas tjocka människor ”som älskar sin kropp” medans underviktiga personer som gör detsamma anses som problematiska och förmedlar en skev bild…..fattar inte logiken.

      Men att svälta sig i det närmaste…?

        …är väl inte värre än att äta sig till döds?

          Precis! Båda är för fan illa.

          Skillnaden är väl att svält har en direkt koppling till död. Övervikt har inte det. Du kan vara fullt frisk med perfekta värden även om du är överviktig, även om såklart följdsjukdomar av övervikten kan leda till död.

            Övervikt leder till följdsjukdomar om man väntar länge nog.
            Många rökare har också bra värden, tills den dagen de inte har det. Och den dagen kommer om man fortsätter att röka och inte bara har extrem tur… Samma sak med övervikt.
            Poängen är ju att Camilla och andra grinollar får det att låta som att undervikt är ett samhälleligt problem i Sverige när det verkligen inte är det. Det är liksom bara att kolla på statistiken så ser man klart och tydligt vart det barkar hän. Folk dör inte av undervikt i Västvärlden och har inte gjort det på nästan hundra år.

              ”Om man väntar länge nog” ja. Hur menar du att det är motsatt till tidigare inlägg om att ”svält har en direkt koppling till död”?

                Men Katrins kostråd är väl inte svält på ngt sätt?
                Massa protein och grönsaker. Att skippa socker och kh är ju bara fördelar såvida du inte har diabetes och har känning.

                  Nej medaljhästen, att skippa kolhydraterna är inte bra. Liksom fetter finns det bra och dåliga kolhydrater. Dessutom har många svenskar ett överdrivet högt proteinintag från fanimaliska produkter. Ska bli intressant att se vilka konsekvenser det kommer att få för folkhälsan.

                    Jo, anonym. Det är kh i grönsaker också så helt skippar hon det inte. Protein finns även i veg-form.

              Givetvis dör du om du väntar länge nog 😅

              Men det ska belysas vad influenser sänder ut. Fattar du inte det.

                Ja? Finns ju en massa överviktiga influensers. Men dessa hyllas. Fattar du inte problematiken?

                  Jag måste helt ha missat alla dessa kroppspositiva influenser med mega konton som hyllas för sina runda kroppar. Däremot gud nåde den som ens vågar andas något om de motsatta. Då smäller det i kommentarsfältet.

              Inte än , men svälttider och ransonering av föda pga av rädda klimatet närmar sig. ÖverVikt kommer inte vara ett problem framöver..däremot undervikt. En frisk , stark normalviktig kropp som inte lider av brister och som har lite extra hull kommer va the shit inom fem år.

                Hehe, you keep telling yourself that…
                Om/när klimatet blir ett verkligt problem kommer de rika att klara sig och de fattiga att dö. Oavsett kroppsform. Så har det alltid varit och kommer alltid att vara.

                  Vem är du A? Klimatförnekare, tror på nationalstaten, hälsofia.
                  Däremot har du helt fel att det är de rika som överlever. Hur mycket de än bunkrar upp och lever i rymden, knappast troligt eller djupt nersprängda i urberget så har de inte rätt instinkter att klara sig. De kan inte odla sin mat, de klarar sig inte en dag utan el och vatten. Ja för någon gång så tar deras resever slut. Nu tror jag i och för sig inte att befolkningen i de rika länderna klarar sig särskilt länge heller.

                    Jag heter Anna-Britta Carlsson och bor i Duved. Gjorde det dig gladare?
                    Du tror inte det finns fler som kan kalla sig ”A”?
                    Du verkar ju vara synsk så det borde du ha vetat i och för sig…

                      Haha nej var inte ute efter namn och bostadsort, det intresserar mig inte. Nej var ute efter din persona. Men vetdu vi glömmer det.

            Du har mycket höger risk att få cancer om du är överviktig. Cancer kan man dö av.

              Enligt cancerfonden så är det 4% av alla cancerfallen som har koppling till vikt. Men om man bara ser till vikt så missar man att det är samma underliggande orsaker till fetma som bidrar till ökad cancerrisk, dvs stillasittande och dålig kost. Det är många normalviktiga som varken rör sig tillräckligt eller äter hälsosamt.
              Sedan är fortfarande rökning den största faktorn och vi får se vad det hos unga tjejer vita snuset kommer att få för hälsoeffekter.
              Ska man diskutera hälsa krävs att man kan ha många tankar i huvudet. Det som provoceras av just vikt verkar ha svårt för just det, flera tankar samtidigt.

              Jättemycket fokus på vikt här, vi kan väl göra en undersökning av hälsovanorna här inne där alla har en perfekt normalvikt och därför tycker sig kunna skriva andra på näsan. Blev en jäkla rabalder när det kom nya rekommendationer till vården ang alkoholkonsumtion eftersom alkoholkonsumtion är kopplat till ökad ohälsa och bl a ökar risken för cancer. Men usch, ska folk inte längre få dricka sitt glas vin varje kväll utan dåligt samvete. Hur är det med alla snusare som tycker de är så hälsosamma för att de inte röker (som ju är det absolut värsta du kan göra för hälsan)? Snus är också kopplat till risker, you know. Och får alla här verkligen sina 150-300 minuters motion i veckan som rekommenderas av WHO för att minska vällevnadssjukdomar? Sitter du mer än en timme i sträck på jobbet? Stillasittande tros vara mycket värre för hälsan än vad man tidigare trott. Finns en massa faktorer som påverkar hälsan fast man på ytan ser hälsosam ut, men det är så lätt att gå på en enda faktor som faktiskt syns. Och att tro att ett liv med en ätstörning är att sträva efter bara för att hålla sig normalviktig/smal, då har man då inte upplevt ätstörningar på nära håll.

              Alkohol är en större riskfaktor gör cancer än vikt. Ska det formas såhär under varje inlägg där någon dricker?

            Ja dels död och innan det alla vidriga personförändringar som kommer och förstör relationen inom familjen för den som bara har mat och svält i huvudet. Hjärnans ”fönster” krymper och de blir elaka, men det är sjukdomen som talar då och inte de själva. DN har en jättebra artikelserie just nu med fokus på den senaste vetenskapen. Ett problem är att det till viss del är genetiskt att i början känna eurfori vid svält så som Katrin verkar göra. Vi andra fattar inte ett dugg men för de är det en hemsk drog. Well jag ska inte referera från minnet, men gå in och läs ni som vill och kan.

      Du har helt rätt Lewis.

        Tackar tackar.

          Nej Lewis, här var det inte många rätt, faktiskt noll rätt så här blir det ett fett U. Varken övervikt eller undervikt är en sjukdom. Däremot är obesitas och anorexia nervosa båda sjukdomar. Övervikt kan leda till hjär/kärlsjukdom, men det kan även många andra saker göra. Men det intressanta är dödligheten totalt sett och i vilken ålder människor insjuknar. 1 av 100 flickor insjuknar i anorexia, 10% dör och endast 60% är botade inom 5-10 år.
          Fetma debuterar senare i åldrarna. Sedan finns barnfetma men det är en annan diskussion.

            1 av 100.
            1 % alltså.
            Att jämföra med 20% av ungdomar som är överviktiga.
            Fetma kryper ner i åldrarna, det debuterar inte senare.
            Tyvärr får ditt inlägg IG-.

              Trodde nog att du skulle förstå att det är 1 på 100 som insjuknar per år. Men poängen är att övervikt är ingen sjukdom även om alla hälsofior verkar tro det. Undervikt är heller ingen sjukdom, vilket jag faktiskt inte sett någon kroppspositiv säga. Om du ska jämföra anorexia så ska det jämföras med det tillstånd som kalla morbid obesitity. Du kan inte klumpa ihop gruppen överviktiga, feta och dödligt feta i en och samma grupp för hälsoeffekterna är väldigt olika.
              Barnfetma ska inte jämföras med vuxenfetma. Däremot ska man oroa sig över något så är det just barnfetma som tyvärr har blivit en negativ klassmarkör.

            Lust att länka din källa ?
            För den statisk jag får fram är att ca 1% av befolkningen ( inte 1% av flickor/kvinnor även om det är fler kvinnor än män som drabbas) och dödligheten är ca 5% och inte 10% ( självmord är en vanlig orsak).

            Min källa : angi.se/om-anorexia-nervosa/

              Hittar inte länken längre men det var anorexiaföreningens hemsida har jag för mig. Länkar däremot en annan bra sida från John Hopkins sjukhuset i USA som är ledande inom mycket medicinsk forskning. I USA har man dessutom arbetat mycket längre med sjukdomen.
              https://www.hopkinsmedicine.org/health/conditions-and-diseases/eating-disorders/anorexia-nervosa#:~:text=Key%20points%20about%20anorexia%20nervosa,purging%20to%20control%20your%20weight.
              Vad gäller pojkar så insjuknar 1 på 1000 pojkar i Svergie. Så totalt blir siffran väldigt låg alltså under 1%. Men det som är så obehagligt med denna sjukdom är att personerna bokstavligt talat svälter ihjäl och svält är ett väldigt plågsamt sätt att dö på och traumatiskt för nära och kära att bevittna. Dessutom insjuknar man tidigt i en ålder där man påverkas av grupptryck och samhällsnormer. Det är därför som människor med egna ätstörningar är så farliga för den påverkan de har på unga tjejer.

        Nej

      Får faktiskt säga att jag inte alls förstår vad som är så svårt att förstå? Överlag i samhället hyllas den smala kroppen, modeller med grav undervikt hyllas som vackra och åtråvärda och även om en enskild smal individ kan få hat så är smalhet normen. Övervikt är inte normen utan människor som är överviktiga diskrimineras också när det gäller vård och arbetsmarknad bland annat. Överviktiga kroppspositiva konton försöker visa att de får synas överhuvudtaget, och det är få som likt Katrin ger någon form av rekommendationer på vad du borde äta för att bli sjukligt tjock. Hur kan det vara så svårt att se skillnaden?

        Vilka modeller med grav undervikt hyllas som vackra och åtråvärda?
        Jag har inte koll på dagens modeller så jag undrar på riktigt.

          Dom som går på catwalken och modeller för tidningar.

            Catwalkmodeller inom high fashion har väl aldrig ansetts vackra/åtråvärda. De ska se tråkiga och intetsägande ut för att fokus ska bli på kläder.

              Inte ansetts som vackra???

              Tror att du är rätt ensam om den åsikten.

              Oj säg det till typ Bella och Gigi Hadid

          Bianca ingrosso är tydligt underviktig, har bulimi och hyllas för sitt utseende.

          Typ alla. Men modeller är inte namnkunniga på samma sätt som 80- och 90-talens supermodeller. Men andra kändisar däremot. Titta på Ariana Grande, Kendall Jenner eller typ vem som helst av kvinnorna på årets Oscarsgala. Gå in på Zaras webb. Magert är tillbaka som ideal och det är för jävla sorgligt.

            Lol. Kendall Jenner är väl för fasen inte ens i närheten av underviktig. Smal, ja. Knappast mager.
            Sjukt att övervikt har blivit så normaliserat att normalviktiga personer anklagas för att vara för smala… DET är för jävla sorgligt och en dödsdom för vårt samhälle på sikt.

              När Kendall Jenner var yngre var hon underviktig, men nu när hon närmar sig 30 (?) är hon smal men normviktig. Tycker att det är rätt upp och ner när tidigare underviktiga personer benämns som ”knubbiga” när de går upp och istället ligger på normvikt.

              Minns att hon brukade lägga ut filmer på sig själv som tonåring, där hon satt i familjens skafferi och sa att hon var jättehungrig men inte kunde äta för hon var rädd för att bli fet och hon ville vara modell. Oavsett är jag glad hon verkar vara på en bättre plats med den saken och verkar träna mycket och tillåter sig att äta (, vilket visar på att hon hade ett ätstört beteende men ej en patologisk ätstörning).

              Pratade med kursare och många berättade att de har mammor som under hela deras uppväxt har kommenterat negativt om viktökning. De beskrev det som att mammorna vaktade deras matintag och kommenterade om de hade gått upp i vikt och berömde om de hade gått ner. Mammorna hos många av de här unga kvinnorna, hade ägnat sig åt det redan när de var flickor som inte hade kommit in i puberteten. De fick också kommentarer från mammorna om att tjocka lår var oattraktivt och att de behövde gå ner. Det tragiska med detta är hur vanligt det verkar vara och att det främst kommer hemifrån och att bli övervakad och bedömd och kränkt av den som ska vara en nära och stötta en och guida en varsamt, istället är många flickor/tjejers främsta mobbare.

              Har någon här varit med om liknande från sin mamma eller någon kvinnlig släkting? Själv har jag fått höra att jag måste äta mer mer och mer för att inte bli för ”benig”.

        Med tanke på att över 50% av Sveriges vuxna befolkning är just överviktiga så är just övervikt normen, dock inte inom modebranschen kan jag hålla med om.
        Överviktiga (generellt) diskrimineras inte, vare sig inom sjukvården eller arbetsmarknaden.

          Ge det en googling.

          Är övervikt normen?

            Statistiskt sett ja. Kanske inte skönhetsmässigt. Men det är juockså subjektivt..

          Finns jättemycket forskning som visar att överviktiga diskrimineras. Sluta förneka fakta.

            Beror på hur du definierar övervikt. Så som vården definierar det är ju mer än hälften överviktiga och då är det per definition norm och inte något som diskrimineras.

              BMI är ett trubbigt instrument som gör att många ses som överviktiga bara för att de har 0,5 kg ”övervikt” typ… Självklart diskrimineras inte de som har BMI 26, utan det är mer synligt överviktiga.

                Ja men när vi pratar medicin handlar det om bmi och inte synlig övervikt.

          Normen är att ligga på ett BMI mellan 18,5 – 25. Har ingen statistik på hur många som ligger där. Det jag dock kan undra över är om det är korrekt värden.

        Finns rätt många konton som förespråkar ”ät exakt vad du är sugen på” oavsett konsekvenser. (Kontot Kroppsrespekt t.ex. som dessutom säljer dyra kurser i den filosofin). Äter du mycket snabba kh/socker, snabbmat och dricker läsk så kommer det också vara det du är sugen på. Äter du grönsaker och protein kommet du inte få den typen av sug. Kroppens signaler går alltså att påverka. Det finns så mycket fakta om.hur livsmedel påverkar kropp och hälsa så det är ändå rätt chockande hur känslostyrda vi blir av detta.

          Bra att du inkluderar dig själv för när det kommer till kolhydrater verkar du närmast livrädd för dem.

            Nej, väljer bort det (förutom i grönssker) då jag mår bättre utan. Har man haft IBS, svåra magsmärtor, gått igenom gastroskopi, endoskopi etc och inte hittar ngt fel och man testar lchf och magproblemen är borta på 3 dagar (och kommer tillbaka vid socker/kh) då håller man sig till sin diet. Men håna på du.

      Smala hyllas ju via normen.

      Det kommer tyvärr alltid vara populärast att vara smal. Jag är normalviktig men har en vän som är överviktig. Många gliringar hon får på tex badstrand. Och modetrender är i 90 procent för smala.

      Fast är inte problemet ätstörningar? Och det kan du ha om du är över eller underviktig. Ja eller normalviktig.

      Vilka konton är det som säger att du ska äta mer och bli fet?

        Minns du inte alla konton förr med macarons och cupcakes med miljoner silvriga sockerkulor och annat sockrigt på. Och en massa annan sötsliskig glasyrbakning. DET är i varje fall skönt att det är borta, för det är det väl?
        Vanliga receptkonton är en annan sak.

          Nej, det måste vara konton som hetsar för att bli fet inför sommaren!

      Sverige och världens folksjukdom är dumhet som ständigt blir påtvingad dem på alla möjliga vis.
      Viktproblemen- övervikt samt undervikt( normalvikt som har en bra fördelning av fett och muskler är det mest sällsynta.) är symptom på samhällsproblem.
      Stress, dålig mat full av kemikalier som stör kroppen, ett samhälle som är byggt för att röra sig så lite som möjligt, ensamhet osv osv.
      Det är så ute , efter och korkat att endast tala om övervikt/fetma. Dags att börja snacka om de verkliga problemet och orsakerna , inte bara symptomen. Ni som vill dämpa er egen ångest genom att berätta hur fel andra är eller gör har ännu större problem och behöver troligen medicineras eller söka värde utöver en människas fysik…kanske börja tänka på livet efter döden. Tänka lite mer och lite större.

    Alltid förundrats över att någon någonsin velat följa Katrin och att hon kan tjäna pengar. Hon har alltid varit elak, dryg och inte speciellt smart.

      Jag träffade henne i Kungälv en gång. Svintrevlig och jo, smart.

      Trot om du vill.

      Ingen är väl otrevlig/trevlig jämt.

        Det måste vara på den tiden kexfabriken fanns i Kungälv och det luktade jättegott i hela stan. Ingen kan vara otrevlig då.

        Hon är inte trevlig i sociala mediers därför jag menar varför någon vill följa henne där

    Trodde hennes tips skulle vara värre faktiskt… periodisk fasta och mer eller mindre samma typ av mat som alla online coacher ger sina klienter. Minus nudlarna då kanske… sen kan man tycka annorlunda om hennes inställning och fettfobi osv.

    Mötte Katrin på gatan vid halvnio tiden för någon vecka sedan. Hon snackade telefon, rökte en vejp och drack en Nocco. Man kan hålla sig smal på olika sätt…

      Och alkohol i mängder.

    Men för i helvete. Den kvinnan är inte hälsosam själv!
    Vältränad men underviktig. Snacka om kasta sten i glashus.

    Följde henne förut och hon hetsar hon med!

      Nej men eller hur! Arbetade med henne för ett tag sen, det enda hon åt då va torr kyckling, selleri och sockerfri ketchup. Aldrig nått annat! Eller jo, surkål som stank sate när hon skulle festa till det. Tränade varje morgon och promenerade varje lunchrast. Och detta va när hennes konto hade börjat bli stort.

        Träning varje dag är ju bara sunt. Människor är gjorda för att röra sig.

          Det beror på hur man tränar. Rörelse varje dag är viktigt för ett bra mående.

          Själv gillar jag och tränar och har vänner som gärna bjuder in att träna ihop. Det resulterade i inflammation i vaderna och en läkare som sa åt mig att inte träna hårt varje dag och istället sprida ut träningspassen, men rörelse med mindre belastning var helt okej dagligen. Får fortfarande tänka på det ibland att om jag simmar på morgonen så behöver jag inte hänga med ut på en löprunda på kvällen. Tränar liksom inte till nån maratonlopp, utan gillar att umgås samtidigt som jag tränar. Precis som att ensamträning också är riktigt gött, när man behöver rensa tankarna!

        Lägg ner människor som ser ut som henne äter minst 2000 kalorier per dag för att ha 6 pack så måste man äta och träna hårt

        Och ho bränner säkert 1000 kalorier per dags träning och då är det normalt att vara väldigt smal men hon svälter inte. Och ja vissa ty ker att kyckling med grönsaker är jätte gott hellre de än att äta fläsk med brunsås och potatis i mängder

        Ja hon har även ändrat kosten en del som man kan se på bilder. Hon var tvungen att pausa all högintensiv träning. Men visst när hon var smalare var det nog en del dubbelmoral men så är det nog med de flesta ätstörda, de förnekar det.

        Också träffat denna människa och javisst. En osmaklig hetsare. Fast värre att hon tar betalt för att ge folk tips inom Ivf när hon själv misslyckats tre gånger. Luredrägeri!

    Gick in här enbart för att skratta åt Lewis korkade kommentar man visste skulle va här

      Bajsar björnen i skogen?

      Vissa människor är verkligen så förutsägbara.

    Det ovan ser väl ganska ok ut tycker jag. Frågetecken är den där granolan, låter flummig i sammanhanget. Ät riktig mat och håll inte på med sånt. Ät protein, fibrer, kolhydrater, det viktiga är bli och hålla sig mätt och hitta rätt kalori till protein ratio på det man äter.

      Men vad ska Katrin tjäna sina pengar på om vi ska äta vanlig mat???

    Nu vet jag inte om den där vänstra kroppen är en före- eller efterbild till den högra, men ska man se ut sådär som en kvinna så krävs det enormt mycket matdiciplin och matfokus i livet. Så lågt fettprocent är oftast inte hälsosamt för en kvinna att ha ens, så ingenting att sträva efter tycker jag.

    46 år, jisses…

      Och vad?

        Och så korkad, tror jag är fortsättningen

    Kunde inte bry mig mindre. Däremot så lade hon upp en väldigt naken bild på stories igår där det stod något om ”på begäran”.
    Den finns inte kvar längre. Var hon onykter och kände sig on top of the world på hotellrummet i Polen tro?

      ”Felt cute. Might delete later.”

    OT; Vad är det Vanja försöker hinta om på sin blogg? Först var det ett inlägg för nån vecka sen om att något av det sorgligaste hon varit med om inträffat, samtidigt som hon hade hopp och var förväntansfull (eller nåt sånt). Sen var det ett annat inlägg om att hon äntligen brytit sig loss för att vara den hon verkligen är. Och sen ett nyligen om att hon och Niklas inte ska separera, men att hon ska börja ett nytt liv (med Niklas). Någon som vet? Och varför inte bara skriva vad det gäller…

      Flytt? Sälja Gotland? Lägga ner även WoA Gallery (lever det än?) Är också nyfiken. Men hon är ju duktig på att clickbaita…

    Den där tjejen ser ganska deffad och ätstörd ut i mina ögon. Precis som många kvinnliga elitidrottare gör.

      Ja, verkligen!

      Blir mer triggad av hennes content än Katrins..

      Ja och det är ju inget konstigt om någon som tränar väldigt mycket (antar nu) inte kan äta som Katrin tipsar, men det kanske är perfekt för någon som har ett stillasittande jobb och tränar ett par gånger i veckan, tar lite promenader etc. Fattar verkligen inte vad som är fel med knäckemackan och mandelmjölk med granola kanske inte är det allra mest optimala men är ju också smidigt att ha tex på jobbet, alla har ju inte möjlighet att koka ett par extra ägg om man inte blev mätt på sin planerade lunch och då är det ju bättre än att gå till kiosken.

      Hon ser ju inte ut sådär längre. (Smal med rutor). Hon gjorde väldigt länge. Men har gått upp sen dess.

    Många överviktiga klagar på att de ses som lata. Tror jag inte att de gör. Men däremot bekväma av sig. Har träffat på många överviktiga som helst inte rör sig. Suckar för varje extrasteg. Låter andra vara dom fixar med sladdar på golvet osv

      De överviktiga jag har träffat äter så rysligt mycket.

      Oj här haglar fördomarna.

        Fördomar? Hon slrev att de hon träffat äter mkt.
        Det är ingen fördom utan fakta.

          Jag svarade Maria.

      Men fy! Så behöver det ju verkligen inte vara.
      Kan såklart inte utgå från mig själv bara, men som exempel så rör jag på mig betydligt mer än min bästa kompis, jag är lite överviktig och hon smal. Hon äter dessutom sämre än mig, mycket godis.
      Har ett par andra kompisar som tränar MYCKET men ändå är överviktiga.

    Så synd att dina inlägg som visar vikthets blir helt missförstådda i kommentarsfältet. Folk här hatar verkligen överviktiga och har massor av fördomar i skallen. Så trist. Men visar varför kroppsaktivism behövs – och nej det handlar inte om att ”uppmana till fetma och viktuppgång”, utan att överviktiga ska få existera utan att bli diskriminerade och mobbade. Tänk att det ska vara så svårt att förstå? Folk älskar att hata då det får dem
    själva att känna sig överlägsna.

      Exakt så tröttsamt. Det unga mår dåligt psykiskt av är ju de ”smala” vackra kontona, att känna man inte duger.
      Du mår inte så av normala förebilder som inte zooomar in på sina skelettknotor och fejktuttar

    Fördomar. Kanske det men faktum är att jag träffat på många överviktiga som varit väldigt bekväma av sig. På ett jobb jag var på skulle vi en gång gå på kurs cirka 500 m bort. Då lät en överviktig arbetskamrat till mig en bekant komma o hämta henne för att köra henne dessa m. Kursen började mitt på dagen. Många liknande incidenter.

      Jaha?
      Och jag känner en väldigt smal tjej som kräktes upp allt hon åt, alltså drar jag slutsatsen att alla smala personer kräks dagligen. Sådetså.

      Ja oj det måste ju betyda att alla tjockisar är slappisar

      Jag har träffat så många magra personer som verkar så elaka och korkade, undrar om det finns nån kausalitet där, det har liksom hänt SÅ många gånger

        Hellre tjock och glad än smal och elak 🙂

    jättebra att Katrin belyser sund kost om än enformig kan jag tycka. Det är på tok för mkt övervikt och fetma och hejarop i detta land att det är så bra och härligt att gå runt med obesitas.
    det är livsfarligt!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.