Televisionsnyheter

Bildkälla: Rickard Aronsson/Netflix

Svenska Love is Blind blev lite av årets snackis när programmet sändes och nu uppger Netflix på en pressträff att det kommer komma en säsong 2.
Då, mina damer, herrar och ickebinära, kommer jag sitta bänkad och vara lika uppdaterad som min kollega Gabbi var under säsong 1.
Jag var alltid bra på nyhetsorientering i skolan, och dit måste väl det här räknas? 🙂
Tyvärr gavs ingen information om varken inspelning eller sändning, eller om Jessica Almenäs får fortsatt förtroende som programledare. Vem mer är taggad?
Och kommer det gå att toppa säsong 1? Den blev trots allt en snackis även utanför Sverige?

Ett annat program som också är tillbaka är ”Paradise” med Tone Sekelius som programledare.
Ja, det här är den ”tamare” versionen av Paradise Hotel, som implementerades efter skandalen där en manlig deltagare misstänktes för sexuella övergrepp på två kvinnliga deltagare och hela säsongen skrotades.
Dock höll skrotandet av säsongen inte särskilt länge utan hela säsongen sändes ändå, men på Pluto TV istället för på Viaplay.
Nu när den ”gamla” versionen av Paradise Hotel tillbaka igen, med ingen annan än Rebecca Stella som programledare, så förstår jag helt enkelt inte varför man fortsätter med Paradise, som helt ärligt var årets sömnigaste och tråkigaste produktion någonsin. Men… säsongen är redan inspelad så då skadar det väl inte att sända även den, trots att nygamla Paradise Hotel med största säkerhet är tillbaka, just för att Paradise var så trist?

Kommer du kolla och i så fall på vad? 

27 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Måste ju finnas någon roligare programledare än Jessica almenäs? Hon ställde ju noll pressande frågor mot deltagarna under reunion. Hade velat ha en man och en kvinna.

      Ja, hon var verkligen kass på reunion. Produktionen torde väl förstå det också, hoppas jag.

      Keyyo hade jag velat se som programledare 😍

    Angående hennes klänningsbild och rib bragging är jag inte förvånad. (På din insta)

    Har man följt henne länge vet man. Ätstörd.

      Vem?

        Jessica

      Nu med stöd av adhd-medicin. Perfekt diagnos för att orka mycket och vara smal. Lex Bingo & Julia.

    Stämmer det att Peg Parnevik är ny jurymedlem i Idol? Om man ska tro exspoiler verkar det ju så?

    Kommer absolut att se nästa säsong av LiB. Men Paradise hotel, absolut inte. Var inte det programmet urvattnat och tråkigt redan för 5 år sen?

      Rättar mig själv, typ 10 år sen.

        Den yngre generationen får inte kolla tv för du blev gammal?

          Du tolkade mig precis rätt!

    Love is blind yeeeeeey

    OT! Kan du inte göra ett inlägg om Tullys nya pod, som hon har med sin sambo? Släppts 5-6 avsnitt och varenda avsnitt har varit ett toxiskt bråk. Jag vet inte vem av dom jag tycker är värst – de är som gift för varandra. Både jobbigt men fascinerande lyssning. Förstår inte varför de håller ihop. I senaste avsnittet sa Tully att de fått mycket ”kritik” om att de bråkar mkt, men hon menar att ”alla par bråkar såhär mycket, men off cam/record”. Det är verkligen inte min uppfattning. Random rant från mig, men någon annan som håller med eller har tankar?

      Nej alla bråkar verkligen inte så mkt.

        Tråkigt att hon tror det.

          Märkligt att tro det.

      Alltid denna ursäkt att ”alla par bråkar”…

      Nu har jag inte lyssnat på podden men nej, bråkar inte mycket med min sambo. Däremot bråkade jag mycket med mitt ex, där vi hade ett väldigt destruktivt förhållande.

      Du som tydligen har koll! Den som hon hade podcast med tidigare slutade, eller hur? Har båda börjat med ny podcast efter det, men inte med varandra?

        Nicole ville sluta podda med Tully, hon startade ny podd med Anna Pankova. Tully har gått ut och sagt att hon är besviken och att de typ inte har någon vänskap kvar för att Nicole inte berätta som det var, alltså att hon ville podda med någon annan. Tully vill hemskt gärna fortsätta podda men hittar ingen att podda med så hon behåller samma poddnamn och allt men tvingar sin sambo att podda med henne

          Nya med nicole o anna är skittråkig, somnade

          Tack för förklaringen! Jag trodde att det var tidsbrist som hade gjort det för inte så länge sedan. Jag fick inte riktigt ihop det eftersom båda verkar ha podcast nu. Det var snällt att du förklarade! ♥️

      Tully är absolut värst. Det är hon som är elak mot David, tycker inte han är så mot henne?

      Oj hjälp. Jag lyssnade på ett avsnitt från deras podd efter jag läst kommentarerna här. Det var knappt en podcast de bråkade ju Non stop 😳 de kunde inte ens svara på frågan vad de bästa med den andre är. De verkade inte ens kära i varandra

      Lyssnade 1 minut på 1 avsnitt när de pratar om bröllop. Hon säger att hon ska förstöra hans liv om han lämnar henne och han svarar att hon låter galen, då svarar hon ”jag kommer inte låta dig lämna mig”. Låter hälsosamt. 😅

    Haha jag lyssnade på det avsnittet med och reagerade på samma sak. Undra hur länge dom kommer hålla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.