Vad tycker ni?

Visar ju inte så ofta när jag köper saker längre. Är det något ni gillar att se? Tänker att det är rätt tråkigt med sådana här inlägg med enbart produktbilder på saker jag inhandlat. Men om ni gillar så klicka på hjärtat så kan jag fortsätta visa! Kram <3 // Gabriella Joss Possler

Det är lite kul faktiskt, för när jag satt och skrollade igenom det här inlägget med annonslänkar som Gabriella Joss Possler postat på sin blogg, så tänkte jag för mig själv att det där faktiskt är ett inlägg med annonslänkar som jag är helt okej med.
Varför, kanske du undrar? Jo, därför att det är ett inlägg med länkar till saker som hon faktiskt köpt, och inte bara en massa länkar till bilder på random saker någon hittat på nätet, som en del andra *host* influencers gör *host* typ hela tiden.
Det är kaninpyjamas och en Kenzotröja till minstingen Kenzo, och lite annat smått och gott till de andra.
Så.. ska det vara ett annonslänkinlägg, så ska det se ut så här. Notera!

Vad tycker ni?
Är det lika illa oavsett, eller kan ni också medge att det kan finnas grader i reklamhelvetet?
Alltid illa, oavsett? 😉

24 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Engla är ju helt galen med länkar nu, knappt andra inlägg. Om det kommer ett utan länkar så följs det av 10 med.

      Toftby är nog värre.

    Hur mycket tjänar man på adlinks?

    Men svara på frågor det skiter dom i. För grejer dom gör reklam för. Strange.

      Men de frågorna ska väl ställas till företaget? Om du ser en reklam på bussen hör du väl inte av dig till bussbolaget?

        Skojar du. Dom har en blogg och ska kommunicera med sina läsare. Du jämför en blogg med en buss. 🤣 Och dom får bra betalt för reklamen. Tar några minuter att svara på frågor. Synd om dom som frågar och inte får svar. Nonchalant.

          Inte synd om alls. Dom har ingen skyldighet att svara på frågor.

    Jag tycker det är mer okej med länkar till saker man köpt än bara länkar för inspiration. Blir rätt så tråkigt med den typen av inlägg efter ett tag.

    Nej allt Gabriella gör är tråkigt gäsp

    Ja verkligen brukar kolla på hennes gamla blogg inlägg från 2018-2019 och förundras över hur mogen hon var och vacker utan massa spackel fillers röv i varenda bild och bröstvårtor i vädret. Hon var mycket mer kvinnlig och classy innan och det tror jag många kan hålla med mig om. inte alls smakfullt av henne att skryta om nya bilar stora mathandlingar och spontan shopping varje dag när många har svårt i dessa kris tider tycker jag iallafall sen får man ju sjävklart göra som man vill på sin egen blogg

      Mycket har väl ändrats sen hon bytte partner?

        Ja hon började till o med klä alla ungarna i adidas hela tiden och leka orten med svarta ögonbryn och konstiga ordval i henne blogg texter brud jätte töntigt

      Hennes insta är putad bakdel och putad framdel. Herregud

    Alltså, inlägg med bara länkar är aldrig intressant. Men jag stör mig nästan mer på sättet som Margareta Grääs länkar i sina stories. ”Ni är många som frågar om mina byxor, de är SÅ sköna – adlink” och sedan nästa story ”Tröjan är förresten härifrån – adlink” och så fortsätter det så men kläder, väskor, smink, heminredning. Det är så mycket länkar hit och dit och hon får det att låta som att folk efterfrågar det när det är SÅ tydligt att det är väl uttänkt och planerat. I skrivande stund finns det 15 stories uppe varav nio innehåller adlinks..

      Lite som Linda-Marie gör. Någon frågar var ett plagg är ifrån och hon bara kolla stories där har jag länkat allt.

    För mkt saker o för mkt mat. Groteskt överflöd i västvärlden. Bra o sann artikel av Anna-Lena L idag i DN.

        Tycker hon missar att råd mot rökning inte har några risker. Råd mot övervikt riskerar ätstörningar vilket kan ha dödlig utgång och ofta innebär ett livslångt lidande. Sen tycker jag inte det känns sunt att väga sig på det sättet som hon gör. Varför skulle man väga sig efter semestern? Äter man en balanserad kost till vardags så justerar ju kroppen det själv.

          ”Sen tycker jag inte det känns sunt att väga sig på det sättet som hon gör. Varför skulle man väga sig efter semestern? Äter man en balanserad kost till vardags så justerar ju kroppen det själv.”

          Det håller ju dock bara om man är en person som utan problem håller och hållt sin ”normala” vikt hela livet eller iallafall många år. Men för väldigt många är det inte så. Om man inte aktivt håller koll på sin vikt någorlunda, så sticker den iväg just för ens kropp inte justerar sig själv per automatik utan det krävs att man själv behöver korrigera lite då och då. Speciellt vanligt efter en semester där man kanske släppt helt på att korrigera ett tag, därav väga sig för att liksom påminna sig om att aktivt skapa balans framöver så vikten inte sticker iväg.

          Att råd mot övervikt riskerar ätstörningar är väl lite av att göra det för simpelt och långdraget. Men visst, till viss del stämmer det väl. Men man får nog se det som två separata problem att hantera. Att båda existerar är inte nog anledning att inte jobba emot båda problemen.

          Tycker det är synd att man så ofta ställer dessa två emot varandra så fort det blir diskussioner. Om någon beklagar sig över smalhets eller ätstörningsproblematik så ska någon annan påpeka att övervikt är minsann ett mycket större problem och värre. Eller om någon påpekar att övervikt och fetma ökar lavinartat och innebär hälsorisker så ska någon kontra med att ätstörningar ökar också faktiskt och det är jätteallvarligt. Båda problemen existerar. Man måste inte deklarera att ett problem är värre eller mer riskfyllt, det finns problem med det av olika slag och allvarlighet på både populationsnivå och individnivå.

    Adlinks á la Monas Universum och Johanna Toftby ”Åh vad härligt att vårsolen tittade fram. Då började jag fundera på sommarklänningar. Ellos och Cellbes har ju massa fina” följt av 200 länkar till klänningar, eller tröjor/jackor eller vad som nu ska pushas för denna vecka.

      Lägger till Matplatsen till din lista. 🙂

      Även Familjen annorlunda Carola. Vem handlar ens från Cellbes?

      Jag fattar inte. Mona som är så manisk på att allt ska kosta mycket pengar, så handlar hon och gör reklam för Cellbes? Cellbes liksom?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.