Isabella Jedlers gråtinlägg

Bildkälla: Isabella Jedler Instastory

Bild 1: Kan knappt komma ihåg när liver inte kändes så här senast. Men jag vet att jag kan det här. Jag har sått så många frön. Jag om någon som alltid vetat att man ska fokusera på sig själv och bygga sig stark oavsett barn och familj. Men så står jag här på ruta ett, förlorat mig själv, gett allt jag hade för att få en relation att fungera och förlorat min trygghet jag byggt upp i många år. Vet inte ens vad jag hade gjort utan Felix Lignell och Johanna Eklund i mitt liv. ❤️ Trots flytt till Danmark så finns dem alltid där i telefonen VARJE dag. ”Hur mår du?” Och bah peppar sönder ❤️ och sen ni! Tack för er support min internet familj ❤️ Det kommer säkert vara många fler tårar närmsta tiden, men snart ska jag vara på en plats av lugn och trygghet igen. En säker plats som ingen någonsin kan ta ifrån mig. Mitt eget j*vla imperium.

Bild 2: Ett dm: Men fina vad har hänt? Jag känner igen mig i mycket i det du säger…tappat sig själv/tryggheten/man vet knappt ut eller in…det enda kvittensen är energin nivån….hur man mår….som att lågan inom än inte är lika starkt..lyssna på din magkänsla, din intention, var inte för mycket i huvudet i beslut att du försöker styra din väg om det inte KÄNNS bra, Lyssna på vad din intention försöker säga dig. För tar du hand om kärnan först, så kmr resten följa. ❤️Trust the process. ❤️
Isabella: Det här meddelandet satt mitt i prick. Lyssna inte på huvudet, lyssna på hjärtat. Lyssna på dragningskraften, vad säger intuitionen. Kärnan får bestämma. Min autentiska resa.

Jag är alltid lika fascinerad över folk som orkar dra upp telefonen för att fota tårar när man är ledsen, men det är kanske bara jag?
Jag fattar nog inte riktit vad som är problemet här, förutom att problemet verkar genomsyra allt.
Brukar ni fota era egna tårar? Och posta med kryptiska meddelanden? Kanske på Facebook för extra många styrkekramar?

47 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Tänker mest på hur jag själv ser ut när jag fulgråter. Rinnande snor, svullna ögon och mascara ned till knävecken. Hade ALDRIG tagit en bild på mig själv………. 🙈

   Vad har du ens med saken att göra?

    Läste du inlägget?

    Har med vad att göra?

    Citat!
    ”Brukar ni fota era egna tårar”!

  Kan ju vara ett sätt att hanterar och bearbeta känslor. Inte vad jag hade valt men to each tier own.

   Säger man så? Jag har alltid trott det ska vara ”each to their own” 😂

    Självklart skriver man inte så som anonym gör

     Google är gratis. Det gör man visst

      Uttrycket lyder ”to each their own”, så Anonym har rätt, men med lite fel stavning bara 🙂

    Båda begreppen är vedertagna

  Så du skriver ett inlägg om något du inte förstår? Samma vinklar, åsikter och ämnen återkommer. Det enda som genomsyrar är hur dömande du är och att du tror att du är bättre än de du skriver om. Gör om gör bättre.

   Kunde inte sagt det bättre själv!

   Det här är väl relevant, då det hela tiden kommer nya människor som måste visa hur mycket dom gråter? Jättekonstigt ju.

    Varför är det jättekonstigt att gråta och visa känslor? Är ju inte som att just denna tjej gjort det 24/7

     Var väl inte att hon grät som ansågs vara konstigt…?

     Jättekonstigt att ha behov av att alla ska se ens tårar. Medvetet mer än ledset tycker jag.

  Ja livet är tufft för oss alla i bland högst normalt.

   Man får lov att att visa känslor även om det är ”normalt”

    Får och får 😂 finns en konsekvens av allt.

   Du tänker att det är normalt att ta upp telefonen och fota när man bölar?

    Varför inte?

  Jag har gjort det men mestadels för att jag tänker men herregud vad patetisk jag är som ligger och gråter, det här måste jag ta bild på. Eller så har jag tagit bild för att typ ha ett minne om hur dåligt jag mått och att om en viss person får mig att må så dåligt så ska jag nog undvika dem.
  Låter nog bättre i mitt huvud 😅

   Det sistnämnda lät ju briljant!
   Vill inte bli sårad av någon igen, men kommer nog det och då ska jag bannimej göra sådär.

  Behöver du förstå allt? är ju uppenbart att du inte ens lägger ner speciellt mycket tid på övriga inlägg. Eller varför känner du att det är viktigt i detta fall att förminska hennes känslor?

   Nu har du nog lite problem med läsförståelsen. Ingen har förminskats någons känslor. Problemet är väl att man måste ta en bild av sig själv och lägga ut det.
   Titta vad ledsen jag är…

    Men och? känslorna försvinner väl inte för att du tar upp kameran. Hon är väl arbetsskadad.

  Jag har bara gjort det en gång i mitt liv och det var för att komma ihåg hur jävla dåligt jag mådde över mitt ex när jag började tveka på ifall jag kanske skulle höra av mig när jag mådde bättre. Det hjälpte mig och tänka att jag inte orkade gå igenom det en gång till.

   Så känslan av hur dåligt du mådde, räckte inte? Du var tvungen att se tårarna?

    Det är lätt att gå tillbaka till ett ex.
    Att påminna en exakt hur sårad man blev tycker jag lät bra. Man/jag har en förmåga att förminska hur ledsen den personen gjorde en.

    Känslan glömmer man ju.

  Nej! Har funderat på samma sak – VARFÖR?

  Så oerhört pinsamt och svinmärkligt att vilja visa alla på sociala medier hur jag ser ut när jag gråter????

   Varför?

    För att det är svinmärkligt. Går du tex in på bussen och grinar och säger åt alla att kolla på dina tårar?

  It’s a gen z thing, väldigt märkligt

  Ibland tar jag en bild på när jag gråter för man ser så jävla ful ut och så skrattar jag istället för hur dum jag ser ut istället for att gråta. Skulle dock aldrig posta det någonstans! Tänker att gråtbilder på socialmedier är väl nutidens ”posta kryptiskt sångtext på Facebook och låtsas som att det regnar” anno 2010.

  Intressant att hon tycker sig ha hamnat i kvinnofällan efter att bott några få år i Danmark, skaffat barn mm bara för att hennes kille gör karriär nu i sitt hemland och hennes jobb går trögt.

   Men hon gick ju ut med att hon är VD för ett startup inom AI? Det är väl inte trögt på jobbfronten då. Och startat någon trosbolag också vid sidan. Och gör betalt content som influencer. Ruta noll är väl att inte ha jobb alls.

    Ja jag fattar inte hellerc

  Inspirerad av Anna Book?

  Tycker inte alls det är märkligt att lägga upp en bild på tårar. Vem har bestämt att enda känslan som är okej att visa upp är glädje?? Om det ska vara okej att lägga ut bilder när man är glad kan det väl vara helt okej att lägga ut bilder på när man inte är det med. Känsloyttringar for the win!

   Ja!

  Undrar också om dessa gråtfoton! Tar de många bilder och väljer den bästa/eländigaste eller hur går det till? 😄🤔🤔

  Nej, det brukar jag inte. Men då har jag å andra sidan både ett riktigt, samhällsnyttigt jobb och har väl gråtit på sin höjd några ggr i livet.

   Duktig du är 👏

  Kan inte folk sluta fulgråta o samtidigt tänka ”jag måste fota innan liptårarna försvinner med mitt nästa andetag”. Herregud har folk inget privatliv??? Snart börjar väl i fluencers fota o filma när de sitter o skiter på toa. Såå pinsamma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.