5 skönhetssaker att äga

Egentligen är det ”Fem stycken saker alla skönhetsintresserade personer borde äga” men en så lång rubrik kan man ju inte ha. 
Vad man – och med man så menar jag dig – bore ha är en puderpuff. Detta är Margaretas första tips och jag kan inte annat än hålla med. Jag föll även för hypen och köpte den där från Linda Hallbergs sminkmärke, och den funkar toppen. Huruvida den är bättre än andra och billigare alternativ vet jag inte, för jag har aldrig ägt någon annan än just den här så jag kan tyvärr inte ge er en jämförelse.
Nästa sak på listan är en signaturparfym. Har ni en? Jag hade en som jag tröttnade på, och nu har jag helt enkelt för många som luktar mumma.
Nästa sak hon visar upp är en primer från Milk, nämligen deras hydragrip – som jag tror att Elf gjort en dupe på. Jag själv är inget jättefan av den här primern, kanske funkar den bättre på sommaren när man inte är ett litet fnasigt löv, så jag ska ge den en chans till. Den från Elf alltså, för den har jag redan. So let’s get sticky this summer.
Ett läppstift som har lyster men inte är allt för täckande, kommer på plats fyra. Jag säger nog pass på den, jag är mer av en glossy girl.
Sist kommer en bra hårborste, och den hon visar upp kommer från Elin Molimentis märke, och jag kan säga som så. Den borsten är bra, jag har den själv i grönt, och den kostar 499 kr, vilket jag tycker är lite saftigt för en hårborste. Särskilt som jag upplever den som mer eller mindre likvärdig den här borsten från Bobbys, som bara kostar 199 kr.

Kul koncept! 
Jag gillar’t!

90 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Fräscht med en stor fläck på tröjan 😅

      Och när hon senast la ut en rabattkod för den där borsten så var den sååå äcklig. Full av hår och smuts och såg så ofräsch ut. Lite mer kan man väl anstränga sig om man vill att folk ska bli sugen på att köpa.

        Jag håller med om att det är så mycket slit och släng med produkterna. Förstår inte hur hon kan ta så dåligt hand om alla dyra saker och bara slita upp dem och slänga dem omkring sig, det ser så illa ut.

        Nu var det väl inte hennes hårborste du skulle köpa?

          Givetvis inte.
          Men då kan väl Lindex visa upp smutsiga, otvättade trosor i sina reklamer även om det inte är just den trosan man ska köpa.

    Tycker hon är värdelös på make up. Sminkar sig så en clown blir avundsjuk. Hon kan inget om vilka färger hon passar i och det syns.

      Jösses vad elakt.

        Och jösses så sant.

      Jag tycker ofta att många kreatörer/influencers inte nödvändigtvis är bäst på det de gör, de är snarare mest aktiva vilket verkar vinna i längden. De lägger upp något ofta och regelbundet så det hjärntvättar folk att följa dem och bli deras fans till slut

      Tycker hon har stenkoll och gör coola sminkningar. Kanske inget för vardagen alla ggr, men kolla andra som är make-up artister. Det är verkligen inte bara beiga vardagssminknigar.
      Dessutom är hon riktigt rolig. En frisk fläkt jämfört med alla överseriösa, botoxfyllda överperfektionerad influencer.

      En annan mua som jag tycker är bättre än MG är Alexandra Anele,Youtube. Värd kolla in!

      Tycker hon gör fina sminkningar. Hennes färgglada vardagslooks är inget jag själv skulle ha men hon kan ju göra neutrala också. Har bara reagerat på att hon alltid använder typ ett halvt kilo ögonskuggsprimer, ska man faktiskt ta så mycket??

    Kom och köp!! Kom och kööööööp!!!

    Förstår inte alls hypen kring henne. Pumpar ut rabattkoder och adlinks (ofta råkar bara alla frågor i hennes frågelådor handla om något som hon har en rabattkod till… slump..), hetsar något kopiöst till att överkonsumera och otrevligare person tror jag inte finns på instagram. Otrevlig både mot följare och sin stackars sambo.

      Hon har dessutom blivit upptäckt med att skriva egna frågor i sin frågelåda, frågan handlade såklart om ”var har du köpt xxx” så hon kunde lägga in en adlink

        Gör inte alla influencers det?

      Hon är jättetrevlig, svarar alltid i dm om man frågar något

        Hon var nåt drygt över sig. Jaja d bara så hon ser ut

    Jag misstänker att allt hon tipsar om kommer med en adlink…. Kööööp nu! Hon verkar ha ett seriöst shoppingberoende. Är hon så populär som hon är för att hon är överviktig? Att folk inte vågar annat än att *älska* henne för annars är dom fatshamers. Jag fattar inte hypen kring henne, hon verkar snuskig med sina smutsiga naglar och fläckar på kläderna. Dessutom verkar hon jävligt oskön som person.

      Folk älskar inte människor för att de är överviktiga, de hatar dem istället oavsett om de gör något bra eller kul. I vilken värld lever du där du tror att man blir populär för att man är tjock? Så troligen gör hon verkligen något som folk älskar trots att hon är överviktig, inte för att hon är överviktig.

        Ja, hon slänger ut adlinks och ”testar saker så du slipper”. Folk vill shoppa onödiga mängder prylar och därför gillar de henne.

        Tjock kommer in i bilden eftersom det numera är pk att gilla tjocka och man måste följa åtminstone en sådan för att inte bli anklagad för att bara följa smala blonda tjejer som influerar till ätstörda beteenden.

          Vilket år tror du att det är? 2014? Det som är inne just nu är att skryta om hur icke-pk man är. Och ingen, absolut ingen, följer tjocka influensers för att de är rädda att någon ska anklaga dem för fatshaming. Det har aldrig hänt.

      Ja, hon är uppenbart shoppingberoende. Och det blir nog inte bättre av att hon har en helt okritisk följarskara som bara uppmuntrar och hejar på.

      Sen alla jordenruntresor på det också.

      Hur kommer det sig att hon aldrig får en enda kritisk kommentar inne hos sig? Raderar hon och blockar snabbare än Anna Book eller är hennes följare så blinda?

        Hon får väl mest kommentarer om att hon är fet. Det är det värsta en människa kan vara. Läs kommentarerna här så förstår du. ”Hur kan hon va populär? Säkert bara för att hon är feeeeeeet’

          En kommentar har skrivit det här inne.

            Du vet inte hur många hon får radera under varje ny youtubevideo

              Vet du?

          Med tanke på att alla andra influencers ska bli typ cancellade så fort de ens tittar på en flygresa eller visar upp ett nytt köp så är det konstigt att hon hyllas för exakt samma saker. Jag har inte sagt något alls om hennes storlek, och helt ärligt så är det en minoritet här inne som skrivit så.

          Jag undrar bara varför hennes överkonsumtion (som är långt värre än flera andra flunsor tillsammans) och resor inte alls verkar kritiseras alls inne hos henne, utan tvärtom hyllas.

            Hon är barnfri iaf till skillnad från många andra flunsor. Där tjänar hon in miljöpåverkan.

              Det kompenserar knappast för hennes övriga resursslöseri.

                I rena siffror, jo 😄

                Jo det gör det faktiskt. Vi som inte har barn kan typ göra vad vi vill när det kommer till miljöpåverkan. Skaffa barn är det absolut värsta du kan göra ur ett miljöpåverkansperspektiv.

                  Å andra sidan, vad ska vi med en planet till om ingen ändå skaffar barn som ska bo här? (Har själv inga)

                    Va? Märkligaste jag hört. Jorden är väl inte till bara för oss??
                    Men när man pratar om hur miljön kommer enligt så är det just levnadssituationen för människan man brukar prata om. Alltså planeten kommer ju finnas, den har överlevt allt möjligt. Men det kommer bli otroligt svårt att leva här.

                  Så varför klimatkritisera bianca eller någon annan flunsa utan barn?

                    Kritisera kan man ju göra, alla borde göra sitt bästa. Men ja, hon har mindre påverkan än de som skaffar barn och beter sig som hon. Dock vill hon ju ha barn, det vill inte MG.

              Skit samma. Hon är influencer, dvs påverkar andra (med eller utan barn) att konsumera hejvilt.

            Jag tycker absolut att överkonsumtion och hetsande till det är fel och bör kritiseras. Någon som tänkte på alla dessa lastbilar som satt fast i snön häromnatten? Ökningen på vägarna har varit enorm de senaste åren och det är knappast mer mat och mer läkemedel, utan fler paket från Shein. Där ser man svart på vitt vad överkonsumtion bidrar till om man nu har blundat för det tidigare. I DN idag finns ett reportage och sömmerskorna på Sheins fabriker kan jobba 18 timmar per dygn och sy 500 plagg på den tiden.

          Ingen har skrivit att hon är fet.
          Att säga att någon är överviktigt är något helt annat än kalla någon för fet och det vet du.

            Den kritiken hon får på sitt konto är att hon är fet. Eller tjock. Eller överviktig. Det kanske är värre än att resa jorden runt, vad vet jag?

              Men det var ju inte ens det som var frågan. Frågan var varför hon inte får någon som helst kritik inne hos sig för konsumtion, resor osv. Raderar hon sådant och blockar? Eller får hon inte någon sådan kritik alls?

        Åker hon verkligen jorden runt? Flera gånger?

          Inte tusan tar hon tåget till grannkommunen i alla fall.

            (och på tal om det så reser hon väl inte ens inrikes med annat än flyg..?)

              Det tar flera timmar med tåg Kalmar-Stockholm. Flyg tar knappt en timme. Vem lägger fyra timmar på att åka till jobbet?
              Sedan gör hon väl ungefär en privat semesterresa om året. Tycker inte det är extremt.

            Nej men stor skillnad på det och jorden runt. Tror inte jag hört talas om nån som varit på en jorden runtresa.

        Hon tar bort angrepp på hennes person och utseende. Hon visade för nån vecka sen alla kommentarer hon fick när hon hade gjort en kritisk video om lösnaglar?? om att hon var fet och efterbliven för att hon inte gillade produkten.

          Visst, 😢
          Folk är så störda.

    Vad hette läppstiftet och vad var det för märke? Det gick lite snabbt för mina öron där 🙉. Skulle nämligen behöva ett som täcker lite mindre…

      LH cosmetics

    Är det normalt att spruta på sig så mycket parfym? Jag som är en smula doftkänslig jade nog inte fixat att vara i samma rum som henne.

      Tänkte samma.

      Samma här, har migrän och fixar inte parfym ens på handtvål. Men folk blir verkligen avtrubbade av sina parfymer. Kunde inte sitta i väntrummet på BVC häromveckan för nån mamma hade badat i sin parfym. Tror faktiskt att det kan vara skadligt, ftalater (med mera) är ju bevisligen hormonstörande och kan påverka fertilitet.

      Finns flera som är ännu värre! Som ska på gym tex, sprutar parfym över hela sig själv

        Det finns ett gäng som typ jag-vet-inte-hur-man-gör, med parfym. Det är lite omoget.

      Parfym på tentor är värst. Skrev en gång en tenta på industriell ekonomi och liksom vad är tanken? Att ragga på någon under tentan?

        Är det att ragga att sätta på sig parfym?

        Jag brukar ibland (inte alltid) ta på mig parfym efter jag duschat och jag inte ska träffa någon annan. Bara för att jag tycker om att lukta gott. Går jag utanför hemmet tar jag alltid på mig parfym, det är ju inte så att jag tänkt ragga på någon när jag går till jobbet…

          Man luktar ju inte illa bara för att man har parfym. Folk använder ju dessutom parfymerade tvätt- och sköljmedel, schampo, balsam, tvål, bodylotion, smink och hårprodukter. Och så på det ett tung lock av vanilj. Mumma! Tycker ofta att folk MED parfym luktar illa för att de luktar för mycket.

            För att man INTE har parfym…

            Man har väl bara olika preferenser när det kommer till doft… vissa vill dofta mer, andra inget.

    Jag har helt slutat med primer. Tycker det är en onödig produkt och att man kan jobba in foundation i huden bättre utan. Med primer lägger sig foundation som ett lager ovanpå och det är inte säkert att det sitter längre. Har även provat Hydragrip som nämns.

      Beror väl på om man börjat få rynkor eller inte.

    Det måste vara samma ”Anonym” som skrivit alla kommentarer ovan, eller?
    Jag kan villigt erkänna att jag ifrågasatt vissa saker gällande henne här tidigare – men aldrig på ett utstuderat elakt sätt som de flesta kommentarerna här.

    Förstår inte vad det är med henne som person som retar så många?
    Tycker inte alls att hon är oskön, utan tvärtom verkar hon vara en jättehärlig person.
    Och ja, hon är tjock – men det påverkar absolut ingen annan än henne själv, så det är en så otroligt konstig sak att störa sig på hos andra.

      Håller med, brukar kolla när hon kör live på insta. Tycker hon är jättehärligt

      Varför skulle det vara vara en person som stör sig på just Grääs? Varje gång det skrivs om en influencer är det ett gäng som gillar personen och ett gäng som inte gör det.

      Jag stör mig oerhört mycket på hennes köpbeteende och nästan ännu mer på att hon kommer undan med det helt okritiskt. I den här bloggen blir hon hyllad för att hon håller på med ”produktinformation”. Hon har dessutom nya ”måsteköp” och fantastiska favoriter hela tiden. Ingenting är gråväder, men jämför med tonen i förra inlägget. Också konsumtion, också marknadsföring som är totalt icke trovärdig. Den ena blir i princip hånad och den andra blir hyllad.

      Nej, man måste inte ha en puderpuff eller ett specifikt läppstift.

        håller HELT med dig!!

      Jag gillar henne men hennes köpbeteende går inte att försvara. Det är absurt.

    Och Bobbys borste ger samma effekt som Wetbrush shine enhancer (fast jag föredrar den sistnämnda) så jag tipsar om den istället.

      Jag köpte en borste som ser ut som den från mymolimenti (med strån blandat med borst) på normal för 90 kronor. Funkar utmärkt.

        Tänkte just skriva det. Vad är det för effekt som det pratas om? Har en ”vanlig” billig borste och mitt hår är bra. Vad skulle hända om jag bytte till en av de dyra borstarna?

          För mig blev det att mitt hår inte blir lika trassligt, har aldrig kluvna hårtoppar längre, det ser glansigare ut och allmänt mer hälsosamt ut från innan när jag hade en billig borste.

    Jag är lite tvärtom där – ordet ”stycken” är helt onödigt. Fem saker räcker. Jag till och med stör mig lite på att ordet ”stycken” används i t.ex. tidningsrubriker etc helt i onödan. Vad har ordet ens för betydelse, i praktiken?

      Stycken är plural av styck. Det används när man räknar antal av något.
      styck·­en [styk´‑] substantiv i plural
      • vid mängduttr.: ​två stycken radio­apparater

      Urklipp från SAOL.

        Men… en helt uppriktig fråga (är inte ts).. man borde väl lika gärna kunna strunta i ”stycken” helt och bara säga ”två radioapparater”..?! Håller med ts om att stycken känns lite överflödigt men jag är inte bra på grammatik heller så går bara på känsla här.

          Inget som hindrar att man tar bort eller använder ett annat ord.
          Jag svarade bara på frågan som Anonym 10:42 ställde i slutet.

            Vad dryg du är

              Haha va? Nej, du tycker bara det för att det är just Lewis som svarat. Han har ju verkligen bara svarat på en fråga som ställdes.

                Jo detta är drygt på en seriöst ställd fråga ”Inget som hindrar att man tar bort eller använder ett annat ord.”

                Jag vet inte ens vem Lewis eller ts är, jag ställde frågan om språket oavsett vem som skrev om det.

                  Sluta svamla.

          Du kan absolut skriva ”två radioapparater” i stället för ”två stycken radioapparater”. Det är grammatiskt korrekt och tydligt.

            Tack! : )

    Jag har aldrig borstat mitt hår

      Nej, men så är du ju enbart här istället för att skaffa dig ett jobb.

        Jag borstar inte heller håret, men har både ett jobb och fint hår. Det behöver inte borstas bara 🙂

          Lockigt hår eller?

    Önskar att folk slutar med parfym , herregud det går ju inte att andas vid vissa människor.

    Margareta må kunna kritiseras för mycket, men det här kommentarsfältet var väldigt mycket onödigt elakt!

    Hon är så obehaglig, tål henne inte efter hon fortsätter skrika när hon pratar…

    Ofräsch också alltså man kanske ska kolla sin tröja INNAN man börjar filma

    Alla mina ”signaturparfymer” utgår alltid ur sortimentet. Är sjukt kräsen med parfymer och så fort jag äntligen hittar någon jag gillar går det en flaska eller två innan den också slutar säljas. Så tröttsamt. Måste man ha en mainstream parfym för att kunna köpa den igen eller..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.